-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Dee
tag
Mai győztes:
-
Dr Dee
tag
válasz
Stefan0201 #33290 üzenetére
Gond van a Panasonic-kal? Vissza veszem!!
-
Dr Dee
tag
válasz
FoxiestFox #33275 üzenetére
Fiatalság,bolondság!
Mikor én középsulis voltam,mi is játszottunk telefonokkal. Csak mi pénzt kerestünk velük,nem is keveset! Akkor napi 5-6000ft-ot😁 Miattunk nem adta vissza a le nem beszélt pénzt...
-
Dr Dee
tag
Nokia 6700-át keresek,vagy függetlent vagy Vodafonost!
Inkább csereberėlnék..... -
Dr Dee
tag
Eladó,maradėkok darabok:
Találtam pár jó telefontokia 1611-es,saját dobozában,működik az akkumulátor is.(4000ft)Nokia 6210-est,dobozos(5000ft)Ericsson fehér T630-as,minden kütyűvel,gyári vakkuval(3900ft)Siemens SL55-öst,dobozában+egy alkatrésznek.(4500ft)
Siemens S4 (2500ft)toltovel,működik,Siemens M35,A40,A50-es dobozukban!1000ft/dbPanasonic g450-es dobozos Pannonos,rossz aksival(1000)FtCsere érdekel,Nokia 6700,ha lehet független,vagy Vodafonos! Doboz nem szükséges,de jó pont ha van.
-
Dr Dee
tag
Siemens S4, Ericcson GH388,Nokia 2110i,Sony CMDX 1000-es makkulátlan dobozosok!
Kinek kell? Vegyétek vigyétek😀😀😃😄😄
Ezek a maradėkok!
De a legszebbek! -
Dr Dee
tag
válasz
quailstorm #33141 üzenetére
Leharcolt darab!
Lassan teljesen felszámolóm a gyűjteményemet,így maximum látogatóba jövök hozzátok☺️😊
-
Dr Dee
tag
Motorola Aurát keresek! Ha valaki tud akkor irjon,szóljon😉
-
Dr Dee
tag
Valakinek egy Ericsson R310-es kėk Full dobozos,makkulãtlan kell-e?
-
Dr Dee
tag
A saját véleményem:
Egy megbizható,strapabíró telefon volt az általatok emlegetett,Nokia 6310,6310i,6210! Anno szerettem őket. Bãr nekem csak 6210-esem volt csak anno!
Lassan kikopnak az autókba anno beleépitett Bt alapon kommunikáló kihangositók. Nekem is egy régi tipusú kihangositom van(Nokia CK7W) Mondjuk nekem még az IPhone 5-tel is kommunikált!
Viszont ezek a régi telefonok nem bírják a mostani "terhelést"!!!!!!! Tapasztalatból tudom,kipróbáltam. A két említett model közül a 6310i jobban bírta a terhelést. De nem a mostani terhelésekre voltak tervezve. Napi 4-5 óra beszélgetés és 200-300 SMS-t nem bírnak el! Tapasztalatom!
Itthon az árak elvannak szállva! Kintről 6-8000ft körül tudok venni dobozost,függetlent,mûködő darabot! -
Dr Dee
tag
Valakinek egy Nokia 3110-es dobozos 37 perccel? Valakinek?
Ugyanilyen 6150-es? -
Dr Dee
tag
Valakinek?
[link] -
Dr Dee
tag
válasz
bunkomen #32909 üzenetére
Nem volt olcsó a posta,nem emlékszem,hogy lett votna benne valami emelt!?
Ebay-ről vetted?
Engem is néha ki akasztanak az ebay-es eladók. Mindig rögtön fizettek mikor megnyertek valamit,kivéve ha éjjel vagy hajnalban van vége az aukciónak. Nekem is volt olyan,hogy kifizettem,amit ő rögtön megkap,erre 3 nap múlva adta fel.
Szerintem írj rá!!! -
Dr Dee
tag
Na akkor mondom a rekord gyorsaságot. Innen a fórumról rendeltem valakinek,valamit New-York-ból, és 4 nap alatt itt volt😀😃😄
-
Dr Dee
tag
Valakinek?[link]
-
Dr Dee
tag
Üdv
Pakolásztam és találtam Nokia 2 oldalas színes reklám anyagot,a következő típusokhoz:7250,3300,2010,7210,9210,5110,6800,3650,3410. 1000ft/ darab.
Nekem ezek a típusok már nincsenek meg. Magyar nyelvűek! Szép állapotban,nehezen fellelhetőek. A kûlföldi aukciós oldalakon 8-10euró+postáért lehet megvenni,ha ....
LG -
Dr Dee
tag
Mai győztes:
[link] -
Dr Dee
tag
Ez az igėnytelenség:
[link] -
Dr Dee
tag
válasz
KSparrow #32757 üzenetére
Az a baj,hogy nekem nincs "eldobandó" telefonom😥
Stori: Tavaly vettem egy 2001-es Pannonos SIM kártyát. Átírtam a nevemre. Erre decemberben rámír a volt tulaj,hogy intézzem el neki a cserét,mert neki kell egy olyan Nokia?!? Ezt,hogy gondolta? Hisz nem a kártya miatt adják az ingyen telefont,hanem a régi készülék miatt.
Nekem egy makkulátlan,szinte új Panasonic G500-asban volt a SIM kártya mikor jött az SMS. Szerintetek oda kellett volna adnom? Meg amugy mit gondolt a volt tulaja a SIM-nek??? -
Dr Dee
tag
Ha valakit érdekelne pár újra eladó sorban lévő darabom. Először a Nokiák: N70,N73(Music Edition),8110,
Siemens:A40,S4,A50.M35,
Dobozosak!
Csere érdekel nem csak dobozos,napi használatra kersek Nokia 6300,8850,8910,8910i -
Dr Dee
tag
Ezt nem értem miért adtak ennyi? Valaki tudja?
[link]Ugyanennyit egy szép,saját dobozosért nem akarnak adni.......😁😔😔😔
-
Dr Dee
tag
HELP
Valaki ismeri a Tybe77 felhasználot a vateráról? -
Dr Dee
tag
Ma favorit😃😄😃😄😄
-
Dr Dee
tag
Valaki?
[link] -
Dr Dee
tag
Eladó Nokia 8110 saját dobozos,független,erős akkumulátorral!
-
Dr Dee
tag
Mai győztes:
[link] -
Dr Dee
tag
válasz
quailstorm #32549 üzenetére
Rendben,Motorola V3-as T-Mobilos! Imei:356479002750723
-
Dr Dee
tag
válasz
quailstorm #32544 üzenetére
Nagyon érdekelne. Hogyan tudsz segíteni?
-
Dr Dee
tag
Motorola V3-at kitud nyitni valaki?
-
Dr Dee
tag
válasz
quailstorm #32535 üzenetére
Igen
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32533 üzenetére
Ennyiért én adok egy dobozos 3650-est😉
-
Dr Dee
tag
Keresek Nokia E51 bekapcsoló gombot,elméletileg egyben van a többi oldalsó gombbal! Ne legyen szétszakadva! SOS!
-
Dr Dee
tag
KEZDŐDIK!!!
http://www.nfl.com -
Dr Dee
tag
Nem most találtam rá,de ma megérett,hogy a napi kedvencbe bele kerüljön😃
[link] -
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32335 üzenetére
Nem tudom ki az a Viktór!
Amúgy nekik,sőt egyiknek sincs semmi köze ahoz,hogy el úsztam több millióval........ -
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32312 üzenetére
Volt teljes szettem nem olyan rég. Még Commodore monitor is,floppy meg yojstickok is.
1000ft-ot kérek érte. -
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32309 üzenetére
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32290 üzenetére
Nincs mit😉
Akkor van egy dobozos eladó Nokia 1611-esem,3500ft! -
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32285 üzenetére
Nokia 1611-esem van eladó,dobozos! Aksi gyenge. De működik!
-
Dr Dee
tag
válasz
hagymas7up #32268 üzenetére
Siemens S10 aktiv nem egy ritka darab! Tavaly egy full dobozosról maradtam le az Ebayen, 10 euró+posta volt😃😄
Nekem az egyik kedvencem az S10 széria. Sima itt figyel a polcon! Vele kezdtem gyűjteni!
Apropó valaki tudja nyitni az S10-est? -
Dr Dee
tag
Van a mai napra kettő darab akciós telefonom eladó,Nokai 7360, dobozos,hibátlan működéssel,de kopottas előlappa,5000ft. A másik egy Nokia 7210-es dobozos,makkulátlan állapot,új elő,hát lappal, 5000ft!
Valakinek? -
Dr Dee
tag
N70 dobozos független,makulátlan állapotú,5000ft-ért valakinek?
-
Dr Dee
tag
válasz
sz.balazs.95 #32148 üzenetére
Az,csak Kinőttükmmindennterületen!😀😀😀😀😉
-
Dr Dee
tag
Kinek mi kellene? Mondjatok árat rá! Lehet ma oda adom annyiért😉[link]
-
Dr Dee
tag
válasz
Mulderpapa #32131 üzenetére
Az én vagyok,mármint az eladó😉
-
Dr Dee
tag
Ez egy érdekes darab.Sony CM-R111
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest