- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Gergőkee #46720 üzenetére
nem allandoan azt neztem
, de vannak helyzetek (az elobb irtam is parat) amikor meglatszik, legalabbis az elozo kijelzo olyan volt, de az durva volt nagyon. Hidd el en is szeretem magat a kijelzot, de amit eloszor beletettek, annal a sima lcd-s wifi 5.0-amat is szivesebben nezegettem. Soha semmi mas keszulekkel (lcd,slcd,ips...stb) nem volt hasonlo gond. azoknal ha pixelhiba nem volt, akkor minden rendben volt.
A mostanival mar semmi bajom.
a szemed meg automatikusan raal, mert nem is tud mit csinalni, de ha egy fenyarban uszo helyrol mesz a sotetbe akkor az elso fel percben meg nem fogod latni. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Gergőkee #46679 üzenetére
a vicc csak az, hogy nekem lassan 3éve van amoledes telefonom, valamint a környezetembe élőknek is egyre többnek (ebből legalább ötnek van most s2-je) de egyik se panaszkodott a kijelzőre ahogy én se pedig nekem már a második s2-s a kezem alatt.
beégésről meg még csak szó sem esett sehol...
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Gergőkee #46577 üzenetére
Ezeket nyújtja:
Besides bringing the smartphone's firmware to version Android 2.3.6 Gingerbread, the update adds several changes and corrects some bugs.
It is also worth mentioning that Android 2.3.6 for Galaxy S II improves the security of the phone, as well as the performance.
In addition, the phone is reportedly booting-up faster after with the latest update, while the HSPA connectivity speed has been increased.
Some changes have been added to the camera interface, but no details have been disclosed yet. The infamous lockscreen hang bug has been fixed fixed as well.
-
-
-
agabe
addikt
válasz
Gergőkee #45201 üzenetére
az már fogyasztóvédelmi kategória, ha jellemzően ilyen kijelzőkre cserélik a meghibásodottakat.
Az, hogy a kötelező, és általuk vállalt garancia keretein belül végzett javítás nem megfelelő szintén hiba...olyan mintha nem javították volna meg, így a vevőket többlet idő ráfordítására kényszerítik (ekkor is kérdéses a végeredmény), egyszóval megtévesztik a vevőket. -
KillerKollar
őstag
válasz
Gergőkee #45067 üzenetére
Mind2őt nyomtam és semmi.Na ilyen custom rom telepítésről halvány lila fogalmam sincs hogy is miként,nem piszkoltam soha a telefonba ezért is frissítettem hivatalos szoftvert a telón belül erre ettől is beszarik...úgyhogy remek.Ez a telepítés elég annyiban hogy rákötöm a gépre "downloading" módban amit mindig nemtok hogy hogy kell és rámásolok egy file-t azt meg elindítom a telón a recoveryből és megcsinál mindent maga?Mert erre még énis képes vagyok.
-
Sógi
addikt
válasz
Gergőkee #44131 üzenetére
A KL1 nem egy instabil szir-szar
Próbáltad már pl az illusion 1.4-et vagy a krinyo slim romját?
Neked mennyi custom rom volt fent a telefonodon? Mennyi sammobilos stock romot tettél már fel?
A KK5 után a KL1 láss csodát még gyorsabb (és ez nem csoda, hanem "egyszerű" fejlesztés eredménye), de ezt te nem vágod, mivel nem tesztelsz romokat, fent van egy gyárid kiessel és azt sem tudod mi a helyzet a custom romok világában
Nem mindegyik rommer készít jó és stabil romot, csak pár olyan van aki a hozzá tartozó custom kernelt is eltalálja, mert ugye nem csak a rom verzió számít, hanem a kernel is, de ezt te ugye tudod, mivel olyan sok kernelt használtál már..
A KK5 alap meg egy megbízható és stabil rom, ha visszakeresel a hsz-ekben, akkor láthatod, h mit írtam róla, csak hát nem volt smooth a gyári kernellel, pl a launcherben a screenek lapozgatása, ami engem iszonyatosan zavar egy ilyen telefonnál.
Szarok az uptimeodra, össze tudnám hozni bármelyik általam elismert custom rommal...Nekem ez nem sokat jelent...Uptime...pfff...Kit érdekel... -
agabe
addikt
válasz
Gergőkee #44004 üzenetére
OK. akkor vágom már a különbségek okát, viszont ha Bezke "összeollózott" romja jól működik, és stabil (vagy más hasonló ... akad pár és lesz még több is), akkor nemtom mivel fogja a CM9 a jól megalapozott hírnevéhez méltót nyújtani.
Megint úgy tűnik az lesz, hogy miután "túl" erős a hardver az sgs2 -ben, ezért mindegy lesz melyik ICS verziót fogja futtatni, mert nem lesz észrevehető különbség.Asszem sgs3-mal (meg hasonló tudású gépekkel) még várniuk kellett volna a gyártóknak legalább fél-egy évet, és nem idén év első felében kihozni, mert most semmi értelmét nem látom...szerintem még az 5-ös android is vidáman fog futni (akkor persze már csak főzött formában, mert gyárilag nem támogatják) az sgs2-esen, és nem biztos, hogy észrevehető különbség lesz felhasználói élmény tekintetében az sgs3 -ashoz viszonyítva.
-
ibenny
senior tag
válasz
Gergőkee #43919 üzenetére
Feltetelezem, hogy semmi ujdonsagot nem nyujt az egvilagon, de ma valahogy kedvem lett volna frissiteni egyet. Szeptemberi rom a KI4, mar nagyon erne egy frissites a Samsung reszerol (itt a Kies-en keresztuli frissitesre gondolok). Egyebkent en is KI4-et hasznalok, a megjelenes ota (Kies-szel tortent az update), es a legnagyobb megelegedessel hasznalom, egyszeruen csak kivancsi lettem.
-
yoleeka
tag
válasz
Gergőkee #43320 üzenetére
Elképzelhető, hogy megnyomódott a zsebemben, vagy kicsit "megfeszült" az egész teló, ezért megy vissza. Jobb oldalon egy függőleges oszlopban, nem működnek megfelelően a pixelek. A gyári teszt-et előcsalogatva, piros, zöld, kék tesztnél kicsit elüt a színe a pixeleknek a többitől, míg a fehér tesztnél nagyon látni, hogy ez a "sáv" világosabb fehér. Feketénél nem jelentkezik a hiba! Érdekes, nem tudom megmondani mi idézhette elő a problémát.
Olyan mint amikor elreped az üvegvágó hatására az üveg, teljesen egyenes, egy oszlopnyi pixelről van szó, a telefon tetejétől az aljáig!
-
Sanci789
aktív tag
-
pvt.peter
őstag
válasz
Gergőkee #42539 üzenetére
akkor inkább én is hagyom a frissítést
olvasgatok még ezzel az androidos rendszerrel kapcsolatbanegy kis felmérés:
milyen progikat használtok a telefonotokon?
nem akarom minden kategóriában végig próbálgatni az összes alkalmazást, hogy melyik a legjobb az adott célraelég ha csak felsoroljátok a leggyakrabban használt appot
-
válasz
Gergőkee #42444 üzenetére
na megkaptam a kicsiket...
egesz jo.. bar meg csak a 2.3.4 van fent majd felrakom az 5-t. gondolom a 2 mag kihasznalasa majd az ICS ben fog megtortenni ugye? fuggetlen, gondolom, ha jon ki hivatalos rom akkor elso kepzbol tolhetem le es nem kell varni masra... vagy itt is van olyan hoyg a regio kodot erdemes atirni, hogy hamarabb tolthessem (nem mintha annyira kepben lennek meg a samsungnal hol kell
bar megkell hagyni, hogy ameg az arcnal 1 kezzel meg elboldogultam ez a telefon mar teljesen 2 kezes, annyira szeles szamomra.
-
killerjohn
addikt
válasz
Gergőkee #42165 üzenetére
Ja, kb emiatt a felfogás miatt tart ott az informatika, ahol.
Tudod Te, hogy mekkora macera olyan szoftvert írni, ami nagyjából (!) megy az elérhető konfigurációknak mondjuk a 90%-án (ennyi kell ahhoz, hogy piacképes legyen egy termék). Hát elmondom, hogy nagy. NAGY. Minél gyorsabbak a vasak, és minél több "felesleges" teljesítmény van bennük, annál több az esélye, hogy az alsókategória teljesítménye is nő, ezáltal a szoftvereket kevésbé kell felkészíteni a 400MHz-es őskövületekre, mert azok már elférnek a 10%-ban (elfogadható veszteség)... Sőt, minél jobb a felsőkategória, annál több az esélye, hogy a prémium szoftvereket gyártók még prémiumabb termékeket készítenek erre a keskeny piacra (amit jelenleg a 2 magos telók uralnak, és majd a 4 magosok fognak). És akkor majd töltheted warezba a szuperhangfelismerőscsúcsprogramot, és fújjolhatsz, hogy meríti a telódat. Csak azt ne felejtsd el, hogy a következő generáció adott teljesítményt alacsonyabb fogyasztáson fog adni, és az előző generációra készülő szoftverek azon már nem lesznek áramzabálóak. Ez egy érzékeny egyensúly és folyamat, amit hála az égnek, nem Neked kell fenntartanod, illetve generálnod,Persze, neked sem kell a sok "parasztvakítás", gondolom ezt mondtad akkor is, amikor a 4 soros kijelzős telók mellett megjelentek az 5 sorosok, 2x annyi pénzért... Tényleg, maradhattunk volna ott is.
Egyébként igazad van, tehetnének bele 3000mah-s akkut, meg jobb kamerát. Abban nincs, hogy csak ezeknek van értelme...
Egyébként tegyük össze a két kezünket Androidosok, hogy van az iFos, mert ha nem lenne, akkor nem lenne az okostelefon hype, nem ölnének bele $mrd-okat a gyártók a "felesleges" fejlesztésekbe, és még mindig WinMo 6.5.X build 1380000 -on passziánszozhatnánk, 400MHzes procival... (na jó, a HD2-ben 1Ghz-en futott a WinMo...)
A felbontásról annyit, hogy akárhányszor van valaki nálunk, leesik az arca, hogy húdebrutál az 51"-os TV, közben én meg nem merem mondani (nehogy kiröhögjenek), hogy mennyire zavarnak a pixelek rajta FullHD-n. Telón is zavar. 1280-as kijelzőn továbbra is megteheted, hogy felveszed a density-t és minden ugyanakkora lesz, csak jobb felbontáson. Vagy nem teszed, és akkor meg sokkal több info kifér. Én azt várom, amikor a telók FullHD-k lesznek, a TV-k meg 4K-k (64"-on szerintem az már kötelező lenne ma is).
Aztán ha ez neked nem tetszik, akkor tudod mi az aranyszabály? Az hogy nem kötelező megvenned, elég ha bejársz majd az SGS3 topicjába trollkodni
-
Ironing
tag
válasz
Gergőkee #42338 üzenetére
Köszi a válaszokat,
Akkor marad a kézi rendszerezés
Root ügyben meg találtam egy ilyet. Ez jó lesz szerintetek? Gondolom ha utána valamikor kijön az új gyári ROM (mellesleg még 2.3.4 van), akkor ez a root jogra nincs befolyással, mindenféle zokszó nélkül települ majd, a jog is megmarad?
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gergőkee #42257 üzenetére
nem szeretnék veled vitatkozni, de több helyen sántítanak a hozzászólásaid:
http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_29712-29712.html
http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_32852-32852.html
http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_32898-32898.html
http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2/hsz_36720-36720.htmlegyébként látom, hogy nem csak nekem szapulod a főzött, vagy mókolt romokat.
részemről ez a dolog befejezve, csak arra kérlek, hogy a megfelelő tiszteletet adjuk meg egymásnak!köszönöm!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gergőkee #42246 üzenetére
"Hé..."
köszönöm a tisztes megszólítást!nálam a kk5 igen is jóval, jóval lassabb volt, mint a miui.
engem az pl. nem zavar, hogy naponta kell tölteni, meg mondjuk heti 1-2 alkalommal újra kell indítani.
nem tudok neked pontos időt mondani, hogy meddig ment, de az biztos, hogy nem megy el 62,5 napot, mint ahogyan a tied (már ha jól számolom...... az 1500 órát).
szerintem azért lehet itt bőven olyan hozzászólást olvasni, hogy ez és ez a gyári rom van a készülékemen, és lassul, lefagy, stb.
de akkor az itteni felhasználóktól is megkérdezheted, hogy ők miért nem használják ........
vagyis, érdemes-e bármilyen custom romot feltenni, mikor ott van a jó, a szuper, a mindenben tökéletes stabil gyári rom.
szerintem az itteni fórumon megforduló userek nagy része nem azért jár ide, mert elégedett a gyári rommal.
tisztelet a kivételnek!szerk:
közben kicsit utána néztem a dolgoknak.
hát éppen, hogy megvan a telefonod 62,5 napja.........
és hogy normálisan működik?
hát akkor pl.: ez mi? -
Mett
senior tag
válasz
Gergőkee #42107 üzenetére
Totál egyetértek! Elég egy siyah kernel, thunderbolt scipts, autokiller memory optimizer, autorun manager, néhány tweak sajátkezűleg build.prop-ba ill. rendszerbe, fagyasztani rendszer appokat és kész egy villámgyors stock "custom" rom. Téma meg úgy jó, ahogy a samsung megcsinálta.
-
zseko
veterán
válasz
Gergőkee #42189 üzenetére
Naja, de amikor a fényértéket lejjebb vettem mínuszba, tehát még sötétebb lett, kevésbé 'szaggatott'. És még mindig nem értem hogy jön ide megint a megapixelszám. Tisztában vagyok vele, hogy azonos lapkaméreten kevesebb képpont kevesebb képzajjal jár, így tisztább lesz (lehet) a kép. Ezért vettem 5MP-es gépet nagyobb helyett.
A 'puki' a készülék alján azért van (az én véleményem szerint) hogy el lehessen adni később a nagyobb aksit. Én szerintem legalábbis butaság azt hinni, hogy véletlenül tervezték így a telefont. Másrészt meg ne ehhez hasonlítsd, ez így lett tervezve, a másikból már eleve kihagyják a fizikai gombot és úgy tervezhetik az alapot ahogy akarják, miért akarod ehhez hasonlítani?
-
R2D20208
addikt
válasz
Gergőkee #42179 üzenetére
Na az egyik "Balga" ember leírta, az SGS 3 telefonja potom 200 Euróba fog kerülni mindössze ! Milyen buta, hogy már rajta van a megrendelőlistán a Tre Italinál . Ekkora hülyét !
És ha nem jön be neki, megmarad neki az előfizetés, mert az így is kell, és eladja itthon 500 Euróért az SGS 3 - at, és még megvan az SGS 2 je is
Balgája.
(#42175) C.Brigante IGAZ ?
(#42182) ERPY
Neked is Buék haver !
-
Laraxior
titán
válasz
Gergőkee #42186 üzenetére
Miért? Ha pölö most a miénknek a kijezőjét feltolnánk a logoig, alul meg a gomb tetejéig, máris kapnál egy nagyobb kijelzőt...
Szerintem a gombra sincsen különösebb szükség ott elöl, hiszen a képernyőt tudod aktiválni az oldalsó gombokkal is, készült már ilyen telefon, hogy nincsen rajta gomb elöl.
Az akksit megértem, vannak korlátai a jelenlegi technikának,de gyárilag mondjuk jöhetett volna ki ez is 2Ah-s akkuval. Bár fontos a design igen...kijelzőhöz: nagyobb felbontású kijelzőn több minden elfér, és az azért számít. nekem.
-
zseko
veterán
válasz
Gergőkee #42164 üzenetére
Nekem is tökéletesen megfelel az S2, egy dolgot javíthatnának csak benne, a kamerát. Hogy kevés fénynél ne essen le az fps és ne fókuszáljon állandóan. A kijelző esetenként lehetne ugyan nagyobb, de arra akkor már inkább szerzek egy tab-ot. Az, hogy a kijelző felbontása nagyobb lesz, nem tudom felfogni miért lenne jó nekem.
-
zelma
aktív tag
válasz
Gergőkee #42126 üzenetére
Én nem nevezem hibásnak a stock romot. Sőt, a mindennapi használat szemszögéből nagyon jó, ő is tud mindent, amire a felhasználónak szüksége lehet.
Ami nem tetszett:
Korábban Wave 1-et használtam, aminek elégedett voltam a gyári hangerejével, az S2-nél azonban halk volt, azért kellett a root, hogy a hangvezérléshez hozzáférjek. Ha a hangerő jó, lehet nem foglalkozom a romolással...
A másik külcsín. A root után felment a custom rom, és sokkal szebb, egyedibb lett a megjelenítés. Nekem ez fontos.
Néhány apróság már csak hab a tortán, ilyen pl. hogy beállítás után a power gombbal azonnal számos funkcióhoz hozzáférek, vagy a statusbar kibővült, tehát nem érzem annyira, hogy egy milliószámra gyártott tucatterméket birtoklok. A rendszerben hozzáférek olyan dolgokhoz (persze észnél kell lenni!!!), amelyekhez a stockban nem.
No, erre ráhúztam az SPB-ét, és egy egész egyedi felületet kaptam. -
C.Brigante
veterán
-
Giovanny
őstag
válasz
Gergőkee #42113 üzenetére
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - OXXKI2
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - TENKI1
I9100XWKI4 ## 2.3.4 2011 September 14 CSC - DBTKH1
I9100XXKI3 ## EXT4.PIT2.3.5 2011 September 15 CSC - OXAKI3
EXT4.PIT 2.3.5 2011 September 15 CSC - OXAKI3
I9100CEKI2 ## 2.3.4 2011 September 19 CSC - XENKH1Ezeket találtam a samfirmware-on.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Gergőkee #42101 üzenetére
Ilyet ne mondj, hogy nem lesz gyorsabb a custom romtól.Igen is gyorsabb lesz,és pörgősebb
A stabilitással nem vitázom,bár nekem nincs problémám azzal sem.Abban viszont maximálisan egyetértek, hogy előbb tapasztalja ki a gyári romot majd ha valami nem tetszik akkor tegyen főzöttet
-
válasz
Gergőkee #41921 üzenetére
udv, ugynezki sgs2 melett dontok ill meg megprobalom ma megvenni, mivel hasznaltan veszem erdeklodnek mi az amire oda figyeljek, pl mik az alap tartozekok. proci huzas erdemes csinalni(van alkalmazas, jatek ami erezhetoen gyorsul?), mi a legujabb szoft ra? a root annyira nem erdekel amenyiben gyors, es megfelelo mukodes erheto el mar a gyari szoftal is. van valami seria hiba aminel erdemes vasarlasnak odafigyelni? ill meg utolso sorban, miben ereznek valtozast 1 costum rom es a gyari kozott? koszonom elore is.
-
Desmodromic
csendes tag
válasz
Gergőkee #41730 üzenetére
Köszi, megpróbálom megkeresni a nokia adatkábelét!
Nekem azért tetszik ez az androidos világ, mert még én is rögtön tudom kezelni. A telefont igyekszem telefonálásra használni, normálisan netezni, normális képernyő mérettel, esetleg megnézni valamit a térképen. Egy szó mint száz nem akarom ballisztikus rakéta oprenszer installálásra használni, hanem arra amire való!
-
F-ECT$
titán
válasz
Gergőkee #41517 üzenetére
Azon meg pláne mosolyogni szoktam, ha valaki írja, hogy feltett egy új romot, áradozik, hogy mennyire hihetetlenül tetszik neki, eztán meg 2 napra rá már megy is fel a következő rom.
Persze: ha van jobbnak tűnő, akkor cserélsz, aztán vagy megbánod, vagy az új még jobban tetszik.
-
F-ECT$
titán
válasz
Gergőkee #41513 üzenetére
a gyári rom / kernel megbízhatóságával e telefon esetében egyik modded rom sem veheti fel a versenyt
Ezzel nem vitatkozok, de a legtöbb custom rom is van annyira stabil, hogy a legtöbb ember semmi bugot nem talál benne. (Persze kivétel mindig akad.)
Mostanra eljutottam odáig, hogy ne bohóckodjak a telefonnal, hanem HASZNÁLJAM.
Aki gyakran cserél romot, kernelt, modemet, az is használja ám. Egy kernel, modem csere kb 5 perc mindennel együtt, egy rom csere meg legyen egy óra, de ebben már tényleg minden benne van a mentésekkel, visszaállításokkal együtt. És a mentést egyébként sem árt néha megtenni, ugye. Szóval ha hetente cserélsz is romot, és mondjuk naponta 8 órát alszol, akkor a romcsere elviszi a használat idejének 0.8%-át, és a maradék 99.2%-ban HASZNÁLOD a telefont.
-
Laraxior
titán
válasz
Gergőkee #41513 üzenetére
Azért frissíteni megéri a romot,mégha sima origit használsz is, bár szerintem azt te is megtetted, és gondolom januárban te is feltolod a 4.0-t
Más buhera szerintem se kell nagyon,bár az nem gond ha itt többen kipróbálják, hátha megtetszik valamelyik
Nekem ez a 2. romom rajta és még rájön a 4.0,de csakis gyárit használok, semmiféle buheráltat nem tűrök meg ezen -
Kapanyél
őstag
válasz
Gergőkee #41509 üzenetére
És mi használja ki a 2 magot?
(mert az, hogy a Tegrak 2ndCore progiban látszik némi aktivizálás, az nem jelent semmit)
Egyébként én a mai napig simán Galaxy S-t szoktam javasolni az ismerőseimnek. Én is arról váltottam, de asszonynak újból azt vettem. Teljesítményben, felhasználói élményben semmi különbség nincs. Kizárólag a hátoldali LED és a gyorsabb GPS amit fejlődésnek nevezek az S2-ben. (bár a Gingerbread az SGS-en is begyorsította a GPS-t)
-
F-ECT$
titán
válasz
Gergőkee #41504 üzenetére
Downclock: where's my water eléggé számításigényes, kikapcsoltam 1 magot, a másikat is lehúztam 1000 MHz-re, és semmi lassulást nem tapasztaltam. Mondjuk a fogyasztás sem csökkent jelentősen, konkrétan egy 20 perces teszt alatt ugyanúgy megette a 8%-ot, mint 2 maggal 1200 MHz-en.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Gergőkee #40510 üzenetére
bocs hogy belepofázok, de összefüggés lehet a GetJar és az újraindulások között?
én köbö azóta szívok ezzel a vicces tünettel....
Dolphinnal mi a baj?gondolok itt arra, hogy eddig is voltak átmozgatott appjaim és dolphin HD, nem indulgatott újra ad hoc jelleggel, elképzelhető h vmelyik prog a GetJar-ról baszkurál? thx előre is
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest