- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
agabe
addikt
-
-
R2D20208
addikt
válasz
Shummo #36078 üzenetére
Akkor volt update reggel óta
igen, 11.54-kor
(#36073) ERPY jogos, bocsi. Reggel még KK2 volt fennt
(#36076)nem lehet kikódolni pü
-
Eli577
senior tag
válasz
Shummo #34378 üzenetére
Nekem KI1 az alapsáv.
Hmm....kijött a v27, lehet, hogy lecsekkolom, úgyis no-wipe ehheh
. Mondjuk azt remélem, hogy a contacts és a dialer kicsit optimalizáltabb lett, mert nekem ezzel a kettővel van csak bajom a v26-ban, ugyanis az asztal hátterének megjelenítése miatt laggol (lehet, hogy nem azért, de valamiért biztos).
-
Sógi
addikt
válasz
Shummo #34310 üzenetére
Format system alatt, recovery-mount&restore-format system. Nekem a siyah 2.1.1 tökéletes minden rommal, mármint a sebesség és a fogyasztás is!
(#34311) Caaabi : Siyah+ v1.0, nem tudom, h kezeli-e a 2nd core-t, de őszintén szükséged van rá?
Mondjuk van egy ilyen a changelogba: "kernel script for better usage of the dual core processor"
-
Sógi
addikt
válasz
Shummo #34285 üzenetére
Milyen kernellel használod/tad a checkromot? Nálam jó volt az üzemideje...
Én ezt szoktam tolni: wipe data, wipe cash, wipe dalvik és format system.(#34302) Caaabi : Hello, én a 2.1.1-et használtam check-el és ha jól emlékszem a turkbey-ben is az van, de az omega a 2.1.1-et használja, amibe belepiszkáltak, ha minden igaz...
MÁS: Vki használja a noled alkalmazást? Elkezdtem használni, mert végül is tetszik amit tud, csak sokat olvastam itt arról, h szívja az akkut...? Mármint a fekete kijelző és egy üzenet ikon vagy maga az app a háttérben futásával?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Shummo #31411 üzenetére
Erre sajnos nem tudok megoldást, mert az automatikusan induló rendszerfolyamatokat ha kilövöd, újra futni fognak, ha nem fagyasztod őket. Elvileg letilthatod a frissítésüket, de gyakorlatilag újraindulnak. Bár Task Killerrel is kilőttem rendszeresen őket, de nekem még nem sikerült ezzel igazán mit kezdenem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Shummo #30952 üzenetére
Egy minimál rom, csodát nem kell tőle várni. Arra jó, hogy kapsz egy alap rendszert, és csak azt teszed fel, amire tényleg szükséged van. Mivel nem fut a háttérben semmi fölösleges, így valamivel jobban bánik az akkuval, de az ígért 7-8 óra netezés szerintem egy kicsit túlzó.
-
-
-
-
Cathulhu
addikt
válasz
Shummo #26722 üzenetére
brutal olcso (2db) es abszolut korrekt. a kivagasok jo helyen vannak (szemben az itthon vett 800Ft-os peldannyal. Felrakni konnyu, levetelt jol turi (kb 5x szedtem fel, mire az utolso szoszt is ki tudtam szedni hengerrel). buborek konnyen megy ala sajnos, de konnyen ki lehet nyomni szelre es ott meg a folia alol. azt nem vartamm meg hogy maguktol eltunnek e
-
Jadro
veterán
válasz
Shummo #26722 üzenetére
Nem, egyáltalán nem ugyanazt tudják. Az olcsó sokkal hamarabb összecsesződik, ha elsőre rosszul tetted fel nem levehető, nem lemosható. A brando és társai vastagabb, jóval könnyebben feltehető elsőre buborék nélkül és tartósabbak is. Persze egy Brando áráért kapsz 10 olcsót, de azokat sűrűbben kell cserélgetni. Nincs ezzel baj, csak gondoltam jó ha világosan látsz.
-
smoli
aktív tag
-
smoli
aktív tag
válasz
Shummo #26565 üzenetére
CF root KG5 aztán mentsd az EFS utána már olyan romot raksz rá amihez kedved van
-
znagy69
őstag
válasz
Shummo #26428 üzenetére
Nem feltétlen a számozást kell nézni. De, hogy válaszoljak is. A 2.3.4-ből a KH3-at használják legtöbben és talán s legstabilabb, de KG6 is játszik még. A legfrissebb a 2.3.5 KI3 verziója.
Használhatod ezen alap ROM-okat is egy jó kernellel. A hozzászólásokban is kereshetsz, vagy az aláírásokat is nézheted ki milyet használ. Ha rákérdezel melyik a legjobb úgyis több választ kapsz a lehetőségek közül. Nálam SM kernel megy és nincs vele semmi bajom. -
No.01
addikt
válasz
Shummo #26428 üzenetére
Ahelyett h a sajat postodat linkelgeted inkabb olvasgass egy kicsit...
Van debreceni a forumon tudtommal, mellesleg Drbonci olcson es gyorsan tud neked JIG-et kuldeni.
Ha nem akarod a legujabb ROM-ot (2.3.5 KI3) akkor ajanlom a meg 2.3.4-es KH4-et. A kereso segit megtalalni a linkeket.
ha custom ROM erdekel akkor az csak rajtad mulik melyik jon be Leomart sokan szeretik van kitchen-je is. Ill a Romkitchen.org-n te is osszerakhatod amagadnak a sajat fozelekedet.
Wifi jelerosseggel en most szivok picit de meg nem volt idom sem keresgelni sem probalgatni. Ha lesz megoldasom majd beirom ide.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Shummo #26119 üzenetére
Hali!
Nézd meg az IMEI számot, hogy egyezzen a
- szoftverben ( *#06# )
- a telefon hátlapján
- a dobozon (ez annyira nem fontos, de jó, ha a saját dobozát kapod)
- a jótállási jegyen
- az adásvételi szerződésbenNézd meg a serial number-t (S/N), hogy egyezik-e a
- telefon hátlapján
- dobozon (...)
- jótállási jegyen
- adásvételi szerződésenA magyar Samsung-os jótállási jegyen fönt a sarokban nem EU hanem HU felirat van és Samsung Magyarország szerepel a pecséten.
Ellenőrizd le a hardveres gombok működését.
Nyomj egy gyári tesztet ( *#0*# )
A teszttel meg tudod nézni a pixelhibákat, a hangszórókat, mikrofonokat, vibramotort, kamerákat, mindent.FIGYELEM!
Ez a procedúra legalább negyed-fél óra, ami közben nem szabad kapkodni. Ne érdekeljen, hogy várnak rád, hogy sokan vannak, hogy nincs hová leülni... -
Varszegig
veterán
válasz
Shummo #25799 üzenetére
telenoros (vagy akár t-s) garival mehetsz telenorhoz, vagy samuhoz is. Mondjuk én függetlent vennék, sehol nem kötném le magam, pláne nem a telenornál, ahol olyan a net, mint a mesében: hol volt, hol nem volt
sagjo: Mindkét kérdésre igen a válasz (az elsőre bővebben: most épp KI4 van fent, igaz odinnal nyomtam, de az most a hivatalos KIES-es is. Rootolva is van, CF kernel fut, és azt írta, hogy ez a legfrissebb verzió. Ha nem lehetne frissíteni, azt írná, hogy ez a verzió nem frissíthető.)
Különben a hivatalos frissítések mind az 1-fileosak lesznek, azoknál meg akár odinnal is nyomhatod, ugyanúgy megmarad minden, csak a stressz kevesebb -
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest