Keresés

Aktív témák

• HardRic

addikt

válasz Tibcsi73 #46393 üzenetére

Mi a mobiltelefon adatmentés?
    Ha a mobiltelefon javítása szoftverfrissítést igényel és a készülék állapota ezt lehetővé teszi, a rajta lévő adatokat a javítás megkezdése előtt ingyenesen lementjük.
    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a készülékek adatmentése nem minden esetben lehetséges, illetve esetenként csak részlegesen lehetséges:
    Az adatok mentésére vélhetően nincs lehetőség, ha a készülék nem kapcsol be vagy bekapcsolás után lefagy, ha a készüléket folyadék okozta vagy mechanikai sérülés érte.
    A telepített játékokat, (jogdíjas) alkalmazásokat, fizetős csengőhangokat nem lehet elmenteni és visszatölteni a telefonra.
    Az SMS és MMS üzenetek mentésére és/vagy visszatöltésére típusonként eltérően van csak lehetőség, így azok megőrzését garantálni nem tudjuk.
    A mentett állományokat a készülékre történő visszatöltés után azonnal töröljük rendszerünkből, így azok későbbi visszanyerésére tőlünk semmilyen formában, semmilyen célra nincs lehetőség.

Szerintem átrakják neked szívesen az új telefonra amit tudnak. De azért mondd nekik ha erre kerül sor.

• greencard

tag

válasz Tibcsi73 #5106 üzenetére

Ne a Kies-sel másold fel, vagy legalábbis ne az alapbeállítással. Nem tudom, mit lehet állítani a Kiessel, de amikor azon keresztül másoltam fel videót és képet, akkor átméretezte, átalakította. Én is csak akkor vettem észre, amikor zummolom a képet és nem részleteződik, csak nagy homály. Mondom, az eredeti részletgazdagabb. Meglesem a telóra átmásolt képet, és látom, hogy képernyőméretűre méretezte át.

Szóval, Intézővel másold a telóra. És ott tudsz rendesen mappát is csinálni.

• fireman3

tag

válasz Tibcsi73 #3587 üzenetére

Setting Profiles amit keresel. Állítsd be a profilokat majd készíts szabályokat (rules) és rendeld egymáshoz a neked megfelelőket. Egy gond van vele, hogy az airplane módból tér vissza a telefon akkor kéri a pin kódot. Vagy kikapcsolod a pin kérést a biztonsági lapon vagy nem használod. Eddig erre problémára még nem találtam jobb megoldást vagy másik progit.

Aktív témák