- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
Cybertrone #43126 üzenetére
Nézd a Darkyoldalon a telepitést, mert ez ugyanúgy,mint i9000 en, nem csakúgy feldobom. Kell Marketből a darky Ota App.[link]
(#43131) SzlobiG az előző, az Base volt. Ez most az első hivatalos Darky. Én kiváncsian természetesen felrakom.
(#43129) F-ECT$ Darkynak i9000 óta nincs XDA, ezért van a saját honlapjuk. Amúgy linkeltem.
-
válasz
Cybertrone #42772 üzenetére
hat nemtudom... elso doridom a zte blade volt.. ott volt ertelme pakolgatni a romokat... de egy ilyen csucs keszuleknel mar sok ertelme talan nincs
... bar a root siman el kell ide is megtisztitani a rendszert.... viszont van valami a wifire? mert nagyon gyengenek erzem a gyari beallitasokkal... illetve hogy eddig 1 telon se lattam meg normalisan futni az eredeti bongeszot az vicc..
azthttem itt mar a nagyitasnal gorgetesnel nem lesz gond.
-
R2D20208
addikt
válasz
Cybertrone #42772 üzenetére
Gyári Romod van fent ? Volt már Custom? Mert ha nem , nem tudjuk elmondani a különbségeket. Nehéz lenne. Ha feldobnál egyet kipróbálni, csak akkor látnád mik vannak különbségek.
-
DjBlero
őstag
válasz
Cybertrone #42766 üzenetére
#41707) R2D20208 hsz itt megtalálod és átszabhatod a telod ahogy tetszik
-
R2D20208
addikt
válasz
Cybertrone #42759 üzenetére
Uhhh
ha egy Kernelt felraksz, akkor a Kernelverziód megváltozik természetesen. De. Te azt gondoltad, hogy a Kerneltől megváltozik a téma? Vagy mit szerettél volna hogy megváltozzon?
-
agabe
addikt
válasz
Cybertrone #42759 üzenetére
normalis.
-
R2D20208
addikt
válasz
Cybertrone #42753 üzenetére
Nem tudom ertelmezni.
Mit szerettél volna kérdezni ? -
R2D20208
addikt
válasz
Cybertrone #42734 üzenetére
Az nem téma. Az egy Rom
-
Piwi
veterán
válasz
Cybertrone #42689 üzenetére
szerintem régi az a 2.1.1 kernel a KL1 rom túl új neki...nem is értem miért azt a régi kernelt szeretnéd felrakni
-
pzstm
titán
válasz
Cybertrone #42676 üzenetére
Viber-t is??? Mert tegnap éjjel egyszercsak eltűnt minden kontaktom....de nem csak ám Viber alól, hanem névjegyzékből is
(freemail még nekem is szinkronizálódik, elfelejtettem írni)
Sose láttam még ilyet.
Nyomtam egy restartot és utána szinkronizált.
android.coreapps vagy valami ilyesmi állt le FC-vel amúgy
sosenem láttam még ilyet....remélem, hogy csak kernel hibája volt...mert nincs kedvem sokszor ilyet játszani
-
agabe
addikt
válasz
Cybertrone #42616 üzenetére
azr nem irtak, csak, hogy anelkul is megy nekik.
-
nbukta77
addikt
válasz
Cybertrone #42605 üzenetére
Milyen hibai vannak meg? Olvastam olyat is aki azt irta ,hogy nala minden jo.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Cybertrone #42602 üzenetére
Hát szerintem nagyon elcsúnyította a samsung az Ics-t, megy is vissza a mentésem
-
agabe
addikt
válasz
Cybertrone #42594 üzenetére
meg nekem sem.sikerult aludni eddig...
itt egy kis beszamolo egy felhasznalotol a sammobile-rol:after ’bout 5 hours here are the issues i found (though some of them have already been reported above)
1. face unlock – unable to finish the setup. after taking your picture and setting up an alternative lock, the setup goes blank and an error message occurs
2. weak/intermittent wi-fi signal – sometimes the wifi signal just goes out or unable to register the signal (i would normally toggle the wifi to get the signal again)
3. home screen problems – i would go on different applications, normally tweetdeck then google plus then go back to the home screen but it would be blank with no icons
4. random reboots – it would suddenly vibrate once, then twice, then reboot..once during a phone call, then another instance while doing normal stuff
thanks for the leak guys!ezek alapjan meg boven nem tokeletes, persze lehet, hogy a srac pl. nem csinalt full resetet, es van akinel jobban mukodik, de a fentiek lehetnek teljesen valos bugok.
-
agabe
addikt
válasz
Cybertrone #42592 üzenetére
ilyenkor ujev elso napjanak hajnalan mar fennvagy? en nemsokara fexem
tudom, hogy nalad meg nem volt visszaallitas korabbi romra, de en szerviz elott mar nem probalom ki amig nem tudom, hogy nincs-e benne vmi bibi ha vissza akarom allitani...pl szamlalot siman lehet 0-azni jig-gel? -
bajusz66
aktív tag
válasz
Cybertrone #42536 üzenetére
Nekem kitesz bármit amit akarok
-
bajusz66
aktív tag
válasz
Cybertrone #42533 üzenetére
Kameránál átállítottam hogy az sd kártya az alapértelmezett mentési hely és onnantól jó!
-
Laraxior
titán
válasz
Cybertrone #42533 üzenetére
nagyobb képet se tesz ki teljes képernyőre...
-
DjBlero
őstag
válasz
Cybertrone #42494 üzenetére
nem csinál semitse azt irja
a feldolgozás meghiusult
kivágom esküszöm
-
DjBlero
őstag
válasz
Cybertrone #42492 üzenetére
szoftverfrissitést nem tudom eltüntetni
de betudok oda jelentkezni,ez a szar nem tünik el
-
válasz
Cybertrone #42328 üzenetére
hmm van olyan hogy egy lancher kepes akadni ezen a dogon?
amugy mi a tapasztalat a kopas, karcolodasokkal kapcsolatban? ma sikerul vegre vennem 1 ilyet telot... de amiket eddig nezegettem hasznaltan mint karcos volt nem gyengen es eskdutek hogy nem ejtettek el, nem raktak kulcs koze stb... es par honap alatt elegge leamortizalt alpotban volt... pedig anno a zte-m soxor esett betonra foldre... de az nem nezett ki ennyire durvan mint amilyen allapotu galaxykat lattam... amit ma veszek annak is modnta a tulaja hogy hatul picit karcos pedig o is vigyazott ra...
-
Varszegig
veterán
válasz
Cybertrone #42319 üzenetére
1. Felrakod a lockscreened. Pl. Widget locker
2. Felrakoda no lock progit a marketről. Beállitod, hogy lock disabled.És kész
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Cybertrone #42319 üzenetére
Itt nem lehet. Kapcsold be a kioldó ábrát (amikor bogyókat kell összekötni). Vicces is és legalább eltulajdonítás után nem férnek hozzá a privát / céges adataidhoz.
Vagy lock screen app, csak valami jobb féle
-
válasz
Cybertrone #42311 üzenetére
a minimális melegedés természetes, ha használva van, a lassulásért már tenni kell, de én például a gyári böngészőt használom, és nincs vele gond, a bevillanásokért viszont morcos lennék, az nem okés!
-
válasz
Cybertrone #42308 üzenetére
nálad valami nem okés...
-
Motyi
senior tag
válasz
Cybertrone #17180 üzenetére
Akkor az egy pöcs volt, már bocsi, végül is naponta ilyen rendszerekkel dolgozom, így van egy kis rálátásom
Azaz elnézést nem pöcs hanem vagy nem értett hozzá (de iszonyatosan) vagy a K&H banknak van a világon a legbutább IVR rendszere.
-
ERPY
őstag
válasz
Cybertrone #17180 üzenetére
A tej is....
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest