- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaszas1990
csendes tag
válasz
hubai1979 #6548 üzenetére
Hello mindenkinek itt vanak a sulylimit modositott fajlok ami 500 kg. A leirasban mellekeltem a bemasolasi reszt is!
A linkek a kovetkezoek es sok sikert mindenkinekhttp://www.filedropper.com/actor
http://www.filedropper.com/system_4
...\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\System.ltx
max_weight = 500
...\S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha\gamedata\config\creatures\Actor.ltx:
max_walk_weight = 500 -
Kaszas1990
csendes tag
válasz
hubai1979 #6534 üzenetére
Szia, ha tudsz ajanlani egy oldalt ahova feltothetem es elerhetove tehetem akkor szivesen megteszem! Igazabol csak a sulylimitet emeltem meg 500 kg-ra. A futast azt hanyagoltam mert alapbol is jol birja! Illetve a serega tipusu verzio a legstabilabb idaig valamit van egy jopar valtoztatas mintpeldaul fegyverek ujratoltese, meg uj fegyverek is talalhatoak benne! A mentessel kapcsolatban pedig en ujat kezdtem a valtoztatsok veget mivel elvesztek a menteseim a jatek ujratelepitesekor.
De vegul csak sikerult amit szerettem volna
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6538 üzenetére
Még ezt az Intel-AMD dilemmához, de már nem akarom szétoffolni a fórumot, mégis talán kicsit tanulságos, friss hozzászólás egy felhasználótól:
En most vettem masfel honapja Phenomot, de megbantam.
Jobban jartam volna egy i3-al. Lecserelem majd, ha lesz penzem.
Nekem van olyan helyzet, hogy 60%-on van videokartya kihasznaltsagom GTA5 alatt es a proci meg 100%-on dolgozik 3.7GHz-en, a tapom kozbe teker, mert zabalja a proci az aramot.
...
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6538 üzenetére
A videóban a Fallout 4 fps értéke nagyon kevés, az APU nem erős.
A monitor esetében fontos, hogy ne villogjon, és legyen jó garanciája.
Általános "mindenes" felhasználásra a DELL P2214H például nekem tetszik, és helyszíni garanciával adják.
Ami mostanában ajánlott ár-érték arányban, például az LG 22MP58VQ-P monitor, de garanciában (és elforgathatóságban) nekem jobban bejön a Dell Ultrasharp monitora.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6536 üzenetére
Igen, a laptop drága és kompromisszumos megoldás, ha nem elsődleges a mobilitás, és hely is van a PC szétpakolásához, akkor az asztali az igazi, mellé pedig lehet egy kis használt, könnyen hordozható laptopot venni idővel.
Igényes felhasználás esetén a PC sem túl olcsó mulatság. Esetleg ha sikerül innen-onnan, apróhirdetésekből összevadászni az alkatrészeket, de eléggé időigényes az állandó bóklászás, és nem minden esetben lehet tudni, hogy megbízhatsz-e az eladóban, illetve az általa átadott termékben.
Errefelé szoktak lenni áram- és Internetkimaradások is, néha többnapos. A múlt hónapban is volt. Jól jött volna egy notebook, amivel el lehetett volna menni egy szabad hotspothoz ügyeket intézni.
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #6533 üzenetére
Notebookokban gondolkodok évek óta.
A mostani PC konfigurációknak most kezdtem csak utána olvasgatni. Érteni nem értek ehhez sem mélységében, de legalább az ajánlott alkatrészekről szóló javaslatokat úgy-ahogy emésztgetem.
A CoP elfutott már egy régi notebookos NVS 3100m VGA-n is.
-
dodopek
addikt
válasz
hubai1979 #6029 üzenetére
Ez jó trükk, bár én ha lehet, kerülöm a cheatet. És ez az én olvasatomban vastagon annak számít. Nem írok az semmit, így játsszanék.
Logikailag is így gondolnám, hogy a Stalkerek nem mászkálnak fél órát egy sörért
Simán kirobbantanák a kerítést a könnyebb áthaladás kedvéért.
Persze csak ha a Szolgálat másképp nem rendelkezik... -
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5985 üzenetére
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CTexture::Load
[error]File : ..\xrRender\SH_Texture.cpp
[error]Line : 216
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open video streamUgyan úgy ugyan ott,csak akkor még nem volt benne a javítás,bemegyek az öreghez a mocsárba egy kis beszéd fejfájás elmosódik a kép,új betőltés és vége.
-
Sensut
őstag
válasz
hubai1979 #5981 üzenetére
Ezek a kitartás / fáradás paraméterei ugyancsak az actor.ltx-ben, csak lentebb:
stand_power = -0.05
walk_power = 0.00000001
walk_weight_power = 0.00000001
overweight_walk_k = 0.5
accel_k = 3
sprint_k = 75A stand_power jelenti a pihenési időt amikor megállsz. Ha ez mínusz, akkor egyből visszatér az erőd.
A többi meg a menet, illtve futás közbeni kitartás különböző súlyok alatt. Ezek az értékek minél kisebbek, annál kevésbé fáradsz el. A fenti értékekkel már nyugodtan lehet száguldozni akár full zsákkal is. -
hubai1979
őstag
-
op.erik
aktív tag
-
borovi
aktív tag
válasz
hubai1979 #5119 üzenetére
shield; hubai1979
Ha a végső javításra vártok, akkor várhattok még darab ideig. Vagy itt a fórumon, vagy valahol másutt olvastam a napokban, hogy a mod készítői még az évet sem tudják megmondani, amikorra készen lesz a mindent orvosoló, új és újabb hibákat nem generáló patch. -
robogo81
senior tag
válasz
hubai1979 #4382 üzenetére
Háát én bejártam az egész alagút hálózatot,de olyan fegyvert nem találtam sehol.
Annak az egyik vége a leszakadt vasúti felüljáróhoz vezet(ahol a katonák nem engednek át,ezt üzenet is jelzi),egy másik kijárat meg a főút alatti kis aluljáró alá nyílik,ahol egy 4-5 stalker csoport szokott ücsörögni,akikkel elvileg ki lehet pucolni az első nagyobb küldiben a banditáktól a kócerájt. -
-
galaktikus
aktív tag
válasz
hubai1979 #4368 üzenetére
Nekem is ugyanez volt a probléma, hirtelen el is keseredtem, hogy innen nincs tovább, de amit már a
kolléga LINK-elt az előző oldalon, nekem megoldotta a problémát.más: szellem hol a bánatban van a lápos-dokis rész után? ott jelzi a dobtető körül, de ott nincs senki.. katonai raktárak, ennyi stimmel, ugyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 3
- iPhone topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest