- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
HardRic #45949 üzenetére
attól függ mennyire vagy maximalista...hibátlant nagyon kis eséllyel kapsz. nem arra kell gondolni, hogy pixelhibás, vagy hasonló, hanem esetleg nem homogén teljesen a kijező, meg ami másnál, és nálam is volt, hogy fekete helyett (ez csak este látszik) alig látható halvány barnaságban dereng a kijelző, de vannak rajta foltok amik feketék. Nekem a második kijelzővel szerencsém volt, de az első ocsmány példány volt. Van aki ezt esetleg észre sem veszi, vagy nem zavarja, mert ezt egy kislámpa fényénél (ami a szoba másik sarkában pislákol) már nem veszed észre az tuti, de engem tök sötétben pl. zavart néha. Ahogy emlékszem az eredeti kijelzőnél (amin begés kezdett előjönni) ilyen nem volt...akinek még a gyában beszerelt kijelzője van az be tud számolni róla konktrétan, hogy mi a helyzet, de ha hasonló lett volna korábban is, azt tuti észreveszem.
A legjobb, ha legalább a *#0*# kóddal a teszteket lefuttatod mikor átveszed, és memkarira tegyél egy szürke képet, mert annál meg jól előjön az inhomogenitás, így meg tudod nézni azt is.
Ha futárt hívsz, akkor erre úgyis csak utólag lesz időd....legfeljebb hívsz másikat, de sanszos, hogy nem fogják elismerni a hibát ha csak csekély, és ráadásul több napig nem lesz készüléked.
Aktív témák
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest