- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Fail3D! #45018 üzenetére
At Opera mini és mobile is meg tud nyitni https oldalakat. Én a telómon és a tabomon is ezt a kombót használom...ha valamit desktop nézetbe akarok megnyitni, akkor a mobile-t használom, ha csak úgy böngészgetek, akkor meg a minit ami meg alig fogyaszt valamit (adatforgalom).
-
-
agabe
addikt
válasz
Fail3D! #44422 üzenetére
hardverben gyengebb, kinezet viszont pofas, anyaghasznalat peldaerteku... viszont hogy hogyan fog a mindennapokban teljesiteni az majd kesobb kiderul.
sgs2, es razr kozott dontes izles kerdese, meg az, hogy mennyire akarja romolgatni valaki, mert razr-re nem hinnem, hogy megkozelitoleg annyi fejlesztes lesz mint sgs2-re. -
-
malibu
tag
válasz
Fail3D! #44310 üzenetére
GTA3 1.2-t raktam fel. ha utólag cserélem ki akkor marad angol. illetve utólag kell berakni telón de előbb gépen ki kell törölni apk-ból az american.gxt-t és úgy feltelepíteni aztán bemásolni a magyar american fájlt.csak így jó. már működik
ha rendesen felrakom a játékot és utána kicserélem a fájlt, akkor marad angol.
-
d3tox1c
senior tag
válasz
Fail3D! #42775 üzenetére
Sziasztok.
Nekem is ez a problemam.....a wifi.
Folyamatosan ledobal az itthoni wifi,eleg idegesito.
Van erre vmi beallitas,vagy program?A masik....rengeteg jatek nem indul,vagy ha indul akkor hibas grafikaval:pl,9mm,dead space,stb...a telo rootolt,cainfire 3D is fent van.
Koszi a valaszt,es buek! -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Fail3D! #42445 üzenetére
2.3.4 az utolsó hivatalos rom hazánkban (xwki4). Az ezek utániak gyáriak ugyan, de nem jutottak el hozzánk. Persze odinnal feltehetőek, de ezekkel szervizbe vinni nem lehet. Ha nem akarsz (még) custom romozni, akkor hagyd rajta ezt. Stabil, hibamentes.
Majd jön az ICS, arra frissítesz. Addig szerintem fölösleges.
Majd egyszer csak a kies kiírja, hogy új rom érkezett, frissíted-e. Rányomsz, hogy igen és vársz.
Vagy korábban megoldod odinnal.
-
Laraxior
titán
válasz
Fail3D! #42329 üzenetére
Én tettem fóliát a kijelzőre, de azon már nagyon látszik, hogy össze van fogva a telefon kulccsal és az autóm indítókártyájával, lassan az is cserére érik. De inkább fólia 2ezerért, mint kijelző
Szerintem a csupasz kijelző sem húzza sokáig ha nem tokba hordja az ember.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest