Hirdetés

Aktív témák

  • Gergőkee

    aktív tag

    válasz Pityke78 #42312 üzenetére

    Fut a háttérben (másik 30 appal egyetemben). Home gomb és kész. Majd idővel bezárja.
    Androidra váltók / Windowshoz szokott emberek nagyon nehezen tudják megszokni, de ez a dolga.

    Ha tiszta lappal akarsz indulni:
    -nyitsz egy új ablakot,
    -régi ablak bezár,
    -back gomb (érintő, a home gombtól jobbra).

    Pont tegnap merült fel, hogy nem a gyári böngésző a leggyorsabb. Próbálgass végig egy párat, és azt használd, ami neked a legszimpatikusabb.

    Én sokáig Dolphin Browser HD-t használtam, de véletlenszerű időközönként újraindult tőle a telefon (még akkor is, ha nem futott a háttérben). XDA-n lett is belőle egy 11 oldalas téma. Kiderült, hogy nem egyedi az eset. A Dolphin support team még nem talált megoldást a gondra. Egyedül a LastPass (jelszókezelő) plugin hiányzik belőle, de az nagyon...

    Aztán ott van még a Maxthon, Firefox Portable, Skyfire, Opera mini és Opera Mobile.
    Van most egy új: Boat Browser (HD). Erről is nagyon jókat hallok.
    Tesztelj, próbálgass, de a Dolphinra vigyázz.

    Melegedésre és bevillanásra: próbáld ki eltávolítani az utólagos lockscreent. Csekkold, hogy ebben az esetben is felvillan-e.

    Kapanyél! Én a Spicat közel egy évig Ext2 rendszerrel használtam (ott ugye nincs journaling). Gyakorlatilag bármilyen nem rendeltetésszerű kikapcsolás, reboot kárt okozott a rendszerben, és lehetett újratelepíteni. Néha magától is szétesett (aztán jöttek az fc-k, olvashatatlan file-ok). Ott az rfs-hez képest ez jelentős sebességnövekedést okozott.

    Biztosan megéri a kockázatot? Ha a válaszod igen, akkor keresek neked linux parancsot, amit terminal emulatorba beírva te magad is ki tudod kapcsolni a naplózást.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák