- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Boldog Új Esztendőt kívánok!
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
Dhampir
félisten
Jó lenne még az Ultimate Physical Edition csomaghoz, ha járna még hozzá egy doziméter, PDA, minimum egy Bear detector, pár dedikált rozsdamarta csavar, esetleg piacos piros-sárga színben fröccsöntött műanyag tőr Stalker Csingadzsguk felirattal a nyelén.
Üres csomag érkezésére az Ultimate Psyhical Edition változat megrendelése esetében lehet számítani.
Ultimate Bandit Edition rendelésekor a bankszámláról a teljes tárolt összeg levonásra kerül.
Ultimate Music Edition kibontásakor szemrevételezhető egy szájharmonika, fuvola, egy gitár és egy balalajka. Kiegészítőként füldugót is csomagolnak hozzá.
Ultimate Tutajos Edition pakk: egy felhúzható zenedoboz matricáján Matula bácsi billeg a kopott alga-zöld ladikban és mellette illeg integetve Katica, miközben kissé reszketeg, recsegő monoton hangon a rugó lejártáig folyamatosan ismétlődik a búcsúzkodó "Good Hunting Stalker!" mondat.
Ultimate Vegan Edition: nincs benne konzerv csak fonnyadt karalábé és szép pettyes alma. Küldésként a játék változatában is; S.T.A.L.K.E.R. 2: A Vadvirágos Rétek Hírös Gazdája, gyógynövényeket kell gyűjteni és kikerülni a termetes húsevő növények csapdáját, miközben éhező stalkerek és gigantikus kukacok kergetik a Zóna feldúlt kertjeiben nyeletlen kapával és csorba sarlóval serénykedőket.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Tér-idő anomáliából elfogott üzenetfoszlány:
a zóna elrepített... valahová... dimenziók... vándorlok... kikötöttem... elhagyatott... végtelennek tetsző síkon... a zóna már csak ilyen... telis-tele van csalfa utakkal és buktatókkal.... jó esetben... ha tépetten is... de... élve szabadul ki... a felfedező... a folyton folyvást változó... rendellenes területek fogságából... különös létforma... bontakozik ki... a beszűkülő háttérből... nem antropomorf... alakzat... kényszeres boldogságot érzek... ami nem a sajátom... boldog... be akar olvasztani... magába... humán tudatom zilált... boldog... szétesőben... lobog... boldog... kobold... boldog új évet kívánok...
Később a Martalóc becenevű fosztogatót több palacknyi kiürült Kozák vodkás üveg társaságában találták meg. Szája széléből csillámló nyálpatakocska szivárgott a talajra, miközben elégedetten mosolyogva, szorosan ölelte magához egy kidőlt, hámló kérgű nyírfa göcsörtös derekát.
Boldog Új Évet Kívánok!
-
Dhampir
félisten
Boldog Karácsonyt!
-
Dhampir
félisten
válasz
hampidampi #8887 üzenetére
Eszerint a Sleeping mod-ot játszod, abban mindenki horkol a mutánsokkal egyetemben. A Call of Pripyatban ebből csak az a rész valósult meg, amikor az alvó vérszopók között kellett végigsasszézni. El kell jutni a Kívánságteljesítőig és felébreszteni az egész bandát a játék végén. Akkor felriad a főhős is, aki még részeg állapotban esett bele a falu egyik pottyantójába és ott alaposan kialudta magát, miközben az egész izgalmas sztorit csak álmodta. A tulajdonképpeni játék majd ezután kezdődik minden Zóna-jóval megpakolva.
A Zóna Hírhordója című szamizdat Kitörés című rovatában olvasható:
Két ernyedt stalker fut össze a Janovi Vasútállomáson.
– Te is a zónázót várod? – kérdezi egyikük a másikra csüggesztve anomáliában hidrogénezett szempilláját.
... -
Dhampir
félisten
válasz
csakdzsó #8860 üzenetére
ki bír el folyamatosan 50-60 kilót???
Akár jóval többet is, még itt írtam róla.
Az utolsó európai hegyi teherhordók nehéz sorsa
Magashegyi teherhordók – akár 200 kg a hátukon
Tatrzańscy tragarze – potrafią wnieść w góry nawet 200 kg!
-
Dhampir
félisten
Itt akadnak információk, de valószínűleg már mindent ismersz innen:
Visszakeresve, talán ezt a játékot nem is fejeztem be pár nálam jelentkező hiba miatt, amiről még itt írtam le néhány soros, nem túl érdekfeszítő megemlítést.
-
Dhampir
félisten
Laris2 magyarítása a "Reborn Istok"-hoz innen.
Leírás a játékról.
Ez a Doppelganger Reborn 3. része, róla magyarázat itt olvasható.
Minderről a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky topikban esett szó.
A játék forrásoldala:
S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - R.E.B.O.R.N. Doppelganger 7.63 Time Gap (2015) Repack by SeregA-LusLaris2 képmegosztása:
-
Dhampir
félisten
Rég volt már, de rákeresve 2014-től indulnak a hozzászólások a "szövetség ideje" kulcsszóra a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat topikjában.
Például itt olvasható egy bejegyzés a G.L.A.D.I.A.T.O.R. II - A Szövetség ideje és az A Szövetség Ideje 2.0 játékról.
' Tzs , véleménye itt olvasható.
Sensut fórumtárs játszott ki elég sok Stalker modot már.
-
Dhampir
félisten
válasz
M@trixfan #8844 üzenetére
Valóban, jó lenne összegyűjteni egyszer.
Laris2 is lefordított pár modot, például a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl topikjában találhatóak ezek.
(#8845) Antonius1978
Igaz, nem volt teljes a felsorolás, ezért is jeleztem, hogy a teljesség igénye nélkül. Ezért jó a kis Stalker közösség, kipótoljuk a hiányzó adatokat.
Emlékeim szerint rövidebb idő alatt is teljesíthető a Szövetség ideje 3, még a folytatással is, de elkapkodni sem érdemes.
Már régen nem néztem rá a SeregA-Lus csomagokra, de valószínűnek tartom.
(#8846) Zsoxx
Például a Hullócsillagban már az első pályán is van járműhasználatra lehetőség, amit érdemes igénybe venni.
-
Dhampir
félisten
A teljesség igénye nélkül:
[COP]A szövetség ideje 3.0 (Связь Времён)
A szövetség ideje 3.0 (Связь Времён) VIDEÓ
Hullócsillag VIDEÓ - Shkrek & Klick
Hullócsillag VIDEÓ: Fallen Star: Mercenary's Honor - Best Ending - Maxine
Hullócsillag - Stalker Gamers fórum
Új helyszínekkel, fejlesztés alatt a StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2 SHOC játékok: S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
Lelőhelyek:
-
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka #8835 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka #8827 üzenetére
Feltételezem, hogy általában a játékok nem annyira a realitásról, hanem inkább a szórakoztatásról szólnak. A S.T.A.L.K.E.R. alapjátékokban sem valósághű sok minden. Persze a nagyon eltúlzott dolgok már valóban nevetségesen hathatnak.
(#8828) PeL
Attól tartok, hogy például laptopos videokártyában legalább egy RTX 3060 lesz az alapvető belépő szintű, ha nagy felbontásban fut a játék, de inkább minél feljebb számozva az annál magasabb számozásúak, erősebb kártyák nyilván még jobbak lesznek.
-
Dhampir
félisten
Boldog új évet kívánok!
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
S.T.A.L.K.E.R. Упавшая Звезда, ami a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl játékon alapul.
Гид по прохождению мода "Упавшая звезда. Честь наемника" - Útmutató a Hullócsillag. Egy zsoldos becsülete című játékhoz.
Végigjátszás videó Shkrek & Klick
Letöltés: [link]
SaGa59-től, ami kell a Hullócsillaghoz: [link]
A játékról a legtöbb hozzászólás itt található:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl -
Dhampir
félisten
Klassz képek.
Ez a helyszín a Hullócsillag című játék elején található részre hajaz.
-
Dhampir
félisten
Ha már így szóba került az OL2.2, az OL 3.1-et próbáltad már, vagy valaki más innen a fórumról?
2015-ben adták ki a modot.
-
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka #8753 üzenetére
Jó kis konfig, köszönöm szépen, hogy megírtad.
-
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka #8739 üzenetére
Mi a jelenlegi géped konfigurációja, ami a minimumot már teljesíti?
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen ismét!
Tegnap olvastam egy IGN honlapján felbukkant cikkben is róla:
[E3 2021] Fény derült a S.T.A.L.K.E.R. 2 gépigényére, elég combos PC kell hozzá
Ez pedig a Gamepod-on megjelent írás, most vettem észre:
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Íme az előzetes gépigény
Szerinted, szerintetek egy GTX 1650 Ti mobile már nagyon kevés lesz hozzá, például Medium beállításokhoz?
-
Dhampir
félisten
(#8689) emre
(#8688) PeL
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
(#8694) kekeeci
Jólesett ismét bepillantani a Zóna világába.
-
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka #8589 üzenetére
Köszi a videót!
Öröm látni benne az egyszerű, mesterkéletlen embereket.
Az utána következő videó is hangulatos: Хроники узкой колеи
-
Dhampir
félisten
Boldog Új Esztendőt kívánok minden Stalkernek!
-
Dhampir
félisten
Csupán egy információ:
A ·f·i· csoport honlapján a S.T.A.L.K.E.R.: Lost Alpha DC 1.4007 magyarítás található.
Kiadás ideje: 2019. július 14. – v1.01.4007Viszont ez a magyarítás az ott olvasottak szerint "csak és kizárólag az alap, módosítatlan 1.4007-es verzióval működik".
-
Dhampir
félisten
válasz
' Tzs , #8545 üzenetére
Az Extended kiterjesztettet jelent.
Fordítókkal kiügyeskedve, ha jól értelmeztem:
Újracsomagolt, frissített verzió a változatlan alapverzióval együtt (Lost Alpha DC 1.4007).
A Kiterjesztett verzió 2.78 (2020.11.04-től a Mod frissítve az indítón (launcher) keresztül)
- Telepített Orosz hang
- Telepített motor 2020.11.13-tól
- Frissített launcher 2020.09.10-tőlAz Újracsomagolás szerzője az "SpAa-Team"
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A hangulatot adta ez a még 2014-es videó előzetes.
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #8529 üzenetére
Az biztos, hogy izmosabb súlyhatárral egyszerűbb lenne vizet raktározni.
Emlékeim szerint főleg az elemek beszerzése volt még fontos feladat.
Vannak jó fegyók, de nekem az a sörétszóró mindig kéznél volt és bevált. Van, aki főleg a harcra van kiélezve, én ezen túlmenően a kalandos helyzeteket, a küldetések végrehajtását, a keresgélést, bóklászást kedvelem.
Persze az is megakaszthatja a játékot, ha nagyon elvonttá válik és kínszenvedés rátalálni valamire, ami a játékélményt és a sikerélményt rombolja. Olyankor puffogtatni egyszerűbbnek tűnhet.
A lényeg, hogy a Stalkerben mindenki megtalálja a számára érdekesebb részleteket, miközben a hangulat mindent visz.
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #8527 üzenetére
Kaja és talán még víz is van bennük. Sok ilyen van. Saját felhasználásra is jól jön az első lépések idején.
A Szeméttelepes bunker mélyén és a Sötétvölgyi banditáknál volt még rengeteg ellátmány.Amikor a korábbi Lost Alpha kiadást végigvittem, leggyakrabban ezt az egy puskát használtam. Közelről szinte mindent vitt, ha muszáj volt.
A nyúlcipő még inkább lecsökkenti a fegyverhasználatot.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Láttátok? (március 17-én posztolták)
New version of LA out (DC Extended)
Az orosz fejlesztő munkája.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Nálatok is előfordult már, hogy a gyors mentés vagy a képernyőkép készítés a játékban kábé 5-6 másodpercig tart?
Kilépéskor le is fagyott a menü.
(A SeregA-Lus-t tettem fel...)
Más:
A játék elején a falu kútjába lepillantván hátborzongató látvány tárul a sztalker szeme elé:
-
Dhampir
félisten
Lehet, hogy nem ez a probléma oka, de a játékteljesítményre negatív hatással van a mentések felszaporodása. Ugyanis egy régi SoC motorhiba következtében minden mentett játékot és annak előzményeit a RAM-ba tölti be, hacsak azóta nem lett kijavítva ez a hiba. Itt írják.
WARNING!
As a recent discovery, an engine bug (possibly as old as SoC itself), was found. It causes the game to load ALL your save games and their previews into RAM. This means that big save folders will have a negative effect on the game performance. Please keep your appdata\savedgames\ folder tidy, and preferably small. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Lost Alpha-t honnan lehet letölteni?
A Moddb-ről?
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Hogyan kezdték:
-
Dhampir
félisten
Értem, köszönöm.
Mostanában néhány értelmesebb modifikációt lefordít egy-egy önkéntes, például Laris2 a Szövetség ideje 3-at fordította le, és talán az OGSE modot is.
Lehet, hogy megérné a Pribojt is, ha jó.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
#16939776 #8409 üzenetére
Nekem a régebbi játék kiadásból a SregALus volt az, amit végig tudtam gyűrni. Az újat még nem tudtam kipróbálni.
Más:
Ezt a hozzászólást nem a játékra értettem, hanem a "újralapátolás" fogalma fogott meg. -
Dhampir
félisten
válasz
Veszett Róka #8325 üzenetére
Nekem Limanszk (CS) már kevésbé tetszett. Az előző pályák nagyon jók, hangulatilag is.
-
Dhampir
félisten
Így lesz kitolva a játékidő. A Zóna nem ereszt tovább egykönnyen, azért találni oly sok sztalkert végső nyugodalomban elszenderedve, akiket többé már sem vodka, sem egyéb orvosság föl nem ébreszt, a titkok felfedésének olthatatlan gyötrelmei számukra már nem kívánnak az igazság pillanatára szomjazó feloldozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest