- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Régen játszottam azzal a moddal, ha jól rémlik.
Az eredeti játékban (Clear Sky) az a rossz, hogy minden zsozsót elvisz az információk megvásárlása, amit nagyon drágán mérnek. Talán a legdrágább fazon az Ásatás utáni terepen a Vászjan nevű tag, az összes infóért akár tízezer rubelt, vagy még többet is elkér. Ily módon ölég hamar lenullázódik a harcos.
-
' Tzs ,
senior tag
Ezt akartam ajánlani pont én is. Azzal is végigvittem, nekem bejött! Látom van itt bőven pro/kontra vélemény.
Csak az emlékek felfrissítése végett kérdezem: melyik az utolsó LA a DC verziók előtt, ami jól megy és a magyarítás is passzol hozzá? Belinkelné valaki? Meg ha van hozzá valami jó kiegészítő az is jöhet (+fegyver mod vagy akármi) ez pld micsoda "Extended pack" ?
Azért én végig vinném még egyszer, amíg nincs más. -
shield
őstag
Bizony lesz belőle valami.
Én még csak a leges legelső kiadással játszottam, azóta nem igen követtem a dolgokat.
Az 1.4002 és a 1.4007 között van annyi eltérés, hogy érdemes külön-külön végigjátszani?
Ja, meg van a DC 1.4005, most ahhoz is kell külön fordítás vagy benne lesz?
Megköszönném ha felhomályosítanál. -
Dhampir
félisten
Szegény kutyuka.
Nálam a generátoroknál stabil volt, csak a Szarkofágban kellett szenvedni, amikor a tartalék energiaforrás megkeresése miatt léptem ki az ajtón.
Ott többször lassított felvételre váltott át, a gravitáció lecsökkent, mintha a Holdon ugráltam volna, majd monolitosok jelentek meg, és a kezembe pisztoly került, ami önmagam ellen fordult.
A Kívánságteljesítő előtt is kivágott, de DX 10-re váltva rendben lepergett a videó.
Az X2-nél zavaróak voltak a gyakori megszakító videók, de az már nem bug volt.
-
Dhampir
félisten
Köszi szépen!
A patch-et már megtaláltam a moddb-n.
Az alapjáték hány részletből áll, miket kell letölteni?
A http://www.pub.dezowave.com/, ahonnan le lehetne tölteni, 403 Forbidden-t mutat.
Esetleg torrentlinket tud valaki, ahonnan az egész eredeti alapjáték letölthető?
-
tatararpad
őstag
A játékos élethűen lemodellezett fegyverekkel védheti meg magát a Zónában
Azért van az ejector a bal oldalt, hadd dobálja a skulót a user arcába
. Félreértés ne essék tudom hogy a licencek miatt van, de azért hazugságot nem kellene cikkbe írni, még ha népszerüsítés is a cél.
-
Dhampir
félisten
Elméletben összeollóztam egy játékra is elég alkalmas asztali gépet (a ház, HDD, optikai meghajtó, billentyűzet, egér, operációs rendszer nincsenek benne):
-Alaplap: Gigabyte B85M-D3H alaplap=18.259 Ft
-Proci: Intel Core i5-4440s=55.054 Ft
-Memória: Kingston 4GB DDR3 1866 MHz HyperX Savage HX318C9SR/4=10.015 Ft
-VGA: Gigabyte GTX750Ti 2GB DDR5 GV-N75TWF2BK-2GL=48.137 Ft
-Táp: Thermaltake Hamburg 530W W0392 RE=15.072 Ft
-Monitor: LG 22MP57VQ-P IPS FullHD=37.598FtEz így összességében elég húzós ár lenne
, ráadásul a fenti 6 összetevő még nincs is benne, közte a fontos fizikai komponens: a számítógépház.
A mobilitás mellett ennél olcsóbb megoldás lenne egy notebook, még ha szerényebb teljesítménnyel és meghibásodás esetén több gonddal is járna. Egyébként valóban sokkal érdemesebb volna összerakni egy PC-t.
(#5917) shield
Igen, az gyenguszka.
-
shield
őstag
Azt én is tudom, hogy a proci órajele, de ezt azért elég gyengusznak tartom.
dodopek köszi a kimerítő választ.
Bárt kipucolták a zsoldosok, heliket leszedtem, most Pripyatba kell mennem. Az lenne a kérdésem, hogy most máshol lesz a kereskedelmi központ vagy majd újra vissza áll a rend? A raktáram miatt kérdezem.
-
SaGa59
őstag
Lehet, hogy nem működik, de ettől sajnos a hiba még létezik.
Ahogy az is, hogy a LA-ban a lámpák elemének élettartamát is a megjeleített frame-kből számolják vissza, ezért minél gyorsabb a géped, vagy minél jobban visszaveszed a részletességet a sok FPS kedvéért, annál hamarabb merül. -
-
-
-
MPowerPH
félisten
Persze. De ugye ehhez nem feltetlen kell egy patch. Ahogy a dialogust is megcsinaltak a szabadsaggal egy sima file modositassal, ugy valszeg ez is kivitelezheto lenne.
Gauss -hoz itt van loszerveteli lehetoseg? Most sikerult leszednem egy fanatikust, aki a falon at lovoldozott ram.
-
-
Sensut
őstag
Ugyanez volt a bajom, Szellem nem jött hogy kinyissa az ajtót (valahol elakadt a fák közt). De aztán elindultam a bázistól a drótkertek (határ) felé, a generátorokkal ellenkező irányba, és egyszer csak megjelent a bázis kapujánál a sárga pötty a térképen. Onnan minden rendben ment tovább, kinyitotta az ajtót és viszlát.
-
Sensut
őstag
Köszi. Nem törődtem vele, mentem a laborig és ott "nem teljesültként" eltűnt a listáról a pátriárka feladat. Na de az emitterek kikapcsolása után nem tudok kijutni az X-10 laborból. Ahogy olvasom ez egy újabb random bug. Az ajtó zárva, ami, ha jól tudom nyitva kellene legyen (legalábbis egy videó szerint a Youtube-on). De itt zárva van és annyi, nem tudok tovább menni
...
-
Időjós
csendes tag
Hát az én SEVA ruhám amint látod le van sérülve teljesen, mégis azt írja hogy 90%-os védettséget nyújt. Ellenben ezzel együtt is muszáj ellenanyagot használni, mert ha még esetleg lassítja is az életerőm csökkenését, a sugárzás nem tűnik el a testemből, akkor sem, ha kijutottam a szennyezett területről. Gondolom hogy mindenféle védettség amit egy ruha nyújthat számomra, csak annyit jelent, hogy több időt hagy az ellenanyag felhasználására, de mindenképp szúrnom kell magam. A gond az, hogy ha sugárzást kapok 30-40 másodpercnél tovább nem maradok életben ebben a ruhában ellenanyag nélkül. szóval szurkálnom kell magam meglehetősen gyakran. Vagy valóban sokat jelentene az ha elmennék ruhát javíttatni ? Az új helyen ahol most van a csapos, már nincs ilyenre lehetőség. Ígérték hogy lesz rá, méghozzá kedvezményes, de jelenleg gondolom Petrankot kéne megkeresnem ezzel a problémámmal.
-
MPowerPH
félisten
-
Időjós
csendes tag
Hát megpróbálom kinyírni de sörétesem nincs. van 10 darab lőszerem Ak47-be , és még egy másik fegyóhoz vagy 40 darab. max. nagyon max. plusz talán még van gránátom. ha ez kevés lesz akkor újra kell kezdenem az elejétől, de a vidiben nincs tűzszellem. https://www.facebook.com/groups/473481676073398/
-
Időjós
csendes tag
Hát igen, ilyeneket kapcsoltam be is. Hogyan szünteted meg az imbolygást ?
Amúgy a kettes, és hármas, valamint természetesen a fő reaktor ki van kapcsolva. azt megcsináltam így is. De most valahogy nem találom az egyes tartalék reaktort. Az az alján van, vagy a tetején ?
kép.: http://www.kephost.com/image/KfE -
-
Időjós
csendes tag
Köszönöm. meg is van minden. becsapós a dolog, mert a pici nyilacska a minitérképen elvitt először onnan másfele hamar. Megérte nagyon, viszont túlsúlyos lettem, így eldobtam a stalker ruhám a tudósnál. Remélem nem nagyon lesz rá szükségem, mert az új ruha jobb, és messze az autó hogy belepakoljak. így is van már két vegyvédelmi cuccom. a bandita ruháktól már megszabadultam.
-
Időjós
csendes tag
Köszönöm, végül meg lett. Még a képek nélkül is, de teljesen véletlenül. :-) Már az rengeteg segítség volt hogy alagsor. leszűkítette a kört rendesen. Most még ezt a bányát nem értem. Ott valamiért meghalok annál a küldinél hogy "menj mélyebbre a bányában" . Mintha leütnének, de nincs ott senki. Azt hogy lehet megcsinálni ? A csapos közbenjárásával ? Egy haver azt mondja hogy ő ezt az infót kapta valahonnan a játékban.
-
-
hamzamark
csendes tag
Időjós
"Ingyen" kannakat az agropromi kutatato intezetnel talasz ( felteve, ha a nagy lovoldozesbe nem lotted \ lottek szet ). Ha jol emlekszem, akkor olyan 4-5 kannat talaltam. Be is tudod tenni a csomagtartoba, viszont ki kell venni, hogy ujratoltsd a tartalyt. Ahogy anno valaki irta, a kocsikat igazabol "mobil-raktarnak" erdemes hasznalni, mert sajna nagy a jarmuvek fogyasztasa ( Niva, katonai terepjaro ) .
Azt viszont nem tudom, hogy a voros tartalyok es palackok mi celt szolgalnak, mivel azokat is fel lehet szedni,bar baromi nehezek...
-
Időjós
csendes tag
100RU (vagy 1000?) a csaposnál a kanna, de csak annyit ír hogy kanna, és hogy el lehet vele sétálni egy benzinkúthoz. Azt nem írja hogy tele volna. Viszont mivel óriási a térkép, így nem hiszem hogy egyedül a csaposnál szerezhető be benzin. Logikátlan volna. vagy oda kell valahogy vonszolni az autót, és a csapos 10 kannáját megvásárolni. Aztán beosztani. Most a fogságba esett szolgálatos tiszt kiszabadításával vagyok még mindig bajban. Nem találom őt az épületben. A térképen még mindig zölddel jelöli, így gondolom hogy még véletlenül sem ölhettem őt meg amikor ott jártam. Egyébként leadtam az iratokat, de új küldetést nem kaptam. Még mindig beljebb kell jutnom a barlangba (valahol borongáson), ahol legutóbb csodálatos módon meghaltam, anélkül hogy hozzám ért volna bárki is. Továbbá úgy hallottam hogy ehhez kapcsolódóan tudná valamilyen ügyeimet elintézni a csapos, mert megöltem olyanokat akiket nem kellett volna, no de hogy ebből mi hasznom lehet, azt sem tudom. Mindenesetre borsos ára van a segítségnek, mert legombolna érte rólam 10.000 RU-t.
-
Időjós
csendes tag
Örök hálám a segítségért (megvan a dokumentum), de ha Benzint nem lehet kútról csapolni akkor mire való az üres kanna ? Mert ahol az autó volt ott volt kanna is, és azt írja infóban a kannákról, hogy benzinkutaknál tölthető. Voltam azóta Borongáson is, de nem találkoztam kúttal.
-
Időjós
csendes tag
Segített a vidi, de pont ott sötétült el minden ahol az utolsó iratot vette fel a vidi legvégén. Odáig sem jutottam el korábban, de most hiába vagyok ott nem találom amit ő. Kinyírja a két törpét odalent, aztán nemsokkal később már nem látom merre megy a sötétben :-( te, vagy esetleg valaki más nem emlékszik erre a részre ? Hol volt ott az irat ? A földön, vagy valami szellőzőben ?
-
Időjós
csendes tag
Pendrive-ot sikerült használnom, de nem kaptam vissza. Gondolom hogy ez így normális. PDA-ra sikerült letöltenem azt az egy fájlt, de dokumentumból konkrétan amit a laborban találtam az négy darab. plusz van még egy nálam valahonnan, de a küldetés nem frissült. továbbra sincs semmi jóváírva, és nem küld tovább sem sehová. :-(
-
emre
veterán
Grat!
Én meg asszem félreteszem. Élek a gyanúval hogy a játékhoz szükséges dolgok közül valami összeveszik a leadtek tuneremmel. Mondjuk az xvid-et leszedtem, de utána sem volt jó. (wdm.dll hibára hivatkozva leáll)
Tegnap-ma új rendszert pakoltam fel, és úgy néz ki még mindig fenn áll a jelenség. Ép most csináltam egy rendszer visszaállítást Stalker LA telepítés előttire mert a szűz rendszeren is gond van. De még egy próbát teszek majd. -
bunfi
őstag
Összességében nem rossz, de kellene neki egy Complete és egy teljesen új járműfizika, mert a mostani nagyon... nagyon... egyszerű. Én UAZ-zal toltam végig, elég sok F9 volt, míg bele nem tanultam, hogyan lehet vezetni. Azt viszont ha megölnek sem értem, hogy miért kellett annyira megnehezíteni a közlekedést az autókkal, ha már beletették őket. Gondolok itt legfőképp a Szeméttelepre.
-
robogo81
senior tag
Az előző pecsben kipróbáltam a teleportot,de szinte mindig máshová rakott le a mappon belül,pl.:a borongásba akartam menni a sines csókához,és legtöbbször az északi bejárathoz rakott le,nem a kordonihoz.
Meg valószínű amiatt lehetett nálam a halott városi bug(nem biztos,csak egy idő után többször levágtam az utat,ennyi csaltam,a hátitatyóson kívül). -
emre
veterán
Köszi!
Akkor nem erőltetem, majd ha kész lesz nekiállok újra. Most nincs annyi időm, hogy puszta kíváncsiságból kóvályogjak órákig, mindenféle cél nélkül.
MÁS
A legutolsó 1.3003-as patch-et fel sem tettem, és a legnagyobb meglepetésemre nem volt semmi problémám.
Mondjuk az erőmű után azt hittem több minden lesz még, de elég gyorsan ki lehetett tolni.Egyébként érdekes, hogy Makarov vagy ki folyamatosan rohangált, és csak egy ponton lehetett vele beszélni, mielőtt bejutunk az erőműbe.
Szóval most tudok vélemény mondani, és én Dezoék helyében nem adtam volna ki. Baromi jó, de nagyon nincs még kész. Rengeteg az üresjárat. Akinek kell az tolja ki javítások nélkül, de az összeomlások miatt tuti egy csomóan megvárták volna a hivatalos megjelenést. Én nem vagyok egy adakozó kedvű pasi, de ezért ha ez összeáll egy első kategóriás pc játék árát nem sajnálnám érte, pláne ha esetleg valami körítést is kapnék hozzá, a letöltési linken kívül.
-
Telda
addikt
Köszönöm!
Tehát gyakorlatilag ha úgy szabadítom ki Rókát, hogy mindenkit kinyírok, elakad a játék, amit csak pár órával később derül ki?
Hát csókoltatom a készítőket, biztos hogy nem fogom megint újra kezdeni...
Amúgy ha jól emlékszem volt aki megegyezett velük, de mégsem mehetett be a bányába.
A LA pályafutásom itt véget ért.
-
robogo81
senior tag
A pátriárka miatt kellett 2-vel korábbi mentést újratölteni.
A radarnál a fickó cuccát kellett megkeresni,de más irányba mentem el.Így kikerültem a találkozást azzal aki elvitt hozzá.Amikor meglett a kis ház,jött egy kitörés(a kitörés után a házba rakott nekem egy kísértet mutánst,aki épp nyomta a moonwalkot az ajtónál,de kisegítettem egy tár söréttel,amitől megnyugodott),utána vissza a formához,aki átvette a tartalmát,és küldött a széfhez,de jött a követ,és elvitt a pátriárkához,aki utólag már halott volt(az animáció végigment,amikor beszédet tart a többiknek,1 túlélő a tucatból+ a követ,a halott vezető a földön,a kamera végig az útján de semmi).
Azt hittem van valami lényeges haszna,de akkor semmi(maximum egy kissé jobb lett a monolitosoknál a hírnevem,de így is erősen piros,de nem bántanak). -
robogo81
senior tag
Emlékszem pont a clear sky-ban jártam úgy,hogy írogatták hogy a kórházban,meg a környékén jelentős gránáteső várható,oszt mire odakerültem minden felpakolva/tuningolva meg lőszer/gránát dögivel.
Be a városba,csak valami durva bug jött előtte létre,mindenhol ,mindenki halottan feküdt a földön,
vagy 20-25 fehér pötty a térképen,egészen addig nem volt senki,amíg vissza nem kellett tölteni 1 gyorsmentést,de az is csak azért,mert valami ajtó nyitó script nem indult be a delikvens halála miatt.A radarnál az a küldetés fog folytatódni valamikor,amikor valami pátriárka magához hívat,és a beszélgetést megszakítja 1 kitörés?
-
Getoutofhere
csendes tag
Várok és várok, egyelőre befejeztem.
A patch nélküli játékkal én is játszottam, utána jött a 2-es, 3-as patch. Igazad van, javult az intelligencia.
Bizonyos mértékű hülyeséget el tud viselni az ember, de amikor olyan méreteket ölt (Agroprom, Dark Valley), hogy azt gondolod, inkább az összes ellenfelet ki kellene belőle venni, akkor ott vége a dalnak. Engem rohadtul zavar, nem tudok vele mit csinálni. -
törölt tag
"az ön windóza nem eredeti" vízjeles win-re kettőből 2x -hibajelzés nélkül- feltelepült a játék.
Mint kiderült egy pár video, meg nem tudom milyen file így nem jön létre a játék könyvtárában, ezek hiánya később problémát/kilépést is okoz.
Na most ugyan ezzel a játék telepítővel, frissen aktivált windozzal, már létrejönnek ezek a "kószáló" file-ok is...
Hogy ez véletlen, én voltam a szerencsétlen, vírusom volt, vagy valami beépített turpisság van benne, azt nem tudom.
De érdemes róla tudni, ha már belefutottunk hasonló "hibákba" -
sklopp
őstag
Az már igaz, én is ezen mulattam, egész játékban véres küzdelmet folytattam a kutyákkal, folyton rámrontottak, aztán egycsapásra békés és boldog házi kedvencekké váltak, hálásan fogadva a simogatást.
Szóval akkor még némi bóklászás jöhet, pár mellékes küldetést még csinálhatok ami kimaradt. -
robogo81
senior tag
Háát én egy idő után kikaptam őket(2 tár páncéltörő lőszerrel),bezzeg a helikopter gépágyú 1 bekapott lövés ,instant kill.
Úgy 1 óra alatt volt vagy 3 kitörés,kissé gyakori lett(igaz ebből 1 kötelező,a sztori része).Komolyabb hanfalon/fülesen durva a hangja,főleg ha lehetőség van az ablakból végignézni.Előbb lementem a laborba,mint ahogy a stalker ideadta a küldit,meg a szert.
-
sklopp
őstag
Rajtam meg az SSP-99M, a zöld ruha, szuper védelem, + artifaktok. Azóta már kicsit tovább haladtam, javíttatni kéne, már nulla felé jár az állapota. Az erőműben a mutánsok irtása erősen leamortizálta, a lőszerem meg szinte totál nulla lett. Kénytelen vagyok így elindulni a generátorokhoz.
-
sklopp
őstag
A sugárzás a kedvencem. Kicsit segít, hogy felszerelkeztem artifaktokkal.
(#4531) Duracellm... : Elhasználtam vagy 15 elemet, még jó hogy több mint 30 volt nálam, meg egy rakat sugárzás elleni gyógyszert + medkitet. Egy hullát már találtam de annál nem volt kód. Viszont csaltam, megnéztem itt a fórumon, aztán annyi. Nem volt már idegem újra visszamenni keresgélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest