- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
SGalaxYS
csendes tag
válasz
SGalaxYS #41378 üzenetére
Egyebkent probaltam mas jatekot is felrakni telora pl nfs shift de az is kilep mikor elinditom.
Az .apk telepito fajlnak van jelentosege hogy a telefonon hova teszem?
Mert raraktam telora, elinditottam a telepitest, com.ideaworks....mappaban levo fajlokat bemasoltam az android/data mappaba. ezutan inditanam a jatekot es nem indul el...
Mi lehet a baj? Valamit biztos rosszul csinalok...nem reg ota van meg a telo es nem egeszen ertek meg hozza. Ez az elso androidos telefonom. -
F-ECT$
titán
válasz
SGalaxYS #40418 üzenetére
Innentől a többit privátban beszéld meg, tilos a fórumon a warez.
Gergőkee: aki apucitól kap ilyen telefont, az nem feltétlenül tudja rávenni, hogy adja meg a kártyája adatait, hogy még progikat is vehessen hozzá. Olyan is akad, aki a telefont még épp ki bírja fizetni, de nincs kerete még havi pár ezer ft-ot appokra költeni. Ez utóbbi esetben mondjuk szerintem a telefont sem kellett volna megvennie, de végülis mindenki arra szórja el a pénzét, amire akarja.
-
Laraxior
titán
-
vadalma65
tag
válasz
SGalaxYS #40406 üzenetére
lítium-ion ami minket érint.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
SGalaxYS #40400 üzenetére
Minek akarsz rom(b)olni, amikor még a gyári rendszert sem ismered? Én speciel semmi előnyét nem látom egy nem gyári rendszernek. Csak a stabilitást rontanám feleslegesen. Azt meg nem kívánom.
KJ, meg KK romot sem fogok feltenni, mert minek. Nagyjából semmi pluszt nem nyújtanak ezek számomra. A következő rom majd egy gyári ics lesz, amikor kidobja publicba a gyár.
KE-ről KI4-re megérte a váltás, mert a régi rom melegedett, de nekem ez így az XWKI4-el tökéletes. Átlag 2-3 hetente indítom újra. ATOM stabil.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SGalaxYS #40034 üzenetére
magyar samsung jótállás van hozzá, mely 24 hónap garancia, ami további 2 hónappal meghosszabbítható a netes regisztrációval.
biztos, hogy ahol nézted, ott is van ilyen forrásuk, de azért ahogy az előbb írtam, néhány ezer forinttal többet kérnek.
nézz szét a neten, pl. árukereső, vagy árgép és már láthatod is, hogy hol, mennyiért adnak 24 hónapos garisat.(#40040) xnace!
viccelsz?
semmi gond! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SGalaxYS #40028 üzenetére
én azt ajánlom, hogy néhány ezer (5-6 ezer) forinttal told meg és vegyél magyar gyári samsung garanciásat.
a mai gazdasági helyzetben nem lehet kiszámítani, hogy melyik bolt mikor zár be, így volt garancia, nincs garancia.
a samsung garancia azért ettől a különbségtől jóval többet ér!
szerintem.......
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest