- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
Cheesus #4652 üzenetére
Kösz,meglesem ha megint arra járok.
Lehet kapni sokpénzért az árusoknál valami sárga-zöld gyógyszer/ellenanyagot ami sok minden jó, + arra hogy a kitörésen segítsen ,ha a szabadba érne(a leírásában ilyesmi van),kipróbáltam egy kitörésben,de dobálhattam befelé,semmit nem csinált,a COP-ban azt hiszem volt ilyen gyógyszert,kiütött arra az időre.
Mire való? -
mickemoto
őstag
válasz
Cheesus #4202 üzenetére
Új játékot indítottam, mivel aznap raktam fel és kezdtem el vele játszani, így nem sokat haladtam még vele.
Azóta most megint újrakezdtem mivel most már magyarítással lehet játszani.Itt az elején csak a főküldetés feladatait csinálom hogy minél hamarabb eljussak oda ahol elakadtam.Kíváncsi leszek hogy megint előjön-e a gond.Most már csak az alapjátékot meg az utolsó javítást tettem föl, meg súlykorrekcióhoz a gamedata mappát, illetve a magyarítást.
Egyébként arra ami hibaüzenettel kidobott arra máshol is csak azt találtam hogy xvid kodek probléma, ahogy itt is mondták, de sajnos nem sikerült megoldani hiába raktam fel a kodeket. -
Dhampir
félisten
-
SaGa59
őstag
válasz
Cheesus #2633 üzenetére
El, de ezt írták is, hogy kiveszi a petch, mert csak fejlesztőknek kellett.
Viszont hozott egy hibát a patch.Az első induláskor belőttem a video-t, de utána akárhányszor rábökök az Optionsra jön egy ctd és az ui_mm_opt.xml-ben hiányol mindenféle beállítási "xml ágakat". És tényleg nincsenek benne olyanok.
2 teljes újratelepítés után is ilyen.Küldtem bugreportot, remélem reagálnak rá.
-
galaktikus
aktív tag
válasz
Cheesus #2216 üzenetére
Köszi a választ, akkor visszamegyek.
vhw: koordinátát nekem sem adott a szemét... akkor marad az amit Cheesus kolléga mondott.
Egyébként úgy vettem észre, hogy AI elég szépen gyenkélkedik amikor nem vagy az npc-k látómezejében és hátulról lövök rájuk, egyszerűen nem lát meg, hanem tűri, hogy addig lődd ameddig bele nem döglik
Ha szemből vagyok akkor bezzeg nem ilyen "jófej"... ez elég érdekes... -
kislaki92
senior tag
-
-
Barin_Duty
tag
válasz
Cheesus #2092 üzenetére
Sietni kell! A fegyvert meg pár töltény dobd külön, azokat vedd fel elsőnek és akkor könnyen végzel vele.
Ugyanott van ahol a SoC-ban volt fogva tartva Szerega vagy mi volt a neve. Lehet nem tudnám érthetően leírni merre kell menned, de nincs messze, plusz a kis térkép is a haverod. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest