- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
Richard #49726 üzenetére
"Sokkal jobban megy..."
Nálam tökéletesen megy az illusion, az előző verziók nagy része is így tette...
Minden működik és gyors, akkut is lassan eszi, nekem ennyi elég...Úgyis mindenki azt használja amelyiket akarja..Azt hozzáteszem, h minden romot full-full wipe-al tolom fel..
(#49729) agabe: Még nem, túl sok a frissítés
-
rankesz
veterán
válasz
Richard #49079 üzenetére
Bocsánat, akkor félreérteted, ez a sz@r(akármi) egy ilyen internetes mém, nincs mögötte komoly szidás.
Abban viszont segíthetnél, hogy hogyan lesz nekem ebben a ROM-ban gyári droid betűtípusom. CRT off anim direkt nincs benne? Az effektek szintén?
Előre is köszi a választ.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard #48316 üzenetére
Változtatja persze, random dobálja az ikonjait. De annyira könnyen azért nem ég be a kijelzőbe semmi, idő kell neki hozzá.
Viszont nálam eléggé zabálta az akkut, ezért szanáltam. De lehet,hogy csak nem jól állítottam be.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Richard #42106 üzenetére
Akkor elég csak launchert cserélned
Gergőke
A gyorsulást nem igazán arra értettem hogy egy -egy alkalmázás mennyi idő alatt tölt be.
A mindennapi használat során,szerintem sokkal gyorsabb,és "szmútosabb" a teló főzött rommal.Azért ne felejtsük el, hogy az a rengeteg apró módosítás nem véletlenűl kerűl bele a custom romokba,és kernelekbe. -
Rotate
veterán
válasz
Richard #42095 üzenetére
szerintem előbb szokd meg az Androidot, olvasgass a témában, és ha már mennek a dolgok, akkor állj neki romolni, nem egy olyat látni, hogy az első napján nekiállt egy friss androidos romolgatni, meg módosítgatni, aztán jajjgatás lett a vége
nem nézlek le vagy valami, de iPhone után fura lehet, hogy bármit megtehetsz a telefonoddal, szóval csak azt akartam mondani, hogy óvatosan
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest