- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
Drbonci #35118 üzenetére
Épp boncolgatom én is a dolgot. Mert a widget Full wersion. És nagyon jó az előzőhöz képest, és még mindig magyar. Szétkaptam a rar- t abban vannak a mappák, órák, időjárás skinek stb. Egy Fancywidgets mappában. Épp elemezem a dolgot, .apk-n belül hova kéne bemásolni a dolgot. Már megvan, de a párom fürdeti a telómat, nem tudom kipróbálni.
Hú, nem olvastam. Rögtön visszaolvasok ...
Most olvasom. 16 G kari 5 rugó? Jófajta ? Mert akkor jöhetne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Drbonci #33343 üzenetére
Persze, akár többet is. Linkek itt
-
pestibenji
senior tag
válasz
Drbonci #32471 üzenetére
Akkor te tudod miről beszélek, amikor panaszkodom ennek a hangzására
Elvesztettem a gyárit, és vettem hozzá már 3 fülest, de egyik sem szólt jól vele. (pedig 8-20ezer forintig próbálgattam őket) Igazából a legjobban az apple 8000es fülesével szólt, de jobban csípem az olyat ami belecuppan a fülbe, 24ezerért meg nem veszek Apple fülest az SGS2-mbe xD Nincs valami ötleted, hogy honnan tudnék beszerezni Arénás gyárit hozzá?
-
SamsungMan
tag
válasz
Drbonci #32344 üzenetére
[ CF-Root-SGS2_XX_OXA_KI3-42-v4.2-CWM4.zip]
csomagold majd ki ok,és tar fájl lesz belöle
-
Gizmo94
veterán
válasz
Drbonci #31894 üzenetére
Köszönöm, de nem jössz semmivel, mert nem azért ajánllak, hanem a következőkért:
Érdekeltek cuccok amiket árulsz, érdeklődtem, válaszoltál, készséges, normális módon, küldtél képeket, leírást a cuccokról, pedig nem tudhattad, veszek-e valamit. Megbeszéltük mi kell nekem, korrekt áron volt minden, engedtél is belőle. Elutaltam a pénzt és postafordultával profin csomagolva, megkaptam a cuccokat, amik tökéletesek voltak, a mai napig is örömmel használom őket.
Nem utolsósorban ajándékképpen küldtél egy fóliát is,ami nem volt kötelező,csak egy gesztus.A mai világban ez a fajta üzleti szemlélet és eljárás a mi kis országunkban igen ritka, és mint ilyen, maximálisan becsülendő, ha valaki nem csak keresni akar (ami természetes) hanem nyújtani is valamit. Így ha ajánllak,egyrészt talán dobok az üzleteden,mert így látom jónak, valamint másoknak segítek olcsón, gyorsan, jó kiegészítőket venni. Ez az ajánlásom oka, ennyi.
-
APC ADAM
tag
válasz
Drbonci #30980 üzenetére
1 ismerősőmtől aki hardverboltban melózik 1 sandisk CL4es sdhc micro kártyáról van szó de eddig jó volt a digitgépemben,mondjuk tele soha nem volt még.
Max 2-3 gigát foglalt a fényképezőm,minden alkalom után leszedtem a képeket róla csak olcsón adta azért vettem ekkora kártyát. -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Drbonci #30980 üzenetére
Én is erre gondolok. Én egyszer egy boltra ráküldtem a vámosokat, mert hamis kártyákat forgalmazott. És még kötözködtek is mikor felhoztam
Szerencsére elintéztem őket és a pé'z is meglett. Csak az a sok idegeskedés
Keress rá a kártyádra a neten a "fake" szóval együtt és nézd meg minden stimmel e a csomagoláson és a kártyán!
"rajta is volt de belassult a teló tőle" - ez a legjellemzőbb dolog. -
APC ADAM
tag
válasz
Drbonci #30977 üzenetére
Máson nem néztem meg mert ez az 1 telcsim kezel ekkora kártyát sajna de a gépen olvasóval nézve elvileg rajta volt,de amikor beraktam a telóba akkkor már csak 1.8 gigát látott a sok adatból.
Visszaraktam az olvasóba rádugtam a gépre és már ott is csak ennyi adat volt rajta.
3X másoltam tele a kártyát és mindíg ez volt a végeredmény
Kártyahiba meg sztem azért nem lehet mert eddig a digitfényképezőben volt ez a kártya csak abba vettem 1 SD-t ami cl10es ami gyorsabb ezt meg betettem a telóba. -
Berguson
tag
válasz
Drbonci #25530 üzenetére
Köszi a segítséged! De... egy olyan lenne,hogy egy akg dj518 fülesem van,ami iszonyat sokat bír,és sajnos azzal is torzít,még 2-3-4es hangerőn is!
Szóval én azért gondoltam hogy a telefonom rossz,mert ezt a fülest egy erősítővel sem bírtam betorzíttatni,a telefonom meg már halk hangerőn is (épphogy szól) már nagyon torz!
Baromira idegesítő,pláne mert szeretném zenére is használni a telefonom!Én még abba is belemennék,ha találkozhatnék valakivel Pesten,csak egy pár percre,hogy az ő sgs2 telefonját meghallgathassam...
-
-
72mviktor
senior tag
válasz
Drbonci #25036 üzenetére
Mikor felraktam az új darkyt,az első nap megette az akksimat
Csodálkoztam is mert elötte is darkyztam,és nagyon jó romnak tartottam,Aztán eltelt 2-3nap és olyan akksiidőt produkál hogy elégedett vagyok.Este feltöltve kinyomom repülőbe,reggel kb 40 perc wifi,go meló mobilnet bekapcs,5,30 kor.Egésznap megy a 3g,folyamatos face
pár sms,kb 20perc csevej,és mikor 3 kor haza érek 55-60% on vagyok.Eddig ezt egyik rom se tudta
Szóval az első nap sztem nem releváns.
-
No.01
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Drbonci #24995 üzenetére
De az illető JIG-et is ad el ha arra van szükséged, mondjuk egy OTG kábellel együtt
És nagyon KORREKT
Nálam még mindig probléma, hogy néha valami ébren tart...
Most is elvégzek egy monitorizást, de ahányszor csináltam, soha nem tartotta semmi ébrenJa... és még annyiban segítsetek, hogy miért nem tudom fagyasztani az appokat?
TBP -> Műveletek -> Fagyasztás
Kiválasztom amik nem kellenek, futtatás, és írja a nevét a programnak, és 0%.... és végig 0%...
Kilépek, vissza, és azt írja fagyasztva... de mindig csak 1et... ?? -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Drbonci #23913 üzenetére
Ez a program kell!
Kószi
Szóval, hogy lássak tisztábban!
Amikor feltettem az XXKH3-at, csináltam róla egy CMW-s backupot.
Többször olvastam, hogy Sógi, mindig amikor Romot cserél, előbb felhúzza az XXKH3-at, és utána rá a Customot, hogy ne legyenek problémák.
Ha nem húzom újra, hanem csak visszaállítom az alap XXKH3-at, amit mentettem, az megfelel? Vagy inkább Odinnal ismét XXKH3, root, és Custom?
Névjegyek a felhőben, egyedül az SMS-ekkel van bajom. Naptárral még nem foglalkoztam, majd azt is szinkronizálom szerintem a Googlebe!
A többi beállítást meg állítgatom vissza ha kell.
Akkor mikor jó a Titanium?
Jaaa igen! Írja az 1.hsz, hogy érdemes Battery Calibrationt csinálni.
A Battery Monitor Widgetben is van olyan, hogy kalibrálás, de ott meg kell adni a mAH-t ami 1650, és egy min, max értéket. Oda mit kell írni? 3700 mV nem? -
KaoszTom
aktív tag
válasz
Drbonci #23824 üzenetére
A mikrofon késés hiba a 2.3-as Androidban van, márkától, telefontól függetlenül valakinél jelentkezik, valakinél nem. Nekem a gyári és a Batista romokban fordult elő a legtöbbször, most a Leomar-ban szinte soha.
A 2.3.5-ös MIUI romban egyszer sem hibázott, remélem a köv. hivatalos Android frissítésben orvosolják. -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Drbonci #21815 üzenetére
Ez megy mind személyi, lakcímkártya nélkül? Illetve külföldi személyivel?
Erdélyi vagyok, és egyelőre nem rendelkezem ezekkel az okmányokkal. (Folyamatban)Most már gondolom értitek miért ragaszkodom a személyes átvételre
------
Ha nem, marad az eBay... de gondoltam pörgessük fel az itteni piacot -
-
ERPY
őstag
válasz
Drbonci #20240 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. Írtam egy levelet, elküldtem, erre sehol sem volt. Megírtam újra, ugyanez. Megírtam c2-es címről, tökéletes. Pár nap múlva mikor ránéztem már ott voltak a levelek. Azóta használok bármit, csak gmailt nem. Akkor annak tudtam be hogy én cseszek el valamit, de mással meg jó. Onnantól nem használok gmailt.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Drbonci #19005 üzenetére
Cáfolnék minden GPS kritikát a telóval kapcsolatban, szerintem nagyon precízen működik, itt egy példa, én vettem fel.
-
ERPY
őstag
válasz
Drbonci #18136 üzenetére
A launcheren belül tudod beállítani, hogy ne fordulgasson el. Legalábbis szinte mindben lehet állítani, ha arra gondolsz.
Az emelkedő ébresztéssel ha nem akarsz sokat foglalkozni, csinálj egy hangfile-t, amit az ébresztésre használsz, és csináld meg hogy egyre hangosodjon. Egyébként passzolom ezt a részt. -
ERPY
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest