- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gránát/puska-gránát/elsősegély csomag-ra nem volt szükségem, a többi kb.: stimmel.
Fekvő zombik és szaladó burer ellen is kést használtamMivel sokat rohangáltam szörnyek után 23-28Kg-volt a versenysúly ruhától, talált dolgoktól függően, nem kellett súlylimitet oldani, volt lada csomagtartó.
A "nagy agy laborban" volt kb.: 20db félzombi katona meg egy valami állat, az a 4 tár bőven elég 1-es célzott lövésekre,és szépen sorban jönnek fel a lépcsőn.
-
-
törölt tag
A játék lényege előtérbe kerülhetne. Folyamatos mentegetéssel nagyon vontatott a játékmenet, egyáltalán nem voltam rászorulva taktikázni, készlet gazdálkodni és előre gondolkodni.
Szvsz elég lenne az ami pályák közti váltásnál csinál autosave, +10db mentés(kb.: annyi nehezebb rész van jelenleg) Persze ha már nem kell aggódni a hibás párbeszédek/szkriptek/fagyások miatt.
-
-
-
dredbiro
senior tag
Köszi, sikerült bejutnom, most kellene szereznem egy stalker ruhát hogy elvegyüljek a többiek között, viszont nem tudom hogy hol van mert nem mutatja, Egy részegtől sikerült egy belépési kódot szereznem (lelőtem a fickót ), de a ruha kifogott rajtam. Azt nem tudjátok véletlen hol lehet meglelni?
Jól át van alakítva a játék, szinte semmit sem ott találok meg ahogy az SOC-ban volt vagy emlékszem rá -
-
Aarpok
őstag
Mindig is mondtam utálom a laborokat a sztalkerben,de a LA óta még jobban
Szóval én azt csináltam miután visszakaptam az irányítást az irányítót próbáltam rögtön likvidálni,hogy ne dülöngéljek annyira.Ezután vissza a hátsó szobába ekkor a számlálás abba marad majd újra ki és megvártam a puskás egyéneket odafent és fedezékből adtam nekik (ha meglátnak jönnek mint a parancsolat).Elfogytak akkor kényelmesen lekapcsolgattam a kapcsolókat.
-
Aarpok
őstag
A második patch - ben módosult a Kordonban lévő Sin egység státusza.Az előző patch - nél még piroslottak rendesen azonban lehetett velük kommunikálni mint ahogy most is.Bevallom első játéknál én banditáknak néztek őket a ruha miatt és osztottam őket ólommal,de aztán megtudtam,hogy mégsem azok és beszélgetni is lehet velük.
-
emre
veterán
Épp most kezdtem elölről, miután tárgyalsz velük semlegesek lesznek.
És amit még máshogy csináltam mint első alkalommal. Kordonban nem irtottam ki a katonaságot a vasúti felüljárónál, pedig az a sniper csúzli jól jött volna (pedig nincs hozzá több lőszer jó darabig), meg igazából a többi is. Szóval inkább kerülgettem őket, de miután elintéztem a zombikat érdekes módon eltűntek a katonák is, bár erről nem kaptam semmiféle értesítést.
-
sagajr78
tag
Ez szép és jó, csak aki ezt szeretné az meg azt nem veszi figyelembe, hogy ez direkt működik így. Nem azért mert valami el lett rontva, hanem ez a koncepció, direkt így lett megalkotva, hogy igenis pusztuláshoz vezessen a rossz döntés, elakadjon az ember ha nem azt teszi ami ésszerű. Tehát még egyszer, ez direkt így van kitalálva és erre íródott meg a történet is, ilyen feltételek mellett. Ráadásul ez már sokkal de sokkal a játék kijövetele előtt ismert információ volt és mind a mai napig elérhető információ ha valaki rászánja az időt és utánanéz annak amit letöltött nem csak fejest ugrik bele azt lesz ami lesz (és jön a csalódottság meg kiábrándultság mert nem nyüzsögnek benne a halomra ölhető ellenfelek, mert valóban egy pusztaság amiben vannak távolságok és nem egy élőlényekkel telezsúfolt terület, netán mert többszöri figyelmeztetés és rávezetés ellenére marhaságot csinál amibe később belepusztul).
Aki ezt nem tudja vállalni, nem szereti a kudarcot és hogy odafigyeljen arra amit tesz, az a maga érdekében tényleg inkább hagyja ki ezt a programot.Ez az alkotás egy olyan játék, amibe egy kis csoport a saját elképzeléseit öntötte bele és valósította meg úgy, ahogy ők élvezik a játékot. Aki csatlakozni szeretne ebben a kalandban a készítőkhöz az megteheti, de el is kell fogadja a világ ezen formájának működését.
A kesergés és dühöngés ezen nem fog segíteni, csak az egyén frusztrációját növeli és önmagát hergeli vele de megoldást nem nyújt.Ráadásul a kérdéses problémaforrásra külön figyelmeztet a program, direkt a játékos szájába rágja, hogy mi a teendő (tárgyalás és nem gyilkolás) aki ha ezután sem azt teszi amire meg lett kérve, annak később ilyen hatása lesz. Belepusztul a hibájába, töltheti vissza vagy kezdheti elölről a vándorlását. Csak egy aprócska kis odafigyelés és máris ki van kerülve ez a csapda. Emellett még azt is megteszi a program hogy még csak véletlenül sem tünteti fel ellenségnek a kérdéses frakció embereit akik fogva tartják Fox-ot. Ezzel is csökkentve a félreértéseket és a trigger happy játékosok lőszerpazarló megnyilvánulásait.
A zóna ezen formája egy a megszokottól eltérő szinten is tartogat tehát veszedelmet és nem csak a játékossal szemben álló NPC-kre, hanem végre a játékos karakterére is, akire bizony kihat a rossz döntés (aminek elkövetése ellen szép szóval és nyomatékos instrukciókkal még védelmet is biztosít a program annak aki kicsit is odafigyel arra amit neki mondanak) és a figyelmetlenség.
Aki meglepődik azon, hogy a választott frakciója esküdt ellenségeinek táborába (duty tagként - akik mindenkit utálnak a kutatókon kívül, valamint a frakción kívüli stalker-eket megtűrik - a sin frakció területén vagy épp freedom területen) bevonulva kinyírják azon csak sajnálkozni tudok az előrelátásának hiánya miatt, de megérteni őt nem. -
SaGa59
őstag
Fordítva tetszenek a pacira űlni, urak. Adott egy játék, a maga szabályaival. Ha nem tetszenek a szabályok, akkor ne játssz vele. Ennyire egyszerű.
A mod készítőinek volt egy elképzelése arról a világról és történetről, amit felépítettek, te ebbe ülsz bele és játszol vele. Ha nem tetszik az, hogy igen, végleg el lehet akadni, akkor ne játssz vele.
De akkor javaslom, az összes olyan, az utóbbi 2-3 évben készült stalker modot is hagyd ki, ami többről szól, mint a plusz fegyverek és grafikai tunning. Amiknek története van, azokban biz el lehet akadni akár végleg is, csak azért mert valaki meghalt, akitől információ kellene a továbblépéshez. Vagy te halsz meg, mert olyanokat haragítottál magadra, akiket nem kellett volna. Vagy egy meneküléssé válik emiatt az egész. Ahogy az életben is. -
golyani
őstag
milyen bányába??
elcsentem az aktát, utána megjelentek a katonák, kaptam az üzit, hogy pattanjak kocsiba és meneküljek. eljutottam a Darkscape-n lévő alagútba, onnantól csak annyi aktív küldetés maradt, hogy találjam meg Strelokot meg öljek meg valahol zombikat.
Közben elindultam Grebenhez, de nem tudom hol lehet bejutni Yantarba
-
Shogo_84
csendes tag
Hogy válaszoljak:
Nem az a gond hogy cipelni kell.
Egyszerűen túlzottan hamar merült le. És a legrosszabbkor mindig.
Egy darabig oké..
De Agroprom: kiléptem a föld alatt a folyosóra, balra néztem.. aztán morgás, és hátbarugott keményen valami... megfordulok, erre akkor írja ki hogy elem kampec.. még láttam a fekete csuhát, és a táncoló szemeket a sötétben a game ower felirat előtt... (igazi horrorfilmes jelenet).
Na itt lett kicsit elegem.... -
Dtomka
veterán
Nem jelölte a patch után sem. Viszont megtaláltam a bandita ruhát
így majd szóba fog állni velem a részeg monolitos emberke.
SPOILER!!!Segítség annak aki nem talál bandita ruhát (esetleg eladta...én sajnos így tettem)
A térképen itt van: (egy odú szerű helyen lehet bemenni, a videó megmutatja)
Stalker Lost Alpha (Leaked) Poltergheist in Dark Valley -
M@trixfan
addikt
"De ha mondjuk rávinnéd a célkeresztet a feliratra, és pár pillanat múlva megjelenne legalább angolul egy szövegfelhőben mi is szerepel a falon... "
Nagy ötlet, érdekes lenne. Mondjuk így megvan az a misztikus hangulat, hogy vajon ki, mit és miért írt fel oda, vajon figyelmeztetésül hagyták hátra?
-
Antonius1978
addikt
Kezifegyverre gondoltam, rohamkarabelyra leginkabb...nekem G-37 van, es lehet fejleszteni...igaz csak 3 kockat osszesen...
Amugy gondolom a Gauss a legutosebb, mar ha benne van a jatekban egyaltalan...Telda igen, amit Strelok keglijeben kaptal, azt nem engedi, most probaltam ki Petrenkonal...Viszont alapbol benne van az ejjellato...De az is lehet hogy a tobbi stalker ruhaban is ?! Vagy azokban csak akkor lesz ha a szerelovel felfejleszteted ? Azt elfelejtettem kiprobalni...Nos, az uj stalker ruci 40 ezer, maradok inkabb Strelok cuccanal...Amugy sincs sok haszna erosen egyik cuccnak sem, az anomaliakat el lehet kerulni, ha meg egy sorozatot beled lonek, tokmindegy mi van rajtad...
Vigyazz, mert van mar olyan fegyver, ami eleve egyedi, pl Sniper Obokan, vagy Storming Obokan, azokat valoban nem lehet fejleszteni, mert mar alapbol fejlettek.Egy sima mezei Obokannal kiserletezz...Majd en is kiprobalom, ha arrafele jarok ahol elszortam parat.
Nekem van egy Storming Obokan, tavcsovet tettem ra, es van rajta granatveto is, ez az 5,45-os loszerhez, a G-37 meg az 5,56-os loszerhez.Kivancsi vagyok, hogy meg milyen fegyverek vannak benne, lesz-e pl valami 7,62-es AK valtozat stb.Balathruin elmesz a Sotetvolgyes palya eszakkeleti reszeben, lesz 2 olyan sistergo, repkedo elekromos leny, ott lesz egy bejarat egy helyre, lesz 3 halott bandita, az egyiknel van ruci.Kulonben az osszekoto is emliti - vagy vegyel, vagy szerezz, mert a legutobbi robbanasnal sok bandita meghalt, csak eppen azt nem mondja hogy hol haltak meg.Nos hat majd meglatod hogy hol, ha elmesz oda ahova mondtam.
-
bluyoo
nagyúr
Épp ez a gondom hogy még csak Makarovval osztom az áldást ...
Mi lesz ha előveszem az SVD-t?
(#2243) kislaki92
Esetleg az Ashampoo Core Tuner 2 -őt megpróbálhatod hátha ... -
borovi
aktív tag
például legutóbb a sötétvölgyi széf kinyitását nem, mert minden alkalommal összeomlott. tudom, hogy hogy kéne, mert én is utánaolvastam a fórumon, meg a linkelt helyeken, de mégse sikerül. és így már nem is akarom. megint elkezdődik a szokásos hegesztgetés (dobáljam el a cuccot, álljak lábujjhegyre, nyújtsam ki a karjaimat, lebegjek, majd csináljak egy bukfencet, és akkor biztos sikerül - csak tréfálok persze), de pont ezt utáltam az össze STALKERban, amik egyébként a világ legjobb játékai! az állandó buherát! az a baj, hogy a GSC-s fiúk se tudtak tökéletes vagy ahhoz közeli munkát végezni az eredeti játékokon, pedigt ez a játéksorozat megérdemelte volna. és dezoék is azt ígérték, hogy addig nem jön ki a játék, amíg bugos. erre tessék. más sincs vele, csak probléma. nagyon szomorú és csalódott vagyok... (értem én, hogy szerintük ki kellett nyomni, de szerintem meg nem kellett volna. pár hónap finomhangolás még bőven ráfért volna.)
bocs, kicsit hosszú lettem. -
-
Cheesus
senior tag
Na sikerült megoldani, a Controlson belül az Ignition parancsnál lehet beállítani azt a billentyűt, ami elindítja a motort
És ha már bugoknál tartunk. Van egy apróbb Agropromban. Amikor kijövünk a katonai bázisról, és elindulunk Cordon fele, lesz az út jobb oldalán egy lezuhant helikopter. Ha közel mentek az ablakához, akkor az ablak összeomlik, és csak egy nagy kékség lesz helyette. Szerencsére nem crash-el tőle a játék, ez csak szimplán egy esztétikai bug
-
Barin_Duty
tag
-
-
capulet75
addikt
Először lőve pontosabbnak hatnak, de mint írtam fejlődsz skillben is. És mire NATO csúzlikkal lőhetsz, már eldurrogtattál 3946593465 AK lőszert jó esetben. De hát ahány ház....
#879 M@trixfan: valahol és valamikor (kb ezer éve) olvastam én is erről. Hogy bár nincs látszóra kitéve de van benne skillrendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest