- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Régen hagynod kellett volna.....
Szerintem húzd le a telót nyugodtan usb-ről, itt már gyakorlatilag mindegy és próbáld meg azt tenni amit írtam.
Laraxior: a várost nézd és légy megbocsátó karácsony másnapján..
Nem elég bünti SII helyett egy tégla?
sic: Szerintem ez segítséggyanús volt, csak elkerülte szíves figyelmedet:
"ha download mód van, akkor pc-re odin letölt, Full wipe és fel egy sokfájlos stock rom.."
Ehhm....
-
Varszegig
veterán
1) Vegyél 2000-es gyári akksit, 20% többletet ad.
2) Fagyassz ki minden nem használt vackot (social hub, music hub, * hub, wifi sharing)
3) Legnagyobb fogyasztó a képernyő. Gyári 1650-es akksival kb. 3-3,5 óra, újabb romokkal, 2000-es akksival mondjuk 4 max 4,5 óra kijelzőhasználat egy töltéssel. Ezen semmi nem fog változtatni, ezt el kell fogadni. Amit tehetsz, hogy nem hagyod feleselegesen járni a képernyőt, amikor nem használod.
4) Vannak programok, amik nem hagyják "aludni" a telefont, ezeket fel kell deríteni, és rögtönítélő bíróság elé állítani.
5) Az újabb gyári romok jobbak fogyasztásban is, érdemes mindig frissíteni.Jó lenne, ha tesztelnéd a készenléti fogyasztásodat is, ha nem csinál semmit a telefon, csak wifin szinkronizál, akkor olyan óránként 1-2% normális, 3G-n szinkronizálva 3-4%. Ha efölött van, akkor valami ébren tartja.
-
Sógi
addikt
Normalis-e? Attol fugg mennyit hasznalod es milyen beallitasokkal! adatkapcsolat es szinkronizalasok sokat esznek, wifi sharing is..nekem pl elmegy 2 napot 2amperes akkuval 4-5 ora kijelzovel 2g-n.legtobbszor wifit hasznalok, ha szukseges 3g-t es manualisan szinkronizalok.
kp1 modem! most cserelem vissza kl1re! Alig hallanak telefonbeszelgetesnel + en is nagyon rosszul hallok...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest