- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Pro!Petya #48966 üzenetére
Mit nem értetek ezen?
Itt a nick-em, oda van írva, hogy Budapest. Írjátok át erre a ban-os szövegre, és nektek is ez lesz. Nem bonyolult ez.
-
Szelley
senior tag
válasz
Pro!Petya #48859 üzenetére
közben meglett, köszönöm
naszóval: amitől hanyattestem...kijelző 2 óra 17perce megy, közel 60 alkalmazást visszatelepített, 2x antutu lefutott, ezalatt az akksi 60%-ról 22%-ra esett () !!! Ami azt jelenti hogy gyári akkuval, erős igénybevétel esetén is 5 óra kényelmesen megvan
Gördülékenységen lesz még mit javítani...
Böngészők: Gyári nagyon smoothpinch zoom is, és görgetésnél is akadásmentes, flash tartalmat röhögve viszi, viszont az oldalak betöltése nem egy szempillantás alatt történik. Operánál a betöltés másodperc töredéke alatt történik
(nyuuz.hu-val próbálva, ami nem kis oldal)
Hozzátenném hogy kipucoltam a gané hubokat, google+t bennehagytam.
RAM: Mindent bezárva, 830ból 592 elérhető. -
smoli
aktív tag
válasz
Pro!Petya #47816 üzenetére
Ide felraktam
Ha letöltötted jelezz vissza. -
ERPY
őstag
válasz
Pro!Petya #47608 üzenetére
Gondolom arra gondolsz, hogy így nem tudsz rámásolni semmit, mivel a tella nem indul el. Ha ez a problémád, akkor nyomj egy full wipe-ot CWM-be, akkor már beindul a tella, igaz alap állapotban, és akkor már másolhatsz rá. Ha van recovery mentésed, akkor azt most is vissza tudod tenni CWM-ből.
-
-
mivan80
aktív tag
válasz
Pro!Petya #35746 üzenetére
Én is megrendeltem, innen.
(#35767) Arcanis
Mint látod, már leadtam a rendelést a tokra, remélem, nem lesz vele gond.
Több mindent írtak a visszhang lehetséges okaként:
-valamelyik mikrofon nem kapott, vagy nem megfelelő méretre van kivágva a lyuk a tokon
-vmi csillapítás a telefon házában nem megfelelő, így a telefon hangszórójából jövő hangot továbbítja a készülékház, ezt veri vissza a mikrofonba a tok
-alaplap hiba, állítólag ez a hibás alkatrész: UI Board (Part No:GH59-10949A) -
HXY
addikt
válasz
Pro!Petya #34642 üzenetére
Megnéztem a videót a Galaxy S2-re portolt Ice Cream Sandwich-ről.
Igazán alap lehetne már a százalékos akkukiíratás...
A másik meg, hogy minek vannak a képernyő alján virtuális gombok, amikor a Galaxy S2-nek valós gombjai is vannak?
Így hasznos részt foglal el a kijelzőből, ráadásul duplán vannak a gombok, és még a sorrend sem egyezik.
Vagy ez a menüben kikapcsolható?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Pro!Petya #34600 üzenetére
Én Android Assistant-ot használok erre
úgylátom lemaradtam
-
HXY
addikt
-
mivan80
aktív tag
válasz
Pro!Petya #33166 üzenetére
SAMSUNG GALAXY S II COMMUTER SERIES CASE
TRIDENT Aegis Case for Samsung Galaxy II
SAMSUNG GALAXY S II BALLISTIC SHELL GEL (SG) SERIES CASE
Ezek közül Otterbox már több kollégának is van a fórumon. Az Otterboxot pl itthon is árulják, a többit nem tudom, de ebayről is beszerezhetőek a tokok.
Van még a CasaMate-nek is izmos tokja, azt már nem kerestem meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpársportok
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Microsoft Word topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest