Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Az a zsoldos megadta magát, én is vártam, hogy történjen valami. Legközelebb amikor arra jártam az álkutyák gyepálták, de nem halt meg. Én csak a kutyát akartam lelőni, de a zsoldos is kapott belőle és annyi lett neki. Lehet, hogy akartak valami feladatot adni neki a modderek, de elmaradt.
Az AK 102-vel kapcsolatban, azt nem is néztem, hogy az Erdész mellett levő épületbe be lehet menni, csak a padlástérbe ugrottam fel, mert emlékeztem más modból, hogy ott van rejtekhely. Sajna nincs a ládámban, így eddig lemaradtam róla. Ahogy elnézem különös gondot nem fordítottak a fegyverekre. Moreaunál sem volt most valami nagy választék. A snipert nem vettem meg, mert mekkora nagy marhaság, hogy nincs rajta alapból távcső, és nem is volt nála olyan amit rá lehetett volna rakni. Sniper távcső nélkül, olyan mint autó kerekek nélkül.
Van több irányzék is, de nincs mire felrakni. Pedig van 30 rugó feletti is. Úgy látszik nem szántak nagy jelentőséget nekik. Habár eddig nem igen volt jelentősége.Ezektől eltekintve jó a mod. Nálam rettenetesen szaggat Bárban, így nem is tudnék harcolni ott, ha kellene. Igaz a minőségből nem vettem vissza. Kénytelen voltam a raktáramat is leköltöztetni a laborba, ott jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Van több irányzék is, de nincs mire felrakni. Pedig van 30 rugó feletti is. Úgy látszik nem szántak nagy jelentőséget nekik. Habár eddig nem igen volt jelentősége.
shield