- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
proci985 #8332 üzenetére
Én is szerettem volna, hogy ha kicsit meghaladják a játékot, nem csak kibővítik, de ez lett, és így sem rossz, csak nem is jobb, hanem másabb. Például szerintem a fegyverek zavaróan gyorsan kopnak, elakadás után egy rántás helyett komplett tárcsere animáció mindig. Ha már a zseblámpa elemmel megy akkor a detektor és az éjjellátó miért nem (új verziókkal nem jétszottam lehet azóta azzal megy), cod-os bf-es azonnali gránáthajítást is hiányoltam, helyette biztos a táska aljáról túrja elő a gránátot, ha a pisztolyra váltás rohadt gyors lenne mint egy multis fps-ben még értelme is lehetett volna a pisztolyoknak, ésatöbbi. Amikor játszottam egy rakás ilyen dolog eszembe jutott, hogy hogyan lehetne modernebbé tenni a játékot, de valószínűleg a projekt célja nem ez volt, sajnos.
-
tatararpad
őstag
válasz
Balathruin #7083 üzenetére
Véletlenszám generátor. A játékos szleng arra is használja, hogy a szerencsét vagy a teljes véletlenszerűséget fejezze ki vele, pl. ha WoT-ban betalálsz egy teljesen lehetetlen szögből teljesen lehetetlen páncélba, akkor az RNG éppen veled volt.
-
tatararpad
őstag
válasz
Plazmacucci #6866 üzenetére
Mikor a Call of Chernobyl-lal játszottam, abban már 10 tár után beragadtak a fegyverek. Én sem feltétlenül díjazom, mikor egy játék túl komolyan veszi magát
-
tatararpad
őstag
A játékos élethűen lemodellezett fegyverekkel védheti meg magát a Zónában
Azért van az ejector a bal oldalt, hadd dobálja a skulót a user arcába
. Félreértés ne essék tudom hogy a licencek miatt van, de azért hazugságot nem kellene cikkbe írni, még ha népszerüsítés is a cél.
-
tatararpad
őstag
Én majdnem lefordultam a székről mikor először megláttam, úgy felnevettem, el is nevezetem hobbitoknak őket, egyszerűen a morgásuk meg járásuk olyan komikusra sikerült... Meg szerintem vigyorognak is.
És egymaga képes végezni egy egész osztaggal... Hát ez minden történetben így van míg a főhős nem találkozik vele, akkor általában már elég egy ember is, természetes csak a deathflages karakterek halála után.
-
tatararpad
őstag
válasz
Dhampir #6072 üzenetére
Nem tudom játszottál el a Far Cry 2-vel, na ott konkrétan állandóan újratermelődtek az ellenfelek az outpostokon, és valami rohadt idegesítő volt hogy vagy 3x kellett járművet cserélni mire eljutott az ember A-ból B-be, mert szétlőtték alóla a bennszülöttek a járművet, vagy rohadt sok ideig tartott kipucolni minden egyes outpostot az úton. Szvsz a contentet semmivel nem lehet pótolni, és az újratermelődő ellenség inkább frusztráló mintsem unaloműző.
-
tatararpad
őstag
Arra sem árt vigyázni hogy két helyen tudsz bemenni. Ha megadod a jelszót és bemész az egyik bejáraton, az nem jelenti, hogy a másikat is letudtad. Nekem is volt hogy vígan sétálgattam és egyszer csak bekattantak, mire rájöttem, hogy ha a másik kapuőr közelébe érek, akár belülről is, oda kell menni hozzá és megmondani a jelszót, különben betolakodónak néznek.
-
tatararpad
őstag
válasz
Dhampir #5720 üzenetére
Szerintem ez a leggyengébb pontja a játék történek, mert arra mennek ki hogy egy alagútba menekülj a helikopter elől, ahol találkozol azokkal akik továbbviszik a sztorit, de pl. mi a franc elől meneküljek egy alagútba, ha az első 2 percben leszedtem az üldözőmet? Már pedig miután leszedtem a helit, akkor is ugyanaz a feladat, hogy menjek az alagútba, miközben logikailag mehetnék Isten hírével akárhova, csakhogy ekkor megállna a történet. Gondolom ezt majd megoldják úgy hogy halhatatlan lesz a heli, de maga az üldözés sem egy codos adrenalinos üldözés aminek lennie kellene, ugyanaz az ambient háttérzene megy, ha bemegyek a disznóólba fedezékbe a többi stalker ott gitározik miközben lő a heli, a következő pályán kapásból megtörik a lendület azzal leállított motorral állsz, és egy bazi nagy sziklát kell kikerülni az út közepén gyökkettővel.
-
tatararpad
őstag
válasz
Dhampir #5716 üzenetére
Még az elején kötelező egyszer a helikopteres üldözésnél, ott akkor jön a heli és kapod a következő feladatot ha beszálltál a kocsiba. Itt elvileg kocsival kell eljutni egyik pályáról a másikba miközben lő a helikopter, szal nincs 1 perc az egész, de általában keserves 1 perc az. Előző írta hogy nem kell kocsi, de nekem a kapu sose nyílt ki a másik pályára gyalog csak ha kocsival törtem át. A másik pályán már simán le lehet szedni a helit nem kell kocsival menekülni ha nem akarsz.
-
tatararpad
őstag
válasz
Zsolt!! #5707 üzenetére
Szerintem hangulatban messze alulmarad egy Misery vagy AA mod mellett komorságban, meg számomra már a szószerint x-edik mutánsokkal és patkányokkal tömött titkos labor is unalmas lett egy idő után, egy jó kis beltéri tűzharc nem volt a játék során, így gyakorlatilag egy nagy rate of fire fegyvernek értelmét nem láttam a játék során. Mert kültéren úgyis távolról lehet ölni, mutáns ellen meg sörétes.
-
tatararpad
őstag
válasz
Plazmacucci #5694 üzenetére
Én nem lennék ennyire optimista
-
tatararpad
őstag
válasz
Plazmacucci #5692 üzenetére
Megbízható forrásból tudom hogy jönni fog egy új patch és egy Director's Cut is.
-
tatararpad
őstag
válasz
capulet75 #5640 üzenetére
Én ott adtam fel hogy a végén mikor be kéne írni 2345 kódot a keypad nem is aktiválható, tehát csak egy prop, semmi interakciós lehetőség. Na mondom akkor nézzünk egy korábbi mentést, szorgosan mentegettem mindig az ilyen esetekre. Crash. Akkor egy még korábbit. Crash. Mint kiderült, az autosaven és a quicksaven kívül minden mentésre crashelt. Inkább megnéztem YouTubeon a végét
-
tatararpad
őstag
válasz
rétisün #5669 üzenetére
Találtam én is, de amiben szerepel a repack szó és modok vannak integrálva az annyira hivatalos nem lehet. Én jobb szeretném rendes forrásból, és szerintem a torrent mint terjesztési mód elég reális dolog, nem is nagyon vágom miért nem azzal kezdték.
Mondjuk most találtam egyet ami komolynak néz ki, [link] akit érdekel.
-
tatararpad
őstag
Valami hivatalos torrent van/lesz ebből valaha, mert 2015-ben tükörszerverrel pöcsölni rar fájlokért engem a warez hőskorszakára emlékeztet?
-
tatararpad
őstag
Lesz a beharangozott patchből valami vagy megmarad a filozófusoknak?
-
tatararpad
őstag
válasz
robogo81 #5300 üzenetére
Most átírja a limitet, visz magával vagy 10 fegyvert meg a hozzájuk való 2 féle lőszerből 1-1 konténernyit, meg vagy 500 elsősegélyládát, és persze fáradás nélkül végigsprinteli vele a pályát. Ez csak annyiban különbözik a godmode-tól meg unlimitedammo-tól hogy előtte kattintania kell egyet. A súlylimit gondolom okkal bekerült játékmechanikai elem.
-
tatararpad
őstag
válasz
Antonius1978 #3160 üzenetére
Kicsit én is örülök hogy nem ilyen lett a végleges stalker, legalábbis jelenlegi formájában, de vérfrissítésnek megteszi mindenképpen. A járművek ugyanúgy értelmetlenek, amellett hogy a viselkedésük is teljesen gagyi, amolyan repülő szőnyeg érzés, ctrl c ctrl v a build 1935-ből, a fegyverek is még mindig az arcomba dobálják a hüvelyeket, az AI síkhülye, az upgrade rendszer is túl szigorú, szerintem nagyon felemás lett így istentudja hány év után is :S
-
tatararpad
őstag
X18-ban anno voltak ilyen zöld gömbök szanaszét a földön, asszem vagy 6 db, amiknek a descriptionje az volt hogy ezek kellenek artifact merge-hez vagy transmutation-höz, nem emlékszem pontosan. A repair kitet én is csak úgy tudtam beszerezni, hogy levittem az árát a konfigfájlban és megvettem mielőtt még kiszabadítottam Foxot, mert utána senki nem árulta. Mondjuk most megy egy blowout kigyalulta a fél pályát...
-
tatararpad
őstag
Repair Kit működik? Nekem üres a javítandó tárgyak listája, holott Fox tudja javítani őket.
-
tatararpad
őstag
Ebből a játékból mikor lesz játszható, nem alfa verzió? Mert konkrétan egy pályán nem tudok végigmenni hogy leadjam a küldetést, mert hibaüzenet nélkül kidob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest