- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Rossonero89 #7817 üzenetére
-
Balathruin
veterán
A grafikai beállítások azért nem jók mert valaki jó ötletnek tartotta 8192-es shadow map maximummal kiadni a játékot.
Továbbá a fű is le tudja tarolni az FPS-t minimális látványért cserébe. -
Balathruin
veterán
válasz
Predaking99 #7506 üzenetére
Nem, írtam hogy venni kell kereskedőnél, de nem olcsó.
-
Balathruin
veterán
válasz
Predaking99 #7504 üzenetére
Ha az elején nem beszéltél azzal aki megmentett akkor megszívtad mert ő adja a skill modult. Ha még él talán meg tudod csinálni a küldetést, ha nem akkor csak venni tudsz, azt hiszem 7000 RU.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7487 üzenetére
Alszol vagy csinálsz mást. Éjfélkor aktiválódik.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7480 üzenetére
Csak statikus (Dx8) renderen változik az időjárás.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7478 üzenetére
Igen, az az 1.4002, mivel az 1.4004 csak béta.
Amúgy meg Developer's Cut. -
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7475 üzenetére
1.4002-vel nem ajánlom hogy elkezdd, nagyon sok javítás hiányzik belőle. Legalább 1.4004-et tegyél fel vagy várj még 1.4005-re.
-
Balathruin
veterán
válasz
->Raizen<- #7472 üzenetére
Vannak.
Jelenleg nem tudom melyik render működőképes, amíg olvastam moddb-s hozzászólásokat Dx11-gyel volt többeknek sikere, de közel sem tökéletes. -
Balathruin
veterán
válasz
Kaszas1990 #7446 üzenetére
Szomjan halás több ponton is előfordul. Ha ittál előtte de mégis megtörténik akkor csak annyit tudsz csinálni hogy megnyitod a konzolt és g_god 1.
-
Balathruin
veterán
Sajnos elég szembetűnőek, pedig jók lettek.
Ez nem igaz. Itt süketek és vakok, máshol ennyire nem.
Nem vanilla hangok, hanem 2002-2004-es alpha verziósak, amik nagyon bénák. Sok hang mellett súgás is van.
Nekem fizikai fájdalmam volt mire kiértem az X18-ból. Soha nem láttam még ilyen rossz bejátszásokat.
Kicsomagolva a játék 17GB, becsomagolva 22. Ismétlődő fájlokkal van tele. Utána meg még van benne minimum 3GB fejlesztői szemét, teszt pályák, biztonsági másolatok, stb. -
Balathruin
veterán
Ugyanúgy hozza a STALKER feelinget, aki szereti ezt az univerzumot az ebben sem fog kivetni valót találni. Akinek nem tetszik, szvsz az sosem volt igazán STALKER fanatikus és soha nem is lesz az.
Ezen jót nevettem.Ritka nagy baromságot írtál le. Jelen állapotában ordít az igénytelenség a játékból.
-
Balathruin
veterán
Frissült a magyarítás 1.4002 verzióhoz.
A következő patch-hez nem biztos hogy jó lesz, szerintem várhatóak újabb szövegbéli változtatások. -
Balathruin
veterán
Megnéztem HD 7950-nel (17.4.4 van fent) és tényleg használhatatlan a játék. Fél percenként újraindul a render (statikus volt).
-
Balathruin
veterán
Mivel engem nem tud lekötni a játék végigkövetem a történetet demo_record teleportálás, meg pályaugrásos dolgokkal. Második napon vagyok, délután kettő és a mocsárban vagyok már.
-
-
Balathruin
veterán
válasz
Plazmacucci #7317 üzenetére
Nincs Dx7.
-
Balathruin
veterán
válasz
ericdrawen74 #7287 üzenetére
Majd ne csodálkozz ha összefossa magát. Hidd el jobb lenne ha csak a módisított fájlok lennének kicsomagolva.
-
Balathruin
veterán
válasz
ericdrawen74 #7268 üzenetére
Hogy mit csináltál?
Szerinted viccből van becsomagolva a játék? Csak gamedatából nem képes futni. -
Balathruin
veterán
válasz
ericdrawen74 #7261 üzenetére
Nem kell. Gamedata mappába kell helyezni, azon belül is a megfelelő helyre. Ugyan az a mappaszerkezet mint kicsomagolásnál.
-
Balathruin
veterán
1.4002 fél óra múlva Moddb-n. Ez még patch.
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7214 üzenetére
Menni fog, csak el kell találni a beállításokat.
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7094 üzenetére
Lost Alpha-nak épphogy elég lesz. Processzor szenvedni fog az alacsony órajel és IPC miatt, VGA 1280-as felbontásra elmegy, de nem a legjobb.
Ha van legalább 4GB rendszermemória (RAM) akkor mennie kell, 3GB necces, 2GB nem elég. -
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7091 üzenetére
Ha leírod miféle gép akkor tudunk rá mondani valamit.
-
-
Balathruin
veterán
válasz
tatararpad #7084 üzenetére
Tudom mi az, jó pár hónapig játszottam az RNG szimulátor Hearthstone játékkal.
-
Balathruin
veterán
válasz
Heroes fan #7079 üzenetére
Mert egy 10 éves játék módosított változata.
-
Balathruin
veterán
válasz
Plazmacucci #7068 üzenetére
Nálam eddig csak a Call of Chernobyl volt képes több magot kihasználni, de az is csak trükkel. Viszont az annyira jól működik, hogy leöli a 4690K-t is (4,6GHz-en) Warfare kiegészítővel.
-
Balathruin
veterán
válasz
cheatergs #7008 üzenetére
Akkor a Bethesda játékait nem szeretnéd, ott többször ekkorák a mentések.
Amúgy nem hinném hogy a LA van olyan hosszú hogy túllépd az 1GB-t mentésekkel. Amit még nem értek, hogy ha nagyon sokat mentesz akkor miért probléma ha helyet foglal? Szerintem még mindig kicsi a mérete darabonként -
Balathruin
veterán
válasz
Plazmacucci #6992 üzenetére
Nekem nem kell mutatni, 40-50GB régi build és cucc gyűjteményem van.
-
Balathruin
veterán
válasz
Psychopeti #6913 üzenetére
Ez nem javítás lesz hanem a valós kiadás. Eredetileg ez lett volna a végleges ami most jön. (lehetséges hogy még idén nyáron vagy ősszel)
-
Balathruin
veterán
-
Balathruin
veterán
válasz
Psychopeti #6879 üzenetére
A módosított fájlokat a gamedata mappába kell helyezni a megfelelő helyre.
-
Balathruin
veterán
válasz
Psychopeti #6877 üzenetére
System.ltx és actor.ltx, nagy valószínűséggel ki kell csomagolni. Ha rákeresel az unpacker-re akkor szerintem megtalálod.
-
Balathruin
veterán
Alap játékban még masteren is 50% a találati esély, bár állítólag a játékost nem érinti.
Plazmacucci: 900m-re be se tölti a játék az alife-ot, csak ha átírod a switch_distance-t. Tudom túlzás, de nem tudom mire gondolsz. Valóságban is látnak az emberek ~100-150 méterről nem?
-
-
Balathruin
veterán
válasz
madstunt #6857 üzenetére
Megjelenési sorrendben érdemes modok nélkül, max bugfix, esetleg grafika javítással.
Szerintem 1) Shadow of Chernobyl vanilla vagy ZRP (bugfix) 2) Clear Sky SRP kell (nem vészes a vanilla tonna patch után, de ez a legbugosabb) 3) Call of Pripyat vanilla, esetleg textúra/grafika mod (Absolute textúrák, Atmosfear) -
Balathruin
veterán
válasz
M0ng00se #6847 üzenetére
Bugfix csomagok, leírják az eltolt beállítások helyrerakását is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest