- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
Jöhetne már az új patch, eddig vártam és nem kezdtem el a modot, de most az ünnepek alatt jó szórakozás lenne. Nem szeretném a közepétől újra kezdeni.
Az előbbi hozzászólásokba kapcsolódva, valamivel több mint egy éve CSAK Stalkerezek, semmi másik játék nem volt, kivéve tegnap este a CoD Ghosts-nak álltam neki (elkészült hozzá a fordítás), gondoltam kicsit kilépek a Zónából. Én is már orvosi eset lettem.
Sokáig nem leszek távol a Zónától, mert máris állok neki telepíteni Musicking által összeállított SGM2.2ENOT Full-nak. Ha valakit érdekelne: LINK
A Zóna legyen veletek! -
Sensut
őstag
Aha, méghozzá jó sokat kell gyalogolni miatta. Apropó, ott van egy hiba. Először ugye elveszi a felszerelésedet és egy gyíklesővel elküld vissza a banditákhoz. A felszerelést egy ládába teszi ott a szekrényen, ami gondolom nyithatatlan kellene legyen. De nem az, nyomban vissza is vehetsz mindent onnan.
-
-
Sensut
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Dettó. Az egyik complete modban össze is gyűjtöttem minden fegyverből egyet, tuningolva meg minden. Egész szép kis arzenál lett és biza meg van köztük a különbség, nem csak kinézetre mások mint egy-egy játékban.
A végtelen szabadság, azt hiszem ez a dolgok kulcsa. Te is csak egy áldozat vagy egy olyan világban, ahol mindenki az és mindenki csak túl akar élni. Nincsenek törvények a túléléshez, nem mondja meg senki, hogy mit csinálj és hogy csináld. Útbaigazítanak és annyi. Ha van kajád eszel, ha nincs veszel vagy elveszel mástól. A Zónában a fő ellenség nem egy milliárdos gengszter vagy egy szuperhatalom akit ki lehet és ki kell nyírni, de még csak nem is egy földönkívüli baromság, hanem az elemek maguk, melyek előtt mindenki egyenlő. Szerintem ettől annyira irtózatos és f@sza ez a játék. -
válasz
cheatergs
üzenetére
Én azt szerettem, hogy a fegyverek tuningolásával lehet felvenni a versenyt az ellenségekkel. Ugyanazzal a fegyverrel kb végig lehet vinni a játékot. Az elején találtam valami fasza kalasnyikovot amiben benne van az életérzés is, aztán csak fejlesztettem rá ezt azt, mert alapból jól sebez. A végén meg azért lehetett vele menni mert sok páncéltörő lövedék volt hozzá. Scope a tetejére és kész.
Nem is tudom már mi volt ez.. Complete mod is jó volt meg az Oblivion Lost nagy modpack. Legjobb kiegészítők. -
cheatergs
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Egyrészt. A realitás közelítése azt jelentené, h a player könnyen hal, de az enemy is. Mondjuk ez megkövetelné a pontos testrészspecifikus sebzést is, ami perpill nem igazán érezhető (fejkendős militarysok ignorálják a fejlővéseket, nem beszélve a golyóálló patkányokról).
Másrészt sok monsztából vissza kellene venni, mert ilyen feltételek mellett két csuklyás törpe instant halál lenne, nem beszélve a csalásszámba menő láthatatlan, szupergyors bloodsuckerről (egyébként nem értem, miért nem inkább kamuflázst v mimikrit használ a lény. Sokkal hihetőbb lenne, mert ilyenek léteznek a természetben). Pláne, amikor a kedves küldetés egy fészekalj közé vág...
De kapásból a banditák likvidálása a gyárból egy szál pisztollyal, egyszemélyben nem rambo, hanem az agyament kategóriája lenne.Valszeg tudnám élvezni, de ha túlzásba vinnék a survival jelleget (ld. Skyrim egyes modjai), mert mondjuk másnapra megromlana a kaja v radioaktív területen áthaladva ihatatlan lesz a víz; akk rögvest idegesítővé válik, mert a sztorit, a fejlődést én en bloc a játékmenetet hátráltatja a nonstop kútfúrás meg kukákban turkálás konzerv után. Ez egy FPS végső soron, ahol a legtürelmesebb játékos is lövöldözni akar.
-
Sensut
őstag
Én kombinálom a vizet az energiaitallal, mert azt könnyű cipelni és két legyet egy csapásra. A vizet mindig eladom. Szerintem a sok lehetőség késztet arra, hogy újra meg újra nekifogjak. Vagyis pld. az Agropon-nál ha minél több sztalkert megmentesz a csatában, annál több fegyvert meg cuccot tudsz eladni nekik a halottaktól, mert a vásárosok itt már elég messze vannak és a teleport sem 100%-os. Az elején itt a sztalkerekre bíztam a gyilkolást és alig marad életben vagy kettő, az üzlet meg oda. Két egyforma végigjátszás nem hogy nincs, de nem is lehetséges, ami már egy ösztönzés az újrajátszásra.
-
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem azt írtam hogy gyorsabban éhezzen és száradjon ki a karakter, az teljesen jó így. Csak legyenek ritkábbak az ilyen dolgok a zónában, ahol majdnem minden radioaktív, nem fog az ember 5 méterenként vizet és kaját találni. Legutóbbi végigjátszásom során sem szedtem össze minden megtalált folyadékot és élelmet, mert már mindkettőből kilószámra volt a kocsi csomagtartójában. Lehetne még bőven finomítani rajta. Lőszerből is tonnákat lehet felhalmozni, nekem picit hiányzik az az érzés a játékból hogy "spórolni kell, nehogy meghaljak". Bár ez elég szubjektív dolog, kinek mi a nehéz, én el tudnám viselni ha nehezebb lenne összességében a játék ilyen téren

-
-
PeL
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
Pontosan. Ez a játék ordít az ilyen lehetőségektől, de senki sem nagyon használja ki. A Lost Alpha már tett efelé komolyabb lépést, a gondom mindössze annyi volt vele hogy túl egyszerű beszerezni az ilyen dolgokat, ill. könnyű felhalmozni, nem nagyon kell érte küzdeni. Remélem majd ehhez is fog készülni néhány HC mod, ami jobban fókuszál a survive-ra

-
Dhampir
félisten
Érdekes, hogy a Stalker játékokban az ennivalóra nagy súlyt fektettek, de a vízivás kimaradt, holott az nélkülözhetetlen. A tiszta víz megszerzése, vagy a tisztításhoz szükséges eszközök beszerzése újabb küldetésekre adna lehetőséget.
-
SaGa59
őstag
A STALKER széria minden játéka végtelen számban ismételhető, minden újabb végigjátszáskor találkozol olyannal, amivel addig még soha.
És akkor még nem is említettem a számtalan modot, amelyek jó része már a történetbe, játékmenetbe is bele nyúl, nem csak plusz fegyverek, meg grafika. Igaz, a történet módosító vagy teljesen más történetet tartalmazó modok túlnyomó része orosz, de egyre többnek van angol vagy magyar átirata. Vannak rövidek, egy-két nap alatt végigtolhatók és nagyon hosszúak, olyan is, ami játékidőben a három alapjáték össz hosszával mérhető csak össze (pl a Secret Trails 2).A hangulat meg csak erre a szériára jellemző.
-
Sensut
őstag
Próbálom megfejteni, hogy mi lehet ezekben a STALKER játékokban az, ami ennyire megfogja az embert. Én például kezdem s végzem őket ki tudja már hányadára, egymás után, és nem unom meg. Mi több, minden alkalommal mintha új játékkal lenne dolgom, az az érzésem. Mert itt van a Far Cry 4 ugye, ezt semmi perc alatt halálra untam, és felénél már alig vártam, hogy a fő sztorinak vége legyen és letudjam a játékot végre. Isten tudja mikor fogom még egyszer elővenni. Na de ezek a STAKEREK, ezek nélkül már el se indul a gépem. Talán az "amerikai szirup" hiánya, ami lassan a COD-ból is szappanóperát csinál, ez lehet a dolog nyitja? A valós helyszínek? De hát egy csomó WWII játékban voltak valós helyszínek, de azokat hamar meg lehetett unni hacsak nem multiztál velük. A sztori se lehet a kulcs, mert azt egyszeri végigjátszás után már meg lehet tanulni. A fejlesztési lehetőségek sokat nyomnak a lantba, de az szerintem még nem elég. Mellesleg mindegyik rész tartalmaz bugokat, ami más esetekben végzetesen betesz egy-egy játéknak, de itt szó sincs erről. Még a bugok is szentek ebben a sorozatban. Ha atomról hallok, Csernobil jut az eszembe és ha óriáskereket látok, akkor Pripjáty főtere. Kedvenc fegyverem az AK és legszívesebben örökre a Zónába költöznék. Ne erre varj gombot
. -
KisBundi
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen.
Most meg ott akadtam el, hogy Szürkével kellene beszélnem, de nem ajánlja fel a beszédet. Ott áll és semmi nem történik. Fegyver el van rakva.. 
-
Aarpok
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Téves már az első javítással is végig lehetett vinni.
Persze a harmadikkal sokkal simábban. -
-
KisBundi
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen, már rájöttem. Egyébként midenkinek sokáig tölt?

-
-
KisBundi
őstag
Engem állandóan kidobál a játék. A patch-ek segítenek ebben?

-
Killer01
őstag
Sajna legtöbbször a CS-ban sem működött jól -tapasztalataim alapján- a frakciósdi. Hívtak hogy támadják őket (ott sem voltak még), én kinyirtam a helyszínen minden ellenséges tagot (feladat maradt aktív), vártam hogy a postot feltöltsék (erre 3 bandázóhellyel odébb megállt a felém tartó haveri kör), várakozás tovább (szendvics majszolás + ittam egy kávét + cigi) sehol senki.....hagytam a francba az egészet.
-
Sensut
őstag
Szerintem a Clear Sky a legjobb rész az akciót tekintve. Ott folyton van valami, valaki mindig bajban van a frakciók közül és kiváló a csapatmunka. Ezt kellene valahogy beépíteni a Lost Alphaba is, ami ugye nem kis munka, de megérné, mivel a játékban rengeteg a lehetőség és a helyszín ehhez. Például az Erdő hatalmas ugyan, de teljesen üres. Másodjára már oda se mentem, aztán harmadjára sem. Meg is feledkeztem róla
. -
Aarpok
őstag
Üdv újra a zónalakók között!
Egyetértek veled abban,hogy a freeplay elégé szegényesre sikeredett.Eddig 4 alkalommal toltam végig a játékot és a 3. és 4. nél már nem is mentem a freeplaybe.A másik problémát abban látom bár fejlődött az AI az első kiadás óta,de még mindig buta tud lenni.Abban is igazat adok neked a sok terület ellenére üresek a pályák és tényleg alig lehet emberekbe botlani.Azonban még Dezoék hegesztik a játékot és szerintem javul még a játék helyzete.
-
Cheesus
senior tag
válasz
veteran.1978
üzenetére
Hát már régen játszottam vele, de ha jól emlékszem a csapos ad majd egy küldetést, hogy egy stalkert ments ki a banditák fogságából, Ha sikerült a küldetés akkor a kezdő stalker faluban majd megtalálod őt, talán a pincében, és nála tudsz fegyvert javítani. Illetve ha az emlékeim nem csalnak akkor ugyancsak az egyik pincében, vagy a csaposnál tudsz lőszert venni a fegyvereidbe

-
PeL
addikt
Üdv artifakt hajcsárok!
Eltűntem jó 3 hónapja, mert a T-Home nem hajlandó bekötni költözés után az új lakásba a netet, sem TV-t. De már meg lett rendelve a 120-as konkurens net

Pár napja vittem végig a Lost Alpha-t az 1.30003-as patch-el, a játék vége felé lévő fagyások megszűntek vele teljesen, ott ahol korábban percenként kivagdalt most egy fagyás nélkül sikerült átjutni. Persze egyéb random crash előfordult máshol, de szerencsére egész játék alatt volt kb 4-5 darab. Szóval jót tett a hegesztés neki. Remélem innentől csak még jobb lesz.
Másodszor is nagy élmény volt végigjátszani, az egyetlen dolog amit sajnálok hogy továbbra is kihalt majdnem minden térkép freeplay-hez érve, annak ellenére hogy elvileg hozzáadtak free roaming npc-ket. Elvétve találni 1-2 campet ahol táborozik néhány semleges stalker, de pl. a Radar map totál üres, nincs respawn sehol sem szinte, az az egy mutáns NPC áll ott a szemétkupacok mellett akinek feladatot is kell csinálni. Pedig szívesen irtanám az ellenséges frakciók tagjait, vadásznék mutánsokra, lootra. A játék végén a kocsimban kb 600 kilónyi csetresz volt, mindenféle fegyverek, páncélok, tonnányi lőszer begyűjtött artifaktok, meg vagy 60 kanna üzemanyag, mint egy igazi STALKER-nek
Remélem még fognak a freeplay-el csinálni valamit, mert így elég hamar elmegy az ember kedve tőle hogy nincs mire vadászni
Ja és kitörés is (ami nem scriptelt) egyetlen darab volt a játék elején, onnantól semmi. Eső is kb 2x volt egész játék alatt, túl sokat süt a nap. -
veteran.1978
újonc
Cheesus
öszönöm a segítséged!Mivel most kezdtem a játékot a legelején vagyok még,hol tudnék megfelelő lőszert venni a fegyvereimbe illetve fegyvereket is vásárolni vagy javítatni őket? -
Cheesus
senior tag
válasz
veteran.1978
üzenetére
Beraktad a megfelelő töltényt az inventorydban az "övre"? (kb 10 rekeszes hely)

-
veteran.1978
újonc
Sziasztok!Szeretném kijátszani a játékot de valamiért nem tudom a fegyvereimet tölteni,pedig a fegyver típusa megegyezik a lőszer típusával,és elméletileg tárazható kellene hogy legyen!Most kezdtem a játékot,de ezzel a problémával,így nem tudok előbbre jutni!Tudna nekem valaki segíteni?Mi lehet a megoldás?Mit tudok csinálni?Előre is köszönöm!
-
Shogo_84
csendes tag
Fixen kell az újrakezdés.
Ezt már jelezték is korábban is, a4es changelogban is volt.
Eddig elérhető volt, ezt kellet figyelni:
http://www.dezowave.com/lost_alpha_patch_changelog_v1.3004.txtDe most perpill nem elérhető. Lehet készül konyhán valami végleges.
Decemberre volt jelezve utoljára. -
Sensut
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Engem miután szökés közben kidobott, mindig indítottam újra és az utolsó mentéstől nem volt gond. Csakhogy az nem egy fontos feladat miatt volt, csupán csak el akartam adni neki néhány fegyvert, amit inkább kikerültem. Valószínű, hogy a széf hibát valami előzmény generálja. Próbálj meg egy jóval korábbi mentést visszatölteni. Ez segített rajtam is az első végigjátszás alkalmával, amikor végzetesen beragadtak a Szürkével és Vakonddal való találkozás feladatai. Nem kellett új játékot kezdenem, csupán betöltöttem egy olyan korábbi állást, ahol még nem volt semmi előzménye ennek a feladatnak a PDA-mon.
-
nubreed
veterán
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Nem tudom, de rohadtul nem akarnék emiatt új játékba kezdeni. Ugye az 1.0.0.3as patchnél is újra kellett kezdeni az egészet mert a mentések nem működtek vele. Most már túl sok energiát fektettem bele ahhoz, hogy újra kezdjem.

-
nubreed
veterán
És mi lett a megoldás?hogyan tudtál tovább játszani?
Engem nem dob ki az asztalra, mikor kiveszem a dokumentumokat a széfből, akkor adja a PDA a következő feladatot, ami ast hiszem az, hogy menjek az X18 -as laborba. Na, mikor megjelenik a szöveg a képernyőn, abban a pillanatban elsötétül a képernyő és kész ennyi, nem tudok mást tenni csak ctrl+alt+del, task manager és a játék exet kilövöm. Ez így nagyon gáz mert nem tudom folytatni a játékot sehogyan sem.
-
nubreed
veterán
Nálatok is lefagy a játék, pontosabban fekete képernyő lesz mikor a sinner nevű arcnak, aki a bányákban van kivesztik a dokumentumokat a banditák táborának a safe -jéből? Van erre megoldás? Így egyszerűen lehetetlen folytatni a játékot.
-
Bizsunder
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget, már el is indult a játék!

ha előbb tudom, hogy csak ennyit kell tenni.. Még egyszer köszönöm!
-
Bizsunder
újonc
Üdv mindenki! Segítség kéne, sajnos ilyen hibával még nem találkoztam a STALKER játékoknál
Amikor telepítés után indítanám a játékot ezt az üzenetet dobja ki: "msvcp120.dll nem működik"
Újratelepítés sem segített, Visual c++ is volt hozzá, lehet az nem stimmel?
Karácsonyra már jó lenne csapatni a játékkal 
-
vhw
addikt
válasz
tatararpad
üzenetére
Emlékeim szerint ezek a szerzetek mindig zárt helyeken, szűk folyosókon stb. másznak elő - én gránáttal szoktam fellazítani a földet körülöttük.

-
Az új Director's Cut kontetntek ígéretesek

-
cheatergs
senior tag
Nekem van, amikor kifagy. Kapok egy black screent, elmegy a hang is, gyorsindítón nincs lent, de feladatkezelőben meg igen. Visszahozni nem lehet, így be kell zárni.
Am van pár dolog, amit nem csípek, és ezek még a SoC örökségei. Pölö a gép irányába elfogult sebzésrendszert, amikor max accu-s G36-ból (5x56 AP) vagy nyolc fejlövés kell egy banditához, én meg egy MP5-ös két 9x19-esétől fél HP-val menekülhetek monolith suitban.
Am ez az egész elég random, mert van, mikor a Makarovtól elsőre kifekszik egy army-s, ők meg hárman közvetlen közelről nem tudnak másvilágra küldeni (Garbage-ből visszatérve Cordonba általában ott vannak a kapunál), de általános érvényű, hogy a npc-ket preferálja a játék.A szörnyekről nem is beszélve, amikor a csuklyás törpe csak a negyedik tár 5x56 AP-től döglött meg (X18), a szemközti haverja meg 10db 5m-ről telibe kapott sörétes után is rohangált fel-alá. Meg a lövedék-immunis állatok (főleg kutyák), amiket sorozni kell AK-74-gyel.
Azért az ilyeneket nem kéne benne hagyni. Ez nagyon messze van bármiféle realizmustól, amit elvileg képvisel a Stalker, csak a frusztrációt növeli. Ezért kell annyi töltény meg kötszer.
Szerencsére az ellen pontossága uolyan gyenge, mint volt; én legalábbis nem éreztem a patch-ek utáni mesterlövészségüket, mint ah páran írták.
-
Dhampir
félisten
(#5332) nubreed
Néha megnézem a szájharmonikaszóval kezdődő trailert.

(#5333) Plazmacucci
Majdcsak kiforrja magát. Remélhetőleg lassacskán jelentős, játékélményt romboló hibák sem maradnak benne.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jó ez a játék?

Még ki sem próbáltam.

-
-
shield
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt én sem tudom, hogy segít-e. Nálam azért be van kapcsolva, megadva az esélyt a kisebb javulásra.
Én is már nagyon várom az új patch-et, hogy végre én is neki állhassak a modnak, addig nem akarom elkezdeni. Sokan panaszkodtak az újra kezdésre, ezt inkább kihagytam. Van elég sok magyarított mod amivel most elvagyok.
-
nubreed
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Remélem a következő patchnél nem kell megint teljesen előről kezdeni a játékot. Nagyon utálnám.

Egyébként az aktuális patchben azért sok mindent javítottak, előtte rengetegszer kifagyott nekem a játék. Most a patch óta egyszer sem. -
-
nubreed
veterán
válasz
üzenetére
Köszi ez segitett, meg rájöttem, hogy annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy meg érzékelte és alkalmazza változtatásokat a játék, hiszen egy kis időre slsötétül a képernyő, de valójában nem történik semmi, újra kell indítani a játékot és úgy lépnek érvénybe a változások.
A használt cpu magok számát hogyan tudom beállítani? erre nem találok opciót. Konfig fájlban kéne szerkeszteni valamit? -
nubreed
veterán
Gondolom én vagyok a sokan ezredik aki megkérdezi ezt és bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de AMD videokártyán mit lehet tenni a low fps ellen? Akár mit csinálok, akármibők veszek vissza úgy tűnik semminek sincs hatása, sokszor csak épp, hogy karcolja a 20 fps-t a játék. Vagy az MSI Afterburner nem mérne jól?
-
Dhampir
félisten
válasz
tatararpad
üzenetére
Gyorskeresésre itt a másik is (Gentoo). Annyira nem mélyedtem bele, de eszerint egynél mégiscsak több van.
-
Dhampir
félisten
Nem tudom, hogy akad-e olyan valaki, aki MS Windows helyett néhanapján inkább csak úgy, Linux alatt szenved Windowsos játékokkal, mert azok számára is érdekes lehet, hogy néhány tesztelő a korábbiakban sikeresen futtatta ("Gold" besorolással) a Lost Alphat az általuk megjelölt Linux disztribúciókon és beállításokkal, amelyek a Wine program adatbázisából tallózhatók ki:
Ezen kívül egyéb Lost Alpha találatok.
-
capulet75
addikt
-
dezowave
csendes tag
válasz
cheatergs
üzenetére
A kordonban a híd után lévő anomália neve: no gravity. Ha olvasol 1 kis stalker történelmet ott rá fogsz találni. A lényege csak annyi, hogy ha bekerülsz nehéz kijutni, mert lebegsz és nem nagyon tudod kontrollálni a mozgásod. Pár helyen gödör szélére is raktam, hogy mókásabb legyen a szituáció
Másik helyeken pl. Pripyat buszállomás lépcsője előtt pedig egész mutatós, mivel a hordók meg apró tárgyak is lebegnek benne, vagy az egyik laborban a plafonon levő lyuknál is van, így ami lehull ott lebeg (csontváz pl) -
Aarpok
őstag
válasz
cheatergs
üzenetére
Volt már itt szó róla,hogy az utolsó javítással változott a viszony megjelölt és a Vétkek közt (alapból semlegesek).Arról is volt szó,hogy nem kellene őket bántani Fox kiszabadításánál,mert később ez problémát okoz.Megoldás is van rá keress rá a fórumban.
Az X18 as laborhoz pedig a Vétkek vezére adja meg az ajtó kódját amin be lehet menni (5271 a kód ha jól rémlik) -
cheatergs
senior tag
Darkscape-ben lemegyek a bányába, elkábítanak, kiírja, h task completed (go deeper into the mine), magamhoz térek a Sin közepén, utána game over.
Petrenko ugyan beszólt egy olyat, hogy ne menjek mélyebbre, mert a Sin haragszik rám. Helyette irány az X18-as labor.
Egyetlen esetről tudok, mikor egyáltalán találkoztam velük; az elején Foxot mentettem meg a Sin kinyírásával, ahelyett, hogy Sid és köztük közvetítsek, de a 13-as patch-ben ilyen gond nem volt.A PDA-ban uúgy bent van a go deeper into the mine feladat, de az X18-as jelöli ki, mint teljesítendőt.
-
cheatergs
senior tag
válasz
tatararpad
üzenetére
A játékélményen nálam javít, nem keveset, ugyanis kiköszöböli az egyik hibás dizájneri döntést, miszerint Cordon és Bar között nincs kereskedő.
Élek vele, mert alig egy-két hullányi cuccot lehet felpakolni, utána futás vissza. Ez nem csak távolságra, hanem időre is sok, pluszban eseménytelen. No, most pölö az agropromi mészárlásnál vagy a monolithosok kiirtásánál szerinted ez hány forduló? S mivel kétlem, hogy addig ott maradnak a hullák, amíg ki nem rámoltam őket, így nem akarok elveszteni egy petákot se.
Ráadásul hamar lelassul és elfárad Marked One ötven kiló fölött, nekem meg nincs kedvem öt mp-ként megállni, hogy töltődjön a stamina.
Aztán a fejlettebb fegyók és és suitok veszik el a helyet, miközben növelni nem lehet a teherbírást, így a végére nem sok mindent lehet felvenni. A Skyrimban ilyenre nincs szükség, mert alapból 300-ról indul, és lehet rá gyúrni.
Nem beszélve a hangulatról, hogy nyugodtan lehet haladni előre, benézni minden lyukba, és szedegetni a lootot.Az átírásnál annyit hibáztam, hogy a creature mappát is létre kellett hozni, amibe az actor.ltx belekerült. Így már működik.
-
tatararpad
őstag
válasz
robogo81
üzenetére
Most átírja a limitet, visz magával vagy 10 fegyvert meg a hozzájuk való 2 féle lőszerből 1-1 konténernyit, meg vagy 500 elsősegélyládát, és persze fáradás nélkül végigsprinteli vele a pályát. Ez csak annyiban különbözik a godmode-tól meg unlimitedammo-tól hogy előtte kattintania kell egyet. A súlylimit gondolom okkal bekerült játékmechanikai elem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Könyvajánló
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

poénkodást mellőzve szvsz a stalker játékokban megvan az az atmoszféra, ami a legtöbb játékból hiányzik. Anno a Fallout Tactics tudott engem még ennyire megfogni.
.
Persze a harmadikkal sokkal simábban.

öszönöm a segítséged!Mivel most kezdtem a játékot a legelején vagyok még,hol tudnék megfelelő lőszert venni a fegyvereimbe illetve fegyvereket is vásárolni vagy javítatni őket?