Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
adamos0606
tag
válasz
Varszegig #41396 üzenetére
Köszi a részletes választ!
1) Már megrendeltem a szervízfutárt, remélem hamarosan kiderül mi a gáz.
2) egyelőre 2G-ben utazok, így elég tűrhető a jelerősség. Szerinted külön antenna van a telóban 2G-re és 3G-re, mert mint íram 2G -n elég stabil a térerő helyzet.
3) Sim 2 éves, és Nokia E52-ben jól muzsikált a 3G, és 3,5G is.Nem függő, majd vkitől kérek T mobilos kártyát és tesztelem.
Ezenkívül tuti a telefon áfonya szóba se jöhet
Ha van vmi fejlemény, majd jelzem, hogy a sorstársak képben legyenek mi az orvosság
-
mykos
aktív tag
válasz
adamos0606 #41357 üzenetére
Ha GSM-en viszonylag rendben van és 3G-n szakad, akkor régi a SIM kártyád. Nekem már a 2008-asra is azt mondták 99%, hogy amiatt van.
Igaz most a szervizben üdül, mert bejött az 1%. Amúgy kb. minden 10.ik S2nek térerő problémája van...nem jó arányHa visszakapom akkor megírom mi csinálja (Antenna, frontend stb....)
-
Varszegig
veterán
válasz
adamos0606 #41354 üzenetére
No akkor több gond is lehet.
1) lehet hw hiba, ebben csak a szerviz tud segíteni
2) Sajnos a telenor mostanában elég híres arról, hogy a 3g hálózata kb. alfa teszt állapotban van. Van olyan, aki szintén azzal a problémával szembesült, hogy csak akkor elérhető a saját lakásában, ha 2G-re kapcsolja a telefont, automata módban nincs térerő
3) Régebbi simek cseréjét lehet kérni, sokszor ez is segít.Ha nem függő a telefon, akkor én a helyedben kipróbálnám t-s / vodás kártyával
Kipróbálnám máshol is, azaz a jelenség több helyen is előáll-e?Az biztos, hogy valami nem kerek, mert ez nem iphone, iyen gond nem lehet
-
zola-
őstag
Ha feltettem a KK5-öt, és felrakom hozzá a CF-root-ot. Utána mehet fel a főzött rom? Melyik a legstabilabb magyar nyelvű? Melyiket ajánljátok?
-
zola-
őstag
Sziasztok! A KK5 romot tolnám fel a sammobile oldalról, és van benne APBOOT. Ezt be kell tallózni a bootloderhez? És a CSC közül a sima vagy a home verzió kell?
-
Sógi
addikt
Nalam az illusion az elso olyan rom ami baromi jol banik a memoriaval
.altalaban 50 appot szoktam visszallitani tbpvel minden romnal, tehat megvannak a fix kedvenceim...most max 350megara megy fel a hasznalt memoriam de leginkabb 300 alatt tarzozkodik. masik romoknal ue 400-500 mega volt..mas: aluminiumtokra visszaterve, nagyon megszerettem es rendeltem eg greyt is belole
jezuska nagylelku volt ebbem a recessziban
-
charlie1975
aktív tag
válasz
ForRedGlory #41364 üzenetére
köszi szépen sikerült
-
-
SGalaxYS
csendes tag
válasz
SGalaxYS #41378 üzenetére
Egyebkent probaltam mas jatekot is felrakni telora pl nfs shift de az is kilep mikor elinditom.
Az .apk telepito fajlnak van jelentosege hogy a telefonon hova teszem?
Mert raraktam telora, elinditottam a telepitest, com.ideaworks....mappaban levo fajlokat bemasoltam az android/data mappaba. ezutan inditanam a jatekot es nem indul el...
Mi lehet a baj? Valamit biztos rosszul csinalok...nem reg ota van meg a telo es nem egeszen ertek meg hozza. Ez az elso androidos telefonom. -
kaisers
aktív tag
valaki irja már meg lécci,hogy hogyan kell az illusion 1.2-ből kiszedni ezt a full screen callert.köszi!
-
F-ECT$
titán
válasz
ForRedGlory #41362 üzenetére
Milyen animációk gyorsak?
-
Sógi
addikt
nah ez lett a mostani akkum: 2A akku.2g.leginkabb wifi.opera.appok telepitgetese+tesztelgetese.5%on vagyok.1nap18ora akkuhasznalat.5,5 ora kijelzovel.ennyi
Most tolom toltore egy picit es megy fel az illusion 1.2. -
SGalaxYS
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Feltelepitettem az asphalt6ot és nem indul el...
ezt irja ki:az asphalt 6alkalmazas com.gameloft.android.GAND.Glofta6hp folyamata varatlanul leallt. kejruk probalja ujra.
Mi lehet a baj? Letoltott hozza elvileg mindent. -
Sógi
addikt
nah, en mindjart tolom is fel az uj illusiont...elegedett vagyok ezzel a rommal! mindjart bedobom h mennyit ment el az akku csak meg meritem egy picit
aztan mar nem foglalkozom az akkuidovel, mert biztosra tudom, elmegy szepen ket napot 4-5 ora kijelzovel..es az boven eleg...nem kell nekem sg3..
Minek mikor ez is full tuti telo es boven eleg a proci a memo es a kijelzo is
-
szasza87
tag
válasz
adamos0606 #41355 üzenetére
Én T-nél vettem (Szegeden), oda is vittem vissza, ők pedig felküldték a Samuhoz a gari papír szerint!
Péntek délután vittem be (gondolom hétfőn felküldték, mert hétvégén nincs szerviz) és következő hétfőn mehettem érte! szóval bő egy hét volt! -
Gergőkee
aktív tag
válasz
CrawLinG #41323 üzenetére
Nem tudom, hogy válaszolt-e már valaki, mert itt járok az olvasásban.
Sajna a gorilla glass egybe van építve a kijelzővel, és az érintő rész is bele van integrálva. Egyben cserés a dolog...
Legolcsóbb hivatalos ár: 41.000 huf (cserével). Ebay-ről legolcsóbban 33 körül lehet beszerezni.
-
válasz
ForRedGlory #41362 üzenetére
Ez nem lehet akadály, mert mindkettő orvosolható mint minden más is
-
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #41363 üzenetére
Van ilyen
-
ForRedGlory
félisten
válasz
charlie1975 #41313 üzenetére
Beállítások -> Kijelző -> Képernyő -> Betűtípus
(már ha jól emlékszem a kérdésedre, lusta voltam visszakeresni délután) -
-
ForRedGlory
félisten
Ez az illúzió rom nem is lenne rossz, ha
1., nem lenne olyan kurvagyorsazanimáció... konkrétan nem látni az animációt, olyan gyors, és így gáz.
2., ronda a font benne -
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #41360 üzenetére
Ez nem a régi : ez Illusion-xT v1.2.0 és nem 1.0.2
-
-
bajusz66
aktív tag
Bezke VirGin XWKL1 - 2011.12.26. - Elérhető
Bezke XWKL1 -
adamos0606
tag
-
Rotate
veterán
válasz
adamos0606 #41348 üzenetére
elvileg ez a legfrissebb magyar hivatalos... lehet megérni a szervizbe elvinni, abból baj nem lehet, ha szoftveres, akkor megcsinálják, ha hardveres akkor is... de nem hinném, hogy ez normális...
-
pana0017
senior tag
Tud a telefon N-es wifi jelet fogadni?(mármint, hogy tud akkora sebességet kezelni)
-
Varszegig
veterán
válasz
adamos0606 #41341 üzenetére
*#1234#-et írd be a tárcsázóba, és azt írd ide amit kiír, erre vonatkozott a kérdésJó lenne tudni a szolgáltatódat is. Remélem nem telenor...
Ez a legújabb, ami hivatalos, erről most ne frissíts, hátha szerviz lesz a vége.
Más telefon 3G üzemmódban a te simeddel ok? -
szasza87
tag
válasz
adamos0606 #41337 üzenetére
Én is nemrég vettem és ugyanígy jártam vele! Vidd vissza szervizbe mert ezen a szoft frissítés sztem nem segít! Pontosabban én nem is próbáltam! Nekem valami antenna kábelt cseréltek és azóta semmi baja!
-
R2D20208
addikt
90 % - ban kész az első ROM - om. Tesztelőt szívesen fogadnék, privátban nyomnék linket. Tanácsot szívesen elfogadnék, még nem tudom Modem ügyileg és Kernel ügyileg mi legyen. Tanácsokat elfogadnék.
Estére , max reggelre teljesen kész a ROM.
(#41343) DjBlero Ki voltam tiltva ?
-
Rotate
veterán
válasz
adamos0606 #41341 üzenetére
pötyögd be a tárcsázóba ezt: *#1234#
-
Rotate
veterán
válasz
adamos0606 #41337 üzenetére
milyen szoftververzió van a telefonodon? lehet, hogy nem ártana frissíteni...
-
R2D20208
addikt
Éreztem én visszarakta a 1.0.2 - t stable Versionnak Illusion.
-
F-ECT$
titán
Illusion 1.2.0-ban ezt olvasom:
•Changed modem to KI4 (more stable).Azt hiszem egyelőre romot nem cserélek, de modemet én is.
-
adamos0606
tag
Sziasztok! Nemrég egy S2 tulaja vagyok. Sajnos gyorsan előjött egy probléma, mégpedig térerő nagyon ingadozik, sokszor nullára esik le. Többen jelezték, hogy nem tudnak elérni. Ami nagyon érdekes, hogy csak GSM hálózati módban sokkal jobb a jelerősség, mint az automatikus módban Más telón ugyannél a szolgálatónál a térerő rendben van. Külön antenna van a telóban a GSM hálózathoz és külön a 3G / HSDPA-hoz? Szoftveresen ez a probléma kezelhető? Gyári ROM van a telón, elvileg a legfrisseb. Van valakinek hasonló tapasztalat? Esetleg megoldás? Szervizben antennát cserélnek?
-
F-ECT$
titán
Mértem egyet illusion .2-vel (semmit nem változtattam benne, 2Ah akksi):
-3g végig bekapcsolva
-folyamatos viber
-folyamatos gtalk
-gmail push
-3 óránkénti freemail frissítés
-2 óránkénti időjárás frissítés9 óra alatt esett 100-ról 93%-ra.
-
zseko
veterán
Most jött az email, hogy amit 11-én megvettem mesh hard case cover-t ma adta fel az eladó.. Épp időben.. Kár hogy azóta vettem egy 2000mAh-s aksit amivel tuti nem lesz már jó..
-
pana0017
senior tag
A JIG-et bedugom (gondolom utána van egy eljárás) utána kihúzom és már nullázva is van a számláló? Szóval észre se veszik a szervízben, hogy belenyúltam?
-
pana0017
senior tag
válasz
N.YCityBoy #41325 üzenetére
Angol is elég lett volna, csak XDA-n valami egzotikusabb nyelv volt
-
-
ngabor2
nagyúr
ha factory resetet nyomok, akkor a belső háttértáron tárolt cuccok megmaradnak? túl sok minden gyűlt rajta össze, ha nagyon muszáj, csak akkor állnék neki másolgatni.
ma délután 5x indult újra, pont, mikor telefonálni akartam
-
CrawLinG
tag
Sziasztok. Ezer éve nem jártam erre reméltem többet a problémák miatt nem is fogok.Mai napon történt az eset vettem elő egy ollót telefon asztalon és ráesett. Kijelző pokhálosodásra tört elég druván.Nevetséges hiszen tokban tartotam mindig és fél év alatt amiota megvan nem ejtettem le soha ez volt a mindenem.Szeretnék segítséget kérni hogy kb mennyibe fájhat ez nekem hogy cseréljék..... vagy mit csináljak ? Szerencsére csak az első üveg tört, a kijelzőnek és érintőnek semmi baja.Garancia gondlom bukó és nem tudom kijátszani sehogy ..... Előre is köszönöm a segítséget és boldog karácsonyt.
-
bajusz66
aktív tag
Akit érdekel:
I9100XWKL1_I9100OXXKJ3_I9100XXKP1_OLDSBL.rar
XWKL1 build,dec 15 -
Drbonci
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek .
Kellene nekem a gyári számológép apk , vki tudna segíteni ? Vagy legalább mi a neve ?
-
pana0017
senior tag
válasz
N.YCityBoy #41317 üzenetére
És milyen nyelveken van a ROM?
-
-
zseko
veterán
válasz
djapor96 #41297 üzenetére
Nekem a win-es mobilomat nem kellett ennyiszer újraindítani, pláne nem telepíteni. Több hónapig is elment újraindítás nélkül. A három év alatt négyszer vagy ötször kellett hard reset csinálnom, mert teleszórtam minden szeméttel. De olyat nem csinált mint némelyik androidos, hogy minél több minden van rajta annál jobban eszi az akksit és annál jobban belassul.
-
charlie1975
aktív tag
betütipus állítós kérdésemre chekrom alatt valaki tudna segíteni?
-
charlie1975
aktív tag
sziasztok lécci segítsen valaki letöltöttem a chekrom kitchen programjából betütipus pakkot de nem tudom hol lehet őket alkalmazi
-
xnace
őstag
Reggelt!
Történt ma valami lényeges?
-
pzstm
titán
Illusion 1.03-ról sok rosszat olvastam XDA-n....úgy fest kivárok a következő update-ig, mielőtt komolyabban nekiesnék
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest