- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Nehéz döntés. A solyankánál az emeli az adrenalinszintedet, hogy bármilyen kis figyelmetlenség miatt tölthetsz újra (exoban is kinyírnak egy lövéssel), a soupnál pedig a CTD-k, igaz ezt magyarul is játszhatod, hála Geri D.-nek.
A solyankát, ha taktikusan csinálod - távolról, egyes lövésekkel ritkítani az ellent, kialakult tűzharcokba csak akkor beavatkozni, ha valamely főbb szereplőt veszélyezteti stb. - akkor egész jól el lehet vele boldogulni. A rambózásra viszont szinte semmi esély, már csak a lőszerek csekély mértéke miatt is. -
Sensut
őstag
válasz
nubreed #6802 üzenetére
Mint ahogy itt is említettem, a Solyanka CP2 csak fanatikus stalkerezőknek ajánlott, mert valóban nehéz játék. A legnehezebb mod, amivel valaha játszottam, és nem ma kezdtem stalkerezni
Hogy miért nehéz, azt is leírtam ott. A Soup viszont egy átlagos nehézségű mod, ami mellesleg full magyar is már, és elég stabilan játszható, bár még vannak benne hibák. Viszont roppant hosszú és tartalmas az is. De szerintem ezeket nem a Soup topikban kellene megtárgyalni? Még a végén kirúgnak innen
-
Sensut
őstag
válasz
nubreed #5347 üzenetére
Engem miután szökés közben kidobott, mindig indítottam újra és az utolsó mentéstől nem volt gond. Csakhogy az nem egy fontos feladat miatt volt, csupán csak el akartam adni neki néhány fegyvert, amit inkább kikerültem. Valószínű, hogy a széf hibát valami előzmény generálja. Próbálj meg egy jóval korábbi mentést visszatölteni. Ez segített rajtam is az első végigjátszás alkalmával, amikor végzetesen beragadtak a Szürkével és Vakonddal való találkozás feladatai. Nem kellett új játékot kezdenem, csupán betöltöttem egy olyan korábbi állást, ahol még nem volt semmi előzménye ennek a feladatnak a PDA-mon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest