Hirdetés
Aktív témák
-
djapor96
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Szerintem a T nem Samsung garilevelet ad, hanem T-mobile -ost..... Ezt Samsungék is elfogadják?
(#40199) F-ECT$: Vajon mire jel?

-
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
cakkpakk szerintem tökéletes ár érte,én is ennyiért rendeltem anno
-
Richard!
addikt
leszedtem a kl1-es cwm-es modemet.és most jön egy láma kérdés.hogy kell ezt felrakni

xnace:mondtam h láma kérdés
-
nbukta77
addikt
Amugy mi a kulonbseg a 2.3.4, 2.3.5, es 2.3.6 stock romok kozott?
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
Jelenleg [ROM]NDT MIUI GINGER 2.3.7 V10.0 - [Void-Echo kernel] van fent nalam.Eloszor is szeretnek koszonetet mondani HUTCHDB-nek hogy segitett navigalni e ROM feltetelehez.
A velemenyem/meglatasaim a ROM-al kapcsolatban a kovetkezoek:
Mindenkeppen elony volt szamomra, hogy ujszeru volt a kinezete. Konnyu a testreszabhatosaga.
A Radio vegre mukodik
.A jatekok(GTA3,Hot Pursuit..stb)siman futnak akadas mentesen.
Fogyasztas eleg relative dolog szerintem, de azt vettem eszre , hogy nem fogyaszt tobbet, mint mas altalam eddig hasznalt ROM.Nekem speciel nem tetszik a statusbar kinezete..az ikonok sem tetszenek. Es az egesz telefon menuje picit szerintem IPHONE-s lett...es ez engem elegge zavar.(ez csak az En velemenyem)
Egyszer sikerult lefagyasztanom, pedig csak smst akartam irni..A Radio megakad, hogy ha felakarom oldani a kepernyot(az akadas1sec kb)
A fenykepezonel ha full sotetbe csinalok kepet, akkor a keszitett kep elonezeten alig latszik a vaku hasznalata.bele kell mennem a kepek koze, h lassam milyen is lett valojaban a fenykep.(Es szerintem picit elobb villan fel a vaku, mint kellene..ezt onnan veszem, hogy egy masik SGS2 vel amin nem MIUI volt..a MIUIs sotetebb kepet csinalt.
A video keszitesnel pedig el elmegy a kontraszt.
Amit meg eszrevettem, hogy a beszedhangero nalam nagyon halk neha..(ezt eleg random csinalja)Ma , pedig azt kezdte el csinalni, hogy ha hivnak nem tudom kivalasztani azt a lehetoseget, hogy "Hang up" hanem mindenkeppen felveszi..(ez elegge idegesito)
Oszessegeben az elso ket napban amultam/bamultam a ROMtol sot semmi baj sincs vele a fent leirt aprobb dolgoktol es , hogy a kezdokepernyore rakja ki az osszes programot.
Lehet, h a hibaimra vannak olyan beallitasi lehetosegek amik javitanak rajtuk, de alapbol ezek a problemak jottek elo.
Szerintem En leszedem ma es felrakok egy masikat.
Remelem nem hordtam ossze sok baromsagot es mindenkinek ertheto volt.Kellemes unnepeket

-
-
clip086
csendes tag
"Miről beszélsz? Elkapta a vírusirtód, mi?"
Tudom, nyilván lehet hamis riasztás is, de akkor sem fogom felrakni.
Valamint eléképesztően szar a hangminőség telefonálás közben, nagyyon visszhangzik amit a másik fél mond (neki, nekem jó). A noise canceler segít, de minden egyes hívásnál ki kell kapcsolni. Másik modem ezen segíthet?
-
lacam
aktív tag
Jaj még annyit , hogy ...ugye azt említettem hogy SGS plus garis ügy miatt lett sgs2 ...szóval, mikor még sgs plus-ról volt szó, rendeltem ebay-ről egy Ca-75U (nokia) kábelt, amivel jack kimenettel képes lennék TV-re kötni (RCA csatival) a telefont.
Kicsit szomorú vagyok, mert SGS2-vel talán ezt nem tehetem meg?! Tényleg csak digitális, HDMI kimenete van? Analog (RCA) nincs? (ezesetben kukába a kábellel, és egy rakás ötlettel)
Egy ősrégi TV-re kötném rá HDMI csati azon nincs. Mindenképp az RCA-s megoldás lenne a nyerő....mindenképp kell egy HDMI - RCA (digital-analog) átalakító)?

Meglehet ezt valahogy hack-elni?
-
clip086
csendes tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani nekem egy új romot? Eddig a Checkrom 2.0-t használtam, jó is, de hátha van újabb. A 4.0 (és a 3.0) vírusos, azt nem rakom fel.
Ilyen legyen:
- Samsungos szarok kiszedve.
- Egyéb előretelepített szemét ne legyen benne.
- Minél közelebb legyen a stock romhoz.
- Turkeyt próbáltam, baromi ronda, nem kell.
Köszi! -
djapor96
senior tag
ezt a beégés dolgot hogy lehet ellenőrizni?
-
Varszegig
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
"ilyet tudtommal csak a 3 szolgáltató ad. "
Nem, ilyet a hivatalos forgalmazók adnak, akik nem a bukaresti bolhapiacról hozzák be, hanem a hivatalos nagykerektől veszik
-
mycso
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nem is írtam sehol, hogy a "boltba" kell bevinni, ahol vásároltad. Természetesen, mivel samsungos garilevelet ad, be lehet vinni egy samsung márkaszervizbe is.
(egyébként akármilyen boltban is ilyet kellene adniuk...ez a hivatalos forma)mod.: egyébként én a szolgáltatómhoz vittem eddig vissza, nekem így volt a gyorsabb, ja és a 3 napon belül, csak oda viheted vissza, ahol vetted. Egyébként egyértelműen a márkaszervizbe vinném, ha nem lenne ismeretség.
-
SGalaxYS
csendes tag
Érdekelne ez a kijelző beégéses dolog.
Ez minden készüléken előjön tutira? Galaxy s-en és s2-n is? -
C.Brigante
veterán
A hivatalos: kapsz egy samsung-os garancia levelet, rajta az árusító üzlet pecsétjével/hivatalos aláírásával.
ilyet tudtommal csak a 3 szolgáltató ad. Az ilyen garanciát teljesen felesleges bevinni az adott "boltba" mert csak időhúzás lesz belőle! Egész egyszerűen be kell vinni a szervizbe és kész! (tapasztalat) A bolti részét ignorálni kell!
-
mycso
veterán
válasz
bsanya
üzenetére
Hát igazából, ez a bolti vagy gyári kérdés picit összetettebb.
Ugye van aki úgy árulja, hogy nincsen semmi papírja, de van gyártói gari...-ami igaz is lehet, hiszen 1+1évet +regi után +2hónapot vállal a samsung DE azért nem árt ide egy garancialevél, normálisan kitöltve. (egyéb esetben elég nehéz lesz érvényesíteni a samsung szervizben)
Bolti - ezeknél általában fél vagy 1 év az adott "sufniGSM" vállal rá ennyit, és valószínűleg nem is tudnád a samsungnál érvényesíteni.
A hivatalos: kapsz egy samsung-os garancia levelet, rajta az árusító üzlet pecsétjével/hivatalos aláírásával. --> na ILYEN kellene neked, ez a leg biztosabb.
-
xnace
őstag
Lehet, hogy senkinek sem új, de most találtam erre az oldalra, ahol egymással lehet megosztani a homescreeneket.

-
nbukta77
addikt
Lehetséges ,hogy a KK5 független rom-ban gyengébb a wifi érzékelés?
Előtte KI4 volt T-s.
Most a budin megszakad a wifi
-
vadalma65
tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Még nem próbáltam : Christmas Theme
-
bsanya
aktív tag
Használt Samsung készülék vásárlásakor honnan tudom, hogy melyik garancia (bolti vagy gyári) érvényes rá?
-
Piwi
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Az korrekt ár, persze postával együtt

-
Rotate
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
viszont nem árt tovább tölteni, mint a pittyegés... nekem volt olyankor, hogy levettem és leesett 98-ra... aztán visszaraktam még 1 órára, pittyegett szinte egyből, hogy fel van töltve, de rajtahagytam 1 órát még, lehúztam, és maradt a 100%, sőt egész lassan kezdett el utána merülni

-
C.Brigante
veterán
Jig 450ft-ért jó nem?
-
lacam
aktív tag
Nem mozgatom az aplikációkat...minden odakerül, ahová kerül.... (mint mondtam, friss andoidos vagyok, nem kezdtem még el mókolni a cuccot)
Az említett applikáció nincs fenn.....a trafficpanic 3d qrvajólfut most! Minden ok a géppel....csak kicsit érdekes, hogy Windózt kell játszani az andoid mobillal..
Ez legyen a legnagyobb gondom!! -
zseko
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Jó, én is így gondoltam
Leálltam már én is ha nem is vitatkozni, de 'véleményt cserélni' pár boltossal erről
Én sem látom értelmét, csak gondoltam megkérdezem...
Kíváncsi leszek majd mennyivel bírja tovább nálam az előzőnél, szokni kell egy kicsit a súlyát, és máshová került a súlypontja is, és ezzel már nem az enyém a legvékonyabb telefon

-
zseko
veterán
Megjött a 2Ah-es aksi, faja nagyon
Jó gyors szállítás volt, hétfőn rendeltem. Ezt is illene először 16 órán keresztül tölteni? -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Richard!
üzenetére
Ha esetleg netán majd előfordul (és zavar), akkor ezekre kell gyanakodnod.
A DHD esetében talán orvosolható a dolog a bezáráskori clear cache/history NEM kipipálásával, bár nekem nem segített.
Leveleztünk sokáig a fejlesztőkkel, de nem lett megoldás. 2.3.4 és 2.3.5 verziókon visszaigazolták a problémát, 2.3.6-on nekik nem jött elő. Én 2.3.4-et használok.Bár a hardveres gyorsítás hiánya miatt én lemondtam a dolphinról.
-
Gergőkee
aktív tag
Azt nem az okozza. A kollégának az újraINDÍTÁS oldotta meg a problémát.
- Van fenn DolphinHD-d?
- Vannak SD-re mozgatott appjaid?Ez a két tényező szokott az sgs2 esetében random rebootot okozni.
Zelma: arról én már nem tehetek, hogy az angolod limitált. De igazából nem is érdekel. Arról ír a bulletin, hogy az AMOLED esetében a beégés nem hiba, hanem elkerülhetetlen technológiai sajátosság.
-
lacam
aktív tag
Sziasztok!
pár napja vagyok boldog S2 tulajdonos (első androidos készülékem)
Minden szép és jó....de
Veletek fordult már elő olyan, hogy egyik nap még mindíg oké volt, másnapra már nem?
Tegnap játszottam az egyik free motoros (TrialXtreme2) játékkal, fasza grafikailag nagyon ott van....de ma reggel, már egy rakás bughalmaz. Textúrahibás szar.
Ma reggel letöltöttem a Traffic panic 3d-t...kipróbáltam, naggyon tutti volt....aztán most pár perce újra megpróbálnám, az egész egy merő fekete képernyő...
Azóta nem csináltam a telóval semmit, csak állt (hívás sem lett indítva/fogadva róla)
Ne mondjátok, hogy hibás a készülék, mert főbelövöm magam....ez a gép garanciázott SGS plusz miatt került hozzám (SGS plus szar volt, gari+ ráfizetés (hogy legyen egy tényleg jól működő gépem)
Pár napig működött is?!

Mit tehetek most? van valami "gép alapállásba tétele, applikációk és személyes beállítások törlése nélkül" gomb?!

Remélem gyorsan orvosolhato a gondom.
Üdv
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
executionerr
üzenetére
Semmi különbség nincs köztük, más régiókba jöttek ki

-
Gergőkee
aktív tag
A technológia:
4D Systems: Design Guide for Active Matrix OLED displays: Page 20: "Image Sticking"
Unlike displays with a common light source, the brightness of each OLED pixel fades depending on the content displayed. The varied lifespan of the organic dyes can cause a discrepancy between red, green, and blue intensity. This leads to image persistence, also known as burn-in.
-
executionerr
csendes tag
2.3.5ös romnál mi a különbség kj1,kj2,kj3 között
gondolom az 1 szar volt és jöttek a javítások
de csak kíváncsiságból hátha valakinek volt dolga velük -
Pityke78
őstag
Srácok, milyen programmal lehet legegyszerűbben szerkeszteni a névjegyeket a PC-n és onnan visszatölteni a telóra?
-
Gergőkee
aktív tag
A gyári böngésző átka. Viszont tudtommal semmilyen más böngésző nem támogatja a hardveres gyorsítást (ezért a kockásodás a gyári browsernél - a gpu segíti a gyors működést). Nálam az Opera és a Dolphin HD észrevehetően lassabbak voltak. Ráadásul a Dolphin random újraindulásokat generált (xda-n 11 oldalas téma kerekedett, mire rájöttünk, hogy a Dolphin okozza az újraindulásokat. Aztán rájöttünk arra is, hogy ez az ok, és szinte minden sgs2 usert érint).
-
vadalma65
tag
Szép csicsás alkalomhoz illő MIUI az NDT től.
Update to SiyahKernel 2.6.0
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Nézz szét a topicban, esetleg az xda-n. Ott is már úgy kezelik ezt a dolgot, hogy előbb vagy utóbb, de minden tulajdonosra lesújt...

Prien: ez nyilván így van. Mi sokat használjuk a gyári böngészőt, gmail és email appot. Ezeknél mindig ott figyel a status bar. Játék (ahol ez nem lenne kinn) gyakorlatilag még nem is futott a készülékeken.
Komi28: arra teljesen jó!
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
fiktív1
üzenetére
Ettől még nem ez a jellemző.
Komi28: Ha nem akarsz programokat rámozgatni (app2sd), akkor jó. Azt nem nagyon szereti az s2, és néhanapján újraindulással jutalmazza.
Ha meg nem programokra, akkor nyilván hd videók, fotók tárolására használnád. Ebben az esetben egy class10-es gyorsaságú kártya lehet, hogy jobb választás lenne.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez a kártya jó a telefonba? Ilyet vennék, ha megfelelő bele
Mem SDMicro 16Gb Samsung HC Class6 MB-MSAGA/EUKöszi
-
Gergőkee
aktív tag
3 hónapja vannak meg a telefonok. 1 hónapja lettem figyelmes először a beégésre. Ez 2 hónap.
Varszegig: Az amoled kijelzőben maguk a diódák adják ki a 3 féle alapszínt. Az köztudott, hogy a ledek idővel veszítenek a fényerejükből. Az a bökkenő, hogy a 3 alapszín közül a zöld sokáig bírja halványulás nélkül, a piros középhosszú ideig, a kék pedig nagyon hamar degradálódik.
A kijelző technológiája alapján ez egy elkerülhetetlen folyamat, míg lcd esetében ez csak bizonyos feltételek együttállása esetén fordulhat elő.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gergőkee
üzenetére
érdekes amit mondasz, ugyanis elsők között vettem a galaxy SII-t, és mai napig nincs beégésem (ellenőriztem), kijelzőt 40%-on használom.
A Wave-em volt az első S-Amoledes telefonom, és az sem égett be.
Ellenben volt Asus laptopom, aminek a sima LCD-jébe úgy beégett a windows indítópult, mint a szar. Akkor az LCD is technológiai zsákutca?
Nem azt mondom, hogy nincsenek beégések, de ez szerintem nem technikafüggő.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.A jatekok(GTA3,Hot Pursuit..stb)siman futnak akadas mentesen.
), de te tudod, te döntésed...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó gyors szállítás volt, hétfőn rendeltem. Ezt is illene először 16 órán keresztül tölteni?