Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
fjord1977
üzenetére
rosszul adtad meg valszeg a telepítési útvonalakat. Lost alpha mappán belül van Lost Alpha almappa is. A tartalmát fogd meg és másold egy mappa szinttel feljebb és írass felül mindent. Ha nem jó tedd újra és figyelj rá hogy jól add meg az útvonalat (Lost Alpha root mappa)
-
fjord1977
csendes tag
Sziasztok. Régebben játszottunk vele,most rátettem a Developer's Cut pacht-et azóta ez a képernyő fogad. Újratettem, úgy próbáltam rátenni akkor is ez fogad

alapjáték megy ha rateszem az 1.3-as pacht-et megy magyarítás megy. De ha ezt a pachtet ráteszem már nem oké. Követtem a telepítési útmutató
de mégse jó. Ötletek ? Köszönöm!http://kepkezelo.com/images/66of7pyoblxmqdvhqwxp.jpg
http://kepkezelo.com/images/bewtz2gckt8h0fwzi1y8.jpg
-
Dhampir
félisten
válasz
Piszkos Fred
üzenetére
A Lost Alpha egyébként is különcebb kissé.

-
Dhampir
félisten
válasz
Piszkos Fred
üzenetére
Köszi, ezt jó tudni, ha legközelebb arrafelé járok.

-
Dhampir
félisten
válasz
Piszkos Fred
üzenetére
Velesnek nincs Velese?

Sajnos nincs tippem hirtelenjében.
-
Dhampir
félisten
válasz
Piszkos Fred
üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy amikor visszalátogattam Kordonra, habár a földön sétáltam, de mindenüvé a bánya hangja kísért. Ezt tavaly valamikor meg is jegyeztem itt ezen a fórumon. Valamiféle hiba lehet nyilván.
-
Piszkos Fred
újonc
Sziasztok!
Nimble koma csak nálam van egy végtelen hurokba szorulva?
Értem ez alatt, hogy akármikor Cordon területére lépek, mindig a föld alatt kezd, ahonnan kimentettem.
Egyszer beszéltem vele ott lenn, amikor a modolt Vipert vittem vissza neki és instant crash. -
mgabesz87
csendes tag
válasz
4gamer4ever
üzenetére
A duty bázison, ha jól emlékszem "123" a kód, de nem sok minden van benne. A másikat azt sajnos nem tudom.
-
Dhampir
félisten
-
4gamer4ever
újonc
Sziasztok.
Elnézést ha ez off lesz, de van 2 széf a játékban amit nem tudok kinyitni és sehol nem találom a neten a kódokat hozzájuk. Az egyik a duty (szolgálat) első bázisán van a bárban, a másik pedig a másik bázisukon Pripjaty elővárosában vagy valami ilyesmi a pálya neve. Bárkinek bármilyen ötlete?
Persze ezektők függetlenül ki lehet játszani a játékot, csak nagyon kiváncsi vagyok...
Szeretem a stalker játékokat és fel tudok akadni ilyen apróságokon is! 
Vagy esetleg lőjem le egyszer az egész bázist hátha ott van valakinél a kombináció amit megjegyzek, majd betöltök egy előző mentést...? -
Sensut
őstag
Ez érdekes lehet:
-
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave
üzenetére
Tenyleg ? Toled meritettek ihletet a COP-hez ? Reszletezned, hogy milyen otleteid voltak ? Csak a kivancsisag hajt

A hibara visszaterve, nagy a gyanum, hogy a monitorkartya volt a ludas, ugyanis valami osdi szerkentyu volt, most betettem egy FirePro V4900-ast, lam azzal hogy megy, kellene minden menjen.
Ez abbol szurtem le hogy a kartya lehet a hibas, mert tegnap feltettem a Wind of Time COP modot, es csak static lightninggal meg, a tobbivel azt csinalta, mint amit fennebb irtam, szoval szinte egyertelmu, hogy a kartya vacakolt, az otthoni gepemen siman ment 3 giga rammal, es egy 1 gb gyengebb monitorkartyaval.Egyuttal a Priboi Story-dat is leszedtem, de az is kiakad, meg tudna valaki mondani, hogy pontosan miket kell feltegyek, hogy mukodjon ? Az alapjatek az 1.04, vagy 05-os ? Mert azt sem tudom...

Meg van patch is hozza, meg valami Overhaul, ez a kifejezes mit takar, mi van a modban, mas modoknal is lattam ilyen Overhaul pakkot... -
PeL
addikt
-
DEARevil
tag
Bocsi srácok, hogy ilyet kérek, a legfrissebb lost alpha letöltéséhez tudnátok adni nekem egy linket?
-
dezowave
csendes tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Inkább valami script bug lesz, az szokott ilyet művelni. Meg kéne nézned az oldalukat, hogy van-e javítás hozzá...
-
Antonius1978
addikt
Ez a Priboi Story volt emlegetve tobbszor, viszont en nem tudtam rola, hogy Dezo keszitette - mivel nem jartam utanna, mert inkabb a COP modokat nyustolom, de ezt most kiprobalnam, foleg hogy az OGSE es a masik (uj? majd elinditom es megnezem a nevet, lehet itt a forumban ajanlottak) ShoC mod akad ki, azaz behal toluk a gep.
Mar csak annyi kellene, hogy valaki nezze meg a moddbs hivatkozast, es magyarazza el hogy melyik valtozatokat stb kell feltegyek es milyen sorrendben.Latok valami Overhault is, de mas modoknal is lattam ezt az el/megnevezest, ez lenyegeben mit takar ?Ez a Hardwired mintha ismeros lenne, nem tudom mikor szunt meg, de mintha koricaltam volna azon az oldalon anno...
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
A CS megjelenésének évében készült el a Priboi Story-t is. Szóval már előtte is.
És ha jól tudom azóta sem készült hozzá magyar felirat.
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nekem is a CoP a kedvencem és még a Clear Sky. A Clear Sky-hoz dezowave is hozzáadott, az ő munkáját is felhasználták, ha jól emlékszem.
-
Antonius1978
addikt
válasz
M@trixfan
üzenetére
De megfogott, epp emiatt kaptam ra a Stalkerre, es ugye kijott a 2 masik resz is, mindkettot elveztem, a CS-ben az a lap, es a bekak kuruttyolasa, meg a tucskok ciripeles fogott meg, a COP-ben pedig jo volt a tortenet, marmint erdekesen alakult...persze most, hogy mar vagy 50x vegigvittem kb a COP-t mar nem annyira izgato.
Viszont a COP tetszik a legjobban ennek tetszik a legjobban a jatekmechanikaja, azaz a kepzodmenyek, cuccok, fejlesztes stb stb.
Annyi igaz viszont, hogy a ShoC is tokeletesen tud mukodni, pl a Photograph (amit vagy 2,5 eve kezdtem el vagy tobb es meg azota sem fejeztem be), annak a grafikajatol le volt szakadva a pofam, egyszeruen szaggatasmentes volt.Persze ez a moddereket is dicser(het)i, mivel pl amit Free es en keszit(ett)unk, abbol mi is kigyomlaltunk minden szirszart, es meg igy is van egy-egy paranyi szaggatas neha. -
M@trixfan
addikt
válasz
Antonius1978
üzenetére
Csodálom, hogy az a hangulat, történet amivel először találkozott az ember az első részben nem fogott meg.

-
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave
üzenetére
Udv, lenne hozzad egy kerdesem, az sem baj ha kesore valaszolod meg.Nem tartozik szorosan a Lost Alphahoz, azt 2013 aprilisaban vagy 2014 ?! na mind1, amikor kiadtatok, vegigvittem.
Nem nagyon ajulok el a ShoC-tol sem a modjaitol, jobban szeretem a COP-t, viszont van par gyongyszem amit nagyon elveztem, majd a LA is ujra vegigtolom egyszer, de tul sokat locsogok, nem ez a lenyeg.
Feltettem az OGSE modot, es most ujabban is valami ujabbat, nem jut eszembe a neve.A lenyeg az, hogy jatszom, jatszom, es egyszer a kepernyo elsotetul, elojon egy kerreges a hangszorokbol, es minden meghal, ugymarad a gep lefagyva fekete monitorral.Ez szerinted monitorkartya hiba lenne, talan tulmelegedik, vagy esetleg epp az altalad vazolt valami hangkartyas marhasag miatt csinalhatja ezt ? -
Asrach
tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Gyárit nem volt vele eddig probléma.
-
dezowave
csendes tag
Kérlek szépen, nem a játékkal van a gond, hanem a gépeddel. A játék új sound engine-je (a régi is OpenAL-ra épült, az új pedig újabbra) nem minden hangkártyával működik. TE is véletlen azon kevés felhasználók közé tartozol, akiknél nem megy. Mint ahogy írtad, az 1.3 még ment. Igen, ott még default SoC sound engine volt. Tehát az egyetlen jó lépés ilyenkor, ha az alapjáték telepítésekor keletkező openal32.dll-t kimented a bins mappából, és a 1.4002 telepítése után visszamásolod azt, felülírva az újabb dll-t. Ez le volt írva a hivatalos letöltési oldalon.
edit: bár gondolom már későn szólok, mert úgy is letörölted már. Az emberek 99.9%-a nem olvas (tény), csak bepróbál, aztán ha valami nem megy, inkább háborogva törli az egészet a pics*ba.
-
Asrach
tag
Ha nem xp módban vagyok el sem indul a játék
Sens_oal.dll-el van valami baja
-
Asrach
tag
AZ miért van hogy amikor új játékot akarok kezdeni várok egy csomót majd mikor végez töltéssel egyszerűen kilép?
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87
üzenetére
Az expedíció 1., 2. és 3. pontján összesen 6 iratot találtam, ebből egy irattartó a katonai bázis első emeletén levő íróasztalon, ezen kívül egyet Diodor atya közelében egy konténerben, egyet meg a közelben a banditák garázsában, ahol két teherautó áll a platzon - ez összesen 8 dokumentum. Kiirtottam a banditákat a házaknál és átnéztem az épületeket, de nem találtam iratot. Átnéztem a katonai és aszolgálatos bázist - semmi. Legalább egynek még kell valahol lennie, mert hiába megyek Sakharovhoz, a pérbeszédből az jön ki, hogy a munka még folyamatban van. .. Lehet, hogy a földalatti területen a zárt ajtó mögött van még egy dokumentum, de nem tudom, mit kell teljesíteni ahhoz, hogy az ajtó újra nyitva legyen. Valaki tudja ??? ???
-
mgabesz87
csendes tag
Köszi szépen a segítséget, így már egy része játszható lesz akkor. Ki tudja mikor jön ki az 1.4005... amiben javítva lesznek ezek a dolgok. Amit még észrevettem a lyuk mellett álló stalkerről, hogy meg kell csinálni a küldetést a halott városban és csak utána kerül elő. Papírokat még én sem találtam meg mindet.
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87
üzenetére
Ha az "expedíció" küldit csinálod, akkor a "régi raktár"-on úgy juthatsz túl, ha felveszel egy régi készüléket, amely azonban nem a föld alatt van, hanem a felszínen - nagyjából ugyanott, ahol a kör jelzi [kb. félúton a betonerőd és a zöld lepukkant vasúti lakókocsi között - ez biztosan egy bug. (!)]
Ha azelőtt mész le a földalatti területre, mielőtt az "expedíció" küldit felveszed, akkor nyitva az ajtó, benn vannak a vérszopók, az üreg melletti fickó fegyvere, sőt az "agytartály" küldit is megcsinálhatod.
Amíg él a fickó, addig érdemes a környéken kóborló összes fegyveres zombit levadászni, mert előbb-utóbb kinyírják és ez a küldi örökre elveszik. [Azért is érdemes őket levadászni, mert a náluk levő cuccokért jó pénzt fizetnek - főleg a tudősok, a stalkerek és a szolgálatosok.]
Miután ezeket a küldiket megcsináltam, aktiváltam az "expedíció" küldit, végig mentem az 1., és a 2. ponton, felvettem mindent. A 3. pont a földalatti rész - régi raktár [a készülék a felszínen], nagycsarnok, majd kifelé 3 zsonglőr és a tudósok. Pirozhenko megköszöni a közreműködést, megjutalmaz és reméli, hogy Sakharov meg lesz elégedve a begyűjtött cuccal - de Sakharov nem reagál amikor elmegyek hozá, a feladatok között pedig ott van, hogy "Fejezd be az expedíciót", illetve "Találd meg az összes iratot Yantarnál".
Van valaki, aki már megtalálta ??? ??? ??? -
Mormota9
csendes tag
Sziasztok,
Folyamatosan játszom a SLA-t, voltak hibák de semmi komoly. A pályák nagyon jók lettek.

Viszont elakadtam egy küldetésnél, Jantar tónál járok.
Megtaláltam a NAGY agyat és a tudós megkért, hogy végezzek méréseket rajta.
Kiirtottam a vérszopókat, meg egy irányítót is onnan.
De amit elkezdem a mérést észreveszem, hogy berak egy szobával arrébb 3db irányítót
Na ez most komoly? Vagy beleszaladtam valami bug-ba? Vagy mester fokozaton erre számítsak?
Kicsit ezt már túl erősnek tartom
Ti, hogy oldottátok meg a küldetést
Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv,
Attila -
PeL
addikt
válasz
core i7
üzenetére
Lehet találni is néhány helyen autót. Amit fejből tudok pl. Darkscape-n van vagy 2 legalább, alul az úton ami cordon felé vezet. Plusz van Countryside mindkét végén 1-1 de oda nem tudsz átjutni a játék elején még.
Nálam sem ment maxon mert úgy volt kb 5 fps-em a túlzott fű sűrűség és látótáv miatt. Felesleges effekteket ki kell kapcsolni és akkor jól fut 50+ fps-el
-
core i7
addikt
autót akarok csak venni és nagyon nincs pénzem mert lőszer csak ugy fogy súly is keveset bírok és semmi kedvem gyalogolni csak van valami kód ami ad 150k t egy ladára ,hogy vegyek egyet a bárban
annyi csalás csak beleférEgyébként neked maxon futott a játék? csak mert Titan X el se megy maxon nekem
-
core i7
addikt
Sziasztok Agropromi kutató intézetben föld alatt hol van a kulcs ami a szoát nyitja ahol egy könyv van amit vakond mondott?
-
PeL
addikt
Jelenleg elég az 1.3000-s alapjáték + az 1.4002-es nagy update amiben benne van minden előző update. Viszont azt tanácsolom ha eddig kibírtad akkor még várj kicsit amíg kijön az 1.4005 mert temérdek fix lesz benne újfent, van 1-2 bosszantó bug (nem gameplay breaker csak pl. ha bekapcsolt éjjellátóval meghalsz vagy pályát lépsz, kivág asztalra) ami abban már javítva lesz.
Ha nem bírsz várni akkor ezeket szedd le:
-
Vladi
nagyúr
Tudtok összefoglalót, hogy mit kell letölteni a játékhoz? Milyen patc, meg magyarítása van?
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom van-e köztetek aki szokott modolgatni. Én szoktam ezt-azt módosítani a stalkerben és még mindig van egy számomra zavaró dolog, amit kb 3 évvel ezelőtt próbáltam orvosolni sikertelenül.
Ez pedig a következő: 1024x1024-es felbontású az első kép. Na ez gyönyörű szép, ha 1280x720-ban futtatom a programot ablakban. A második képen látszik a probléma, mégpedig, hogy a kép hozzá igazodik az éppen aktuális felbontáshoz és elnyújtja az alap textúrát aminek eredménye, hogy jóval nagyobbak a "pöttyök" Korábban valaki mintha azt mondta volna, hogy ez az engine-ben van meghatározva és nem lehet vele mit kezdeni. Én mégis bátorkodom megkérdezni, hogy így 3 év távlatából nem sikerült-e mégis valakinek ezt megoldania
Köszönöm.
[nagyban]
[nagyban] -
mgabesz87
csendes tag
Szia! Nekem is ugyanez a problémám, ahová mutat "old warehouse" vagy "öreg raktár" (a föld alatt az a polcos helyiség) ott csak a vezeték van meg egy papír, ha jól emlékszem. Néztem orosz verziót, ott mikor felvették a drótot egyből írta, hogy kész, itt nem történt semmi. Remélem nem bug, végigjátszás videó még egyelőre nincs róla youtubon :/ Az ipse is eltűnt a lyuk mellől, akinek a fegyverét kéne kihozni a sok vérszopó közül. Be sem tudok menni oda, mert zárva az ajtó. Ha esetleg azóta rájöttél valamire írj már rám légyszíves. Köszi.
-
mgabesz87
csendes tag
Hali! Írtam, hogy az 1.3003 nem csinálta így. Alacsonyabb lett az fps, de nem ment le nullára mikor rákattintittam duplán valamire. Megáll a játék egy pillanatra. Ez az 1.4002 sajátossága. Akkor sajna engine
Próbáltam lejjebb vinni a grafikát, de úgy sem jobb. Azért köszi. -
shield
őstag
Megfelelő hozzá a fordítás?
-
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Amikor tele van pakolva a kocsin lévő doboz és próbálok hozzá rakni vagy elvenni állandóan laggol a program. (1.4002) Másnál is jelentkezett már ez? Illetve lehet-e vele kezdeni valamit? 1.3003-nál nem csinálta ezt. Köszönöm.
-
Vladi
nagyúr
-
Takica
újonc
válasz
mgabesz87
üzenetére
Ez két külön küldi. Ha elintézted a banditabázist - azaz megölted az orvlövészeket, megszabadultál a többiektől és kinyírtad a banditavezért is - fel kell venned egy laptopot, egy pda-t és flash-drive-t a szobában, ekkor megkapod, hogy mindent vigyél el Voroninnak.
A másik: ha megtaláltad mind az öt iratot - Jelentés, Panasz, Levél, Pénzügyi papírok, Szerződés - megkapod, hogy vidd el a dokumentumokat Petrenkonak. -
mgabesz87
csendes tag
Sziasztok! Az "erdőben" van egy olyan feladat, hogy: Intézd el a bandita bázist! Kinyírtam mindenkit a bányában és a bázis többi területén is. Papírokat összeszedtem a laptoppal együtt, de valamiért nem írja teljesítettnek a feladatot. Nem tudom ez most valami bug vagy nem jól csináltam valamit. Köszönöm.
-
Takica
újonc
Sziasztok!
A LA DC 1.4002-ővel játszom, de elakadtam Yantarban a Sakharov- féle elektronikus kütyük és iratok keresése küldivel. Az expedíció 1., 2. és 3. pontján összesen 6 iratot találtam, ezen kívül egyet Diodor atya közelében egy konténerben, egyet meg a közelben a banditák garázsában, ahol két teherautó áll a platzon. Legalább egynek még kell valahol lennie, mert hiába megyek Sakharovhoz, a pérbeszédből az jön ki, hogy a munka még folyamatban van. ... Ha valaki már teljesítette ezt a küldit, kérem, segítsen !
Üdv: Takica -
mgabesz87
csendes tag
válasz
Predaking99
üzenetére
A kulcs az egyik bandita asztalán van ahol szól a rádió. Nem Borovnál, hanem a bandita kereskedő asztalán.
-
törölt tag
válasz
Predaking99
üzenetére
Nem, írtam hogy venni kell kereskedőnél, de nem olcsó.
-
Predaking99
csendes újonc
válasz
üzenetére
Nem is tudtam vele beszélni egyszerűen csak ott állt. Kezdhetem elölről? Utána meg holtan találta meg kutyák közelében.
Remek ezek szerint már az elején 1 bug miatt nem tudtam skillezni, azt hiszem akkor uninstall mert max 35kg súly határral nem sokat érek.
Minden esetre thx a választ. -
törölt tag
válasz
Predaking99
üzenetére
Ha az elején nem beszéltél azzal aki megmentett akkor megszívtad mert ő adja a skill modult. Ha még él talán meg tudod csinálni a küldetést, ha nem akkor csak venni tudsz, azt hiszem 7000 RU.
-
Predaking99
csendes újonc
Hi all!
Elkezdtem ezt a szépséges modot, eddig fasza lett. Most tartok, hogy dark valleyben, hogy szabadítsak ki egy duty-t a tábort már lenulláztam de a kulcsot sehol sem találom.
Valamint skill pointot hogyan kapok? Teljesen szürke az a menü pont.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VGA kibeszélő offtopik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő