Hirdetés
Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz
SzlobiG #43190 üzenetére
Köszönöm!
Hu pedig mit összevariáltam.Először Nexus S-t akartam,aztán elbizonytalanodtam SGS2-re nem is gondoltam amíg egy-két youtube-os teszten nem láttam Iphone4s mellett (mert arra kerestem),végül igen jól kijöttem a szolgáltatómnál,de nem bánom eddig... meggyőző az ereje,kíváncsi vagyok lassul-e,nem telepítem kockásra,és nekem jó a gyári ROM is használni szeretném stabilan..
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SzlobiG #42924 üzenetére
azért az kicsit érdekes lenne ha valami alfa/béta fw-t adna ki a samsung kiesen keresztül...
(http://upfone.hu/content/elkezdodott-samsung-galaxy-s2-ics-frissitese) -
R2D20208
addikt
válasz
SzlobiG #42638 üzenetére
Hali ! Jól döntöttél sztem. Én még azon is gondolkodok, meg tud-e győzni engem ICS arról, hogy többet tud, mint ami most van. Hisz maximálisan elégedett vagyok vele. Másik. Félő, még több "régi" app, még kevésbé lesz Kompatibilis a Rendszerrel...A véleményem, nyomnak még egy "sima" gyárit is....
-
pzstm
titán
válasz
SzlobiG #41936 üzenetére
változó...én mondjuk nem igazán szoktam 3D-s térképet bekapcsolni meg domborzatot, csak utcákat. Előre is le lehet tölteni elég nagy részt wifivel amúgy....20-30perces táv budáról fel a hegyi részre eldugott utcába 4mega körül volt nekem...cserébe viszont pontos nagyon
-
Rotate
veterán
-
nbukta77
addikt
válasz
SzlobiG #39774 üzenetére
Én ezt nem is vitatom. KB fél évig használtam egy lg optimus black-et amin még 2.2 futott mert az lg semmi támogatást nem ad.
Leszögezem még egyszer.Én csak annyit írtam hogy egy ilyen volumenű készüléktől joggal várja el az ember,hogy ne legyenek ilyen hibái.És szerintem ezzel ezt a témát én le is zártam.
Más. Amúgy teljesen elégedett vagyok a készülékkel,mint gyorsaságra,mint külsőre.
Amióta kijött ez volt az álmom és most sikerült megvennem.
Hozzá teszem a maga nemében a motorola defy és az optimus black is jó készülék volt.
A Nova kijelző is nagyon szép. -
trobi28
addikt
válasz
SzlobiG #39721 üzenetére
Ez így van ahogy mondod tehát élesebbnek kéne lennie de azzal van a baja a vasnak amig ez az élesítés (fokuszálás) lezajlik,tehát ha távolról valami közelire irányitod akkor addig homályos amig fokuszál és az a baj hogy ez az idő csak növekszik rossz fényviszonyok között
mogyesz: azért az vezet mert nem használtad modjuk a kijelzőt,ha be lett volna kapcsolva sokat akkor az vezetne.
-
zseko
veterán
válasz
SzlobiG #39670 üzenetére
Az engem nem zavarna, de legalább jobban védi a lencsét + tovább bírja, és ez jobban érdekel. Lehet meg is rendelem holnap, nem hinném hogy ettől olcsóbban lehetne találni máshol.
(#39657) norbert999 nem értem erre mit (miért) lehetne válaszolni...
Saját romja, úgy alakítja ahogy neki tetszik..
-
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG #39580 üzenetére
romótá' má' mi?
ha jól olvastam lejjebb, valami ICS theme-val nyomod
mondjuk én iPhone témával, asse' jobb
Bár ezen már van minden, lassan ideje lesz takarítaniazt a pár hetet megvárom, feldobom én is a 4.0-t
Tuning vót-e mán? Bírja az 1.6GHz-et?
jah ez nem az a topik
-
R2D20208
addikt
válasz
SzlobiG #39388 üzenetére
Nekem sem jön már be MIUI, SGS-2 n. Nekem eredeti legyen. MIUI művé teszi, és teljesen mássá. Főleg a menü/beállításai nem tetszenek...
(#39391) HUTCHDB rengeteg ilyesmi téma volt. sztem SzlobiG mint én is egy kalap alá rakja őket.
(#39392) DjBlero veled is fogadok, kis motoros barátom, 2 napig tetszik majd, és jössz vissza normál ROM-ra, hisz azt szoktad meg. Majd kíváncsi vagyok.
(#39394) SzlobiG viszont Full English
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SzlobiG #39388 üzenetére
bocsi, de ezt nem használhattad, mivel még csak most 2011. december 10-én jelent meg.
ez a téma már a miui v4-es verzió-ra épül......(#39387) DjBlero!
most csináltuk végig egy telepítést privátban.....én kk5-re raknám és egy szűz tiszta rendszerre!(#39389) Def26!
nem jó a linked.
innen van egyébként.R2D20208!
persze az ikonok lehetnek hasonlók, nem is úgy gondoltam, hanem én az egsézre értettem, hogy az egy friss dolog. itt már a menü és a kinézet is - ahogy írtam - v4-es miui. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
SzlobiG #38902 üzenetére
nem bonyolult egyáltalán, csak első olvasatra, kb. 2-3 perc az egész.
nem a pontokat kell hajhászni, (én sem azt teszem) hanem érezni a különbséget, hogy mennyivel simább és lényegesen gyorsabb lesz a telefon.
én megcsináltam és bármilyen romot teszek fel ezután, ismét meg fogom tenni, mert tényleg nagyon jó lett.
de nyilván te döntöd el, hogy mennyire akarsz ezzel foglalkozni.(#38904) Piwi !
az akkuidővel semmi gond nincs!
közel 6,5 óra az üzemidőm és 89%-on áll! -
HUTCHDB
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest