- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Nehéz döntés. A solyankánál az emeli az adrenalinszintedet, hogy bármilyen kis figyelmetlenség miatt tölthetsz újra (exoban is kinyírnak egy lövéssel), a soupnál pedig a CTD-k, igaz ezt magyarul is játszhatod, hála Geri D.-nek.
A solyankát, ha taktikusan csinálod - távolról, egyes lövésekkel ritkítani az ellent, kialakult tűzharcokba csak akkor beavatkozni, ha valamely főbb szereplőt veszélyezteti stb. - akkor egész jól el lehet vele boldogulni. A rambózásra viszont szinte semmi esély, már csak a lőszerek csekély mértéke miatt is. -
Sensut
őstag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Mint ahogy itt is említettem, a Solyanka CP2 csak fanatikus stalkerezőknek ajánlott, mert valóban nehéz játék. A legnehezebb mod, amivel valaha játszottam, és nem ma kezdtem stalkerezni
Hogy miért nehéz, azt is leírtam ott. A Soup viszont egy átlagos nehézségű mod, ami mellesleg full magyar is már, és elég stabilan játszható, bár még vannak benne hibák. Viszont roppant hosszú és tartalmas az is. De szerintem ezeket nem a Soup topikban kellene megtárgyalni? Még a végén kirúgnak innen
-
Sensut
őstag
válasz
nubreed #5347 üzenetére
Engem miután szökés közben kidobott, mindig indítottam újra és az utolsó mentéstől nem volt gond. Csakhogy az nem egy fontos feladat miatt volt, csupán csak el akartam adni neki néhány fegyvert, amit inkább kikerültem. Valószínű, hogy a széf hibát valami előzmény generálja. Próbálj meg egy jóval korábbi mentést visszatölteni. Ez segített rajtam is az első végigjátszás alkalmával, amikor végzetesen beragadtak a Szürkével és Vakonddal való találkozás feladatai. Nem kellett új játékot kezdenem, csupán betöltöttem egy olyan korábbi állást, ahol még nem volt semmi előzménye ennek a feladatnak a PDA-mon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged