-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubie
csendes tag
válasz
tolts.hu #34518 üzenetére
Szia!
Nézegettem én is, főleg Nokiákat, és az értékeléseket is. Amit leszűrtem az az, hogy ezek valószínűleg nem refurbished, hanem kópia telefonok, van, aki szerint olyan mint az eredeti, de volt, aki panaszkodott az anyagminőségre illesztésekre. Nekem elment a kedvem tőle, pedig egy E52-t szívesen vennék újonnan. -
Rubie
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valamelyikőtök ezzel a webshoppal?
http://www.eshop-gyorsan.hu/retro-telefonok/Nokia-keszulekek-c2_0_1.htm
Nem átverés? Kínai replikákat árul? Honnan tud még beszerezni ilyen telefonokat újonnan? Engem az E52 érdekelne, de bizonytalan vagyok. Van valakinek tapasztalata e téren?
Köszi! -
Rubie
csendes tag
Sziasztok!
Nyomógombos, hosszú üzemidejű és fém telefont szeretnék venni (Nokiát), lehetőleg hosszútávú használatra. A kérdésem az lenne, hogy újonnan, esetleg alig használtan Nokia 6700-at hol lehet még beszerezni?
Sajnos nem nagyon találtam sehol.
Illetve van egy-két hirdetés, pl. ez vagy emez, de ezek valószínűleg felújított régiek. Szerintetek érdemes ilyet venni, vagy van valami más beszerzési forrása ezeknek a telóknak?
Köszönöm előre is a segítségeteket. -
Rubie
csendes tag
válasz
KSparrow #14730 üzenetére
Én nagyon megszerettem az E7-et, pedig qwerty-ben jobban szerettem volna egy E71/72-t, viszont engem megfertőzött az érintőképernyő. Ebben mindkettő benne van, a felhajtható képernyő nagy királyság, és nagyon-nagyon egyben van a készülék. Csak attól félek, lehet, hogy ez lesz az utolsó minőségi fém Nokia teló
Jön a polikarbonát, ami jó-jó, meg unibody, meg nem recseg (N9-et mondjuk recsegésre lehetett bírni, ha nagyon megszorította az ember), de azért mégse fém. E7 topikban kollégának van egy eladó, ha gondolkodsz rajta.
-
Rubie
csendes tag
Sziasztok!
Gyári készülékházakat telefon felújításához ti honnan szereztek be? Az ilyen oldalak mennyire megbízhatóak? Valóban gyári elő- és hátlapokat árulnak? Árban mik a tapasztalatok, az itt látható árak mennyire elrugaszkodottak?
Köszi a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest