- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
Csak kíváncsiságból. Moddb-n miért nincs fent a v1.3000 part 4?
-
-
Sajnálom, de én gondoltam túl ezt a játékot. Ez egy rakás szemét. A nagy gonddal megtervezett pályákon kívül semmiféle egyensúly nincs az egészben. Ez orosz mémekbe való, ahogy Nikolai meg is csinálta Lost Alpha DC in a Nutshell.
Eljutok a Bar-ig, majd kiderül, hogy mehetek vissza f@szba. Na sebaj, előtte megcsináljuk a jó öreg family rifle kvesztet. Csodák csodájára egy tucat bandita van berakva arra a területre, kettő meg beszkriptelve a sarokba a fegyver mellé. Mondanom sem kell az ai olyan zseniálisan van beállítva, hogy soha senki nem lő mellé. Ja de csak én, a gagyi szar talált fegyverekkel, mert ugye rendeset nem lehet találni, még Strelok fegyvere sincs a játékban, mert miért lenne. Venni meg nem lehet, mert a feladatokért vagy nem jár pénz vagy valami potom csekélység, amiből épp lőszerre futja.
Úgy voltam vele, hogy ezt még lenyelem, szaros 2 ruppóért elfogyasztottam 3 tár kalasnyikovba valót, meg az összes sörétet a random támadó állatokra. Mivel vissza kell menni garbage-ra, kifizettem, hogy oda teleportálhassak, le három bandita elé. Klassz, nem gond, miért nem futottam. Dark Valley felé még legalább 5-6 disznó támadt meg útközben, nem gond lefutom őket, de még sem, mert már gyorsabbak a játékosnál. Oké, megkerülöm őket, és sikeresen átjutok Valley-ba. Hogy ne legyen könnyű a játék, egyből a pálya betöltése után hat disznó és négy ilyen hosszú kezű torz humanoid támad rám, és a pálya elrendezése direkt úgy van megoldva, hogy el se lehessen szaladni. Miután hatodszorra sikerült kinyírni mindet az egyik szikla tetejéről gránáttal, átmegyek a rengeteg anomálián és a nagy semmi fogada meg 3-4 vadkan.Ha a készítők azt gondolták, hogy ettől lesz nehéz a játék, vagy így kell kihívást csinálni, rohadtul tévedtek. Ez nem más mint egy nagy FUCK YOU a játékos képébe.
Nem minden a felszín, a sok bele nem illő fegyveren meg grafikai elemen kívül én nem látom, hogy többet adna mint az alapjáték, egy két pár megabájtos balansz moddal. A hatalmas de semmit mondó pályák, a rengeteg csicsa de felesleges post proccess effekt, az innen onnan behúzgált modok nekem nem adnak semmiféle plusz élményt. Annyi nincs benne, hogy az új időjárási viszonyok mellett legalább az ellenség se lásson semmit pl a ködben, ha már én is csak 2 méterig látok. Az egész valahogy nem áll össze, grandiózus, de még is belebukik az idegesítő apró hibákba. Egyszerűen nem élvezetes ezzel játszani.
Én végig szenvedtem az összes részt megjelenéskor, bugokkal, játszottam modokkal, szoptam sokat, SGM alpha squadok és társai, de agyilag egyik se készített ki úgy mint ez. Biztos vagyok benne, hogy azért mert túl nagyok voltak az elvárásaim, de ez sajnos nem változtat az érzéseken. Sajnálom az egészet. -
Áh... már végigszenvedtem a military doksis küldit, eljutottam a Bar-ba. De nem kaptam rewardot se a military cuccok leadásáért, se az ott tálalt iratok leadásáért. Én úgy emlékszem minimum egy suit kijárt az eredeti játékban. Még a duty srácok se adtaknsemmit mikor segítettem kiirtani a disznókat... Na meg aki a Bar alaprajzának újratervezéséért felel az is megérdemelné egy pofont.
-
Csinálom a feladatokat és nincsenek rewardok. Egy 30-as lőszeer csomag 500 rubel. Hihetetlen.
-
-
-
-
Hogy lehet kikapcsolni azt a modot, amitől éjszaka nem lehet látni semmit? Az indító alkalmazásban kikapcsoltam, el is tűnt, de semmi nem változik... Nem lehet játszani, aki ezt kitalálta az nem normális. Lopakodj éjszaka ide meg oda de ha lámpát használsz game over. Ha nem azon az útvonalon mész ami ki lett előre találva, game over. Istenem...
-
-
Végre van hozzá időm és energiám újra kezdeni, na meg gépem. Jól eltalálták a grafikát, kimaxolva az én szememnek lenyűgöző a látvány. Remélem valóban opcionális a Sin küldetéssorozat
-
-
-
-
-
-
-
Mi az amit kaptunk dezoéktól?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
K*va nagy mi megy ott -
-
-
-
-
-
Ezeket olvasva én inkább várok még egy két évet...
-
válasz
Balathruin #7316 üzenetére
DX7-ben?
-
-
Melyikőtö szenved ennyit?
[kép] -
-
Nem úgy volt hogy aki adományozik az kap valami különleges ajánlatot? A mai napig egy visszaigazoló emailt nem kaptam...
-
-
-
-
Megvárom míg egyben tölthető.
-
-
-
-
válasz
Heroes fan #7033 üzenetére
Máshol offoljatok.
-
válasz
Balathruin #6993 üzenetére
Akkor nézze akinek te írtad
-
válasz
Balathruin #6991 üzenetére
[link] bocs a minőségért egy magos Athlonon vettem fel
-
-
-
-
-
-
válasz
Psychopeti #6913 üzenetére
Kizárt
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Balathruin #6743 üzenetére
Végül is a retro-t is szeretjük
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Kaszas1990 #6371 üzenetére
When it's done.
-
-
-
válasz
capulet75 #6278 üzenetére
Bocsi hogy beleszartam a homokozódba
Megnyugtatlak nagyon régóta nem játszok vele.
Kérlek emelj ki egy játékot ahol lehetett bármi olyasmit csinálni, ami a fő szál folytathatatlanságát okozta. Ja hogy más játékokban nem lehet fő szereplőket megölni, vagy nincs rá lehetőség. Még is én kérek elnézést, hogy olyasmit merek kritizálni amiben az értelmes többség egyetért és még pénzem is van benne. Még egyszer elmondom, hogy ez a topik nem a te véleményed játszótere. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
GypsFulvus2 #5954 üzenetére
Majd nemsokára megérkeznek a topik szakértői és meglátod
-
válasz
GypsFulvus2 #5952 üzenetére
Hogy mersz ilyet kérdezni, örülj, hogy ez van és ingyen van és amúgy is nincs rajta mit javítani mert tökéletes és nem tudtad, hogy csak egy ember fejleszti!!4!!!!444!!! -
-
válasz
capulet75 #5785 üzenetére
Nem akarom szétoffolni a topikot, és vitatkozni sem, csupán arra céloztam, hogy a gyermeki rajongáson és az elfogultságon túl létezik más vélemény is. Ha valaki a program és a fejlesztés nyilvánvaló problémáit (vitatható játékmechanikai megoldások, nulla marketing és kommunikáció) emlegetni, szerintem nem hiszti vagy indokolatlan vádaskodás.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest