- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
dezowave #7670 üzenetére
Hi
Rostock-i bárnál egy két túlélő van, aki eddig javított azt már nem találom.
Construction Site-on megszereztem a tranzisztort és a szerszámokat illetve a kulcsot, de olyannal aki javított volna nem találkoztam.
Az erőműig még nem jutottam el.
A DC patch nincs fenn, próbáltam de eldobta az addigi mentéseim, illetve az addig folyamatosan futó grafikai beállításaimból képnézegető lett.
Végül jobb híján visszasétáltam a Cordon-ig javíttatni.üdv
-
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave #7579 üzenetére
Tenyleg ? Toled meritettek ihletet a COP-hez ? Reszletezned, hogy milyen otleteid voltak ? Csak a kivancsisag hajt
A hibara visszaterve, nagy a gyanum, hogy a monitorkartya volt a ludas, ugyanis valami osdi szerkentyu volt, most betettem egy FirePro V4900-ast, lam azzal hogy megy, kellene minden menjen.
Ez abbol szurtem le hogy a kartya lehet a hibas, mert tegnap feltettem a Wind of Time COP modot, es csak static lightninggal meg, a tobbivel azt csinalta, mint amit fennebb irtam, szoval szinte egyertelmu, hogy a kartya vacakolt, az otthoni gepemen siman ment 3 giga rammal, es egy 1 gb gyengebb monitorkartyaval.Egyuttal a Priboi Story-dat is leszedtem, de az is kiakad, meg tudna valaki mondani, hogy pontosan miket kell feltegyek, hogy mukodjon ? Az alapjatek az 1.04, vagy 05-os ? Mert azt sem tudom...
Meg van patch is hozza, meg valami Overhaul, ez a kifejezes mit takar, mi van a modban, mas modoknal is lattam ilyen Overhaul pakkot... -
Antonius1978
addikt
válasz
dezowave #7564 üzenetére
Udv, lenne hozzad egy kerdesem, az sem baj ha kesore valaszolod meg.Nem tartozik szorosan a Lost Alphahoz, azt 2013 aprilisaban vagy 2014 ?! na mind1, amikor kiadtatok, vegigvittem.
Nem nagyon ajulok el a ShoC-tol sem a modjaitol, jobban szeretem a COP-t, viszont van par gyongyszem amit nagyon elveztem, majd a LA is ujra vegigtolom egyszer, de tul sokat locsogok, nem ez a lenyeg.
Feltettem az OGSE modot, es most ujabban is valami ujabbat, nem jut eszembe a neve.A lenyeg az, hogy jatszom, jatszom, es egyszer a kepernyo elsotetul, elojon egy kerreges a hangszorokbol, es minden meghal, ugymarad a gep lefagyva fekete monitorral.Ez szerinted monitorkartya hiba lenne, talan tulmelegedik, vagy esetleg epp az altalad vazolt valami hangkartyas marhasag miatt csinalhatja ezt ? -
->Raizen<-
veterán
válasz
dezowave #7469 üzenetére
Köszi a munkátokat egy év után hogy felraktam a 1.3as lost alphát örömmel láttam hogy jött a frissítés. Mindent maxon az 1.3-as megölte még a gtx 1080as karit is. Most átgondoltabban a preset kapcsolót maximumra tolva játszom 970el és bírja. Annak annyira nem örülök hogy amd kártyával chrashel a program, nem vagyok hajlandó lemondani róla így már nem is lesz emiatt amd kártyám pedig a vega érdekelt volna.
-
-
válasz
dezowave #6705 üzenetére
Köszi! Egyelőre leszedtem teljesen, de újra fogom rakni tisztán (alap+patch), és nem fogok mellette letölteni sok szálon. A Lost Alpha ugyanis nagyon bejött. Kipróbáltam a StalkerSoup-ot is, de nem kellett 10 perc se, hogy kiábránduljak belőle, szóval azt szeretném, ha a Lost Alpha lenne működőképes. Ha valami baj lesz megint, elküldöm a megadott címre a log-ot!
-
PeL
addikt
válasz
dezowave #6493 üzenetére
Azért van benne némi igazság. Ott van pl. a Radar pálya. Van pár monolithos rajta mielőtt ki nem pucoljuk onnan őket, utána freeplayben viszont egy árva lélekkel nem lehet ott találkozni. De ez igaz általánosan kb az összes pályára L.A.-ban, freeplayben szinte teljesen kihaltak. Nincsenek járőröző csapatok, nem találkozni váratlan összecsapásokkal mint a régi stalkerekben, tök nyugodtan lehet sétálgatni, még mutánsok sem nagyon vannak. Egyszerűen nincs akció miután végigvisszük a játékot, nincs ami miatt azt mondanám hogy tovább játszanám.
-
Dhampir
félisten
válasz
dezowave #6493 üzenetére
Azt tapasztaltam, hogy küldetések során, útközben folyton megtámadott valami; "manó" kutya, patkány, rágcsa, zombi, emberek, futkározni nem sokáig lehetett az alapbeállításokkal. A további tesztelés még bőven várat magára, de a múltkori belekóstolással így is izgalmasnak bizonyult.
-
Dhampir
félisten
válasz
dezowave #6490 üzenetére
Köszönöm a jó tanácsot!
A későbbiekben majd még jobban fel kell fedeznem ezt a szép játékot, mert eddig csak belekóstolhattam, de az alapjátéktól eltérő változások ellenére megfogott a hangulatával.
Korábban panaszkodtak, hogy kihalt a Zóna, hát én nem ezt tapasztaltam. Nem sokáig lehetett üresjáratban lötyögni, valami mutánscsapat, patkányok, mifene mindig előkerült a mezőről, s mivel hamar kimerültem, még elfutkosni sem messzire bírtam, taktikázni kellett, mert ezek a dögök szívósan a sztalker nyomában maradnak.
-
-
hubai1979
őstag
válasz
dezowave #5227 üzenetére
Mester nem is tudom hogyan köszönjem meg az eddigi munkádat amit a sok stalker rajongókért tettél.
Lenne egy hülye vagy buta kérdésem,sokáig gondolkodtam,hogy kérdezni merjek-e.Már a fallout 3-ba tettek bele egy kis stalkert(van egy jó pár mód),nem-e lehetne fordítva is,mondjuk egy V.A.T.S. rendszert egy bizonyos szint vagy pont elérése után(vagy csak úgy egyszerűen),jó ezek nélkül is tuti a játék,amit létrehoztatok,de gondold csak el,ez a dolog nagyon ütne.Örök hála mester.
-
M@trixfan
addikt
-
FW190ace
csendes tag
válasz
dezowave #1540 üzenetére
Akkor én itt szeretném megköszönni a munkátokat! Tényleg példaértékű dolgot vittetek véghez! Csak gratulálni tudok! Bár még nem tudtam kipróbálni, de az erőfeszítés, időráfordítás mindenképpen tiszteletre méltó és biztos, hogy rengeteg óra kellemes időtöltéssel leszünk gazdagabbak, amit csak nektek köszönhetünk!
-
rétisün
veterán
válasz
dezowave #980 üzenetére
köszi az infókat!
azt hiszem, mindannyiunk nevében itt a fórumon mondhatom, hogy sajnáljuk hogy így jártatok, de persze a játék továbbra is ugyanúgy várós
lesz valami következménye a kiszivárogtatásnak? lehet egyáltalán ilyenkor tenni valamit, főleg hogy igyenes lesz végül is? (bár éppen emiatt) a GSC sem tesz semmit?
ha egy kicsit visszaolvastál, itt is kívántak a jóembernek(?) nem túl szép dolgokat -
-
-
-
RobberBaron
tag
válasz
dezowave #681 üzenetére
Modellezéshez, animáláshoz és C++-hoz pont nem értek sajnos. Level editor, xrLC, xrAI, alife, gulag, npc logic, nagyon alapszintű LUA scripting, kb. ennyi amit tudok.
Magyarításban szívesen segítenék, pár magyarítást már csináltam is SOC modokhoz.
Ha van még jelentkező, az xml-ekt szét lehetne osztani, igaz, egy jó magyarításhoz játszani is kell az adott játékkal, ismerni a küldetéseket stb. stb... -
-
M@trixfan
addikt
válasz
dezowave #352 üzenetére
Én csak a post szövege alapján matekoztam ki, semmi egyebet nem állítok vagy "nem fogadok el". Így is, úgy is nagyon várja már mindenki, mai időkben pont a kisebb független csapatok munkájában maradhat meg az az eredeti többlet ami miatt nem egy átlag massza lesz az egészből. Azért azok sem gonosz emberek akik egy teljesen autentikusan restaurált Stalker játékot vizionálnak a Lost Alpha-ban. De mondom, én nem állítottam ilyesmit, csak "elvégeztem a matekot" a szöveg alapján.
-
-
-
M@trixfan
addikt
válasz
dezowave #288 üzenetére
Ez számomra egyáltalán nem volt kérdés! Az igazi Stalker rajongók szemében ez az egyik leghitelesebb, legjobban várt ötlet. Persze vannak más jó modok is, de a Lost Alpha egy másik szint. Ha elkészült és van lehetőség Stalker 2-n dolgozni akkor ezúttal már remélem csatlakozni fogsz a projekthez. Elég sokminden kering fórumokon S2-vel kapcsolatban, én bízom benne, hogy egyfajta taktikai kivárás van ezzel kapcsolatban, hogy ne kallódjon el a játék, a sok befektetett munka.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest