- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Ironing #42347 üzenetére
Új rom felrakásakor a root elvész. Te az odinos / flesselős módszert linkelted. Ebben az esetben egy módosított kernelt raksz a telefonra. JIG nélkül lesz egy szép sárga háromszöged a teló indulásánál. Gari természetesen a gyári állapot helyreállításáig nem lesz.
Szerintem ha egyelőre nem akarsz romokat cserélgetni, akkor a SuperOneClick tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés. Ráadásul van UnRoot kapcsoló is.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Ironing #42334 üzenetére
1. Sok program nem telepíthető sd-re. Ráadásul elég sok SGS2 tulajnak gondot okoz még az a program is, ami engedi a belső memón. kívülre történő elhelyezést. Ugyanis a telefon véletlenszerű újraindulását okozhatják.
2. Van erre program, de azt olvastam róla, hogy még nem az igazi. Néha töröl olyat is, amit nem kellene (mert mondjuk telepítve van még a telón).
3. Milyen romod van? 2.3.5-ig működik a SuperOneClick. Teló rádug, usb hibakeresés bekapcsol, ZergRush exploit a pc kliensben bekapcsol, pc kliensben kattintás a root-ra. Ennyi. 2.3.6 androidon már ez nem működik.
F-ECT$: Akkor nyilván nem lehet ilyen probléma. SLCD-nek nincsenek ilyen gondjai. A google kereső meg monnyon le!
Szerk2.: a tulaj megvezetett. Most akkor amoled vagy nem amoled a wave2? Ha super clear lcd, akkor no problem. Ha amoled, akkor idővel lehet "screen burn issue".
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Ironing #37042 üzenetére
Én ilyet vettem, és MoboPlayerrel egyhuzamba 5 órát néztem a Family Guy-t vele
De amúgyis azt vettem észre, hogy a MoboPlayer roppant keveset eszik. Átlag 4-5% esés volt/rész, ami olyan 15%/óra durván, így elméletileg 6 és fél órát kellene bírja.
Erre a tesztre nemsokára sor fog kerülni
A másik megjegyzés: A Winamp, vagy PowerAmp, kikapcsolt kijelzővel, hasonló fogyasztással bír
-
sparks
senior tag
válasz
Ironing #35914 üzenetére
Gondot nem hiszem, hogy okozna, de tölteni minimálisan fogja. Gondold el, mondjuk 2 db 2500 mA-es aksi is összességében ekkora feszültségen jóval kevesebb teljesítményt fog leadni. Arra jó, amit a neve mond: vészesetre használható, ha mondjuk lemerültél teljesen, de kell egyet telefonálni, annyit tesz a telefonba. Nekem van egy ilyen csak 4 db AAA aksival, az sem bírja feltölteni egyszer sem, max egy fél adagot tud és meg is hal a 4 mikróceruza aksi.
A 6600-as külső aksim is jó, ha 1,5-szer fel tudja tölteni teljesen. -
Sógi
addikt
-
Jadro
veterán
válasz
Ironing #31967 üzenetére
Nem kell kisütni. Feltöltöd, használod és ha lemerült megint feltöltöd. Egyre kell figyelni, hogy ha lemerült teljesen, akkor ne hagyd úgy hetekig-hónapokig. Egyébként más nincs.
Akkut kímélni egy módon lehet: Nem használod a szolgáltatásokat. Minél kevesebbet használsz, annál lassabban merül. Ha be sem kapcsolod, akkor meg hetekig bírja. Ilyen szolgáltatások a Wifi, 3G, képernyő világítás stb. Kevés netre szinkronizáló alkalmazás -> hosszabb készenlét. Ezekkel lehet mókolni.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest