- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
válasz
shield #33699 üzenetére
Ravasz kérdés! Kipróbáltam úgy is, hogy kinyírtam őket, úgyis hogy nem, nem igazán láttam különbséget a továbbiakat illetően. Ha jól rémlik, a vezérnek van egy személyes tárolója, amit csak akkor tudsz kinyitni, ha kinyírod, de ha megvan, akkor se nagyon lehet vele mit kezdeni. Vagy legalábbis én nem tudtam.
Ha életben hagyod őket, akkor egyszerűen odébbállnak, de nem kerülnek elő többet. Nekem ez egy kicsit homályos pont volt. A másik ilyen az, amikor a szabadságos áruló, Stephan elszalad, az átjárónál ki lehet nyírni a zsoldos haverjait, de egy életben marad, ott áll feltett kezekkel, de nem mond semmit se. Ezt sem értettem igazán. Lehet, hogy a körülmények valamilyen más összejátszása kellett volna, hogy beszéljen, vagy egyszerűen csak ennyi volt...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest