- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Cathulhu #33102 üzenetére
Nekem pl vodafonos. Ha tök gyárira akarnám odinnal tenni, akkor olyan rom kellene, amiben VDH a csc. Ilyen egyáltalán forog közkézen?
többieknek: meggyőzni senkit sem akarok. Csak azt a topicban uralkodó tévhitet szeretném eloszlatni, hogy a kies veszélyes lenne romoláshoz. A romcsere minden eszköz esetében jár kockázattal. Ennyi.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Cathulhu #33004 üzenetére
Nyilván ezért van a sgs-re is temérdek mennyiségű exkluzív játék... Meg a fenét. 10-20 millió darabot adtak el, és azért van rá megfelelő mennyiség, de nem exkluzív, mert az iPhone-ban is hasonló grafikus chip van, és "egyszerű"(bb) portolni rá. És mert több másban is van SGX chip.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Cathulhu #33001 üzenetére
Az mögé rohadt nagy pénzelőerő kell. Lásd SE a PLAY-jel. Van 50db exkluzív játék rá, ami ugyan megy a többin, de nem az igazi. Márpedig a Samsungnak ezt nincs miért megcsinálnia, épp nincs egy kihalófélben lévő játékágazata, amit másvalaki le akar nyomni(Playstation vs XBOX vagy akár PSP vs iPhone).
Továbbá egy év múlva kiadja a következő csúcstelót egy teljesen más hardverrel, és máris megszűnik az előző támogatása. Hidd el, nem lett volna semmi abból se, ha ARM GPU marad minden variánsban. -
mycso
veterán
válasz
Cathulhu #32552 üzenetére
Itt külön adatkártyát adnak, tehát telefonálni nem lehet vele, és sms-t is csak fogadni.
Természetesen Telenoros vagy független készülék kell hozzá.
Az 1GB csomag egyébként 2090Ft, viszont ha van a Digi-nél valamilyen előfizetésed, akkor csak 1500Ft. (ja és erre nem kell hűségidőt vállalni, tehát ha nem kell pl. 2 hónap múlva akkor visszaviszed és ennyi)Egyébként vannak nagyobb csomagok is: 5GB 3600/4990 és 15GB 6400/8990.
Túlforgalmazási díj nincsen, az adatforgalom maximumának elérése után, korlátozzák a sebességet.
PaFec Uhh, ilyen nagyon régi rommal hogyan sikerült telót venni....egyébként utánalestem XDA-n, ott ehhez nem találok cf-root kernelt, meg egyébként is, én ráraknék egy újabb romot mindenképp és azt rootolnám.
Shummo Nem. Szinte mindenhol (nagyon sok helyen) HSPA módban kapcsolódik, esetleg 1-2 helyen sima 3G, én jónak mondanám a sebességét. És az általában megy is rajta, amit ezek a kapcsolatok tudnak.
-
válasz
Cathulhu #28111 üzenetére
TW4.5, nekem is nagyon bejön, élőben még pofásabb
(#28114) F-ECT$-Én csak egyszerűen ráteszem a régi ROM-ra az újat és marad minden, most is Criskelo előtt Turkbey volt fent előtte pedig Batista, jó sok minden meg is marad a régi romokból hála istennek, így lehet variálni is őket egymással
-
R2D20208
addikt
válasz
Cathulhu #27086 üzenetére
Érdekelnek szép dolgokról screenek. És nem fogom azt irni hogy hányás hidd el. Én pl Battistát párszor kinevettem, teljesen összefüggéstelenül rakott systemUI-t, dialert, mindent összevissza. De nem irtam le, mit gondolok a témázásáról
Amugy szivesen látom a screeneidet
(#27087) Gizmo94 ird priwiben mit szeretnél változtatni, hátha tudok segiteni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Cathulhu #27086 üzenetére
Érdekel, csinálj.
Amúgy nekem tetszik a R2D20208 által linkelt orosz rom.. szvsz tetszetős. Bár most én a törökkel nyomulok, mivel litepro úgy tűnik, feladta az ipart...
Mondjuk, egyelőre nem bántam meg, tuti ez a turkish rom.. Néhány dolgot változtatnék azért rajta, ha tudnék, de én a romban turkáláshoz hülye vagyok, így neki sem állok. -
R2D20208
addikt
válasz
Cathulhu #27081 üzenetére
Megmutatom átformázás után holnap a rondaságát
És mutass majd ilyen ronda KI8 Romot majd
(#27081) a_n_d_r_e_w és muti hol vitatkoztam én izlésről
(#27084) Soound ez egy appjait áttémázott alap KI8 . Tudom, az neked alapba szebb. Használd, és tisztelem. Ennyi. NIncs vitatárgya részemről.
Ja, és ami tetszik neked, arra nem irom hogy hányás, sőt az a maximum, hogy azt irom, nem az én izlésvilágom. Különbözőek vagyunk...
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathulhu #23707 üzenetére
Az, hogy hajnali 2-ig nem tudtad lemeríteni csak a felhasználói szokásodat minősíti, nem az akksit/romot. Egy navi program pl max 4 órát tud futni, 3G netezéssel sem nagyon lehet 5 óránál tovább húzni, és filmet is "csak" kb 6 óráig tud lejátszani.
Ettől függetlenül lehet, hogy jobb a KH3 akksi fogyasztása, de ez csak megérzésen alapul, nem pontos mérésen.
-
solarenqu
csendes tag
-
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Cathulhu #22625 üzenetére
Ezt csak gyári kapcsolási rajzból lehetne megmondani, viszont ha a fullra töltött akkut kiveszed úgy, hogy közben a töltő rá van kötve a telóra és a teló nem kapcsol ki, akkor nagyon valószínű, hogy a töltőről üzemel. Persze ez sem teljesen biztos, ezt csak úgy lehetne kideríteni, ha akkuval is sorba kötnénk egy áram mérőt meg a töltővel is.. És persze az méréseket egy-egy görbére kellene felvenni, majd összevetni. A telót meg közbe kicsit izzasztani kellene valami játékkal.
Teljesítmény disszipációból is lehetne némi tanulságot levonni:
- Akkut fullra kell tölteni,
- Töltőt csatlakoztatni
- A telót izzasztani kell valami játékkal (pár perc, ~10)
- Megnézni, hogy az akku is melegedik -e vagy csak a töltő. (ugyebár a töltő mindeképp melegedik valamennyit, mert ha a teló mégis az akkut használná, akkor a töltő tölteni fog, tehát minden melegedik..)
Újabb probléma, hogy a telefon melegedni fog, így az akkut is fűteni fogja, azaz ez is meghamisíthatja a mérést.Mellesleg ezt úgy szokás, ha töltő csatlakoztatva van, akkor a betáplálást is onnan kapja. Persze ez sem szentírás, de így szokás tervezni...
hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem van benne használható infó. -
hashpoque
tag
válasz
Cathulhu #22203 üzenetére
Én más jellegű tokokra gondolok. Gyanítom ezek nem lesznek jók az új hátlaphoz: Casemate Barely There Case vagy a SGP Neo Hybrid Series tokok teljesen rásimulnak a telefonra és követik a vékony eredeti hátlapos formáját.
Akinek van ilyen új hátlapos+aksis telefonja és van lehetősége a fenti tokokat megnézni vele, jelezze plz. -
Cathulhu
addikt
válasz
Cathulhu #22127 üzenetére
Na ma delelott szepen meg is jott, pedig 4 utan adtam fel a rendelest, Szegedrol.
Tokeletes allapotban, valoban eredeti gyari, hologrammos (bevallom ferfiasan, kicsit tartottam ettol a speedshopnal)
A hatlap ugyanaz az anyag mint az eredeti, tokeletes illesztes, nem zorog, nem lotyog semmi. Oszinten az uj hatlapott jobban vartam mint az akksitNekem jobban tetszik igy, hogy nincs mestersegesen bemelyesztve, mint az eredeti, es a telefon vegre nem a kameran nyugszik! A fogas es a suly kicsit mas, de meg fogom szokni
Szerintem szebb is lett a telefon nem csak "tartosabb" -
Caaabi
senior tag
-
Skynet258
veterán
válasz
Cathulhu #22048 üzenetére
Nem mintha jelenleg is olyan hű de sok Tegrás játék létezne...
Eleinte gondolkodtam én is ezen, de áhh, nem éri meg. El kellett adni az LG-t, amíg még volt ára, mert úgy esik, mint a nyári zápor... buktam rajta így is nem keveset.
Ha nincs kiemelkedő tréfi ezzel a rommal, akkor pár napig marad. A root-on épp most estem át.
-
Barto
aktív tag
-
ERPY
őstag
válasz
Cathulhu #21872 üzenetére
Én Go launcher EX-et használtam mindig, és ugyanazok az alkalmazások másik romon nem csináltak hasonló jelenséget. Még annó Sógi is írta, hogy volt akinél ez a hibajelenség előjött, volt akinél nem. Én több napnyi tesztelés után sem jöttem rá mi okozta, így váltottam akkor Criskelo-ra, ami nagyon tetszett, aztán erre amit most használok.
-
sztrogoff19
tag
válasz
Cathulhu #21510 üzenetére
Szeva andrew,
Nekem konkrétan semmi ilyen jellegű problémám nincs a KH3-al, mint amiket Te írtál. Ami furcsa az S1 után, hogy a képernyőzár lassabb. Talán épp ebbe a fórumba írtam, hogy a mobilnet kapcsolódása problémás egy kicsit, de ez az S1-el is így volt, így betudom a szolgáltatónak...
A kamerát kicsit teszteltem este, de hát alapvtően ez egy mobil, nem f.gép...
Igaz ennyi pénzért ha már van benne fajin kamera, akkor fotózi is tudjon rendesen. A készített képekkel alapvetően elégedett vagyok, de majd megnézem monitoron is. A másik számomra fontosabb kérdés a GPS, ezt még nem volt alkalmam élesben tesztelni, majd jövő hét végén...
Ami nekem nagyon tetszik, az a böngető, most erről küldöm
, a többi tapasztalatot majd idővel, még csak két napja van meg a kicsike.
Szerk: igen, ide írtam a mobilnet problémát
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest