- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz
bajusz66 #50131 üzenetére
Én is széthúztam, meg bezártam a progit...most újrakezdtem vele, de megint nem válaszol. Mi a franc baja van ennek a hülye programnak? Folyton írja hogy valam ADB kell neki és hogy erőszakkal feltelepíthet-e egyet..mondtam először, igen. Nem sikerült...feljött egy ablak hogy Nincs adat .. értelmesaztán újra megkérdezte, nyomtam egy nemet és elkezdte rootolni vagy nem tudom. utána lefagyott, lehúztam, most ismét csinál valamit, de a program Nem válaszol. Mi a gond?
Kész, rootolta, usb-n hagytam, mintha le akarna fagyni a teló, szóval most ki/bekapcs és lássuk. De a Superuser ikon már a programok közt volt
-
R2D20208
addikt
válasz
bajusz66 #49808 üzenetére
Kiléptem
Töröltem magam onnan
(#49804) Sógi benéztem ,de rendesen . És nem vagyok rommer
(#49816) agabe én megmondtam. Fordred - nek perfekt, neked nem. Nekem sem. Nem olyan sima még, mint GB. Nekem is ez a véleményem. Van más, aki kiegyezne végleges ICS ként is ebben. Mindenki mást vár el telójától.
-
Rotate
veterán
válasz
bajusz66 #46825 üzenetére
SamMobiles:
Chinese New Year this month no new leaks by us. Hopefully start new leaks begin February. #SGS2 #SGNOTE -
válasz
bajusz66 #44768 üzenetére
nekem azzal kp8 alatt sem volt probléma!
a xeh product code kor lett - az oxa csc miatt -, módosítom xeu azonosítóra, csak jobb régió!
mondjuk az érdekes, hogy kp8 alatt az oxa csc mellett is maradt a xeh azonosító - ami pedig nem normális, esetlegesen ott nem történt meg a teljes felülírás... -
-
agabe
addikt
válasz
bajusz66 #44639 üzenetére
Lehet, hogy a régebbi rommal volt csak gond..pontosabban a régebbi rom, és az 1.85 -ös kombóval. Ezt nem tudjuk meg, de nem is akarom újból kipróbálni ha nem muszáj
ICS negem is érdekelne már...valmi normál módon működő verzió, de lehetőleg TW nélkül
Natívban jobban tetszik. Remélem CM9 hamar jó lesz...vagy a végleges verzióban (ilyet is valahol olvastam) lehet, hogy választható lesz a launcher, mert a google kikötötte, hogy az alapnak is benne kell lennie (vagy valami hasonlót láttam). -
agabe
addikt
-
No.01
addikt
válasz
bajusz66 #42564 üzenetére
Koszonom! Mostansag sok a melo es nem kovetem a topicot... lattam, h van uj ROM, kerestem a nevre, de link nem volt egyik HSZ-ben sem. Regen ez meg mukodott, h a ROM nevere/szamara rakeresve bejott a letoltesi link. Tudom az en hibam olvassak tobbet, de igy ev vegen lemaradtam ugy 5000-6000 HSZ-el
Megegyszer THANKS es BUEK
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
bajusz66 #42546 üzenetére
Te read only vagy? A kies is frissül ám! Régen valóban tudott ilyet művelni (az odin is). Mostanra másképp végzi az sw updatet. Így már nem lehet baj.
Ha meg bootloader töltés közben áramszünet lenne, akkor nyugodt szívvel adnám be a szervizbe.
Ez a (látatlanban) kies szidás kicsit már uncsi.
-
scapegt
őstag
válasz
bajusz66 #42544 üzenetére
Most inkább ne kezdjünk bele ebbe a "Kies-téglát-csinál-az-S2-ből" témába, ezerszer át lett már beszélve és különben is, a Samsung nem fog kiadni úgy egy programot amivel frissítheted a 120e Ft-os telódat, hogy téglát csináljon belőle. Ráadásul "kötelező" is azzal frissíteni, valxeg nem köteleznek hülyeségre szvsz. Az odin és minden más egyéb garvesztéssel jár. Ha a KIES véletlenül téglásítaná, akkor legalább garanciában cserélik/javítják. Odinnal ezt érdekesen játszanád el..de mindenki hadd döntse el maga, hogy mivel frissíti a telefonját.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest