- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #32619 üzenetére
A kínaiak - ázsiaiak ilyen dobozosak, szinte mindegyiken ugyan az a kör alakú motívum van mint ezen, csak a kör közepében másik telefon van a 8910, 6310/i, 3315, 7250, 3310, 3200, 7650 meg még nem tudom, hány ilyet láttam már. Az hogy a benne lévő eredeti-e vagy sem azt majd az okosabbak megmondják. De nekem furcsa, hogy mindegyik doboz ugyan úgy nyílik, és ugyan az a motívum van rajt, szürke sötét/világos vagy kék sötét/világos háttérrel. Ja és olyan vékony celofán fólia van rajtuk mint a cd dvd dobozokon, amikor még bontatlanok.
De ha már a dobozoknál tartunk ez ötletes. -
Earl_Muttley
őstag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #32441 üzenetére
Köszönöm! Akkor még áránál vagyok, ha ezt elhozom... Eladásra lesz szóval engem nem érdekel, ha hamar tönkremegy
Elvileg kevés beszélgetés van benne, de gondolom ez nullázható, szóval nem mérvadó. Ha mégsem tiptop akkor nem hozom el.
Persze, hogy most szerzek Ericsson töltőt, amikor vakon eladtam a 318-at...
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #32391 üzenetére
Kolléga helyesen mondja!
Pontosabban a nyolcasok sorában van mindkettő:
Balról jobbra: 8850 E,8850D, 8855E, 8890E, 8910iE, 8910E, 8910iE, 8800E, 8800sirD, 8800D, 8600D, 8800gold E, Carte D, Barte D, Garte E, a sarokban, de nem látszik Zarte D a többi polcon lévők is dummyk a króm szemüvegtokban 8810 dummy van -
hagymas7up
tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #32188 üzenetére
Nokia 7610 dobozos szép 5000ft! Te szereted az ilyen szépségeket
-
stufen2
aktív tag
-
puputewe
csendes tag
-
puputewe
csendes tag
válasz
Dr Dee #32093 üzenetére
Kedves Kollegák, terven kívül itthon vagyok holnap reggelig, nekiálltam tesztelni, szétszednek a gyűjtemény kiárusítás miatt a Vaterán is. Szinkronban azzal, hogy oda is fel fogom tenni az eredményeket, ide isn jelzem, mik a helyzetek, pü-ben Ti is jeleztétek hogy nézzek meg ezt-azt. Az biztos hogy lejárat előtt nagy "buli" lesz mert jövő héten vasárnapig külföldön, mobilnet nélkül leszek... no mindegy is.
-
KSparrow
őstag
-
-
-
-
-
puputewe
csendes tag
válasz
Dr Dee #31965 üzenetére
Ha szabad kérdezni egy érdekeset, megtenném
Ha már film : a Mátrixról nagyon sokan tévesen azt hiszik / hitték hogy 7110-es szerepel benne, mivel az rugós mechanikus flipes volt. Ti nyilván pontosan tudjátok, hogy a filmben 8110-es szerepelt, (szerintem ha filmtörténet és mobil, a legtöbb embernek ez jut az eszébe...
de a filmes is rugós flipes volt, míg a valóságban csak aktív volt a flip, de kézzel kellett lehúzni. Namármost, az a kérdésem, hogy tudtok-e olyanról, hogy valaki megvalósította a 8110-et rugós flippel ?
-
-
-
-
puputewe
csendes tag
válasz
Dr Dee #31941 üzenetére
A nyeremény nélkül is simán benne vagyok. Mivel életem első - saját keresetből vett - mobilja egy 3110-es volt, így én szívesen lemondok a nyereményről, mert - az a készülék itt figyel a gép fölött a polcunkon, ahogyan én azt 97-ben letettem...
Felújítva, tökéletesen működik és ő az egyetlen akit nem adok el a gyűjteményből, hiszen pont neki köszönhetem hogy elkezdtem gyűjteni
Szóval várom a filmcímeket, bár én sem vagyok nagy filmesztéta, azért érdekel a dolog - már csak azért is mert tanulhatok belőle.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest