- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
Sanci789 #48150 üzenetére
Andyx 2.3.6. Ha jól emlékszem még, KK5 volt az utolsó 2.3.5 . Én szinte sosem játszom telón, de szerintem ilyen FW váltáskor sem ajánlott a progik visszarakása mentésekkel együtt, csak a progik, játékok simán. (ebben nem vagyok biztos, de igy sejtem ) Valaki tuti megirja a frankót.
-
trobi28
addikt
válasz
Sanci789 #48068 üzenetére
Én is mindig szívtam az ilyen jellegü mentéssel,amikor megvolt akkor jártam úgy hogy visszahúztam és jöttek a fagyik meg a restartok.Azóta azt csinálom hogy TB-vel lementem csak a letöltött appokat és minden romot vipe-al rakok fel,TB-vel visszarakom a mentést,beállítgatom (max fél óra) és minden ok.
Én nem találtam jobb megoldást rá. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Sanci789 #48056 üzenetére
a drivereket aszerint kell kiválasztani hogy milyen telefonra adták ki. (nvidia plugin értelemszerűen a tegrás játékokhoz kell és így tovább)
külön lehet beállítani az MSAA-t (ha jól emlékszem csak akkor érhető el ez a lehetőség ha a BETA EGL driverrel együtt telepíted a cf plugint)
a különböző driverek a különböző telefon processzorokat jelzik (pl. qualcomm - sony ericsson, powervr - samsung galaxy s, nvidia tegra - lg optimus x2)
feyce: ahonnan letöltöd legtöbbször kiderül az is hogy milyen telefonra írták, ha nincs leírva pár perc googlizással kideríthető...
-
válasz
Sanci789 #44940 üzenetére
a gps és a térkép (a-gps + a térképek részleteinek a letöltése) is a netes adatforgalomból dolgozik, amennyiben mobilinternetes kapcsolaton vagy!
gps helyett nem gprs szerepel azon a számlán? mert az a mobilinternetes adatforgalmad, abból kerül jóváírásra az 500 megabyte, és a maradék kerül kiszámlázásra, amennyiben átlépted a keretet! -
agabe
addikt
válasz
Sanci789 #44940 üzenetére
nemtom a T-mobile hogy számláz, de az fura lenne, ha bármilyen adatforgalomért külön pénzt kérne....valahol (talán Telenor) volt olyan, hogy a GPS-es adatforgalomért nem kértek pénzt, de aztán az is megszűnt.
Egyáltalán nem is értem miért kell az adatforgalmat a szolgáltatóknak külön tudniuk mire volt használva... -
agabe
addikt
válasz
Sanci789 #44669 üzenetére
vegyetek ki a simkartyat a telobol, es probald meg ugy bekapcsolas-kikapcsolas utan visszarakva ujra bekapcsolni.
valami beragadhatott, de ha a katlrtyaki/be sem mukodik, akkor valami reset kell. nincs mentes ? ha van mentes akkor annak visszarakasa is segithet.
legjobb ilyenkor is sztem a nandroid backup....ezeket lehet kiprobalni esetleg. -
Sógi
addikt
válasz
Sanci789 #44091 üzenetére
"Felejtsd" el a siyah kernelt...
vagy max tedd fel a 2.1.1-et, már szinte minden nap jön ki egy frissítés...Ez nem túl jó...
Tedd fel a void kernelt vagy az illusion kernelét, ezeket már teszteltem és nagyon jók + nem jön "percenként" frissítés....TFS Shell 3D - már nagyon várom, úgyhogy ne tartsátok vissza az infókat!!!
Baromi jó ez a krinyo féle slimrom!!! Most marad ez egy darabig, addig biztos amíg az akkuidőt letesztelem
(#44111) richie900812: Az illusion a best rom nálam, de nem mennek rá a deodexed témák, sajnos, tegnap vagy 10-et rápróbáltam, van ami ment is, de általában FC volt a statusbarra...Jah és tök jó a KP8 modem, az van a slimben...no para vele...
A slimromot meg most tesztelem, de elég baba a cucc!!!
Amúgy meg checkrom...De az nem olyan gyors...meg az csak KK5 hawer, nem pedig KL1 -
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Sanci789 #44005 üzenetére
Nem tudom, hogy mit bohóckodtok itt KL romokkal, mikor a KI-k tökéletesek...
Ma már írtam. Legstabilabb gyári romok (csomagban): XW, XX KI4, KK5.
Samsungnál újabb nem egyenlő jobb...agabe: pont erről beszéltem néhány hete. Ennek ellenére a "fogyasztói társadalom" kapkodni fogja az sgs3-at is. Mert 4mag, mert HDkijelző... Full of parasztvakítás...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Sanci789 #43324 üzenetére
Kl1-et már nem viszi a superoneclick root. Ott már csak kernel flasheléssel tudsz rootolni.
Ebben az esetben megér(heti) a battery calibration, de az igazsághoz tartozik, hogy 3-4 ciklus alatt beáll.
Kernel cserénél nem kell clear data/cache, elég a clear cache és a dalvik cache törlés.
-
R2D20208
addikt
válasz
Sanci789 #42399 üzenetére
Siyah 2.6.2 vel több Gond is van. Próbálj régebbi, és Stabil Siyahot. Pl ezt PDA Odin, és feltol. Majd írd meg kérlek, hogy jobb-e.
(#42401) cochy Én ott is a Siyah 2.6.2 -re gyanakszom. Ugyanúgy ajánlom neked, a feljebb linkelt (véleményem szerint ) egyik legstabilabb Siyah verziót.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest