- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tajcsi #45882 üzenetére
én viszont megtaláltam
:
MIUI XCell-69X kernel. -
Rotate
veterán
válasz
tajcsi #35707 üzenetére
nekem asszony töltőkábellel lerántotta az asztalról, olyan helyen, ahol a földön kosz van meg por, helyenként apró kavics is lehet, egyébként pvc burkolat... ahogy kell képernyővel lefelé landolt...
egy apró pötty karc lett csak szerencsére, a képernyő fölött, a jobb felső sarokban... szerencsére csak akkor látom ha keresem, és úgy sem mindig találom
de abban a percben a melegfos végigfutott a lábamon...
ennek ellenére nem hiszem, hogy veszek tokot, vagy fóliát, nekem túlságosan tetszik így ahogy van -
Eli577
senior tag
válasz
tajcsi #33268 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyen dolgokat, nagyon simán megy minden. Az egyetlen dolog, ami zavaró lehet, hogy ha lezárod a képernyőt és eltelik több idő, mire feloldod, akkor 1-2 mp-et várni kell, hogy behozza a lockscreen-t. Ezen kívül minden pöpecül megy.
Na jó éjszakát mindenkinek. -
mivan80
aktív tag
válasz
tajcsi #33236 üzenetére
Az csak a karcosodástól véd, ütődéstől aligha...
Ráadásul én utálom azt a sz**t.
Egyzer volt szerencsénk egymáshoz, digitizert kellett cserélnem miatta a HTC Touch Cruisomon... Elég drága móka volt...
Elcsesztem a felrakását, újra szerettem volna rakni, és vhohy annyira ráragadt a kijelzőre, hogy a kijelző felszínének harmadáról letépett vmi réteget...Az E-Care-ben is csak lestek, még sohasem láttak ilyet...
-
Eli577
senior tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
tajcsi #31863 üzenetére
Nekem nincs, most googleztam csak ki, a kérdésed után.
A bemutatóvideó elég meggyőző, karc ellen ezek szerint tutira jó, de nálam fontos az ütődés elleni védelem...Ezt a két tokot megnézem, hátha bevállnak ha nem akkor átnyergelek vmi komolyabbra, Trident Aegis, Otterbox Commuter, stb.
De elsőre nem akartam olyan brutál tokot venni erre a szép telóra.@ Pszihonaranc: Muszáj volt bebizonyítanod, hogy mégsem olyan jó a memóriám??
Én nem mostanában regisztráltam be náluk okés? Élső PayPalos vásárlásom 2006-ban volt... Azóta csak egyszer kellett egy lejárt kártya helyett újabbat megadnom...
@ xnace : Hát , majd meglátom. Ha valamelyik kevésbé tetszik, akkor írok majd ide, vagy neked PÜ-t.
-
F-ECT$
titán
válasz
tajcsi #31271 üzenetére
Még keresem az igazit. Az alap checkrom jó kiindulásnak tűnt, csak nem volt időm összevadászni hozzá mindent. Eddig talán a turkbey volt a legközelebb az optimálishoz, de ahogy olvasom a v24 egy kicsit bugos lett. Jelenleg Bezke van, előtte Dlev 3.1 volt, ezzekkel sincs különösebb gond. A következő meg még bármi lehet
-
-
trobi28
addikt
válasz
tajcsi #30132 üzenetére
Az előző kérdésedre nem tudom a választ,pont ezek miatt a dolgok miatt
Én most a Supercore 2.0 használom,Syiah 2.0 volt problémám Bluetooth használat közben.
Ez a Supercore eddig jól muzsikál,majd meglátjuk pár nap múlva.Ha jól tudom a sárga háromszöget Jig-el tudod eltüntetni.
-
-
ERPY
őstag
válasz
tajcsi #29252 üzenetére
Te vágod valamennyire magát az android-ot, mármint használati szinten, vagy csak fröcsögsz itt össze vissza? Vannak ám más launcherek is, nem muszály a gyárit használni. Az android nagyszerűsége pont a sokrétűségében rejlik, és úgy alakítod magadra ahogy akarod. Persze ha nem értesz hozzá, akkor így jártál.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
tajcsi #29130 üzenetére
ahogy olvasom sok embernek meggyúlt a baja a karcokkal, és szeretnék beszámolni arról, hogy nekem is keletkezett egy pont ugyan ilyen tulajdonságú karc a semmitől
kicsit utána érdeklődtem, még hivatalos választ a samsungtól nem kaptam, de volt egy incidense a samsungnak hogy több tízezer telefon GG nélkül jött ki a gyárból. Nos ha valójában ez a helyzet ( és sikerült megkapni azokat a típusokat) ajánlom nektek hogy mysamsungnak írjatok úgy mint én!) ha esetleg nekem hamarabb jön a válasz beszámolhatok -
Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest