- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
Sucuka #30595 üzenetére
Nem is mertem volna mást mondani
Ezt is régről kell ismernetek: Nokia lapja fórum
-
MurdR
veterán
válasz
Sucuka #30525 üzenetére
Gyááááááá a GP 300am olyan szép állapotban van hogy még a rücskösség sem kopott le a széliről.
Van ami nem kell, valami ipari VHF, asszem anno mentős rádió volt, numpad éslcd nélküli jószág. De nem tudom programozni, mert nincs hozzá 486osom.
A pmrre meg azért nem reagáltam, mert nem magától értetődik, hogy 446-on kívül is érdekel valami.
-
Sucuka
senior tag
válasz
Sucuka #30522 üzenetére
Tehát az eőző hozzászólásban található képekhez az infók:
Minden készülék működik, ki vannak próbálva, bár egy-két db akkuhiányban szenved, vagy nemigazán jó már az akksijuk.
És akkor az infók:
Nokiák:
- 8210: új előlappal (fóliás), független, az akkuja 2-3 napot bír, tudok rá rakni 8250-es szoftot is, teljesen magyarítva
- 6230, ezüst színű 6230i-s "köntösben": szép állapotú, T-mobilos, akkuja kb. 3 napot tud
- 6230, fekete: átlagos állapot, kissé koszos, T-mobilos, akku-állapotáról később tudok infózni
- 1616: a kijelző jobb felső sarkára ráfolyattak valami ragasztót, ettől eltekintve nincs semmi baja, akkuja nem az eredeti
- 6080: független, eredetileg pannonos volt, a kijelzője halott, az ki is lett dobva, akkuja nincs, de egyébként működik, egy másik kijelzővel próbálva lett.
- 3120: független, erősen zsebkopott, akkuja nincs, másik készülék akkujával kipróbálva
- 6103: független, zsebkopott, eredetileg T-mobilos, akkuja utángyártott, 3-4 napot bír
- 6070: T-mobilos, szép állapotú, akkujáról később tudok infózni
- 6610i: független, zsebkopott, akkujáról később tuok infózniSony Ericsson T290i: T-mobilos, szép állapotú, keveset használt, akkuja sokat bír utoljára egy éve volt töltve, most is bekapcsolt "pöccre"
Samsung SGH-X480: T-mobile függő, átlagos állapotú, akkujáról később tudok infózni
Samsung SGH-X640: T-mobilos, előlapja erősen kopott, akkujáról később tudok infózni
mindkettő bekapcsolt, működnekTartozékok:
Ericsson A2618s tartozékprospektus, "Service and Support" kártya, magyar használati
Nokia 5510 előlap, hátlap, gombsorok: átlagos állapotban, a kijelző-plexi kissé karcos
Nokia 1600 komplett készülékház, hátlapon van egy apró repedés, valamint T-mobile szitanyomásos "co-branding" logo, az előleapon semmi, szép állapotú
Nokia 6303i Classic doboza, és magyar használatija"Ezek mennek, meg a bárányfelhők..."
-
-
-
-
-
korcsillio
addikt
válasz
Sucuka #28216 üzenetére
Egyenlöre más gondom is akad vele.
Mikor bekapcsolom,kéri a pin-t addig semmi gond,mikor beírom,elfogadja,onnantól csak ki be kapcsol a kijelzö(felirat van) és ennyi.Volt egy esése,letört az infra.Szétszedtem és kiszedtem belöle(ne csörögjön benne )azóta kinlódik
Mi lehet ilyenkor a gond -
-
Sucuka
senior tag
válasz
Sucuka #28165 üzenetére
Jut eszembe, ezt sikerült "megbulizni": http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/nokia_n_sorozat/nokia_n93i_billentyuzet_bizonytalan_1898692346.html
Remélhetőleg nincs nagy hibája, ha mégis, akkor majd valami lesz.
-
stufen2
aktív tag
válasz
Sucuka #28161 üzenetére
Bemész a Leila gsm-be Bp.-n a Nyugatival szemben. 2500ft/db, én 2 éve használom munkás telefonnak "mezőgazdászként" majdnem tökéletes még mindig rajta van a kijelző védő fólia. De sztem utgy, de kiválló minőségű, ha 2 évig koszos földes kézzel tapogatom napi használat mellett, és nem foszlik esik szét.
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
Sucuka #27725 üzenetére
NSN, de csak június végéig, gyakornokként. és ivel a telefon céges, vissza kell vinni... pedig de jó is volt egy hétre a 6208c, most az N92.. Mindenképp egy must-have telefon, de annyira azért nem jó. a kamera ugye semmilyen, a design N93, de azért elegánsabb valamivel. meg dög nagy, és nehéz. de a kijelző pl érintésérzékeny- nem úgy, hogy touchscreen, hanem letörölgettem, és foltos maradt percekig- nagyon nem bjrja a nyomást, a kicsit se, a plexi meg elég gyenge... de a gombsor nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest