- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #6808 üzenetére
Oh.. OK
Hogy nem esett le...
-
nubreed
veterán
válasz
kekeeci #6801 üzenetére
Igen köszönöm, Balathruin -nak is.
A Soup topikban már kérdezősködtem, igazából nem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, A Soupot vagy a Solyankát. Ugye a Solyanka elég nehéz és az angolosítása nem tökéletes, viszont nagyobb mint a Soup, a Soup nem annyira HC (emiatt ez szimpibb nekem, nem azárt játszom, hogy mazochista módon szívassam magam egy tök nehézre megcsinált játékkal, de imádom a Stalker hangulatot), és kisebb mint a Solyanka de mondjuk nagyobb mint a Lost Alpha, amit már próbáltam, az a bajom vele, hogy egy bizonyos ponton mindig kifagyott és emiatt feladtam, nem tudtam folytatni a játékot.
-
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #6797 üzenetére
Ja jó ezt nem tudtam.
Köszi.
-
nubreed
veterán
Egy egyszerű kérdés.
Még mindig a Lost Alpha a legjobb, legmasszívabb, legtöbb tartalmat adó mod vagy ha úgy tetszik kibővített, felturbózott teljes Stalker utód annak ellenére, hogy csak nem akar megszületni az a várva várt új patch vagy van már ennél jobb?
-
nubreed
veterán
Szóval egy bizonyos ponton mindig kifagy nekem a Lost alpha, bármit csinálok.
A moddb -n gondolom a legfrissebb fájlok, patchek vannak fent hozzá? Vagy "átköltöztek" egy másik helyre ahol vannak frisebbek? -
nubreed
veterán
válasz
GypsFulvus2 #5348 üzenetére
Nem tudom, de rohadtul nem akarnék emiatt új játékba kezdeni. Ugye az 1.0.0.3as patchnél is újra kellett kezdeni az egészet mert a mentések nem működtek vele. Most már túl sok energiát fektettem bele ahhoz, hogy újra kezdjem.
-
nubreed
veterán
És mi lett a megoldás?hogyan tudtál tovább játszani?
Engem nem dob ki az asztalra, mikor kiveszem a dokumentumokat a széfből, akkor adja a PDA a következő feladatot, ami ast hiszem az, hogy menjek az X18 -as laborba. Na, mikor megjelenik a szöveg a képernyőn, abban a pillanatban elsötétül a képernyő és kész ennyi, nem tudok mást tenni csak ctrl+alt+del, task manager és a játék exet kilövöm. Ez így nagyon gáz mert nem tudom folytatni a játékot sehogyan sem.
-
nubreed
veterán
Nálatok is lefagy a játék, pontosabban fekete képernyő lesz mikor a sinner nevű arcnak, aki a bányákban van kivesztik a dokumentumokat a banditák táborának a safe -jéből? Van erre megoldás? Így egyszerűen lehetetlen folytatni a játékot.
-
nubreed
veterán
válasz
Plazmacucci #5326 üzenetére
Remélem a következő patchnél nem kell megint teljesen előről kezdeni a játékot. Nagyon utálnám.
Egyébként az aktuális patchben azért sok mindent javítottak, előtte rengetegszer kifagyott nekem a játék. Most a patch óta egyszer sem. -
nubreed
veterán
válasz
Balathruin #5323 üzenetére
Köszi ez segitett, meg rájöttem, hogy annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy meg érzékelte és alkalmazza változtatásokat a játék, hiszen egy kis időre slsötétül a képernyő, de valójában nem történik semmi, újra kell indítani a játékot és úgy lépnek érvénybe a változások.
A használt cpu magok számát hogyan tudom beállítani? erre nem találok opciót. Konfig fájlban kéne szerkeszteni valamit? -
nubreed
veterán
Gondolom én vagyok a sokan ezredik aki megkérdezi ezt és bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de AMD videokártyán mit lehet tenni a low fps ellen? Akár mit csinálok, akármibők veszek vissza úgy tűnik semminek sincs hatása, sokszor csak épp, hogy karcolja a 20 fps-t a játék. Vagy az MSI Afterburner nem mérne jól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest