- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #7806 üzenetére
Végül is ez mi volt, hogy most nem hiányzik belőle?
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7709 üzenetére
Emlékszik már rá a bánat, rég volt
-
DannyL81
tag
válasz
Balathruin #7686 üzenetére
Most már meg.
-
DannyL81
tag
válasz
Balathruin #7684 üzenetére
Nekem HD4850-en megy a legújabbal is szépen. Legalábbis netről szedte magának a driver-t automatikusan, gondolom a legújabbat húzta magára.
-
-szabi-
addikt
válasz
Balathruin #7655 üzenetére
Ezt a részt már visszatöltéssel letudtam.
Megjegyzem nem tudtam, hogy az egy lény azt hittem anomália.
Most egy picit szüneteltetem.
(#7643) PeL hozzászólása után úgy érzem nem játszom túl ügyesen.
Ráadásul a monolitosok főnökének elmúlásával még mindig nem tudom mi van!?üdv
-
-szabi-
addikt
válasz
Balathruin #7607 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, eddig 1.3 játszottam ahhoz képest új amit mondasz.
Végül visszatettem korábbira, mert utolsó mentésemtől akartam folytatni.
Azért köszi, ezek szerint ez normális volt így.üdv
-
core i7
addikt
válasz
Balathruin #7527 üzenetére
és valami csalás kód van amivel több pénzem lehet? Csak mert nagyon drágák a kocsik mire összegyűjtöm a pénz pripyatba leszek és unalmas a sok séta már
-
Predaking99
csendes újonc
válasz
Balathruin #7505 üzenetére
Nem is tudtam vele beszélni egyszerűen csak ott állt. Kezdhetem elölről? Utána meg holtan találta meg kutyák közelében.
Remek ezek szerint már az elején 1 bug miatt nem tudtam skillezni, azt hiszem akkor uninstall mert max 35kg súly határral nem sokat érek.
Minden esetre thx a választ. -
Sensut
őstag
válasz
Balathruin #7502 üzenetére
Ez a Soupos gyerek Tecnobacon is állítólag dolgozik rajta, mert a modja, a Stakersoup, egyáltalán nem szereti a motor eredeti teljesítményét. Állítólag 64 bitre szeretné emelni az X-Rayt, de ő is elég rég dolgozik rajta
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7499 üzenetére
És soha nem fog elkészülni, szögezzük le, csak egy "fan art"-nak felel meg kb.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7488 üzenetére
Nem 22h-kor?
Raizen: Próbaképp létrehozhatsz egy gamedata mappát, abba bemásolhatod. Ha nem müxik, akk a kitömörítés marad (bár ekk lassabbak lesznek a betöltések).
Én a stalker data unpacker nevű progival csináltam, a többi crash-elt. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Balathruin #7481 üzenetére
Hogy kell megvárni az éjszakát? Az egyik küldetésben az elején a hadseregtől kell ellopni egy dobozt.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Nem, változik mindig, csak noszogatni kell mod formájában.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
dx10 ben változott, esett az eső is meg ilyenek.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7447 üzenetére
Ez az utasítás mit eredményez, megistenülést, halhatatlanságot?
Hol található olyan leírás, amely ezeket a konzolos infókat taglalja, létezik ilyen összefoglaló?
(#7450) Balathruin
Köszi, eszerint sejtésem bevált. Bugos részek esetén tényleg jól jöhet.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7437 üzenetére
Melyikre válaszoltál?
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7418 üzenetére
Lehet jobb lett volna ha megcsinálják az átvezetőket is olyan animált rajzzal mint az intro volt. Egyébként asszem más is jelezte már hogy ráférne egy cleanup a játékra.
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7416 üzenetére
Pályahibákkal személy szerint még nem nagyon találkoztam, lehet nem figyeltem annyira vagy nem jártam azokon a helyeken ahol hibák vannak. Talán 1-2 helyen mintha láttam volna olyat hogy ki lehetett látni a textúráknál vagy illesztéseknél a pálya alá. Az AI alapból hülye az összes Stalker játékban, nekem ebben semmi újdonság nincs, max annyi hogy itt néha hajlamosak beakadni tereptárgyakba. Hangok nagy része ugyanúgy vanilla SHoC-ból van. Borzasztó szinkron és animációkkal egyetértek veled, de gondolom nem voltak rá megfelelő emberek akik tudtak volna normális szinkronhangot adni hozzá vagy fizetni kellett volna nekik érte, így ők maguk mondták fel a szöveget 0 beleéléssel. Az animációk valóban viccesek pár helyen, de én nem vettem annyira komolyan, a mondanivalójukat néztem nem a minőségüket. A 8GB szemétről nem tudok nyilatkozni, sosem boncolgattam a fájlokat. Amúgy milyen szemétről van szó konkrétan? Nem lehet hogy készülő, még be nem került tartalmak?
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7403 üzenetére
Szidja, aki akarja az LA-t, én jól elszórakozok vele.
A félkész ShoC-nál sokkal jobban, ahol amit lehetett, hagytam a fenébe, mert az össze-vissza naplózástól a bughegyeken át a befejezetlen ötletekig csak a sztorit maradt kedvem végigtolni.
Nem így az LA-nál, ahol percekig szórakoztatom magam az ellen levadászásával meg a grindeléssel, és a TES-ekhez hasonlóan halogatom a sztorit.Az LA-ban mindig is lesznek hibák, amiknek jó része az XRayből ered, a másik fele pdg a non-profit körülményekből. Szőrszálhasogató lévén én is dobálom be ide, de épp azért, mert annyi időt feccölök bele, h ezek előjöjjenek.
Szal én üdvözlöm dezóék LA-s projektjét, és szívesen olvasom, h miket javítottak patch-ről patch-re, mert ez azt jelenti, h még mindig foglalkoznak vele, és apránként javul ez a - nekem - kellemes játék.
-
TSL16b
csendes tag
válasz
Balathruin #7401 üzenetére
Köszi, hogy betetted.
A majdani változások miatt nem érdemes aggódni, mert ahogy Joseph Heller is megírta, „ne szarakodj azon, ami elkerülhetetlen”. Kétfelé bonthatók a változások, amikre készülni kell: technikai és tartalmi.
A technikai rész: igyekeztem úgy összerakni a modot, hogy a magyarítás és a várható patchek minél kevésbé ártsanak egymásnak. Hacsak valami nagyon szokatlan helyre nem nyúlnak Dezóék, az angol szövegben még telepített magyarítás esetén is (angol nyelvre visszaváltva) érvényesülni fognak a frissített szövegelemek. Ami az angol készletből jelenleg hiányzik (sajnos van ilyen), az értelemszerűen a magyarból is hiányozni fog a magyarítás következő frissítéséig, helyette a szövegazonosító jelenik meg, mint ahogy az angolban is.
A tartalmi rész: minthogy az utóbbi hetekben sokat foglalkoztam a Lost Alpha szövegével, bizton állíthatom, nem lesz feltűnő, amit esetleg javítanak. Rengeteg hiba van az „angol” szövegben; amit tudtunk, javítottunk a magyarban, de lehet még jó pár, amit nem vettünk észre, és van, amit műfordításban sem írhatunk át kedvünkre.
Általában a hibákról: az Xray sajátos játékmotor, szinte mindenhez hozzáférést enged, de nagyon precízen kell megfogalmaznunk számára a feladatot, mert a legkisebb pontatlanságot is képes kilépéssel jutalmazni, vagy enyhébb esetben a részletes világszimuláció miatt előre megjósolhatatlan, lehetetlen helyzetek állnak elő. És sajnos a LA készítőiről nem mondható, hogy túlzásba vinnék a pontosságot, az előrelátást, illetve a minőségbiztosítást. Emiatt vannak a beragadó küldetések, a nem illeszkedő szereplő-, helyszín- és tárgynevek és a többi. Dezodor néha alig győz rendet tenni az oroszok ámokfutásai után.
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7403 üzenetére
Csinálj jobbat, játszani meg nem kötelező vele
Részemről ezzel zártam is a témát
(#7404) Mirr Murr Nem veszekszünk, csak erősen eltér a nézőpontunk a játékkal kapcsolatban. Ő AAA játékot várt úgy látszik, én nem
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7400 üzenetére
Kinek mi az ingerküszöbe
Én már 1.3003-tól mondom hogy simán játszható. Most becsúszott 1-2 apróság ami idegesítő lehet annak aki türelmetlen, de eddig még most sem futottam bele semmi kritikus problémába amitől azt mondanám hogy rossz a játék. És még mindig sokan elfelejtik hogy tök ingyen van. Kicsit túl nagyok az elvárások sztem. Én elhiszem hogy lassan haladtak vele mivel akik foglalkoznak vele nem ez a munkájuk, pénzt nem kapnak érte, tök ingyen dolgoznak azért hogy nekünk tök ingyen legyen mivel játszani. Így persze hogy kell még neki idő hogy jobb legyen, de most sem rossz már. Ugyanúgy hozza a STALKER feelinget, aki szereti ezt az univerzumot az ebben sem fog kivetni valót találni. Akinek nem tetszik, szvsz az sosem volt igazán STALKER fanatikus és soha nem is lesz az. Vannak hibái, dolgoznak a javításán, próbálják jobbá tenni, el kell fogadni, ennyi. Az hogy becsúsznak hibák biztos nem szándékosan teszik bele őket.
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7397 üzenetére
AMD-nél azt írták fel kell rakni régebbi drivert, pl. 2015-ből.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7383 üzenetére
Az azért nem stimmel, mert az előző játékomban dx11-ben is ment az időjárás.
Többnyire napos volt, néha jött egy vihar, aztán megint kisütött. A mostaniban is clear skyjal kezdett, utána beborult, és azóta olyan.Sidnél nem vásárolok, csak eladok, így nem zavar a fix készlete.
Általában nem is vásárolok, mert lootolva ingyen van, a rubel így mehet upgrade-re meg javításra. -
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7383 üzenetére
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7377 üzenetére
Akk ez vmi bug?
Mert uazon a területen van, h beszaggat a játék, míg napsütésben semmi gond, szal nem csak esztétikai, hanem játékmenetbeli kihatása van.Második new game a patch óta. Az elején még napos volt, aztán 1x beborult, és azóta ilyen.
-
Sensut
őstag
válasz
Balathruin #7361 üzenetére
Úgy rémlik, hogy csak az egyik löki a hullámokat és teleportál, a másik pedig csak ott sétál a helységekben és fizikailag támad, ha összefutsz vele.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7359 üzenetére
Nem az, annak más az effektje és a hatása.
Mind2t kinyírtam, azután is csinálja.
Garbage-ben én nem tok csuklyás törpéről. Bloodsucker van, kutyák, disznók meg zombik.
-
Sensut
őstag
válasz
Balathruin #7359 üzenetére
2 van ott basszus. A legalsó szinten. Én se találtam az elején, de ott vannak a rohadékok a katakombákban.
-
Xorith
tag
válasz
Balathruin #7342 üzenetére
Pontosabban elsőnek, ha betöltöm akkor megy szépen, de ha már a "játékba" vagyok és onnan akarok tölteni akkor van ez.
-
sinick
senior tag
válasz
Balathruin #7338 üzenetére
Azt hiszem valami "x-ray valamis" pendrájvot kaptam tőle (amit "use"-oltam magamnak).
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7331 üzenetére
A repedezett útburkolat hangulatosabb.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7327 üzenetére
Feladom.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7325 üzenetére
Az elsőnél a statikus jobban tetszik (a víz kivételével), részletesebbnek tűnik a jobb láthatóság miatt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7316 üzenetére
i5-3210M
Gondolkodom még ezen is:
i5-4300U (Intel HD Graphics 4400)
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #7318 üzenetére
DX8 van, úgy hívják static lightning
-
válasz
Balathruin #7316 üzenetére
DX7-ben?
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Balathruin #7290 üzenetére
Csak nem akarja összefosni magát...
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Balathruin #7282 üzenetére
Ha kicsomagolod az összes db fájlt és bemásolod a játékon belül a gamedata mappába működik, hidd el így játszom vele a db fájlokat pedig elmentettem egy külön mappába a biztonság kedvéért és kitöröltem a játék mappájából.
-
sheep
addikt
válasz
Balathruin #7239 üzenetére
Ezt nem tudtam, megnézem majd.
Csak az inventoryt szoktam nézni. Ha ez így működik akkor az egy jó pont részemről. -
Heroes fan
őstag
válasz
Balathruin #7216 üzenetére
Ja okés akkor ki is próbálom ha kész a fordítás is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7204 üzenetére
Az a baj, hogy utána már csak egy alaplapra integrált ATI Radeon HD 3200 jutott, bár az elég is volt... diavetítésre, amit főleg a Clear Sky alatt tapasztalhattam meg. Jóval később a sokak lenézett, gyenge üzleti laptopos VGA-k - még az integrált Intel HD 4000 is - végre ismét játékélményekhez juttattak.
-
capulet75
addikt
válasz
Balathruin #7156 üzenetére
Dezodortol kaptam hozzáférést pár hete, még én sem vittem végig. Semmi titokzatoskodás nincs, csak nem ildomos spoilerezni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #7156 üzenetére
Egy ismerős arc sztorija jutott eszembe. Egyik barátja nagy titokzatosan bejelentette, hogy komoly változás állt be a családi életében, ámde nem akarta eddig szétkürtölni... mire a történet hallgatója totál kiakadva megjegyezte, hogy már az egész város régóta tud róla. A barátja pedig nagy titokban tartotta, meg volt lepődve.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Balathruin #7095 üzenetére
Ja értem akkor megpróbálom majd 26-án mikor kijött.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Balathruin #7092 üzenetére
core duo 2 E5400 4 giga ddr 2 ram 1 gigás hd 4670-es vga. windows 10 64 bit.
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #7077 üzenetére
A PsExec eddig nem volt ismert számomra. Én CPU Core-t használom, de nem igen érzem a hatását.
Kipróbálom amit ajánlasz. -
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7083 üzenetére
Inkább a katasztrofális sebzésrendszerre.
Egy fejkendős militarys 3 headshot után is fedezéket keres, v 1 bandita káromkodik 2m-ről bekapott shotitól, máskor meg 1 kispisztolyból torzóra kapva megfekszenek.
Mind2 irányba kaotikus az rng, de általában az ai iránt elfogult, ez meg csúnyán hazavágja a realisztikusságot. -
tatararpad
őstag
válasz
Balathruin #7083 üzenetére
Véletlenszám generátor. A játékos szleng arra is használja, hogy a szerencsét vagy a teljes véletlenszerűséget fejezze ki vele, pl. ha WoT-ban betalálsz egy teljesen lehetetlen szögből teljesen lehetetlen páncélba, akkor az RNG éppen veled volt.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Balathruin #7080 üzenetére
Jaja itt az ellenfelek milyenek gyorsan kinyírnak?
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #7073 üzenetére
Bocsi, rosszul értelmeztem a "hogy leöli a 4690K-t is".
A processzor magok bekapcsolásához való programmal oldottad meg vagy másként. Hirtelen nem jut eszembe a neve.
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #7070 üzenetére
Milyen konfigod van?
Remélem a Fi-csoport ráugrik és hamar befejezi a fordítást.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7009 üzenetére
"Akkor a Bethesda játékait nem szeretnéd..."
Szted nem ismerem a Bethesda játékait?
TES-ekben semmi szükség a sarkonkénti mentésre, egészen más a játékmechanika. -
cheatergs
senior tag
válasz
Balathruin #7001 üzenetére
A játékstílusomból kifutja.
-
válasz
Balathruin #6993 üzenetére
Akkor nézze akinek te írtad
-
válasz
Balathruin #6991 üzenetére
[link] bocs a minőségért egy magos Athlonon vettem fel
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Balathruin #6989 üzenetére
Szerintem jobb volt, hogy kimaradt az eredetiből. Valahogy jobban hozta a hangulatot a séta az állandó szürkeségben.
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6905 üzenetére
Béndzsó vagyok,segíts kérlek!Hová tegyem ezt a fájlTVagy mit kezdjek vele?
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6902 üzenetére
Egyébként mi az az extractor,amit belinkeltél?
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6902 üzenetére
Az a baj hogy nincs mit kicsomagolni.A másik 3 Stalkerben pl.simán ment.De tényleg köszönöm!
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6900 üzenetére
Köszönöm,de nincsenek a játékban ezek a fájlok..
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6891 üzenetére
Azt is próbáltam,meg új játékot is,de nem ment.Azért nagyon köszönöm a segítséged!!
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6889 üzenetére
Nem ír ki semmit sajnos,csak kidob a játékból.
-
awacs
tag
válasz
Balathruin #6886 üzenetére
Köszönöm!Mi érdekel pontosan?
-
Psychopeti
senior tag
válasz
Balathruin #6878 üzenetére
Köszi!
És utána hogy csomagolom vissza vagy azt már nem is kell?
-
nem_tom
őstag
válasz
Balathruin #6861 üzenetére
Osztom a véleményed! Sokkal reálisabb így a játék és szórakoztatóbb. Tehát itt nem fogsz Quake szerűen ugrálni, futkorászni a golyózáporban és társzám lövöldözni. Okosan kell csinálni.
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #6863 üzenetére
Vicces de erre még nem gondoltam
Néha tényleg olyan mintha a kilőtt golyók célba sem érnének
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Akkor ezek szerint nekem jó volt szarul is.
-
Dhampir
félisten
válasz
érdemes mindig master nehézségen játszani
Miért?
-
madstunt
addikt
válasz
Balathruin #6858 üzenetére
thx
-
nem_tom
őstag
válasz
Balathruin #6854 üzenetére
Vagy úgy. Most már belekezdtem, úgyhogy félbe nem hagyom. Majd max valamikor még előveszem a jövőben, akkor talán jobb lesz.
Másik érdekesség, hogy majdnem maxra fel kellett csapnom a fényerőt, mert (játékidő szerint) kora délután már nem láttam semmit olyan sötét volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #6832 üzenetére
A játékban masszívabb az épület.
-
capulet75
addikt
válasz
Balathruin #6832 üzenetére
De.
-
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #6808 üzenetére
Oh.. OK
Hogy nem esett le...
-
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #6797 üzenetére
Ja jó ezt nem tudtam.
Köszi.
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #6755 üzenetére
Hát próbáltam leszedni ezt a Joint Pak 2-t de mivel 6GB a mod, a MEGA meg 5 GB-nál azt mondta hogy elértem a letöltési limitem és várjak 6 órát a letöltés folytatásához, én meg szépen kinyomtam és ott rohadjon meg. Nem elég hogy feltelepítem a sz*ros pluginjüket a böngészőmbe amibe ki tudja milyen dolgokat raknak bele, még várjak is a letöltésekkel. Hát szakadjanak meg
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balathruin #6765 üzenetére
-
szabog4
aktív tag
válasz
Balathruin #6752 üzenetére
Erről a stalker soup módról tudnál/tudnátok írni pár sort, hogy röviden miért érdemes belevágni? Mitől több, mint a többi mód. 56 map van, ez izgalmasan hangzik, de ne attól legyen több a játékidő, mint a Lost Alphanal, hogy A-D-be meg vissza kell sétálni...
Nagyon jó játék, de zavaró ez az apróság.
-
PeL
addikt
válasz
Balathruin #6752 üzenetére
Azzal szerintem még várok 1-2 évet
Most olvastam a honlapját még azért bőven van mit csiszolgatni rajta. Mondjuk az tény hogy iszonyat nagy project, nem is értem a srácnak hogy van türelme ezt csinálni már évek óta. Biztos váltott már hajat párszor közben.
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Utána már csak egy ütős fordítás kell.
-
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Végül is a retro-t is szeretjük
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6741 üzenetére
Igen csak elhúzódik a kiadása, sajnos.
-
shield
őstag
válasz
Balathruin #6726 üzenetére
És nem osztod meg velünk!?
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #6570 üzenetére
-
izotoph
csendes tag
válasz
Balathruin #5627 üzenetére
Igen ez a 1003-as
[link]
Köszi! -
izotoph
csendes tag
válasz
Jól mondta az "őrűlt" elsőre !
Kell az a 1003-as pach
Persze az mást tészta hogy bug-os mint azállat :-) -
crazy07
csendes tag
válasz
Persze nem is azt kell :-)
Félre érthető voltam ... -
törölt tag
válasz
Balathruin #5570 üzenetére
Bármilyen más textrúrára kicserélem ugyan azt csinálja..a képernyő közepén jelenik meg, vagy a szélén ér véget. Totál káosz...nagyjából most sikerült az egyiket belőni a képernyő közepére de ez is nevetséges...na mind1 azt hiszem le fogom kakilni..csak ezzel az a gond, hogy szerintem az összes többi scope ilyen lesz. Eddig csak a naganttal és az akval találkoztam és ezen kívül van még vagy 150 fegyver.
-
válasz
Balathruin #5528 üzenetére
Stalker, lemerült az iróniadetektorod!
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #5514 üzenetére
Intel i5-3230m, 4x4 GB 1600 MHz RAM
Igen, megvan a Dual Channel. -
válasz
Balathruin #5501 üzenetére
Én meg azon csodálkoztam, hogy i7-4500U-n milyen jól lehet játszani. Azon toltam Path of Exile-t pl.
-
sklopp
őstag
válasz
Balathruin #5482 üzenetére
Lehetséges, nekem is gyanús az a "get_actor_car".
-
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #5432 üzenetére
Hétrőfös szakállat fogunk növeszteni addigra.
-
KisBundi
őstag
válasz
Balathruin #5370 üzenetére
SSD :/
-
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #5323 üzenetére
Köszi ez segitett, meg rájöttem, hogy annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy meg érzékelte és alkalmazza változtatásokat a játék, hiszen egy kis időre slsötétül a képernyő, de valójában nem történik semmi, újra kell indítani a játékot és úgy lépnek érvénybe a változások.
A használt cpu magok számát hogyan tudom beállítani? erre nem találok opciót. Konfig fájlban kéne szerkeszteni valamit? -
DEARevil
tag
válasz
Balathruin #4885 üzenetére
Milyen van?
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #4810 üzenetére
Kösz kolega, máris ránézek.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Balathruin #4731 üzenetére
Köszönöm a helpet.
-
mexikopo
csendes tag
válasz
Balathruin #4696 üzenetére
köszi
-
T. M.
aktív tag
válasz
Balathruin #4684 üzenetére
Na alakul.
A legelsőben volt, ami kell, átírtam 5000kg-ra az értékeket
Most ott tartok, hogy lehet ebből újra db-t csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Kompakt vízhűtés
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest