- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc #49357 üzenetére
Létezik még olyan, hogy intim szféra?
-
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc #49298 üzenetére
Volt ilyen, ha nem is email cím alapján, hanem azokat az androidos mobilokat mutatta hogy hol vannak akik bejelentkeztek
volt a környezetemben is pár ember, pesten, meg a világban aztán meg rengeteg
Még anno egy éve szedtem le a spica-ra, azóta sem találom, eltűnt marketről.
-
trobi28
addikt
válasz
Pszihonaranc #49291 üzenetére
A TC a legtutibb.Feltolnák Marketra azonnal megvenném.
-
Rotate
veterán
válasz
Pszihonaranc #48296 üzenetére
arra keress rá, hogy acid3 azt hiszem az a leginkább releváns
minél közelebb van a te értéked a maximumhoz értelemszerűen annál valószínűbb, hogy minden oldal úgy jelenik meg, ahogy kéne neki
-
Rotate
veterán
válasz
Pszihonaranc #48294 üzenetére
nekem simább az Opera, gyorsabb egyszerűbb a böngészés, az oldalakat is jobban hozza be, sőt ha futtatod a hagyományos böngészőteszteket, amik azt mutatják, hogy az egyes böngészők mennyire azt rakják össze a weboldalakból amit kéne, az Opera jóval több pontot kap mint a gyári.
Könyvjelzőket és shortcutokat is egyszerűbben kezeli, van Opera link nevű cucc mely a felhőben tárolja a cuccaid, és akárhol megnyitsz egy Operát, bejelentkezve megkapod a könyvjelzőidet...
nem tudom hirtelen mit mondjak még, szerintem kényelmesebb okosabb böngésző, a beállítások között is van 1-2 ügyes featúra
a tördelést is megemlítem, bár azt már te is tudod, hogy az is jobb
-
Rotate
veterán
válasz
Pszihonaranc #48292 üzenetére
mycso az Opera Mobile-t használja Desktop módban, az meg ott van a beállítások közt
-
delbarta
senior tag
válasz
Pszihonaranc #48264 üzenetére
a fő probléma az hogy a gyári böngésző nem hajlandó normálisan tördelni a szöveget csak dupla koppintásra (a lényeg a pinch to zoomos tördelés lenne, mert anélkül igen csak gyér az élmény) valaki esetleg tudná orvosolni a problémámat?
Egy kerülő megoldás: böngészőben Beállítások, Automatikus illesztés
Ezzel automatikusan a képernyőhöz tördeli a szöveget dupla koppintásra, de csak az általa jónak ítélt nagyítással. Ha jobb nagyítást akarsz, akkor marad a pinch zoom és itt jön a trükk: elfordítod a képernyőt és vissza, és máris betördeli azon a nagyítási értéken.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc #48278 üzenetére
A gyári böngésző címsorába írd be hogy: "about:user agent" és tudsz váltani desktop módba(ha jól emlékszem)
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #48271 üzenetére
Kicsúsztam a szerkeztési időből, ennyi lemaradt:
tehát most nagyon haragszom ezért a samsungra. 3 böngészőt kell használom: 1ha mobilnetén vagyok, 1 ha híreket vagy ebookot olvasok és meg egy (gyári) ha csak szimplán szörfölök a neten.nagyon remélem hogy az ics böngészője pótolja ezt a fatális hiányosságot.
-
Varszegig
veterán
válasz
Pszihonaranc #48271 üzenetére
az nem kérdés, hogy ez a böngésző hibája, én csak arra utaltam, hogy túlélhető. de mivel van más baja is szerintem a gyári böngészőnek, lehet jobb választás az opera.
-
Varszegig
veterán
válasz
nincs rá megoldás. Hozzáteszem a dupla kattintásos módszer pont jó. Aki akkorában nem tudja elolvasni, ott ideje lenne elgondolkodni egy jobb szemüvegen
(40 évesen szemüveg nélkül tökéletesen elolvasom normál távlatból a dupla kattos szöveget a szemem erőltetése nélkül. Sőt ugyanezt még az asszony galaxy w-jén is a kisebb kijelzőn.)
-
Szelley
senior tag
válasz
engem is ez idegesít...én szeretem az operát ezért ez nem volt nagy probléma nálam hogy azt használjam a gyári helyett
viszont ha van vmi megoldás engem is érdekelne!
-
válasz
Pszihonaranc #47914 üzenetére
"gyári" firmware esetén nem pörög a számláló, legyen szó bármilyen verzióról!
-
trobi28
addikt
válasz
Pszihonaranc #47904 üzenetére
Na de kérlek alássan,a hivatalost kizártad az elején
Egyébként ha kell gariztatni akkor vissza tudsz állitani mindent hogy nyoma se maradjon (Jig kell hozzá)
-
DjBlero
őstag
válasz
Pszihonaranc #47904 üzenetére
hát pedig ha odint használsz ,csak ugy marad meg a gari ha visza teszel egy eredeti romot
de miért 2.3.5 akarsz felteni?mikor már van 2.3.6 is -
trobi28
addikt
válasz
Pszihonaranc #47898 üzenetére
CWM,Odin.
-
horseface77
tag
válasz
Pszihonaranc #47797 üzenetére
Próbáld ezzel monitorozni,hogy mi fogyaszt.Better battery stats:[link]
-
horseface77
tag
válasz
Pszihonaranc #47794 üzenetére
Nem tűnik normálisnak,bár nem tudjuk milyen rom\kernel kombót használsz.
-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #37077 üzenetére
Elvileg máról holnapra
Remélem, hozza nekem a 200mAh-s akksimat
-
Sógi
addikt
válasz
Pszihonaranc #36109 üzenetére
Szuper, igen és szuper drága is
E-bay, 27 dodo volt, korea.Más, az új KK5 pakkban van 2.0-ás odin?
(#36126) R2D20208: Azt hittem ez már a letöltő link, teeee
Ne játsz mások érzelmeivel ember -
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc #35856 üzenetére
Enyémben is van ezer nyelv, csak épp magyar nincs
(#35855) M.A.Z. Akkor ezek szerint én nem olyat tettem fel. Egyébként gyári KI3.
-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #34437 üzenetére
Nem eladom, csak véleményt írok.
Leülhetsz, egyes
-
Gizmo94
veterán
válasz
Pszihonaranc #32567 üzenetére
Root nélkül márpedig nem fog menni a normális mentés. Én mindenképpen a Titanium Backup Pro-t ajánlom, vagy vannak akik szeretik a My Backup Pro-t is, de mindkettőhöz kell root. Mint ahogy ahhoz,hogy biztonsággal tudd és rendesen ki is tudd használni a telefonod, ahhoz is kell. Nem tudm mi tart vissza a root-tól, mivel a rootloás visszavonható nyom nélkül, root-unroot.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Pszihonaranc #32541 üzenetére
Ezeket az adatokat sajna bebuktad úgy ahogy van.. Jópárszor elmondtuk,hogy mennyit ér a kies, de.....
Hát, ennyit ér. Amúgy amit nem érsz el, azt ne sajnáld.a jegyzeteid vagy a letöltött extra csengőhangok hiányoznak? Vagy a google fiókbeállításaid? Mert mást az a szar nem ment..
MaxiBig nincs mit, szívesen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Pszihonaranc #32131 üzenetére
Officesuite pro van nekem. v5.1.519, az tudja. Ha kell az app, írj pü-t.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Szia!
PPS-t vagy PPT-t akarsz megnyitni? Mert csak a PPT-t kezeli a program.
Amúgy ez se lehet rossz... -
Rotate
veterán
válasz
Pszihonaranc #32138 üzenetére
nem tudom, de nekem LG-n nem is olyan régen, az egyik legújabb volt, és sima volt minden mint a vaj
most is csak azért nem használom azt, mert az OfficeSuite is van olyan jó, és ha már 15 dolláros app megvan ingyen hivatalosan, akkor nem warezolok feleslegesen )
-
Rotate
veterán
válasz
próbálj meg warezolni egy másikat, ha azzal működik, akkor a polaris a szar... nekem mondjuk amazonról meglett ingyen az officesuite pro 5 azzal semmi gondom... teszi a dolgát... de ott van még a quickoffice pro, azt használtam az LG-n és az is nagyon jó
próbálgasd végig, aztán amelyik tetszik azt hagyd meg
szvsz a polaris elég fapados... lassúcska...
-
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc #31900 üzenetére
Háát, a kék és a rózsaszín nagyon teletubbies színek
Fényesek, és ez nem tetszik.
Igen, egy olyan drága teló után már csak az 'óccó, kéccáz' tokokra maradt keret -
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #31870 üzenetére
Ha feltöltesz egy fájlt megnézhetem hogy működik-e nálam.
-
Eli577
senior tag
válasz
Pszihonaranc #31855 üzenetére
Hopsz, úgy látom a válaszra klikkeltem az új helyett.
-
Eli577
senior tag
válasz
Pszihonaranc #31852 üzenetére
Használ valaki XI3-as beta darkyrom2-őt? Nálam nem működik csak a CF3D nvidia plugin? Vagy a supercore kernel a ludas?
-
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #31759 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs hogy ez mi.
-
zelma
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #31711 üzenetére
Én akkor kivétel vagyok (de igaz: egy tartalék készülék jó, ha van).
Egyébként anno a MioA701 javításakor én másik Mio-ót kaptam arra az időre (amit futár vissza is hozott!), tehát zoo barátunk nem mondott hülyeséget.
Az már egy más történet, hogy az S2 esetében ez nem így működik. Azonban, ha gyorsak, akkor azt a rövid időt teló nélkül is ki lehet bírni, ha nem, akkor előrelátó módon be kell szerezni egy tartalékot. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #31653 üzenetére
ch*pland, Samsung 32GB Class10. Egyéb kérdés?
Ha nincs, akkor nekem lenne egy: hányas ODIN való hozzá? -
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #31711 üzenetére
Be kell menni az elso ZugGSM-be, es venni 3900 Forintert valami olcso retket, amin telefonalni, meg SMS-t irni lehet. SII mellett azert talan nem akkora tetel.
-
zoo84
csendes tag
válasz
Pszihonaranc #31709 üzenetére
Nos igazad van, mert az legalább négy út: először a szervízig, utána vissza, majd mégegyszer ugyanez. De hidd el nem mindenkinek van otthon másik készüléke, és ha junk telefont is kap az ember, legalább elérhető. Speziel, ha tőlem pénteken elviszik a telefont, és hétfő hajnali 3-ig nem hozzák vissza, akkor 2 hétig telcsi nélkül maradok külföldön. Nekem ez így nem racionális.
-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #31652 üzenetére
Gyári Samu garral?
-
Rotate
veterán
válasz
Pszihonaranc #31653 üzenetére
4?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #31617 üzenetére
Akkor már inkább a Samsung Class10, 12-től kapható boltban.
-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #31617 üzenetére
Köszönöm.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Pszihonaranc #31609 üzenetére
Én már megnéztem, nagyon negatív történet.. Lehet,hogy bementem volna szívendobni szekercével az első ügyintézőt aki ezek után csak görbe szemmel néz és nem segít..
De a véleményem ezzel a történettek kapcsolatban is az,hogy nem kell annyiban hagyni és siker lesz a vége.zelma: nagyon jól néz ki, én is szemezgettem vele, csak az volt a problémám vele,hogy úgy néztem, ez csak egy tartó és nem tölti a telefont. Vagy igen?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #31596 üzenetére
A Samsungnál ezt ne vedd készpénznek.
Ld. logoutom.
-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #31596 üzenetére
+1
32-es Micro SD-t merre lehetne olcsón venni?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Pszihonaranc #31586 üzenetére
Értem, szóval a fehér akksikör miatt.Hogy rohadna meg akkor... Nem baj, ha máshol is beég, majd sétál vissza ez is..
PeachMan Na, ezért már megérte, legalább sikerült megnyugodnod.
-
mivan80
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #31558 üzenetére
Köszi!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Pszihonaranc #31548 üzenetére
Kicserélték kompletten a kijelződet,ez csak annyit jelent. Mivel elvileg két alkatrészből áll, a gorillás üvegből és a touch+samoledből, így külön tételezik,de valójában ez egybeépített egység és csak egyben cserélhető kompletten az egész.
P.S.: Az enyém T-s, gyári Samsung garival, és ha nem valami gagyi helyről való a telefon, akkor amúgy bármivel szervízbe vihető, nem nyavalyognak, lazán cserélik, vagy az alkatrészt, de ha hardvergond van, inkább az egészet, nem foglalkoznak részletekkel.
Én ideáig kétszer gariztattam, miután először"leejtettem" (bár kicsit bonyolultabb volt a helyzet, ez egy kicsit fizetős is volt.
) majd utána a második szerencsétlent is kikészítettem, de azt is símán cserélték.
Ahogy mondták a szervízben, mivel prémiummodell és nagyon supportálja a Samsung a kérdést, így nem sok kötekedés van, legegyszerűbb a csere, főalkatrészek, vagy egész készülék.
Rugalmasak, nem foglalkoztak sem roottal, sem counterrel, mondjuk, nehéz is lett volna..Ja, az enyémben is be vannak égve a pixelek, a Lite'ning akksiköre beégett szépen, a kék tesztnél egyértelműen látszik, úgyhogy majd ez is megy vissza gariba, csak előtte még gyilkolom, minek egyből cserélgetni?
-
Lilifee
tag
válasz
Pszihonaranc #31553 üzenetére
mennyi idő után jelentkezett nálad a beégés? úgy kell elképzelni mint egy plazma tévénél a beégést, szellemképes lett azon a részen? gyári romos volt, vagy meg volt piszkálva és visszaállítottad?
-
xnace
őstag
válasz
Ahogy mondod. Az LCD az AMOLED, a plexi pedig a GG.
-
Lilifee
tag
válasz
...nem hinném h egy szervizben foglalkoznak olyannal, hogy korrekt - specinek megfelelő - szavakkal illessék az alkatrészeket. Egyszerűbb leírni azt, hogy LCD + plexi, mint hogy SAMOLED+ kijelző és Gorilla Glass érintő... Szerintem ne foglalkozz vele. Egyébként mi volt a probléma a készülékkel, az már érdekesebb..?!
Szerkesztve: ja látom már, karcos kijelző.. És ezzel gariba lehet küldeni?
-
No.01
addikt
válasz
Pszihonaranc #31416 üzenetére
Majd ha meglesz akkor is osszd meg a velemenyedet
-
xnace
őstag
válasz
Pszihonaranc #31416 üzenetére
-
Varszegig
veterán
válasz
Pszihonaranc #30945 üzenetére
azóta nem volt munkanap, így nagyon nem lepődnék meg...
-
F-ECT$
titán
válasz
Pszihonaranc #29590 üzenetére
Ezt már tudja a legújabb TW alapból.
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29590 üzenetére
[link]
csak 3 betűt kellett volna beírnod a keresőbe...
egyébként alapból van listanézet, ha a menüben rányomsz az opciókra... -
Gergőkee
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29453 üzenetére
Olvastam már mindkettőről. ROM frissítésben majd javítják (2.3.5 romok jobbak mindkét tekintetben - reméljük jön hamarosan kiesre is).
-
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #29433 üzenetére
nem hiszem hogy raktáron tornyosulnak az amoled kijelzők amikor így is gyártási nehézségekkel küzd a samsung.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29428 üzenetére
Visszaállítható minden gyárira (a legtöbbször), úgy a szervizben nem fognak rájönni az ex-rootolt múltra.
Ennek ellenére én nem fogom rootolni / romolni. Minek? Meggyőződésem, hogy a gyári romnnál itt nem nagyon fognak jobbat csinálni (mielőtt a többiek belekötnének: szebb, testreszabhatóbb rom biztosan van/lesz - stabilabb/megbízhatóbb nem hiszem).
Clip086: én a témát szigorúan nyomon követve azon a véleményen vagyok, hogy igen...
-
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #29428 üzenetére
Minek? Utána az új kijelző is beégne 2 hét múlva. Most emiatt ne legyen telóm hetekig, na persze.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29425 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1235834
Ez SGS, de SGS2-vel is találsz ilyen témát. AMOLED sajátság. A különböző színek más más időben degradálódnak.
Ha zavar, akkor vidd szervizbe, ki kell cserélniük a kijelzőt. Esetleg várj vele a gari végéig (úgyis romlani fog a helyzet), és akkor cseréltesd ki.By the way, én azt bánom, hogy az automata fényerő nagyságát nem lehet szabályozni. Nekem az autó navigációja és az órák közötti kijelző is automatikusan állítja a fényerőt, de a beállítások között testreszabható, hogy milyen fényerősséget kedvelek (extra shine - shine - dark - darker).
-
HardRic
addikt
válasz
Pszihonaranc #29425 üzenetére
Nekem is be van égve :/ de ha megfigyelitek, nem csak a status bar tud beégni. Ha percekig a kijelzőn van valami, pl a billentyűzet, akkor egy sötétszürke képre átváltva az is látszik, aztán szépen lassan elmúlik.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #29422 üzenetére
Típushiba... XDA-n sokan panaszkodtak erre.
Egyértelműen garis dolog. Milyen fényerővel használtad a telefonodat? Mennyi idős? -
Varszegig
veterán
válasz
Pszihonaranc #27204 üzenetére
2 lehetőséged van:
1) Beállítod a useragentet desktopra
2) Elvileg minden ilyen mobil oldal alján ott a lehetőség, hogy "Hagyományos nézet" vagy ilyesmi -
Corsa02
őstag
válasz
Pszihonaranc #27204 üzenetére
Na erre én is kiváncsi lennék!
-
smoli
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #26953 üzenetére
Ment pü.
-
smoli
aktív tag
válasz
Pszihonaranc #26942 üzenetére
Még jó hogy ingyenes, hisz nem is "létezik"
-
lefkosia
őstag
válasz
Pszihonaranc #26931 üzenetére
A sygic, illetve a igo tudom ajánlani. Nálam ez a kettő tökéletesen, megbízhatóan működik.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc #26929 üzenetére
Vagy wifi,vagy mobilnet,mindenképpen kell neki.
-
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc #26676 üzenetére
ez a hivatalos módja...ODIN-al is csinálhatod tulajdonképpen.
-
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc #26672 üzenetére
2.3.4-re frissít a KIES (T-mobile esetében egész biztosan, tudtommal Telenor esetében is)
-
WaterWave
veterán
válasz
Pszihonaranc #26296 üzenetére
én is nevetek, hogy kb ennyire futotta nekik?
úgy fognak járni ahogy a nokia..
régen nem tudtál más telefont elképzelni csak nokiát... mára már köszönőviszonyban se vagy vele...
samsung meg apám... 1-2 éve nem tudtam volna elképzelni hogy samsung telom lesz... most meg azt látom, hogy bármiféle erőfeszítés nélkül olyan szinten aláz be mi mindenkit ahogy kell. Mondjuk nem tudom hogy csinálják de nem is akarom tudni, jó így...Erősen gondolkodok majd hogy az s2-esem lecserélem egy galaxy note-ra, de ez a jövő zenéje. Gondolom arra nem lesznek ilyen jó főzöcskék mint s2-re.. Majd meglátjuk
Lényeg, leo kitchenpro-jába felkerült a NeoGT green téma...
full jkay v11 support, és persze pár bug javítva benne.
Battery kijelzés az büntet: -
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc #26296 üzenetére
én nem is voltam hajlandó odamenni, kommentelni meg végképp nem.....pedig a külföldi apple lapok is elég csalódottak...várakozáson aluli volt számukra is....de mind1...most mégjobban örülök a kicsikémnek
-
Sógi
addikt
válasz
Pszihonaranc #26204 üzenetére
Én ilyen silicon tokot is használok és nagyon jó cucc: [link]
Az oldala érdes, így nagyon jó fogása van.. -
znagy69
őstag
válasz
Pszihonaranc #26204 üzenetére
Itt a fórumon gondoltam a keresgélést, de a közvetlen keresés még jobb. Az én tokomhoz van egy övcsipesz is amit egyre többet használok.
-
znagy69
őstag
válasz
Pszihonaranc #26200 üzenetére
Ha keresel itt is olvashatsz rüla. Véleményem szerint ez ízlés dolga is. Nekem egy Krusell lehajtható bőrtokom van, ami nagyon szeretek.
Egyébként egy pár hozzászólással feljebb is írnak tokokról a mai napon. -
No.01
addikt
válasz
Pszihonaranc #26191 üzenetére
Azt neked kell eldonteni. A matt parktikusabb, de engem zavart, h a kijelzo minosegen rontott (igaz csak minimalisan) igy 2. nap visszamentem es kertem egy Ultra cleart.
lefkosia:
Lehet idovel az ujjadon levo zsirtol az is smooth lesz, de szamomra az invisible folia votl az amire azt mondtam, h na ezt el kell felejteni gyorsan... Sokat szenvedtem a felrakassal megsem lett 100%-os
Anno gyakorlatilag kidobtam az ablakon a rakoltott penzt)
-
lefkosia
őstag
válasz
Pszihonaranc #26191 üzenetére
Én nem tapasztaltam a invisible shield fóliánál, hogy "odatapad hozza az ujjad ".
-
fiktív1
tag
válasz
Pszihonaranc #26184 üzenetére
Nem megy rá semmilyen ragacs az üvegre jó minőségű fóliától és ugyanúgy jól kezelhető marad. Speedshopban végy jófélét, fel is rakják a telefonra! Olyat érdemes, aminél nincs szivárvány effekt, nem gyülyti az ujjlenyomatokat, az idegesítő! Tok is van ott rengeteg.
2000-es akksinál mennyire kell felmennie az mV számnak?
-
lefkosia
őstag
válasz
invisible shield fólia véleményem szerint a legjobb, legstrapabíróbb, már több telefonon is ez a fóliát használtam.
-
No.01
addikt
válasz
Speedshop >> Brando ultra clear (fel is rakjak ha kered
)
invisible shield szerintem felejtos... odatapad hozza az ujjad es v.hogy nem az igazi.
No offense!
Ez csak privat velemenyHa a matt foliat valasztod szamolj azzal, h a szinek kicsit mashogy fignak mutatni... cserebe nem lesz ujjlenyomatos a kijelzo
-
fiktív1
tag
válasz
Pszihonaranc #26178 üzenetére
Sajna lehetséges, elég törlés közben 1 homoxem...:-((
Nem kell hinni az ilyenben, karcolhatatlan felület..stb... max a zafír, a gyémánt..
Annyi, hogy azért elég jó ellenálló alap esetben. Hőkezelt is.Ezért rakok minden esetben azonnal fóliát és mindig karcmentes maradok. Nem kell figyelgetni, aggódni. Rakj te is, hidd el fasza!
Á, ilyen napi karcokkal sztem nem lehet reklamálni...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Pszihonaranc #26178 üzenetére
SZVSZ nem
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Pszihonaranc #26148 üzenetére
Fellelhető ezekből nem rootos változat is ha jól tudom!
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Pszihonaranc #26146 üzenetére
Én már csak a google fiókot használom. De elvileg volt itt szó tegnap a titanium backup és a my backupról is!
-
72mviktor
senior tag
válasz
Pszihonaranc #25983 üzenetére
-
arsenix
tag
válasz
Csak annyit tennek hozza, hogy ha double tap-pal zoomolsz a bongeszoben akkor rendezi a szoveget a kepernyohoz
-
Varszegig
veterán
válasz
működik az újratördelés, csak be kell kapcsolni a beállításokban, illetve dupla kattra nagyít, és tördel, nem a kétujjasra.
-
DonDragonka
őstag
válasz
Pszihonaranc #26000 üzenetére
Deszkípsön aztat hazudja, hogy "Classic design plastic case for Samsung Galaxy S2 i9100 user"
-
Piotrus
tag
válasz
Pszihonaranc #25987 üzenetére
Köszi szépen!
...,tehát a gyártói = Samsung garancia
Az xxlgsm tényleg nagyon kedvező!!
Még egyszer nagyon köszönöm!!
-
R2D20208
addikt
válasz
Menurendszer, progik sorbarendezese: Kb 50 fajta masik Launcher van...Egy par ajanlott : Go Launcher , Launcher Pro, ADW , stb. Ezeknel olyan gordulesi effekteket alakitasz, ugy rendezed a soraidat, ahogy akarod. Ha akarod ki sem irja az appok nevet
(csak egy pelda a sok megoldasbol )
-
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc #25831 üzenetére
dehogyis...beállításokban arra állítod át amire akarod, csak az ikonja lesz az. Valamint a könyvjelzőket is kitörölheted nyugodtan.
Böngészőbe belépsz, menü>>egyebek>>beállítások>>Kezdőlap beállítása -
pestibenji
senior tag
válasz
Pszihonaranc #25831 üzenetére
a kezdőlapot át lehet állítani, de a parancsikon neve marad
-
joe2119
tag
válasz
Pszihonaranc #25827 üzenetére
Milyen ROM- mod van ? Lenni kéne földgömbnek , ha nincs akkor Market - Opera mini .
-
pzstm
titán
válasz
Pszihonaranc #25827 üzenetére
origoaz ikonja a böngészőnek, amennyiben T-mobile-os vagy. Az a gyári böngésző
-
DonDragonka
őstag
válasz
Pszihonaranc #25740 üzenetére
míííjjazhogy nem érdekelne sokakat?
Mindenki inná a szavaid...
De most tényleg szeretjük a benyomásleíró hozzászólásokat, mer hasznosak, hiszen így több szemmel nézhetjük ugyan azt... -
zseko
veterán
válasz
Pszihonaranc #25715 üzenetére
Jól tetted, hogy ezt vetted!
Két hétig tuti nem kattansz le róla majd, csak evéskor
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asustor NAS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest