Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #49772 üzenetére
konvergenciát érzek itt a remix ICS rom körül. V9.0 a Gapps és v8.6 a legfrissebb rom mellé. Próbálta már így valaki?
-
Mi a teendő, ha a kódos reset (*2767*3855#) nem működik? beírom és nem csinál semmit csak eltűnik.
-
Udv!
Illusion romhoz lehet hasznalni a deodexed jkay temakat? Mert ugye gyarilag fent van a deluxe csak kerdes nincs-e azon is mokolva valami?!
-
Köszi srácok, de régen szórakoztam már eleget a Spicaval, akkor benne voltam csak már minden a feledés homályába merült
Kicsit frissíteni kell a tudást.
Az ok egyszerű: ez a touchwizz engem kifejezetten idegesít.
-
Hali!
3 év iPhone használat után ma megvettem életem első komoly Androidos telefonját egy SGS2 személyében. Olvasgattam itt párezer hozzászólást de egy-két dolog nem tiszta.
Most jelen pillanatban melyik az a custom ROM és kernel amit érdemes feltenni a gyári helyett? Az első hozzászólásban mindent megtalálok ami kellhet, hogy ezeket feltegyem? Olvastam azt is de kissé kínai az egész úgy ahogy van. Ha valaki itt, vagy privátban vállalna egy gyorstalpalót annak örök hálám. Mire kell figyelni, esetleges buktatók?! Csak nagy vonalakban a többit hozzáolvasom csak lássak már egy konkrét ROM felrakási metódust.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest