- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Újratelepítettem a játékot, csak a legutolsó patch-el, de még mindig ugyanúgy kifagy amikor a doktorral találkozok az ingoványban.
Ezt írja ki hibának:Expression : fatal error
Function : CTexture::Load
File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
Line : 216
Description : <no expression>
Arguments : Can't open video stream -
mickemoto
őstag
Az ingoványban amikor a doktort kell felkeresni ott mindig összeomlik a játék.Van erre valami megoldás?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4192 üzenetére
Én úgy jártam, hogy felraktam Object Dynamic Lighting magasra, van 30-40fps mondom hú de jó, de jó ez a patch, majd Sidorovichnál körbenézek, és ahogy nézek körbe, 10-15 fps, majd 0, nagy nehezen kimegyek, kint van kemény 0(igen, nulla) FPS
-
Én komolyan nem értem mi van ezzel az izével. Belövöm a játék grafikáját, megvan az 50-60 fps. Aztán 10-15 perc múlva gondol egyet, és ugyanazon a területen beesik 30 alá, és ott is marad. Wut?
-
borovi
aktív tag
ehhh! megvan az első crash. eléggé lehangolódtam.
-
vhw
addikt
Nem tudom volt-e már róla szó, vagy lesz-e egyáltalán, csak kíváncsiságból érdekelne, hogy mégis körülbelül, nagyságrendileg mennyi ember támogatta anyagilag is az LA-t? (bár kétlem, hogy nyilvános lenne, de ha az összegről is lenne valami kép...)
Egyébként hogy zajlik egy ilyen program pénzügyi része? Hisz a srácok valamennyire kész alapokra építkeztek, ezzel hogy számolnak el és kinek?
(Csupán kíváncsiságból érdekel, hogy mit érhet el egy tisztességes csapat, még ha csak egy masszívabb modról is van szó. És mit egy West Games-es banda a meglehetősen gyanús aktuális Areal tervével)
-
vidaila
senior tag
Magyarítással máris sokkal élvezhetőbb lett
-
shield
őstag
"A kicsomagoláshoz használd a Totalcommandert, csak .dbx plugin kell hozzá. Simán kilehet másolni az állományokból ami kell és vissza is lehet másolni. Amikor a .db fájlt nem nyitja meg, akkor hozzá rendeled a programhoz (pl. .db7 vagy .db8) ekkor ikont is ad a fájlhoz és ezután az ilyen nevű fájlt már megfogja nyitni és látod is hogy melyik fájlnál van a TC ikon. Remélem azért érthető amit írtam."
IDE felraktam a TC-t és a plugint. -
mickemoto
őstag
A bányába belépéskor, az autós üldözés után nekem azt írja ki a küldetésre hogy: " Menj mélyebbre a bányába - nem teljesített.Kicsit sokat szöszmötöltem mielőtt bementem volna talán azért?Kapok is egy rádióüzenetet hogy ne menjek beljebb mert a kordonban felidegesítettem valakiket és hogy keressem meg a szolgálat vezetőjét.
Az a baj hogy nincsen korábbi mentésem és nem tudom hogy ha időben bemennék a bányába akkor mi lenne, mert így akárhányszor bemegyek valaki hátulról mindig fejbe kólint és meghalok.capulet75
Én úgy tettem fel a legújabb patchet hogy előtte fent volt a korábbi is.Nem lehet hogy az zavar be néhol? -
capulet75
addikt
Na újrakezdtem az egész cuccost, legutolsó peccs meg magyarítás. Annyi gebasz van hogy a szeméttelepen a szürke csak ismételgeti hogy " tenk jú a segítséget, meg h infója van számomra" de baromira nem mond semmit csak ezt osztja folyamat, és emiatt nem lehet továbbmenni.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Plazmacucci #4173 üzenetére
Elvileg kéne,ha nem is sokat,de kéne.
-
-
=WiNTeR=
senior tag
Visszavonom az optimalizálásról alkotott véleményemet, nem igazán lett gyorsabb az LA 1.3002 alatt
-
A Use DX10.1 instead of DX10 kapcsoló dob valamit az fps-en?
-
lsc
nagyúr
Magyarítás. Köszi a készítőknek, megy.
-
capulet75
addikt
Kicsit kiestem a ritmusból, voltpár viharos hónapom most.
-
-
capulet75
addikt
A patchek egymásra épülnek vagy elég az utolsó?
-
Shogo_84
csendes tag
Igen, létrehozva a mappákat, és belehelyezve az átírt fájlokat, azokat fogja használni elsődlegesen.
Itt vannak a beépített új fájlok, kiszedve az adatfájlból.
Érdemes a szerkesztéseket újra megcsinálni, mert változtattak ezt azt a fájlok némelyikében.
Régit visszamásolva gondok lehetnek (pl megint lesz dupla hálózsák) -
roby71
tag
válasz
Süni 1985 F #4159 üzenetére
-
bacika
csendes tag
Minden jó eddig, esetleg tud valaki olyan parancsot ami kiírja az fps-t valamelyik sarokba, vagy használjak külön progit ha érdekel?
-
PeL
addikt
válasz
ericdrawen74 #4153 üzenetére
Le is kell szednie, mert behelyettesíti a szabványos stalker .db formátummal, beépíti a gamedata fájljait, azért tűnik el. A patch readme-jében is írják:
It will wipe the previous patch
content, as well as gamedata, and bins directory from the game. So if you had
modded files, make sure you back them up before you run the patch.modolni ugyanúgy lehet, ahogy eddig, csak vissza kell másolni a modolt gamedata fájlokat (feltéve ha kompatibilisek a legújabb patch-el)
-
=WiNTeR=
senior tag
Nakérem, aggodalomra semmi ok, csak a system és actor ltx-eket szépen a helyükre bepakoltam, és újra 5 tonna a teherbírása szerencsétlen Marked One-nak
-
-
PeL
addikt
válasz
megtorlo222 #4147 üzenetére
Töröld le és tedd fel újra az alap Lost Alpha-t, majd rá csak az 1.3002-es patchet. Ez tartalmazza az előző patchet is, szóval az 1.30013-ast el is távolíthatod a gépedről teljesen. A telepítőket futtasd rendszergazda módban, meg magát a játékot is majd.
(#4148) ericdrawen74: Nem kell az 1.30013-at feltenni, írtam hogy miért. Csak kavarodást okoz.
-
ericdrawen74
senior tag
Nálam az új patch kitörli a gamedata mappát. Telepítsd a 1.30013 patch-et az telepít egy gamedata mappát a játékba, majd másold ki egy másik helyre (később még jól jöhet) aztán tedd fel a 1.3002 patchet. Csinálj egy gamedata mappát és másold be a szerkeszteni kívánt fájlokat. A teljes gamedata mappával nem indul.
-
megtorlo222
csendes tag
válasz
ericdrawen74 #4145 üzenetére
Hali!
Kicsit elakadtam tudnál vagy tudnátok segíteni.Újra felrakom a játékot.
Ezt követően ugye felrakom az 1.3001 patchet.
Ezután ki kell törölni a gamedata mappát és úgy felrakni a 1.3002 patchet?Mikor én símán az 1.3001 ugyán patcheltem az 1.3002-őt akkor összeomlott a gamem de a gamedata az benne maradt.
Másodjára felraktam a gamet, 1.3001 patch majd 1.3002 patch és ez után kitöröltem a gamedata mapát és így elvileg futogat.Segítenétek hogy hogy kell feltenni normálosan mer mindenki azt írja h eltűnik neki a gamedata mappa, de nekem meg ki kell törölnöm hogy fusson a játék.
Valaki leírná a telepítések, patchelések menetét. Előre is köszi.
-
bacika
csendes tag
valaki fel tudná rakni a fájlokat, módosítás nélkül, átírom és kipróbálom
-
rétisün
veterán
az lesz a legszebb a gamedata mappa eltűnésében, hogy az kell(ene) a magyarításhoz is, legalábbis az eddigi stalkerokban mindig a gamedata mappában volt a magyarítás.
persze az is lehet, hogy egy gamedata mappa, amiben csak a magyarítás van, az is működni fog.(#4143) =WiNTeR=: pont ezt
mondtamírtam én, is csak lassan -
=WiNTeR=
senior tag
Mondjuk utólag létrehozva a gamedata mappát és a szükséges ltx fájlokat bemásolva elvileg mennek a módosítások, bár most nincs lehetőségem kipróbálni, szal nem biztos.
-
virkir
veterán
válasz
Plazmacucci #4136 üzenetére
Semmi baj nem lenne ha lennének vezetők, vagy mifenék voltak akik átvisznek egyik pályáról ahová szeretnéd de k... nem vicces azzal elbaccni a játékidőmet, hogy nyolcszor fordulok a bárba vagy sido-hoz mire lepakolom a cuccaimat.
Arról nem is beszélve amikor már van egy rakat olyan dolog ami "jó lesz még valamire" aztán lásd mint fent caplathatsz fél órákat mire mondjuk ruhát vagy fegyvert cserélsz esetleg feltöltenéd a lőszerkészleted. -
bacika
csendes tag
válasz
Plazmacucci #4136 üzenetére
Az oké hogy élvezetes, de nem akarok minden csata után 30p gyalogolni, vagy 5-6szor fordulni, max súly az 1000 kg volt eddig, örültem is mikor bejött az ára
-
mickemoto
őstag
Nos, azt kell hogy mondjam nagyon rendben van a játék.Eddig az AMK meg Way in Pripyat modokkal vesződtem a patch-re várva, de azok nem tettszettek.
-
-
zozimoto
aktív tag
Üdv. Cordonba van egy katonai bázis benne computer és széf. A hozzájuk tartozó kódokat tudja vki, vagy hol találom?
-
Aarpok
őstag
válasz
Lomha 8V #4131 üzenetére
Igen szerintem is elég jól összekalapálták a játékot.Sötétvölgyben vagyok és eddig 1 - szer akadt ki agroprom területen.Érezhetően jobban fut bár én csak statikussal futtatom.Az előző patch - el is már végig tudtam vinni mondjuk a generátoros pályán téptem a hajam az 5 lépésenkénti crasheknél és bár elmenetem újra az erőműig a freeplay - ben,de nem adott senki sem küldetést egy volt de az meg bugra futott.Szóval egyre jobb a játék és bízom benne a magyarítás is hamar elkészül.
-
bacika
csendes tag
Üdv!
Lesz , vagy van rá mód, hogy a súlyhatárt, mint a patch előtt módosítsam?
Mert jó jó az az 50 kg, de szeretek gyűjtögetni, azaz minden ami mozog mozgásképtelenné tenni és elvenni amije volt
Illetve a magyarításról tud valaki valamit, kb. mikorra készülhet el? -
capulet75
addikt
-
Lomha 8V
addikt
Szerintem ezzel a patch-el nagyon jól belőtték a dolgokat. Kb. 2 órát játszottam vele és korrektül haladok, nincs az a rengeteg apró, idegesítő hiba ami volt. Jobban optimalizálták a futást, a fáradást és a teherbírást is. Az előzőben átírtam pár adatot, pedig nem szeretek ilyet csinálni, de egyszerűen nem lehetett benne haladni. Most ez eszembe se jutott, jól belőtték. Egyvalami maradt meg, ami nem nagy dolog, de fura. Az a repedezett fehér beton még mindig szembántóan világít.
-
mickemoto
őstag
Akkor ez még jó is.Ha találok egyet akkor büszke leszek magamra.
Az első küldetésben is ahol el kellett vinni egyet a Sid papának, ott is csak úgy szedtem föl hogy menet közben sűrűn nyomkodtam az F billentyűt.
Megtaláltam ugyan de nem is láttam.
Valamint még azt sajnálom hogy nincs valami lötty a kitörés átvészelésére.A legrosszabb időpontokban szokott jönni az áldás, vagy amikor közelben sincs fedezék vagy tűzharc közben vagy amikor mindkettő együtt adódik.
-
PeL
addikt
válasz
mickemoto #4126 üzenetére
Articsóka detektor nincs, viszont sokkal nehezebb észlelni őket mint az alap SHoC-ban, mert csökkentették a fényaurájukat drasztikus módon, vagy inkább eltüntették, így szinte csak akkor veszed észre ha már tényleg a közelében vagy, és jó a szemed. Én első végigjátszásom során talán 5-6 db-ot találtam
-
mickemoto
őstag
Lényegében most kezdtem a játékot, egy dolog van ami nem tettszik benne, hogy a detektort nem lehet használni,vagy csak nekem nem sikerül artifaxokat találni.
-
Misi 007
őstag
Na milyen a patch, kidobál még random?
Mert ha igen, akkor várok még vele. -
=WiNTeR=
senior tag
Az új patchben szépen optimalizáltak: fullra húzott grafikával FHD-ban (R9 280X) konstants 60FPS Sidorovich putrijából kijövet.
Egyébként csak nekem nincs gamedata mappám?
-
=WiNTeR=
senior tag
Tud valaki más letöltési forrást az 1.3002-es patchhez, ami nem a moddb?
-
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #4104 üzenetére
Még jó hogy nem egyforma az ingerküszöbe az embereknek. Számomra nem volt épp játszhatatlan, az utolsó két pályáig (Sarcofag és Generators) nem találkoztam komolyabb, gameplay breaking buggal ami megakadályozta volna a végigjátszást, de itt is csak a random crashek okoztak némi fejfájást. A Fő sztori ettől függetlenül majdnem hibátlanul végigjátszható volt.
-
Igen tőlem még egyet. Úgy gondolom sokak inkább szemet hunytak sok minden felett, és szenvedtek vele. Szerintem játszhatatlan volt. Ismerem a körülményeket, de attól még az ami. Remélem most már tudok egy jót játszani anélkül, hogy az első fél órában fel ne idegesítene valami bug.
-
emre
veterán
válasz
Plazmacucci #4100 üzenetére
Még egy?
Annyit kap amennyi csak kell hogy jó legyen. A CS-vel is volt ennyi gond, a 05-ös peccsig játszhatatlan volt, pedig az hivatalos kiadás volt. -
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #4100 üzenetére
Tőlem meg még egy végigjátszást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest