- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #36310 üzenetére
Most így passz... Tény, hogy csinálhattam volna egy fotót
-
bunkomen
aktív tag
Fehérváron az albaplázában 12k-ért van egy piros Nokia 5700 patent állapotban. Illetve még jó pár érdekesebb Nokiát is láttam. Ha esetleg valakinek fáj a foga rá és pénze is van
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #36055 üzenetére
Amúgy nem így történt. A jelenlegi nyertes tett egy nagy licitet, 5000-et vagy nagyobbat. A nullás srác meg próbálta túllicitálni de feladta. Valószínűleg a nagy licites az eladó spanja, másodfiókja vagy valami beteg agyú vásárló. De ezért a telefonért már 1-2 ezer is oltári biznisz, nem tudom mit akar érte 5-nél többet.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 7500 gombsort hogy az istenbe veszem ki az előlapból? Látom lehet kapni vaterán, de én az istenért se tudom szétválasztani. Olyan mint ha egybe lenne az előlappal. Jó lenne szétkapni kipucolni a gombok között.
szerk: tárgytalan, csak kicsit magabiztosabban kellett nekiesni
-
bunkomen
aktív tag
Mivel az azonnali mobilosban sz*rtak rám, ezért megpróbálom itt:
Ismerősöm zálogházban dolgozik, ahol rengeteg mobilt próbálnak ki. Váltig állítja, hogy több féle micro usb kábel létezik. Mondván, hogy nem mindegyik kompatibilis mindegyik telefonnal. Szerintem ez marha nagy hülyeség, ilyennel én még nem találkoztam. A mobiloknál használt micro usb az micro usb és nincsen több fajtája. Vagy ha van is, akkor sincs kompatibilitási probléma. Tévednék?
update: Most belemélyedtem az USB wikijébe, van itt minden... de az új telefonoknál akkor is egységes a csatlakozás, nem?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #35985 üzenetére
Nem is rossz ötlet...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
KSparrow #35983 üzenetére
Ugyanezt kérdeztem. Elmagyarázta hogy az univerzális az az amit te is akartál, csak ugye nekem micro volt és így csak 2in1 volt. De hülye a csaj, utána jutott eszembe hogy augusztusi ez a sim kártya és azért kellett volna fizetni... mint ahogy mondod hogy csak 2 évente ingyenes.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia E72 gmail beállítás sikerült már valakinek? Hiába állítom be, úgy ahogy kéne valami még hiányzik, mert nem működik. Illetve a facebook alkalmazás is a végtelenségig tölt, csak a sima 0.facebook megy rajta. Sajna beáztattam a sonymat, úgyhogy gariba van már egy ideje, úgyhogy most E72-n élek
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #35871 üzenetére
Én így nyomom már pár éve
Felturbóztam egy szemüvegtörlő beleragasztással, így véletlenül sem karcolódik a teló. Illetve volt hogy előrebukott, ha óvatlanul helyeztem bele a telefont, úgyhogy a tokot is fixáltam egy kis pillanatragasztóval. Becsukni többet nem lehet, de nem is kell.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #35575 üzenetére
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35566 üzenetére
korrekt áron adod
-
bunkomen
aktív tag
már értem hogy egyes eladók miért árazzák pofátlanul túl a termékeiket. van rá kereslet így is...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
nokia párti #35516 üzenetére
Akkor már inkább az 14-ért, mint egy N73 17-ért
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Korrekt Áron #35488 üzenetére
Ha jól kerestem utána akkor a gyári adat 42", ha távolabb rakod, akkor gondolom csúnyán torzul a kép. Illetve az a 42" VGA felbontással, nem lehet valami nagy élmény. De azért valóban említésre méltó, hogy létezik ilyen telefon is.
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
E50 vodafonos előlap, tmobilos középrész és telenor függő
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #35305 üzenetére
Kölcsön volt adva, arról tájékoztattak hogy a kisbaba földhöz vágta és repedt a plexi. Ezzel semmi gond előfordul
Azt is mondták, hogy valószínűleg meghalt az akksi, mert nem tölt. Gondoltam, hogy csatlakozó lesz a bibi, de nem. Akksi sem. Passz. Egy kis víz csinálhat vele ilyen hülyeséget? Amúgy nem oxidos sehol. Kapargattam a csatlakozót de így sem jó. Holnap jönne érte a vevő egész szép áron, de úgy néz ki így marad a polcra és a telenoros megy a piacra de az a kutyának sem kell.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 6303-nál az lehetséges, hogy az alaplap miatt nem tölt? Hiába cseréltem csatlakozót, hiába feszítettem ki a lábait hogy tutira érintkezzen, nem tölt. Illetve a billentyűzet világítás is kedvére működik.
-
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
Ha esetleg valaki mélyen a zsebébe akar nyúlni és meglepni magát egy előkarácsonyi ajándék csomaggal
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #35260 üzenetére
Egy sima szép darab áll a polcon. Mellé rakom a Mercedes verziót és semmi különbség nem lesz a kettő között. Nem akarok egy típusból több félét, hiába ritkább az egyik a másiknál, nincs nekem annyi helyem. De gondolkodtam rajta hogy a sima megy a levesbe, ez a merci pedig a helyére, de mennyit ér kb? Vagy ha valakinek kell én szívesen lemondok róla.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 3110 Mercedes kiadás (elvileg kihúzható antennával) mennyit ér szép állapotában? Ismerős ajánlotta, de számomra felesleges. Bár lehet lecserélem rá a natúr verziót.
lehella: Te hirdeted az E63-at vaterán vagy végül nem vetted meg? Csak mert leütöttem, nekem tökéletes lenne annyiért a polcra állni
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
arkades #35069 üzenetére
Én pedig a 301-re dobom a voksot. Családban van egy 301 és nekem nagyon bejön. Szerintem ilyen totál alap készülékeknél nézel egy összehasonlítást, rájössz hogy szinte semmi komoly különbség. Majd pedig döntesz design alapján
Link szerint a 225 nem 3G-s, számomra ez döntő érv 301 felé. Nem beszélve a leheletnyivel jobb pixelsűrűségről és a szintén leheletnyivel jobb kameráról.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 150, 350, 450, illetve hasonló régi típusokra vadászok mostanában. Természetesen a tőlem megszokott pár ezer forintos kategóriában. Akinek van valami az írjon, hátha összehozunk valamit
Ami nem kell: 1011, 440, 2010, 550, 3110, 2110, 1610, 540, 232, 640, 720, 1620, 650, ringo 2-3
-
bunkomen
aktív tag
Gyanítom sokatok már látta a honlapot, illetve biztos ismeritek is páran a tulajt. Az viszont biztos, hogy brutál ritkaságoknak a tulaja és a pénzt sem sajnálja, ahogy elnézegettem. A piacos telókat irigylem
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #34928 üzenetére
Igaz, hogy nokiás vagyok, de ezek a "karcmentes nulla perces nokiák" az agyamra mennek és itt most nem az irigység beszél belőlem. Sokkal jobban elismerem a te általad gyűjtött ritkaságokat/érdekességeket. Az más tészta, hogy lusta vagyok kommentelni
Számomra a legérdekesebb kategória, a régi ritkább nokiák, esetleg ázsiai/amerikai darabok.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
TommyX_ #34770 üzenetére
Hónap elején beáztattam a vízálló sony-mat, így szépen ment is vissza garanciába. Végre volt lehetőségem és 2 hétig váltogattam a telefonokat. N73, 3310, 8310, 6310i, N70, 3410. Asszem ez volt a lista. A 6310i kiemelkedő volt, hangos, térerő erős még a konditerem pincéjében is, ahol a 3310-8310 páros igen csak szenvedett, illetve egyszerűen képtelen volt lemerülni
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Kolondrum #33629 üzenetére
10-et megér, de sajnos nem garantált rá a kereslet, mint ahogy minolta is mondta. Láttam néha 1-1 dobozos példányt ilyen 5-6k körül, de egyik sem volt fóliás és nem volt hozzá dokkoló. Mondanám, hogy tedd fel olx-re 10-ért, de ott meg most összeolvadás van a kalap sz*r jófogással, ahol szinte semmit sem lehet eladni. Szóval pihenjen még a fiókban nyugodtan, az ilyen hibátlan szetteknek úgy is csak felfele megy az ára szép lassan.
-
bunkomen
aktív tag
Jól van akkor nem csak engem néznek kölcsönzőnek
Azt is szeretem még amikor megkérdezik, hogy van-e valami használható telefonom. Természetesen ilyen lekicsinylő hangon. Nincs b*meg!
-
bunkomen
aktív tag
Titeket is gyakran találnak be az ismerősök, hogy "kéne egy melós telefon, tudsz adni?" vagy "amíg szervizben van a telefonom addig tudsz kölcsönadni egyet?"
Valamikor október-november tájékán adtam kölcsön egy 6303i-t, mondván hogy ebayről jön az alkatrész a telefonhoz. Azóta a 2 éves kisgyereke természetesen földhöz vágta. Plexi repedt. A telefont még mindig nem kaptam vissza, fogalmam sincs miért...
Ha nem 500ft-ért vettem volna, már azért idegesítene a dolog, de így azt csinálnak vele amit akarnak. Egyszer csak visszakapom.
Melós telefon a legidegesítőbb. Biztos azért vigyázok a telefonjaimra, meg újítgatom fel őket, hogy aztán valaki elkérje és leamortizálja. Szerencsére mindig van valami sz*r sonyericsson vagy hasonló darab amit oda tudok adni.
Ma is betalált haverom apja (akinél húsvétkor úgy bepálinkáztunk, hogy a fél napra nem emlékszem, szóval nem bunkózok vele). Pár napra kéne neki valami, mert szervizbe megy az N8. Benne még úgy bízok is, szóval majdnem megkapta a hibátlan N73 ME-t, de aztán eszembe jutott a Nokia 5000 amit nem rég szereztem. Bár lehet rátukmálok egy Se W395-öt. Azt akár földhöz is vághatja ha már nem kell neki
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
stufen2 #33499 üzenetére
NRM-1
Cellular Plus Module ( for AMPS service ) , (OEM)
attaches to back of phone between battery and the phone
not for use with aftermarket batteries
requires: AXR-2 conversion kit for use with complete handsfree kit
CARK-91 or CARK-91H
NRM-1 AMPS module allows phone to roam in analog service areas
for additional service area, check with your carrier on this service as
to any restrictions they may havefor model: Nokia 6190
5190
7160 -
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #33448 üzenetére
Sajnos mindenkinek vannak olyan berögződései amiket önkénytelenül is beleír egy posztba. Nálam úgy látszik ez az "olcsó telefon vásárlás".
Más elveket követ mindenki gyűjtés szempontjából. Nekem egy készülék sem annyira fontos, hogy kiadjak érte súlyos pénzeket, felrakjam a polcra porosodni, aztán pár hónap múlva meg észrevegyem olx-en, hogy valami tudatlan negyed áron árulja. Nem célom senkivel versenyezni telefon mennyiségben és minőségben. Ez egy hobbi számomra, amire annyit költök amennyit szeretnék, amennyit nem sajnálok.
Mindenesetre örülök az őszinteségnek -
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #33446 üzenetére
Erről múltkor már volt szó. 7ezerért megvenném én is, megdupláznám a "legdrágább telefonom" rekordomat
-
bunkomen
aktív tag
Ha nincs senkinek bontott, akkor ebayen 2100 körül postával
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 3250 Nem a legszebb, nem is magyar (még). De legalább az enyém
Már régóta vadásztam, de ennél csak sokkal sz*rabbakat találni dupla-tripla ennyiért.
-
bunkomen
aktív tag
Végre vettem magamhoz egy kis erőt és összeírtam megint egy listát, hogy miket kell beszereznem. Hátha valaki tud segíteni, vannak közte eléggé tömegcuccok is. Most inkább az apróságok érdekelnének, mert jó pár ezret ott hagytam már a héten az ebayen
Kiemeltem, ami úgy igazán idegesítő és örülnék neki, ha valakinél lenne elfekvőben.
1100 billentyűzet
3300 kék hátlap
3410 új ház (vagy csak szép előlap logoval)
3510 kék előlap
5000 billentyűzet
5100 fekete alsó rész, vagy komplett ház
5140 ház
5210 ház
6210 előlap
6310 előlap
6220 ház
6230i alaplap
6510 bézs előlap
6630 ház
6700 alaplap
6820 bekapcsgomb
7250 ház
7260 új fekete hátlap
7360 ház
7600 ház
E50 előlap
E51 ház
E90 ház
N95 ház
N96 kijelző, ház -
bunkomen
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #6 üzenetére
Nekem pedig van 6150-em
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Stefan0201 #33290 üzenetére
Te is aztán képben vagy
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #33251 üzenetére
akkor valaki eléggé vicces kedvében volt samsungéknál amikor ez a kód napvilágot látott
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek van E72 és N96 LCD-je feleslegesen?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #33119 üzenetére
Végre megérkeztek a verbatim cd-k. Úgy kellett rendelnem, mert vaterán 53ft, itthon meg 200ft. Hülye lennék. Szépen kiírtam alcohollal 4x-esen és nem hittem a szememnek, amikor szó nélkül indult a játék
Mennyit számít, hogy mi a márka...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #33147 üzenetére
Törött sárga 540 gondolom már láttad. Elhozod egy ezresért, szerzel még hozzá egy kéket valahonnan majd egyszer 500-1000 körül, aztán a kettőből kész is a sárga 540-ed. Normálisat még nem láttam sehol...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #33120 üzenetére
Konzolon van a hangsúly és az élményen
Arról nem is beszélve, hogy már régóta terveztem egy ps one beszerzését. Sajna ezzel elindult a lavina és indul a playstation gyűjtemény a telefonok mellé
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #33115 üzenetére
Ncoreon több helyen is alcohol 120at és imgburnt ajánlottak. Volt egy régi maxell CD, kiirtam imgburnnel 10x-esen (ez volt a legkisebb a laptop írójának) és semmi. Akkor itt tudjuk be a 10x írásnak a hibát. Az újraírhatót próbáltam mindenhogy. Beüzemleltem a nagygépbe a régi írót és így 4x-esen is tudtam. De akkor holnap veszek pár verbatim cdt, aztán próbálom újra. Kösz a tippet, ha nem sikerül még zargatlak majd
-
bunkomen
aktív tag
Egy picit eltérve a telefon témától, de retrónál maradva... Vettem egy Playstation 1-et, chippelt, sok játék. Gondoltam közte lesz majd akkori nagy kedvencem, a Crash bármelyik része. Nem volt. Esetleg valakinek nincs meg otthon elfekvőben potom pénzért? Akár eredeti akár írott is jöhet. Próbáltam kiírni már ezerféleképpen, de sehogy sem akarja olvasni, lehet nem szereti az agyonhasznált újraírható cd-t, nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged