Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
awacs
tag
Van arra mód hogy a súlyon állítsak?
-
Dhampir
félisten
válasz
Psychopeti
üzenetére
Érdemes lesz bespájzolni, mert a föld alatti laborok világa nem a napfényes Riviéráról szól.

-
Psychopeti
senior tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Köszi szépen! Sikerült kijutnom a félelmetes alagútból

-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
gamedata\config\models\objects, ebben találsz egy light_night.ltx fájlt a battery_duration sorban módosíthatod.
-
M@trixfan
addikt
Biztos van fejlesztői oka, de meg nem gondoltam volna, hogy fps-hez időzítenek egy ilyen egyszerű dolgot
Eleve nem célszerű az ilyesmi, elég sok multiplayer glitch és csalás alapja az, hogy eltérően fut a klienseken a játék. Persze itt valószínű elég durva dolgokat kellett "tweak" jelleggel megoldani a nem éppen legfrissebb X-Ray Engine miatt. -
ericdrawen74
senior tag
A játékon belül: appdata\logs mappában.
-
awacs
tag
Üdv!Tegnap még semmi gond nem volt(még mentettem is),ma meg el sem kezdődik a játék.Elindul addig hogy kiírja
LIENS:Szinkronizálás...Majd kidob,semmit nem ír ki.Nem tudjátok mi lehet a gond? -
Dhampir
félisten
válasz
Psychopeti
üzenetére
Legjobb ellenszere ennek az, hogy minél több elemet össze kell gyűjteni, bár utólagosan ezzel az ötlettel nem sokat segítek rajtad.

-
Psychopeti
senior tag
A lámpát hogy ne merüljön le azt hol tudom beállítani? Mert lent ragadtam egy sötét csatornában és kifogytam az összes elemből

-
Psychopeti
senior tag
Köszi sikerült!

-
törölt tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
A módosított fájlokat a gamedata mappába kell helyezni a megfelelő helyre.
-
törölt tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
System.ltx és actor.ltx, nagy valószínűséggel ki kell csomagolni. Ha rákeresel az unpacker-re akkor szerintem megtalálod.
-
Psychopeti
senior tag
Sziasztok!
Hol találom ebben a játékban azokat a fájlokat amiket szeretnék átírni hogy gyorsabban fusson vagy több súlyt tudjon cipelni?!
Már nagyon régen mókoltam ezekkel és elfelejtettem hogyan kell
-
PeL
addikt
Pár éve még lazán bevállaltam a Master fokozatot, de manapság már nem lenne türelmem hozzá, az egyel előttin játszottam a call of chernobylt amíg játszottam, de ott is sokszor felcseszett az instant 1 hit kill amit sokszor leosztanak
-
shield
őstag
válasz
tatararpad
üzenetére
Egy kis átjavítás a fegyver fájljában és már nem is kopik annyira
-
tatararpad
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mikor a Call of Chernobyl-lal játszottam, abban már 10 tár után beragadtak a fegyverek. Én sem feltétlenül díjazom, mikor egy játék túl komolyan veszi magát

-
törölt tag
Alap játékban még masteren is 50% a találati esély, bár állítólag a játékost nem érinti.
Plazmacucci: 900m-re be se tölti a játék az alife-ot, csak ha átírod a switch_distance-t. Tudom túlzás, de nem tudom mire gondolsz. Valóságban is látnak az emberek ~100-150 méterről nem?
-
-
-
törölt tag
válasz
madstunt
üzenetére
Megjelenési sorrendben érdemes modok nélkül, max bugfix, esetleg grafika javítással.
Szerintem 1) Shadow of Chernobyl vanilla vagy ZRP (bugfix) 2) Clear Sky SRP kell (nem vészes a vanilla tonna patch után, de ez a legbugosabb) 3) Call of Pripyat vanilla, esetleg textúra/grafika mod (Absolute textúrák, Atmosfear) -
madstunt
addikt
Sziasztok
Tudom ez a LA topikja, de a többi topik nem tűnt túl frissnek, illetve a kérdésem a LA-t is érinti.
Szóval:
Végig szeretném játszani a sorozatot, azt szeretném kérdezni, hogy mit tanácsoltok, milyen sorrendben érdemes végigjátszani a részeket? Néhány játéknál nem feltétlen a leghamarabb megjelenttel érdemes kezdeni -
M0ng00se
őstag
Egyébként másnak a dept of field rendesen működik? Mert nekem nem hajlandó

-
nem_tom
őstag
válasz
üzenetére
Vagy úgy. Most már belekezdtem, úgyhogy félbe nem hagyom. Majd max valamikor még előveszem a jövőben, akkor talán jobb lesz.

Másik érdekesség, hogy majdnem maxra fel kellett csapnom a fényerőt, mert (játékidő szerint) kora délután már nem láttam semmit olyan sötét volt.

-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Elkezdtem játszani a LA -val, eddig minden fasza. Viszont egy valamit nem értek. Miért van az, hogy a Call of Pripjaty -ot majdnem full-on, a SoC -ot ténylegesen maxi grafikai beállításokkal játszottam, ezt meg csak statikus beállításokkal tudom vinni szaggatás nélkül? Itt valami nagyon nem kerek.

-
M0ng00se
őstag
Köszi a tippeket!
Újraraktam a dolgot, most jó lett. Olyasmi opció volt hogy r2 bloom fast, nem pont így, azt on-ra raktam és szerencsére megszűnt minden bloom effekt. -
törölt tag
válasz
M0ng00se
üzenetére
Bugfix csomagok, leírják az eltolt beállítások helyrerakását is.
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Tudnátok adni olyan konzol parancsot ami megszünteti ezt az undorító világosságot? Az ég az be van égve,ha lefelé nézek ilyenkor akkor meg az egész fényerőt megdobja.A választ előre is köszi...

-
adrian.laki
csendes tag
válasz
Kaszas1990
üzenetére
Köszi! Nagynehezen leesett, hogy van még egy ugyanolyan ajtó ugyanazon a szinten. Mennyi időt el....tam itt!
-
SaGa59
őstag
válasz
adrian.laki
üzenetére
A kijárat ugyanott van, ahol mindig is volt, az alap ShoC-ban is.
Felmész a legfelső szintre, majd fel az oldalsó lépcsőn, be abba a szobába, ahol eredetileg egy irányító várt, és a jobb oldali utolsó „medencén” át leugrasz a csatornába. -
Kaszas1990
csendes tag
válasz
adrian.laki
üzenetére
Szia esetleg egy screen shootot tegyel fel, h hatha jobban tudnank segiteni ebben a temaban! En minden esetre teszek egy linket es nezd meg, h hogyan is halad at a videoban a jatekos 18 perc allat amugy rohadtul utalom ezt a palyareszt.

https://www.youtube.com/watch?v=aNiUURtiDNY
-
adrian.laki
csendes tag
Üdv Stalkerek!
Elakadtam a játékmenetben, segítsetek! Lost Alpha ver. 1.3003 magyarítva, a "Disable Psy-Brain Power Supply" résznél. Mikor végeztem minden feladattal és keresném a titkos alagutat, hogy elhagyjam a helyszínt, a végigjátszás videók szerint egy nyitott ajtó vezet a lejárathoz...engem viszont ugyan az a helyszín fogad, mint ahol elkezdődött a küldetés (ahol magamhoz tértem tudsóként az álomban) felfelé nem lehet menni, mert a létra le van szakadva. Lehet, hogy programhiba? Köszönöm a segítséget előre is. -
PeL
addikt
Status Update: MODDB
Röviden a lényeg: Elvileg kész vannak a patchel szinte teljesen, a tesztelésre várnak hogy minden rendben legyen. Azért haladtak lassan az egésszel mert kevesen vannak aktív fejlesztők, 5-6 fejlesztő van meg kb ugyanennyi aktív tesztelő. A teszt fázis során néhány alkalommal végigjátszatják a játékot a tesztelőkkel hogy biztosan megtaláljanak minél több bugot. Amint ezzel megvannak kiadják végre a DC Editiont.
-
szabog4
aktív tag
válasz
Kaszas1990
üzenetére
Most volt időm játszani.
Köszönöm!
Másodiknak mentem oda le...hátha...akkor nem fogadta el, ezért nem is gyanakodtam, hogy netán sorba kell menni...
ez volt a bibi.A 2. videót meg sem néztem, nem volt nehéz, főleg h írtad is.

Volt benne 50.000 RU. Azt hittem komolyabb dolog lesz.
Van miért folytatni a játékot? Eddig 2 csávó adott egy lehetőséget, hogy nyerhetek 10.000 RU-t, ha megfelelő gyógyszert választom ki a haverjának. Meg segítettem egy banditának elhozni a fegyverét, majd vérszopóvá változott. (Ez szerintem csak kihagyott mellék küldetés.) Egy kontrollerrel is beszéltem.
Van értelme még erőlködni vagy már csak az alap, öld meg a vadkanokat és egyéb teremtményeket XY helyen meg hozd vissza az xy artifactot küldik maradnak?
-
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Kijátszottam a játékot és találtam 1 pda-t, amibe az áll, hogy keressem meg a séf kódjait.
Első kettő megvan, de a farkasok laknak ezen a környéken résznél elakadtam.
Azt hittem a vagonba kell mennem, de nem nyert.Tudnátok segíteni?
-
-
cheatergs
senior tag
A Director's Cutról még mindig semmi hír?
Az oldaluk '14-ben frissült utoljára. -
-
M@trixfan
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A Stalker számomra nem játék, hanem egyik meghatározó élménye életemnek. Én ott voltam. Ne akard tudni hány év alatt vittem végig a szériát, mire minden fűszálat megnéztem!

-
törölt tag
-
-
Már nem emlékszem, hogy hol, de azt olvastam, készül egy 64 bites motor a STALKER-ek alá; ez igaz? Megkapja a Lost Alpha is? Csak mert a sok töltögetés a pályák között kinyírja a játékélményt.
-
M@trixfan
addikt
Tudományos oldalról mindent értek, de mint stalker fan kicsit szomorú vagyok. Ha el is tudok majd menni egy Csernobil túrára, a legfontosabb nevezetességet sosem fogom már úgy látni ahogy átéltem

-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A csernobili zóna, ahol órák alatt hagyta hátra mindenki az életét
"Egy zalai fotós elutazott novemberben megnézni a csernobili erőművet, mielőtt lefedik azt az új szarkofággal."
-
Sensut
őstag
FIGYELEM!
Közkívánatra a StalkerSoup topik neve megváltozott
-
kekeeci
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Nehéz döntés. A solyankánál az emeli az adrenalinszintedet, hogy bármilyen kis figyelmetlenség miatt tölthetsz újra (exoban is kinyírnak egy lövéssel), a soupnál pedig a CTD-k, igaz ezt magyarul is játszhatod, hála Geri D.-nek.
A solyankát, ha taktikusan csinálod - távolról, egyes lövésekkel ritkítani az ellent, kialakult tűzharcokba csak akkor beavatkozni, ha valamely főbb szereplőt veszélyezteti stb. - akkor egész jól el lehet vele boldogulni. A rambózásra viszont szinte semmi esély, már csak a lőszerek csekély mértéke miatt is. -
Sensut
őstag
válasz
nubreed
üzenetére
Mint ahogy itt is említettem, a Solyanka CP2 csak fanatikus stalkerezőknek ajánlott, mert valóban nehéz játék. A legnehezebb mod, amivel valaha játszottam, és nem ma kezdtem stalkerezni
Hogy miért nehéz, azt is leírtam ott. A Soup viszont egy átlagos nehézségű mod, ami mellesleg full magyar is már, és elég stabilan játszható, bár még vannak benne hibák. Viszont roppant hosszú és tartalmas az is. De szerintem ezeket nem a Soup topikban kellene megtárgyalni? Még a végén kirúgnak innen 
-
nubreed
nagyúr
válasz
kekeeci
üzenetére
Igen köszönöm, Balathruin -nak is.

A Soup topikban már kérdezősködtem, igazából nem tudom eldönteni melyiket tegyem fel, A Soupot vagy a Solyankát. Ugye a Solyanka elég nehéz és az angolosítása nem tökéletes, viszont nagyobb mint a Soup, a Soup nem annyira HC (emiatt ez szimpibb nekem, nem azárt játszom, hogy mazochista módon szívassam magam egy tök nehézre megcsinált játékkal, de imádom a Stalker hangulatot), és kisebb mint a Solyanka de mondjuk nagyobb mint a Lost Alpha, amit már próbáltam, az a bajom vele, hogy egy bizonyos ponton mindig kifagyott és emiatt feladtam, nem tudtam folytatni a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Eleve nem célszerű az ilyesmi, elég sok multiplayer glitch és csalás alapja az, hogy eltérően fut a klienseken a játék. Persze itt valószínű elég durva dolgokat kellett "tweak" jelleggel megoldani a nem éppen legfrissebb X-Ray Engine miatt.
LIENS:Szinkronizálás...Majd kidob,semmit nem ír ki.Nem tudjátok mi lehet a gond?