- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
PaFec
aktív tag
válasz
unrealnoise #33800 üzenetére
Telenornàl se kell munkàltatòi. Lakcim, szemèlyi, közüzemi szàmla. 20 perc alatt kezemben volt a tel, 89ezer pènzèrt. T-mobnàl mèg közüzemi szàmla sem kellett.
-
Richard!
addikt
válasz
unrealnoise #33800 üzenetére
igen.én is részletre vettem.30+12x5835.csak az a kettő kell.ne cipekedj feleslegesen
-
cundeyy
tag
válasz
unrealnoise #33796 üzenetére
Nekem nem kellett semmi munkáltatói, meg semmi ilyesmi.
Igaz én alapból előfizus vagyok / voltam, (T-nél) én csak a telefont kértem rá.
Felhívtam, mondtam nekik nekem kell egy ilyen, mert most adom el az S-t.
Kérdik mikor vettem. Mondtam 3 hónapja. Akkor nem vehetek, mert 1,5 évente vagy hogy vehetek telefont.. Mondom ájájájjjjj! Én nem onnan vettem a telefont, hanem boltból. Tehát vehetek telefont. D
Ennyivel le is beszéltük. Mondtam a dátumot mikor hozzák ki, ki is hozták időben.
33ezer ment a Dhl-nek, meg 12*6500 korul. 110e alatt állt meg a telefon. -
Richard!
addikt
válasz
unrealnoise #33796 üzenetére
a t-nél nem kell semmiféle speckó irat.személyi+lakcímkártya,aztán cső
-
jacis
nagyúr
válasz
unrealnoise #33786 üzenetére
Én is részletre akarom majd most venni a vodánál... Nálad mi volt az indok amivel elutasították? Mire készüljek?
-
pzstm
titán
válasz
unrealnoise #33786 üzenetére
tuti akarsz Te KIES-t használni és azzal frissíteni?
-
sparks
senior tag
válasz
unrealnoise #32404 üzenetére
Szia!
Nekem is 2 napja jött meg az Otterbox az ebayről rendelve. USA feladással 1 hét alatt itt volt. A tok pedig állati jó, fóliát is adtak hozzá az is nagyon jól használható. 28.95 USD volt szállítással együtt, teljesen eredeti természetesen. -
Eli577
senior tag
válasz
unrealnoise #32395 üzenetére
Egy dolog működik azonnal az ilyen netes tranzakcióknál: ha a te számládról vonnak le mondjuk a vásárlásnál.
Tbp továbbra sem akaródzik menni, megy az új rom felfelé.
-
ibenny
senior tag
válasz
unrealnoise #32397 üzenetére
Ah, ertem.
Igen, en teljesen gyari akksit hasznalok. A nagyobb akksi miatt talan meg jobban ra is feszul kicsit, de ezzel tapasztalatom nincs.
Igen, a hozzaadott folit hasznalom. Oszinten megmondom, nagyon bevalt! Gyakorlatilag nem latszik, hogy rajta van, viszont tokeletesen ved mindenfele karcolastol. Ugyanakkor, a kepminoseget nem rontja. Szoval csak ajanlani tudom.Meg egy dolog: ha jo eladot fogsz ki az ebay-en, nem is kicsivel olcsobban meg tudod venni, mint az sgpstore-bol. Mindezt ugy, hogy hivatalos, eredeti tokot kapsz (ezt a hozzaadott koddal tudod ellenorizni).
-
ibenny
senior tag
válasz
unrealnoise #32395 üzenetére
Dehogy azonnal, 2-3 nap, mire visszakapod.
Mar hogyne lehetne egyben kapni..
En is ugy veszem ezeket, teljes, eredeti csomag, benne a tok es a folia. Es messze nem kerulnek 75 dollarba..
-
ibenny
senior tag
válasz
unrealnoise #32390 üzenetére
Ajanlom az ebay-t. En is onnan rendeltem a sajat SGP tokom, es nagyon meg vagyok vele elegedve.
-
xnace
őstag
válasz
unrealnoise #32386 üzenetére
Sgpstore.com. Innen rendelted most? Lehet, nincs nekik készleten a választott szín.
-
hashpoque
tag
válasz
unrealnoise #31428 üzenetére
SGP Neo Hybrid EX változat tökéletes hozzá.
-
xnace
őstag
válasz
unrealnoise #31431 üzenetére
Nem... Hátlapot is adnak hozzá.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
Kössze srácok.
-
xnace
őstag
válasz
Sajnos nem
Kicsi akksival is nagyon passzos.
-
Soound
tag
válasz
XDA-n miért nem próbáltad?
-
No.01
addikt
válasz
unrealnoise #29263 üzenetére
Ez ennel osszetettebb dolog. Sajnos a rohano vilagunk velejaroja. Nincs eleg ido a fejlesztesre igy ha a konkurencia elott akarnak lepni ami ugye az utobbi idokben elegge jelentos momentum volt (lasd anno a Tab vs iPad2) akkor ki kell adni meg akkoris, ha az sw nem tokeletes.
Ez sajna nem fog valtozniPersze most johetnek azzal az oldschool szoveggel, h regen minden mas volt
Ezt el kell fogadni, mast ugysem tehetunk. Vagy jobban mondva de! Veszunk egy Galaxy 1-et az mar jol kiforotta magat
Bar ha eddig minden telefonommal annyi gond lett volna csak, mint ezzel az S2-vel akkor 1 szavam nem lenne. (most azert kicsit ferditek mert a megjeleneskor direkt megvartam az elso teszteket/tapasztalatokat
)
Mostamar viszont biztos vagyok benne, h S3-ig nem lesz masik telefonom. -
No.01
addikt
válasz
unrealnoise #29242 üzenetére
Ha tutit akartok akkor gyari 2000mAh-st vesztek ahhoz van normalis hatlap, a sulya csak kicsit lesz tobb, a vastagsaga is minimalisan.
Ha ez nemjon be akkor Ebay, de mindekint figyelmeztetek, ha legtobb (99%-a) az nagyobb kapacitasu akksiknak kamu!
Bar anno mintha 1 jivetel lett volna de most nem jut eszembe a neve
Ha megtalalom beirom...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest