- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
wertigo1984 #42429 üzenetére
Like Button
Neked is !
N E A K 1200 - n 4780 Antutu (lehet akksiban jó ) Siyah v2.1.1 6140 és tuti jó Akksiban. Hogy lehet ez, hogy nekem mindig ez a verzió jön vissza a telómra ? Neophyte lesz még amit tesztelek esetleg, és Void Echo. Kiváncsi vagyik Siyahra. Lehet örök Kernelem lesz ez.
Felrakom Darky Otát, van új Supercore is. Na ránézek arra is
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
wertigo1984 #42327 üzenetére
Kiindulva a google keresőbe beírt "Wave 2" "screen burn" kifejezésekre adott találatok számából: ez igen valószínű. Mondhatni csak idő kérdése.
De ezt már bőven kitárgyaltuk itt a témában. Amoled esetében ez az egyik ok, hogy gyári garanciás telót illik venni. 2 év alatt komoly eséllyel jön elő a probléma.
Az amoled esetében ez technológiai sajátság. A kék organikus led hamar veszít a fényerejéből, a többi szín jobban bírja a kiképzés. Ez vezet a beégéshez.
Fail3D!:
Én öltönyzsebben hordom, de az alsó pukli (kiálló rész) nekem is karcos. Bárhova is teszed le a mobilt, az az alsó pukli fog érintkezni a talajjal. Ez fényes "lakkozott hatású" műanyag. Idővel karcolódni fog.
Hidd el, hogy a Samu mindent elkövetett azért, hogy idővel (1-2 év) lecseréld majd a telefont. Tervezett avultatás
No nem mintha más telefon esetében ez másképp lenne.
Nagyobb baj, hogy a kamera lencséje is leér a földre. És az szerintem nem gorilla glass. Már nekem is van egy hajszálkarc rajta. Szerencsére nem az optika előtt. Erre megoldás lehet a 2amperes akku vastagabb hátlapja.
-
pzstm
titán
válasz
wertigo1984 #42239 üzenetére
visszaigazoltalak
-
pzstm
titán
válasz
wertigo1984 #41710 üzenetére
pontosan
-
pzstm
titán
válasz
wertigo1984 #41704 üzenetére
most cégtől kicsit macerásabb, de Te is felvehetsz nyugodtan.
gamertagom a komment mellett
-
Rotate
veterán
válasz
wertigo1984 #41700 üzenetére
ha sokat netezel, akkor lehet érdemes lesz hozzá beszerezni a gyári 2000mah aksit, szerintem abszolút megér +8 darab ezres az a 20% aksiidő
-
pzstm
titán
válasz
nagyon jó választás
(meg persze az XBOX is jó választás
)
-
SzlobiG
félisten
válasz
Jó döntés.
-
pzstm
titán
válasz
wertigo1984 #41697 üzenetére
hogy mi az S2 gyengéje
A súlya az gyenge, mást nem nagyon tudok. (viccet félretéve az idők kezdetén melegedés fordulhatott elő (van aki sárgás kijelzőt is látott, állítólag az még a gyári ragasztó is lehetett), de a friss firmware-ekkel már semmi ilyennek sincs nyoma, és out of the box használható és élvezhetőmennyire megbízható
szerintem totálisan.fagyogat-e a rendszer stb?
nem. Alkalmazás fagyhat le különböző okok miatt, de arról nem a telefon és még csak nem is az android tehet
-
R2D20208
addikt
válasz
wertigo1984 #41697 üzenetére
Wave egy jó telefon. De...Bada még eléggé korlátozott, de nagyon stabil rendszer. Wavém volt SGS és SGS 2 között. Nyugodtan váltsál... Sztem nem fogod megbánni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest