Hirdetés
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Ha törlöm a cache partíciót, akkor nem vesznek el a cuccaim, ugye? (Wipe cache partition)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Laraxior #41280 üzenetére
de igen, a 77 nap az egyben ment. reméltem, hogy stabilabb, mint a spica. az is produkált az elején igen hosszú uptimeokat, de a végén napi szinten kellett az akksit kivenni
Prien: mivel a belső tárhely nagyobb, mint az sd-kártya, ami benne van, nem pakolgattam rá semmit.
Samsung szervízt nem tudok debrecenben, szerintem a t-mobilhoz fogom bevinni, ahol vettem.
-
bajusz66
aktív tag
Jönnek a KL-es romok,
igaz ez indiai,de hátha lesz európai is
GT-I9100 I9100XWKL1 ## Android 2.3.6 ,2011 December,I9100ODDKL1 India
Romok -
Prien
addikt
válasz
ngabor2 #41271 üzenetére
Nem tettél pár alkalmazást SD kártyára? Nekem ez okozott néhány újraindulást, de amióta vissza tettem a belső tárhelyre a gyakran használt progikat, azóta újra jó minden.
Kiestől nem kell félni, szerintem, szereti,ha akksit kiveszed, majd be frissítés előtt. Semmi bajom a gyári rommal,a többi csak csicsásabb,instabilabb, illetve olvasható volt, hogy a kernel feszültség vezérlése eltérő lehet
...ez is okozhat meghibásodásokat, szvsz!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ngabor2 #41277 üzenetére
azért vigyázz a kies-el!
vannak olyan visszajelzések, amelyek arról szólnak, hogy megállt, megfagyott frissítés közben.
itt a fórumon is 1-2 hetente be-be jelentkezik valaki hasonló jelenséggel.
én azt javallom, hogy ha nem akarsz custom romot és tartasz a garancia vesztéstől, akkor holnap reggel menj be egy samsung szervizbe és ott kb. 5 perc alatt lefrissítik neked.
az a tiszta és a rizikó is : 0 -
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #41283 üzenetére
Nem fogja nullázni a számlálót az új bootloaderrel! Én már próbáltam, csak a régivel működik, bár a háromszög lehet, h eltűnik az újnál, de a nullázó nem...
-
kecsetihunor
aktív tag
Azt mondták nekem itt a fórumon, hogy ha akarok JIG-elni
akkor nem kell visszatennem a régi bootloadert?
Akkor anno régebb miért kellett egyeseknek? Azt olvastam itt, hogy az új bootloaderrel nem működik a JIG.
Akkor hogy is van ez?
Telefon kikapcs, JIG bedug és happy?
-
zelma
aktív tag
válasz
pana0017 #41278 üzenetére
Szervizben nem nézik jó szemmel az otthoni barkácsolást, tehát ha lehetséges, akkor a számlálót nullázni (ez jelzi mennyi alkalommal volt hozzányúlva) kell, illetve ezzel együtt a sárga háromszög a benne lévő fekete felkiáltójellel is eltűnik.
Tehát igen, eltűnnek a nyomok JIG-el.
Egyébként rendelhetsz még dokkolót is hozzá. Amit ne rendelj: fólia, ugyanis teljesen felesleges rendeltetésszerű használat mellett.
-
Sógi
addikt
válasz
kecsetihunor #41267 üzenetére
Nálam a BW mindig az aktuális időt mutatja, de biztos van olyan widget ami nem frissül képernyő bekapcsoláskor, ilyen volt nálam a hd widget akkumulátor widgetje is, mindig más mutatott, mint ami az igazság volt, néha magához tért...
Az időre visszatérve, lehet van valami köze az óra beállításoknál a "hálózattól kapott értékek használatának", bár nem hinném...A vírusvédelemről azt lehet olvasgatni, h nem kell és felesleges is linuxnál, max arra jó, ha vmi nem tiszta forrásból letöltött apk-t kiszűrjön...
-
zelma
aktív tag
válasz
pana0017 #41270 üzenetére
Amikor főzött romot teszel fel, akkor egy sárga háromszög jelenik meg, ez jelzi a nem hivatalos szoftvert, illetve download módban van egy számláló. No, ezek ellen jó: a háromszög eltűnik, a számláló nullázódik.
Én rendeltem a speedshoptól egy frankó állványt filmhez, aztán ha plusz energia kell, akkor szintén innen rendelhetsz 2000 mAh-es akkut.
-
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #41256 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik, de hát ez van, ezt tudja ez a rom
2. napja fut és nem volt spontán újraindulás.
Számomra most két rom van ami meggyőzött: Chekcrom és Illusion.(#41275) tomi6600: Nem feltétlen, mert az is baromi jól muzsikált, csak mikor lemaradt a KK5-el, akkor elkacsintgattam tőle...+már nincs kedvem össze-vissza romolni, örülök, ha van egy tökéletesen üzemelő custom rom és élvezem ezt a szuper telefont, amelybe még most is szerelmes vagyok
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok olyan gondom lenne hogy egyik napról a másikra egyszercsak nem küldi el a leveleket a gmail bejövők jönnek rendesen semmi beállitási lehetőséggel nem találjoztam ami ezt befolyásilhatná mit tudok tenni?
másik kérdésem chekromban kitchenben letöltöttem fontpackot de nem tudom hil lehet megváltoztatni a betütipusok kell valami külön program?
-
ngabor2
nagyúr
van egy s2-m, gyári fw-vel. semmiféle frissítés, vagy rootolás nem volt vele. először ment 77 napot, gond nélkül, majd vagy 25-30-at, de tegnap óta 4-5 alkalommal lefagyott, illetve újraindult. töröltem cache-t, nem segített. még bőven garanciális, úgyhogy főzött romot nem akarnék feltenni rá. gyári beállításokat a belakás miatt nem szeretném egyelőre visszaállítani, hacsak nincs más mód. más találkozott már ilyennel?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy nemsokára lesz egy SGS2-m, azonban 1-2 dolgot szeretnék hozzá rendelni külföldről. Eddig egy tokot és egy OTG kábelt néztem. Mit érdemes még?(HDMI nem kell) A JIG mire jó?
-
zelma
aktív tag
válasz
kecsetihunor #41267 üzenetére
Elvileg bármiféle időjárás jelző vagy óra widget nélkül is meg lehet lenni, hiszen az S2-ben van asztali óra időjárás kijelzéssel.
Tűzfalat és vírus védelmet eddig nem használtam, nem éreztem szükségét.
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kimenteni a Turkbey ROM-ból a benne lévő háttérképeket, mert tetszenek, és kelleni fognak nekem másik ROM-ban.
Melyik mappában kell keresnem őket? -
kecsetihunor
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Hogy vannak a mámoros S2 tulajok?
Két kérdésem lenne felétek:
* mitől van az, ha kiteszek egy órás, időjárásos widgetet, akkor időközönként, mikor wake up van elfelejti az órát állítani. Pl: 11:03 van, és azt írja a widget szép nagyba, hogy 10:36...
Jelenleg HD Widgets-et használom megvásárolva, de ez régebb elöfordult a Beautiful Widgets-el is (ami szintén tulajdon)...* a GTA III-at én a legelső verzióval próbáltam még ki anno, de igencsak melegedett, amit nem csodálok, de nem vagyok biztos, hogy az úgy helyes.
Igaz, ez Turkbey 29.4-el volt, ami nekem még internetezésnél is melegedett, és kicseréltem másra, de azóta nem GTA-zok. Tapasztalatok?* Bónuszkérdés: használtok valamiféle vírus elleni védelmet? Tűzfalat, vagy antivírust?
-
bordi10
senior tag
válasz
vtommy #41245 üzenetére
Nálam pengén fut 1.2vel..magyarítva és a gta3.set kicserélve az S2-re optimalizálttal.
Ha akadozik akkor erre is kitaláltak egy dolgot:"When you have successfully installed the game. Plug your phone to the computer go in to the "audio" folder. Here you have to arange the files from biggest to smallest. Then delete all the files from "CHAT.nfx" down to "END.nfx". It's a totall of 11 files. What this does is that it delete all the radio channels but all the sound FX in the game will stay the same. I have tried it out and after I did it the game runs smoothly."
Ezzel mondjuk beáldozod a rádiókat, de nem fog szaggatni, akadozni.
-
trobi28
addikt
Az alsó reklámokat mivel lehet ki írtani?
-
SGalaxYS
csendes tag
Jo reggelt mindenkinek.
Feltelepitettem az asphalt6ot és nem indul el...
ezt irja ki:az asphalt 6alkalmazas com.gameloft.android.GAND.Glofta6hp folyamata varatlanul leallt. kejruk probalja ujra.
Mi lehet a baj? Letoltott hozza elvileg mindent... -
zseko
veterán
Meglepve láttam, hogy a naviextras oldalán ott van a támogatott készülékek között az S2. Már csak az érdekelne, hogy egyáltalán honnan lehet letölteni/megvenni azt a nyüves programot az oldalukról.
-
válasz
fnorb95 #41253 üzenetére
Nemértelek pontosan
most újra kezdtél mindent, vagy csak úgy magátol elindúlt? .. amúgy mondom full wipe data,cache,dalvik cache és simán felrakod a .zipet..(ez a normális eljárás)
bár sgs2re szerintem nem a cyanogen a legjobb.. elég kiritkított rom, szinte semmi sincs benne..
-
válasz
fnorb95 #41248 üzenetére
Rootoltad? clockworkből próbáltad felrakni? Ha igen, próbáld meg wipelni mindent..cache stb.. és flasheld újra.. énis pont cyanogennel jártam így, nemment, újraflasheltem és már jóvolt!
ui (az ilyen hozzászólást sztm. ne offba írd mer senki nemfog válaszolni.. ez elég fontos)
-
Rotate
veterán
egy kis érdekesség... az én USB-s billentyűzetem működik jó OTG-vel, öcsémét ha rákötöm meg tol egy restartot a telefon... valami fos lehet azzal a billentyűzettel :S jó, hogy nem basztam el vele a telefont
-
HardRic
addikt
válasz
C.Brigante #41247 üzenetére
Nagyon durván kurvastabil. És ez a siyah is nagyon jó lett most. Soha nem szoktam ondemand governort használni, de itt meg van úgy matatva, hogy minden istenjó legyen. Én ICS-ig ezt már nem piszkálom. Nem érdekel miből jön újabb.
-
fnorb95
csendes tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni, most kaptam az S2 nagyon jó telefon és fel akartam rakni a cyanogenmod 7.1et és amikor kapcsolnám be a telefont nem lép tovább a nagy S betűs résznél :S tudom hogy volt már ezzel kapcsolatba hozzászólás de most nemtalálom , kérlek segítsetek .
Előre is köszönöm ! -
GTA III 1.2... no comment
már nemcsak kilépked, hanem intró, és ingame is akad
egyre jobb
-
C.Brigante
veterán
Csináltam ma egy tesztet az aksiidőről. Többnyire net és angri bördsz volt plusz kis telefonálás, és gps.
Gyári aksi (1650) rom: revohd v4. -
-
nbukta77
addikt
Eleg sok romot kiprobaltam mar,de mindegyikben van valami hiba. Meg mindig marad a KK5.
-
ernestino
csendes tag
Gyerekek! Mi a rákért nem ismeri fel az Odin a telómat?
-
DjBlero
őstag
-
Piwi
veterán
válasz
ricshard444 #41217 üzenetére
voodoo control app nincs sgs2-re,vagyis nem támogatott készülék
nbukta77: igen
-
nbukta77
addikt
Opera mobilban használja valaki a kikapcsolás gombot?
Más ? Több véleményre kiváncsi lennék.
-
djapor96
senior tag
Oopsz
-
djapor96
senior tag
Ha fagy, rakd rá a + 25 kernelt....
-
Melyik kernel támogatja a Voodo Controlt?
-
Na feltettem az Illusion romot, hát ez fantasztikus, azt hiszem megtaláltam az "igazit"
-
Soound
tag
legújjabb béta Swype-ot felrakta valaki? hihetetlenül van. Írtam egy mondatot, és egyetlen egy szót nem talált el. Valami turpisság van a dologban de nem jövök rá.
-
beverly
tag
emberek!a gyári böngészőröl hogy lehet a status bart eltüntetni?
-
DjBlero
őstag
[Samsung i1929 Galaxy S II Duos]
de jo lenne ithoni verzio is
-
Komi28
senior tag
Repülő módot kilehet húzni a kijelzőre? Esetleg van rá widget?
-
UNEX
csendes tag
Felraktam Turkbeyv29.5 roomot, viszont nekem nem jön be, felül a statusbar ami folyamatosan látható, esetleg ha leakarom cserélni v. kikapcsolni, hogy tudnám ? Előre is köszönöm a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest