Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
A Ficsoport nekilendült az 1.4007 fordításának
-
Aarpok
őstag
Zónában gazdag Boldog Karácsonyt minden S.T.A.L.K.E.R. -nek
-
Aarpok
őstag
válasz
Plazmacucci #8040 üzenetére
Majd kiderül amint játszol vele
-
Aarpok
őstag
válasz
Plazmacucci #6313 üzenetére
Ezért szeretjük
A COP - ban (alap) is vannak függőleges mozgású zsoldosok a szennyvíztisztítónál.A CS - ben Kaleczky - től jött ki a rácson keresztül az őt őrző sztalker és még lehetne folytatni a furcsábbnál furcsább eseteket,de mint mondtam ezért is szeretjük.
-
Aarpok
őstag
válasz
tatararpad #6260 üzenetére
Az már a te dolgod min nevetsz,de szerintem ne offoljunk itt tovább.
-
Aarpok
őstag
válasz
tatararpad #6257 üzenetére
Ezek szerint a többi részét a cikknek nem olvastad.Jó tudom internetes cikk kétkedve kell fogadni.Ígérem többé nem teszek ilyet
-
Aarpok
őstag
Kicsit off,de szerintem érdemes elolvasni: [link]
-
Aarpok
őstag
Mert az nem a VGA,hanem a proci órajele (1,9).Az egy alacsony fogyasztású procit takar,de tud jobban is pörögni.
(#5910) Dhampir Erre nehéz válaszolni,de kompromisszumokkal azért jól vinné szerintem.Az LA elég gépgyilkos,de maga Dezo is írta mit kell kivenni a beállításokban és akkor jól megy.Amennyiben kevesebb kompromisszumot akarsz ezen alkatrészek asztali változatai jobbak.Persze ha a mobilitás fontos akkor el kell fogadni amennyit tud.
-
Aarpok
őstag
Emppu85, Mans20
A sugárzás lesz a legkisebb problémátok (emlékeim szerint nem vészes).Mesteren játszva a tudósok narancssárga páncélja volt rajtam elég jól megvédett illetve még a zöld változat is remek védelmet ad a sugárzás ellen.
-
Aarpok
őstag
válasz
Plazmacucci #5538 üzenetére
Lesz az még rosszabb is mikor a fosztogató a 3. faluból fejbe dob gránáttal
(#5537) warmonger441 Úgy rémlik Vorogin - ál tudsz csatlakozni.
-
Aarpok
őstag
válasz
warmonger441 #5530 üzenetére
Kaptál figyelmeztetést méghozzá Szidotól,hogy lehetőleg fegyver nélkül old meg a helyzetet.Van megoldás a problémádra nézd meg a fórumtárs linkjét.
-
Aarpok
őstag
válasz
Plazmacucci #5368 üzenetére
Téves már az első javítással is végig lehetett vinni.
Persze a harmadikkal sokkal simábban.
-
Aarpok
őstag
Üdv újra a zónalakók között!
Egyetértek veled abban,hogy a freeplay elégé szegényesre sikeredett.Eddig 4 alkalommal toltam végig a játékot és a 3. és 4. nél már nem is mentem a freeplaybe.A másik problémát abban látom bár fejlődött az AI az első kiadás óta,de még mindig buta tud lenni.Abban is igazat adok neked a sok terület ellenére üresek a pályák és tényleg alig lehet emberekbe botlani.Azonban még Dezoék hegesztik a játékot és szerintem javul még a játék helyzete.
-
Aarpok
őstag
válasz
cheatergs #5304 üzenetére
Volt már itt szó róla,hogy az utolsó javítással változott a viszony megjelölt és a Vétkek közt (alapból semlegesek).Arról is volt szó,hogy nem kellene őket bántani Fox kiszabadításánál,mert később ez problémát okoz.Megoldás is van rá keress rá a fórumban.
Az X18 as laborhoz pedig a Vétkek vezére adja meg az ajtó kódját amin be lehet menni (5271 a kód ha jól rémlik) -
Aarpok
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #5263 üzenetére
Persze ezt neked kell eldöntened,hogy megvárod e a 4. javítást.Nekem már az elsővel is sikerült végére érnem persze nem volt egyszerű (erőműnél és a generátornál sok volt a crash).A másodiknál elrontották a mocsarast részt (volt megoldás rá).A harmadikkal simábban ment a végigjátszás (volt crash,de nem számottevő és a folytatni lehetett betöltés után).
(#5264) vhw Igen eltérőek a tapasztalatok ez ügyben,mint mondtam nekem nem volt gondom velük a módoktól viszont hajlamossak lettek kiakadni.
-
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #5235 üzenetére
A kereskedőt sajnos a falba ágyazott monolitosok kergetik el.Környéken járva hallottam a mesterlövész puska hangját viszont a kezelőjét azt nem láttam.Véletlen vettem észre,hogy a falban függölegesen mozognak és csak egy pillanatra válnak láthatóva és akkor kell kilöni őket.Ez azonban az elmenekült kereskedőn nem segített sosem láttam újra.
-
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #5176 üzenetére
Persze én simán végigvittem.Az,hogy kinek mi a játszható az egyéni kérdés.Javult az AI,de néha még nincs a helyzet magaslatán.
Arra azért figyelni kell,hogy változtattak a Vétkek(Sin) és megjelölt kapcsolatán.Alapból semlegesek,de ha Kordonban kinyírod őket akkor a bányában ezért bosszút állnak.Vannak akiknek ennek ellenére sikerült túlélni az esetet rá is kereshetsz itt a fórumban,hogy hogyan. -
Aarpok
őstag
válasz
Getoutofhere #5166 üzenetére
Az AI mindent tud az súg az NPC - nek.Választási lehetőséget ad a játék itt megcsinálhatod vérontással illetve a nélkül is.Borovnál azt csináltam megvártam amíg kimegy magamhoz vettem a doksit és futás kifelé (kaptam 1 - 2 a seggembe,de túléltem).Ez után a monolit bázison jelszó ellenében újra beengedtek.
-
Aarpok
őstag
Először úgy csináltam beszéltem Petrenkóval fel a toronyba ki a tetőre és a halott szolgálatostól elcsórtam az RPG- t.Nem volt egyszerű vagy 20. - ra sikerült is életben maradnom.
Rájöttem úgy is lehet előbb az rpg -t és utána beszélni Petrenkoval így sokkal könnyebb volt.
-
Aarpok
őstag
Mindig is mondtam utálom a laborokat a sztalkerben,de a LA óta még jobban
Szóval én azt csináltam miután visszakaptam az irányítást az irányítót próbáltam rögtön likvidálni,hogy ne dülöngéljek annyira.Ezután vissza a hátsó szobába ekkor a számlálás abba marad majd újra ki és megvártam a puskás egyéneket odafent és fedezékből adtam nekik (ha meglátnak jönnek mint a parancsolat).Elfogytak akkor kényelmesen lekapcsolgattam a kapcsolókat.
-
Aarpok
őstag
válasz
Plazmacucci #5090 üzenetére
Mostanában én se állok neki kivittem vagy 4 - szer
(#5091) BMW001 Nem hallottam ilyen javításról meg eddig csak patchelték a játékot.Amint lesz új abban lehet már javítva lesz amit írtál.
-
Aarpok
őstag
Igen itt a 3. patchben nem is segít elintézni a katonákat áll feltartott kezekkel azt jó napot.Megvárja amíg kicsinálja Sztrelok őket és ha nem akad el a folyamat odafut a labor bejáratához és kinyitja.Velem is előfordult,hogy nem jött visszatöltés próba újra ekkor már megérkezett.Az első és második patchnél még jött velem harcolni ezt most miért kellett megváltoztatni azt nem tudom.
-
Aarpok
őstag
válasz
Antonius1978 #5023 üzenetére
Szerintem elég jó készlete van persze ha szerencséd van és megjelenik.Furcsaság az a dologban,hogy abban az épületben van ahol a monolithosok a külső falon keresztül függőlegesen mozognak és csak néha láthatóak.
Ezért volt olyan,hogy mire odaértem volna hozzá köddé vált.
(#5022) Sensut Nem normális,de így van sajnos.Először a monolit küldetéseket kell csinálni ami után elvisznek hozzá,majd jön a kitörés és ezzel be is fejeződik a szál.Amennyiben Nomád feladatát csinálod és elbújsz a kitörés elől utána már nem tudsz a Pátriárkával beszélni,mert kiterülnek.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #5011 üzenetére
Persze az lenne a legjobb,de azért ahol az ember sokszor megfordul oda kellett volna pl Csernobil.
(#5010) BMW001 Yantarban a sztalkertől kapsz Sevat,az x16 - os után kutatva (ahol omlás miatt nem lehet továbbmenni) ott az egyik szekrényben tudósruha (narancssárga).A Vétkekkel ha jobban maradsz beajánlanak egy titkos kereskedőhöz Pripyatban (PDA jön az üzenet).Pripyatban a tudós küldetése után szintén hozzád vágnak egy tudósruhát.Van ruha és még venni sem kell.
-
Aarpok
őstag
Én is nagyon utáltam ezt az underground - ot.Mondjuk én egészséges ruhával és elég sok ellenanyaggal indultam neki.Volt hogy sugárzó területen kellett még harcolnom is.Szóval ez a szakasz kiváló a játékos szivatására.Yantarban van exos sztalker ha jól rémlik az tud javítani Petrenko azért elég messze van innen ezért nem értem miért nem tudtak mondjuk csernobilba egy szerelőt rakni.
-
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
Az a kód tutira nem jó,mert az az x18 - hoz van.Kellene találnod egy holtestet (mutatja a minitérképen fehér pöttyel) ott két zsonglőr is mászkál vagy a holtestnél vagy mellette kell lenni egy PDA - nak abban van a kód az ajtóhoz.Nem tudom,hogy mindig mást generál e a játék,de nálam 3823 volt a kód.
(#4969) Időjós Oda csak a kódos ajtón keresztül tudsz bemenni.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #4957 üzenetére
Ha lett volna ott biztos becsomagolom a frigoba, de sajnos épp nem volt a közelben ezért a hagyományos módszert alkalmaztam tele pumpáltam ólommal
(#4955) Időjós Mikor véget ér a videó (nagy fehér fény) és magadhoz térsz az emeleti szobában már akkor érezhető a jelenléte és csak várni kell míg a vezérlőhöz odaér.
-
Aarpok
őstag
válasz
#16939776 #4949 üzenetére
Első feladatom az imbolygást megszüntetni.Az irányító kinyírása után már csak a zombinak álcázott emberkéket vártam fent.(ha kimész a vezérlőből a hátsó ajtón abba marad a számlálás,amint visszamész kezdi újra).Amint elfogytak a fegyveresek simán lekapcsolgattam a kapcsolókat.
-
Aarpok
őstag
A képből nem látszik,hogy hol vagy.Az x16 - ban érkezéskor rögtön egy tudósba botlunk (ő is annak néz minket) őt csak követni kell.Elvisz egy Dimitri nevű tudóshoz,beszélgetnek majd feladatba adják,hogy be kell kapcsolni a szerkezetet.Lépcsőkön haladva be kell kapcsolni végül ahová vitt a tudós azt kell bekapcsolni.Ezután jön egy videó ami után amit eddig bekapcsoltunk azokat most le kell.Időre megy a dolog lesz halom zombi és irányító is.
-
Aarpok
őstag
válasz
Getoutofhere #4939 üzenetére
Gondolom mivel az LA jobban kötödik a Shoc - hoz ezért nem változtatták meg az artifaktok felvételi módját.Detektoros arti felvételt a CS - ben vezették be és a COP örökölte azt.Szerintem az LA - ban is olyan durva a kitörés,mint a COP - hoz készített atmosfear 3 módban.
-
Aarpok
őstag
válasz
MPowerPH #4935 üzenetére
Nos tudom nem vigasztal,de nálam a legutolsó patchel 1 - szer akadt ki az egész végigjátszás során.Még arra emlékszem,hogy az elsőnél meg 5 lépésenként a generátoros pályán.Szóval én azt mondhatom javult a helyzet.A képződményekhez nem kell detektor a földön találod őket szétszórva csak fel kell venni (úgy mint a Shoc - ban).
-
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
Nos igen a föld alatt van mindkettő.Ahol üldögél a sztalker ott tátong egy jó nagy gödör közepe felé egy lyuk amiben egy létra.Ott kell lemenni.Leértél fordulj jobbra majd alagútban válts rámpaoldalt és keress egy folyosó bejáratot.azon haladva egy terembe érsz és az egyik polcon lesz a vezeték.Teremben két ajtót is találsz az egyiken ha bemész egy csoport vérszívó fog várni azokat kinyírva megkeresheted a fegyvert.Érdemes megcsinálni már csak a jutalom miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged