Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
csendes tag
válasz cheatergs #8321 üzenetére
Jaja, nagyon bosszantó. Emlékszem, hogy a ShoC-ban is ez volt, de az nem húzott fel annyira, mint a CS-ban. Igaz, a ShoC-ot nem sokkal a megjelenése utána vittem végig és csak 1x, akkor még valahogy túl tudtam lépni ezen a dolgon...lehet, hogy ahogy öregszem, úgy vagyok egyre kevésbé elnéző
Na mindegy, vetek egy keresztet a Clear Sky-ra, harmadszorra már biztos, hogy nem fogok nekiveselkedni, akármilyen tuti modot is ajánljon bárki is. Jobb híján elolvasom, hogy miről szól és mi a vége, ez van
Most nézem, hogy 98%-on áll a Lost Alpha magyarítása. Ahogy írtam is, a kisebb-nagyobb hibái ellenére nekem összességében bejött, szóval majd valamikor még 1x tuti végigviszem magyar felirattal is
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #8256 üzenetére
Nálam az ősidőktől fogva nem voltak ilyen fatális hibák egyik verzióban sem. Kisebb-nagyobb random crashek előfordultak, de azokat egy újraindítás mindig megoldotta. Persze mindig a hivatalos csupasz verziókat használtam néha egy fegyver tunningal megfejelve. Magyarítást se használtam soha.
-
Dhampir
félisten
válasz cheatergs #8250 üzenetére
Szerintem leszedtem első ízben. Viszont ha nem, akkor talán nem fog végigkövetni a bányáig... vagy mégis?
Annyira már nem emlékszem azokra a lényekre, de legtöbbször futva lehagyom a mutánsokat, már csak fegyverelhasználódás és muníciópazarlás helyett is.
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #8247 üzenetére
Az jó, ha végre kijavították a cuccos ládát, mert nagyon szemet szúró melléfogás volt ám És ugyanúgy a Pátriárka esete Radaron, aki kipurcan egy kitörés miatt mielőtt még leróhatná a tartozását. Vajon azzal mi a helyzet, mert ott egy egész mellékszál megy gajdeszre miatta. Ez a két eget verő hiba maradt az utolsó előtti frissítésben, amire emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz cheatergs #8235 üzenetére
Eszerint akkoriban a nehezebb utat választottam. Egy szál gatyóban gyalogosan visszakocogni Borongóson át (ugye így hívják?) a kedves banditákhoz, majd az épület belsejében kirobbant harcban az elhullottak fegyveréből szisztematikusan, sziszifuszi módon visszaépítkezni.
Persze ismerem azt a kijáratot is, odébb a kimérák és az álkutyák alaposan megkergettek.
"Borongós" (vagy mi a csuda) széleiben, minél közelebb a sziklafalakhoz szépen el lehetett osonni, csak egy-két anomáliára kellett ügyelni.
Gépjárművet jobbára csak egy esetben használtam, amikor kötelezővé tette a játék. Kicsit ügyetlenül kezeltem ezeket a gombokkal. Másrészt sokkal jobban szeretek szabadon jönni-menni, élvezni a földet-füvet a talpam alatt, a Zónán átnyargaló szél csókját az arcomon.
Ki kell élvezni a játék minden egyes pillanatát-percét.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
válasz cheatergs #8235 üzenetére
Valahogy ezt a mutáns sztori vonalat elég feleslegesnek éreztem.
Amikor kiengednek egy fegyverrel, én a Darkscape-en keresztül felmentem északra, közben a parton lévő bandita fészket is kifüstöltem sok újratöltéssel, így lett ellátmányom. Aztán később feladat is lett volna végezni velük, de mondom anyátok, elég volt egyszer.
#tarcsad
-
félisten
-
shield
őstag
válasz cheatergs #8207 üzenetére
Persze, hogy pár hétbe bele kerül. Nagyon sok mindent átvariáltak a modban, ahogy olvastam. Így az egészet újra végig kell nekik nézni, és ez csak az alapszöveg.
Akkor még vissza van a - Kiegészítő feliratozás, - Feliratszövegek javítása, programozás, paraméterezés.
Én is nagyon várom, remélem bele húznak a srácok.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Yutani
nagyúr
válasz cheatergs #8184 üzenetére
Köszi urak! Végül az lett, hogy bekommandóztam az épületbe, ahol a labor bejárat van. Az átszakadt födémeknél (ahol anomália van és lent a labor bejárata) az emeleten találtam egy 100%-os LR300-at a lyuk mellett, szóval érdemes volt császkálni egy keveset. Néhány monolitost és katonát kinyírtam, aztán lementem a laborba, most ott bolyongok. A vérszívós jelenet már megvolt és el is intéztem a dögöt egy sörétessel, amit szintén még fent az emeleten találtam a födémben lévő lyuk mellett.
#tarcsad
-
pszihopata85
tag
-
pszihopata85
tag
válasz cheatergs #8173 üzenetére
Mole egyszer magától dumál (nincs párbeszéd ablak), utána elmegy a lejárathoz ott megint beszél majd még meg is szólítom, ott írásban is beszélgetünk de semmi task változás...
1.4007-el nektek nincs ezzel probléma?
"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András
-
pszihopata85
tag
válasz cheatergs #8170 üzenetére
Ez az általad linkelt oldalról van:
"The player needs to find the Novel "Deep Darkness", Strelok's flash drive and leave the underground."A "Deep Darkness"-t nem találom.
Ebbe a videóban bemész a hideout-ra és ott a szekrény mögül felveszed a könyvet, akkor jelenik meg a "find the flash drive" task, gondolom ez után jelenne meg csak a szellőzőben a flesh.
A videóban 1.4000-es verzióval tolja. Úgy emlékszem 1.4005-ben simán megtaláltam ezeket.Nálam most ugyanúgy megy minden mint a videóban, csak nincs ott a könyv és szerintem emiatt a flash sem.
"Annyiszor van igazam, ahányszor csak akarom. Nem? De! NÉÉÉGY!!" Laár András
-
Kaszas1990
csendes tag
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #8092 üzenetére
Átkerült a "lassú járatra", mint az eredeti SOC-ban. Guggoláskor kell nyomni plusz ezt a gombot is (én a Ctrl-t szoktam hozzárendelni ehhez). Mondom, eléggé szétbarmolták a beállításokat így a végére. Van egy online frissítés is a launcherhez (a zászló jelzi rajta), de az csak egy opciót hoz arra, hogy játékindítás után lezárja a launcher panelt, vagy nem.
-
capulet75
addikt
válasz cheatergs #8079 üzenetére
Nem akarok örök életet meg végtelen lőszert. De azt igen hogy mire eljutok az erőműig, össze lehessen farmolni a pro páncélt és legyen megfelelően upgradelt felszerelés. Így is irreálisan bírják az NPC-k a lövéseket, még bőrkabátban is, szal nem hiszem hogy olyan nagy elvárás ez. Imádom a stalkert, az LA meg olyan mint ha karácsony lenne minden nap, de azért vannak benne bosszantó dolgok.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz cheatergs #8018 üzenetére
A Data Unpacker látja a confg mappát, de csak az, oa windows nem, hiába álítottam ár hogy minden rejtett mappát mutasson. Onnan meg nem látható az ltx, és a mappa nem másolható vagy szerkeszthető.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #7996 üzenetére
Kipróbáltam én is az utolsó verziót úgy, hogy idő előtt, a lehető leghamarabb odamentem Sötét Völgyben a Nivához és engedte javítani, de csak ha legalább már 85 %-ra csökkent az állapota. Mellesleg amint beültem, jött egy helikopter is és jól megszórt. De az a gáz, hogy nálam már van egy Repair Tool, nem tudom honnan és így fogalmam sincs, hogy van-e köze a javításhoz. Valahol már a játék elején szedtem össze, vagy kaptam valakitől. Ez az eszköz a leírás szerint nem fegyver javító szett hanem valami általános cucc amire azt írja, hogy mindenféle csavarhúzók meg ilyesmik vannak benne. Eldobni sem engedi, mint a többi szerszámkészletet és talán majd később megveszi valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Jhoness
újonc
válasz cheatergs #7886 üzenetére
Cheatergs, az nem egy láthatatlan anomália volt, hanem egy “növényszerű életforma”<— /azt hittem idézőjelben nem néz ki majd ennyire hülyén, mindegy/, ha óvatosan vissza mennél a gépkocsitelepre és az úttól nézve bal oldalon a bokros területnél szétnézel a földön, magad is megtalálhatod. Egy izgő-mozgó fűféle, ami olyan vérzést okoz, amit lehetetlen elállítani/ én is 50+ kötszert meg tudjaIstenhánydarab medkitet ellőttem/. Jó hír, hogy nem túl gyakori és a legjobb anomáliadetektor kijelzi ezt is a mappon, így nem futsz bele mégegyszer
Ja és ha már detektor... nem tudja valaki, hogy egy jó kis veles-t hol találhatok? Mert eddig csak Yantarban láttam a prof-nál horribilis áron.
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #7883 üzenetére
Néhány hely:
tools for rough work:
- a Bar területén, a Wild Territory részen a beszakadt tetejű házban
- Darkscape - egyik házban az elhagyott faluban (a kikötő közelében)
- Dark Valley - van egy fekete roncstelep, azon az egyik jármű kabinjában
- Agroprom alagsorában az alsó szinten az egyik víztartály melletttools for fine work:
- Yantar - Sakharov bunkere mellett van egy katonai leszállópálya
- Army Warehouses - a katonai bázis irodaépületében
- Dead City - a banditák faluja tornyában
- Countryside - a gátnálcalibration tools:
- Outskirts of Priryat - az X-7 labor lejárati hangárjában
- Pripyat underground - a darukezelő fülke feljáratában
- Pripyat - a monolitos bázis alagsorában (színház)
- Generators - a falu egyik pincéjében -
Jhoness
újonc
válasz cheatergs #7881 üzenetére
A monolith bázisos pályán(talán radar?)van az első calibration toolkit, amennyire én tudom. Így a labor x7 küldetésig kell eljutni, bár mivel maga a toolkit a labor bejárat előtt van, elvileg simán odakocsikázhatsz bármikor érte. jó lenne már kipróbálni a korábban kapott ötletet petrenkóval, de munka-suli-család mellett még nem sikerült időt szakítanom, pedig már nagyon kíváncsi vagyok.
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #7879 üzenetére
Eléggé szétszórtak, de könnyen észrevehetőek. Érdemes mindenfelé kutatni utánuk, mert nem csak a szokásos műhelyek és gépparkok körül fordulnak elő. Le lehet egyenként is adni őket és annak függvényében fejleszthetsz. Viszont érdemes csak egy szerelőre koncentrálni és annak leadni az összeset az elején.
Jhoness: BTR-t csak egyet kaptam ingyen a végén, amit a katonaság bíz ránk az erőműnél.
[ Szerkesztve ]
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #7756 üzenetére
Ha először játszol, akkor megszívatnak itt a lefegyverezéssel (persze ha a láda javítva lesz). De aztán annyi eszed csak lesz, hogy következőleg mindenedet a kocsiban, vagy valahol máshol hagyod, mielőtt Veleshez mész, aztán kijövet felveszed és úgy mész a banditákhoz
-
félisten
válasz cheatergs #7456 üzenetére
Sírnak, hogy olyan bugos, hogy bárcsak el sem kezdték volna fejleszteni az egészet, pedig ők is részt vettek benne (egyikük fordításban). Meg, hogy dezoék bár csak megbánták volna hogy belekzdtek. Aztán összeborulva kiverik egymásnak.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
PeL
addikt
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #7423 üzenetére
A valóságban a "buckshot" az sörétpatron. Sok apró ólomgolyót szór szét és rövid távon hatásos apróbb vadak és madarak ellen. A "slug" voltaképpen egy nagy, nehéz ólomgolyó nagyvadakra és pontosabb a söréteknél. A vadászok "brenekének" nevezik a slugot. Általában a Stalkerekben nekem a sörétpatron vált be jobban a mutánsok ellen, a slugot mindig eladom. Viszont a LA-ban sajnos egyik sem ér semmit szinte. Csak patkányokra lövöldöztem a sörétessel, hogy spóroljak a többi lőszerrel.
-
PeL
addikt
válasz cheatergs #7423 üzenetére
Shotgun kritikán aluli sebzéssel bír, mindegyik fajta lőszerrel. Miután Egy Bloodsucker-be belenyomtam egy teljes tárat közelről fejbe a SPSA-12 -esből inkább el is raktam.
Más:
Nimble nálam úgy gondolta miután odaadtam neki az SSP-100 ökológus öltözetet és ki kellene majd fizetnie később hogy öngyilkos lesz és odamegy a Cordon déli részén lévő military outposthoz lelövetni magát. Csak azt vettem észre hogy eltűnt, majd megnézve a térképet látom délen van. Már sejtettem hogy gond lesz, ha megpróbálom megközelíteni egyből lelövik a katonák, a küldi persze bukta, és a pénzem is oda lesz. Most nem tudom mit csináljak, hogy el lehet e onnan teleportálni valahogy, megmenteni esélytelen másképp.
-
PeL
addikt
válasz cheatergs #7414 üzenetére
Végre valaki aki nem csak a hibákat keresi és látja. Ez a baj itt a legtöbb emberrel, hogy ignorálja a bele fektetett munkát és csak savazzák a játékot. És valóban a hibák nagy része a motor ósdiságából és optimalizálatlanságából ered, amivel a dezowave nem tud túl sok mindent kezdeni. Csak próbálják kijavítani amit lehet.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz cheatergs #7386 üzenetére
Nálam dx11 van, majdnem full grafikán, és változik az időjárás, bár nem durván. Sokszor szép napos az idő, felhőkkel, süt a nap, máskor beborul. Esőt talán egyszer láttam.
Inkább a napos-felhős /borult idő változik.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
PeL
addikt
válasz cheatergs #7381 üzenetére
Én is DX11-ben nyomtam eddig mert ott legalább nem vágott ki 5 percenként mint DX10-ben. Lehet ott bugos az időjárás mint anno DX10-ben. Amit még észrevettem hogy pl. Sidorovich árukészlete nem változik. Ugyanazt árulja a játék kezdete óta, plusz amit eladtam neki ott marad minden. A játék elején felvásároltam tőle az összes kötszert és anti-rad -ot, azóta sem lehet nála kapni sose akárhányszor járok nála.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz cheatergs #7283 üzenetére
Skillpontokat az elvégzett küldetésekért kapsz majd, és a pda fülön alul lesz egy player skills opció. Ott mutatja az elérhető skilleket, rányomsz mellette a + jelre és ennyi. Pl. a cipelhető mennyiséget tudod növelni, ilyesmik. Elég ritkán ad pontokat amúgy.
Viszont honnan van usb-d? Nálam nem volt az új verzióban és nincsenek is skilljeim.9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz cheatergs #7277 üzenetére
Ja értem, akkor én azért nem találkoztam ezzel az opcióval mert csak néhány fegyvernél elérhető.
Én a Thundert meg egyéb fegyvereket szoktam tuningolni, az AK eddig kimaradt. Általában 2 különböző kaliberű fegyver van nálam meg egy pisztoly, így azért mindig marad lőszer valamelyikhez.
(lekopogom de eddig sosem volt lőszer gondom, bár ehhez az is kellett hogy felnyissák a szemem itt a fórumban hogy ki kell tárazni az eldobott fegyvereket)9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz cheatergs #7253 üzenetére
Sajnos lopakodni nem lehet a játékban, ezért én lelőttem ott mindenkit. Persze legkönnyebb fokozaton, de úgy is megizzadtam. Megpróbálhatsz sötétben visszamenni de ugyanúgy észrevesznek bármit csinálsz.
Vagy hagyhatod is az egész dolgot, a történet szempontjából nincs jelentősége.@ericdrawen74
nálam be van kapcsolva mindegyik, de nem tudom mi a jelentősége.[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
Sensut
őstag
válasz cheatergs #7228 üzenetére
Hát, ez van Viszont elég egyszer beírni és tovább úgy marad. Ekkor eltűnik a játékos modellje és helyette az önárnyék jelenik meg és helyreállnak a hangok.
Az autót Sötét Völgyben elég jól helyre szedték, most már lehet vele száguldani. Nem tökéletes, de jól irányítható és használható teherhordóként is. Az összes fegyvert belepakoltam amit a banditáktól és a monolitosoktól zsákmányoltam és leszállítottam vele Sidorovichnak. Annyi lóvém lett belőle, hogy mindent felfejleszthettem végre Azonban Veles ládájából még mindig idő előtt vissza lehet venni az elkobzott cuccokat a bányában. Ezt már annak idején kiszúrtam volt és azóta se javították még. -
Dhampir
félisten
válasz cheatergs #7106 üzenetére
Áh, ez csak játék. Már eleve a ruházatok golyóállóságának és egyéb fejleszthető tulajdonságainak lehetősége amolyan kreatív technológiai utópia, vagy mi a csuda, de már belegabalyodtam.
Vannak olyan (általam csak videókon látott) Stalker-modok is (Misery, Legendary), ahol egyből, illetve könnyen kinyiffantják a sztókört.(#7107) awacs
Pirulok.
Nem sok beleszólásom van a szakértő felhasználók tudásmagjába, maximum hangulatilag rontom itt a légkört néha, de időnként belenyúlok a csinálmányomba, ez van.
-
Dhampir
félisten
válasz cheatergs #7104 üzenetére
A szabad gondolkodás jegyében, szerintem mégis.
A realisztikussághoz kapcsolódóan írtam. Ez egy realisztikus környezetben játszódó mese. Csupán gondolkodtam róla, lehet, hogy más összefüggés sült ki belőle.
Más:
Lassan nem fogok ideírni semmit, mert valaki vagy beleköt, vagy félreérti amit írok. Sajnos változnak az idők, de ami pozitívum: tiétek a pálya, fiatalok, éljetek véle, amint tudtok.További jó játékot mindenkinek!
"Merkantilizmus, haver"
-
SaGa59
őstag
válasz cheatergs #7086 üzenetére
Ez a sebzésrendszer teljes félreértelmezése. A Stalkerekben a játékos pont ugyanolyan sebzést szenved el egy találattól, mint az emberi ellenfelek. Ha eltalálod a fejét, akkor ugyanúgy meghal, mint a karaktered egy tiszta fejlövéstől. Már csak emiatt is marhaság, amikor valaki azon agyal, hogy fel kell tunningolni a fegyvereket, mert akkor jobbak az esélyei. Nem, pont, hogy rosszabbak. Persze ha egy modban sokszoros mennyiségű a mutánstámadás (mint pl a secret trailsben), előnyös lehet a felhúzott fegyver stat, addig, míg szembe nem jön valaki egy ugyanolyan stukkerrel. Akkor viszont sanyi… Abban a modban pont az a lényeg, hogy bár rengeteg a mutáns, a valódi ellenség mindig az ember. A mutánstömeg arra szolgál, hogy kopjon a cuccod, de nem ellenfelek, ha észnél vagy. Egy bandita, monolitos, zsoldos már más kérdés… A nagyon erős fegyverek (az alapjátékhoz képest 4-5-szörös) miatt nagyon könnyű lenyomni valakit vagy valamit, de épp olyan könnyű elesni egy tűzharcban és számtalan olyan tűzharc van benne, amikor erősen esélytelenül indulsz (a szellem zsoldosok a kiképzés alatt, a monolitos brigád, amikor visszatérsz az erőműbe egy szál bicskával, stb…)
Sokan hiszik azt, hogy az ellen túléli a fejlövést. Nem, ha túléli, az azt jelenti, hogy egyszerűen nem találtad el. A fegyvereknek van szórása, ami a karakter szintjének növekedésével csökken. Az ellenfélnél is attól függ, a lövész milyen szintű. Ennyi.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
-
PeL
addikt
válasz cheatergs #7065 üzenetére
Én is 1080p-ben játszottam, hasonló configon mint ami neked van (feljebb írtam milyen volt). Maxon nálam is szaggatott. De ez max a motor ósdiságának köszönhető. Hiába írták át itt ott dez-ék, az alapja ugyanaz a közel tíz éves motor ami kijött a SHoC-al és már akkor is léteztek az X-Ray -nél sokkal jobb engine-k
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz cheatergs #7008 üzenetére
Akkor a Bethesda játékait nem szeretnéd, ott többször ekkorák a mentések.
Amúgy nem hinném hogy a LA van olyan hosszú hogy túllépd az 1GB-t mentésekkel. Amit még nem értek, hogy ha nagyon sokat mentesz akkor miért probléma ha helyet foglal? Szerintem még mindig kicsi a mérete darabonként
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest